Gewicht 10m3 Container 🔥 9 SCHOKKENDE HACKS

Snel en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afval ook sorteert, er zal altijd restafval blijven bestaan. Probeer het afvalstroom heel beperkt toevallig te behouden en je gaat opmerken dat dit economisch gunstig is. Via afval dus mogelijk eventueel te scheiden, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er heel zo weinig toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Gewicht 10m3 Container

Kies uit uit het grootste grootste gamma containers en bestel de de meest geschikte container geschikt voor je restvuil. Binnen de afvalcontainer gooi je al het de niet-recyclebare vuil welke je geen verder kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, en vensterglas passen niet thuis binnen het restafvalcontainer. Ook omtrent PMD scheiden beschikken wij de juiste juiste rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam aangaande ieder afvalstromen die bij ondernemingen vrijkomen. Die stromingen kunnen meestal gescheiden opgehaald geraken. Het is beter betreffende het leefomgeving en de portemonnee geldtas.

Wat is toegestaan er in bedrijfsafval?

Hoezo uitstekend je je vuil tevens scheidt, er zal er altijd overblijvend afval aanwezig zijn. Tracht dit afvalstroompje zo minimaal mogelijk te behouden en je gaat merken dat het economisch gunstig is. Door afvalstoffen dus zoveel mogelijk te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er zo zo weinig eventueel overblijvend afval over. Binnen de rest restafvalcontainer gooi je je al het het niet-recyclebare vuil dat je geen extra kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, PMD en vensterglas horen niet in de rest afvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van ondernemingsafval gedwongen?

Je wordt gedwongen afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. Binnen het Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het doel doel omschreven producten opnieuw te gebruiken waar dat het kan.

Wat kost een een container container bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor afvalcontainers zijn hangt af van de afvalstroom het afvalstroom, de grootte van afmeting van de rolcontainer en hoe vaak de de container geledigd afvalcontainer geleegd moet worden geraken. Jij ontdekt alle tarieven op de tarievenpagina de.

Welk soort restafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je papier, ruiten, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In elke bedrijf komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons neem je snel en rap een van de vele typen vuilcontainers. Wij leveren hem zonder kosten in 24 uur in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze concurrerende tarieven zie je meteen gedurende het bestelproces. Handig, want dan kun je direct zien of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Restafval is door zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te zamelen, verklein je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Lees dan even verder. Of koop direct jouw restafval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos juiste ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook opteren voor een ijzeren rolcontainer. Een ijzeren rolcontainer is solide en brandveilig, nuttig als de container op een publieke plaats staat. Je gaat uit verschillende groottes. De selectie is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) ontdaan moeten geraken. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn omvangrijke hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de generatie van groene kracht. Restafval klinkt dan wellicht waardeloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie produceert maar minstens 20% van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de laatste metaaldeeltjes er uitgehaald die hun pad voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een bruikbare toepassing. Deze gitzwarte korrelige assen worden toegepast voor het verhogen of creëren van straten. Jammer genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke materialen los gedurende de verbranding die in meer of mindere mate desondanks in het natuur komen. Daarom moeten we blijven streven naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Gewicht 10m3 Container:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. We bieden de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De containers dichten goed af zodat er niet plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te grote bak.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container wanneer deze slechts halfgevuld is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte manier worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We leveren een passende oplossing voor ieder soort afval en voor ieder bedrijf. Bovendien functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Gewicht 10m3 Container

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zestal niveaus.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de verwerking. Zo proberen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw algemeen afval container terug te dringen, fase 1. Dit bereiken wij door te adviseren over sorteren bij de oorsprong. Want zuiver aparte afvalmaterialen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het natuur en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Soorten en kosten bedrijfsafval en restafval verwijdering

De volume voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je mag selecteren voor een betaalbare plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om in te bepalen welke maat het goed bij je past? Pak dan snel verbinding op met een van onze deskundigen. Dankzij onze jarenlange ervaring met afvalstromen kennen wij juist wat je nodig hebt. En verlang je eenmalig een extra lediging of gewoonlijk een formaat ruimer? Dan is deze natuurlijk ook geen kwestie!

De kosten van de rolcontainers verschillen per afvalsoort, grondstof en capaciteit. Je huurt bij ons steeds tegen de meest voordelige prijzen. Restafval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit komt, als we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons precies waar je aan toe. In ons gemakkelijke bestelmethode staat helder wat je voor een specifieke gemengd afval container of een bepaalde verschillende bak neerlegt. Wij beschouwen het essentieel dat deze informatie duidelijk is. Zo ben je naderhand geen voor nare ontdekkingen te liggen.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Gewicht 10m3 Container

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papierafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Laat een rolcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk apart verzamelen. Je hebt de optie tussen een heel divers aanbod met afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papier en Karton

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een brede keuze tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vernieling aan de horizon ligt. Selecteer, afhankelijk van je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan zelfs 7 maal gerecycled worden. Tevens in je portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat jouw document- en papier op de meest efficiënte, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt voor basis voor nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschalen, patat, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Met name op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, echter ook op kantoren kunt je jouw organisch afval apart houden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk uit meer recyclebaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaat één groot deel uit ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalsoorten te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Daarnaast ligt het scheiden van uw afval tevens goed voor het milieu. PMD kan immers gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden voor verse artikelen te maken, jouw PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Gewicht 10m3 Container

{service1)

Bij vind je steeds een passende rolcontainer voor je PMD. Wij leveren diverse plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de snelle, gratis levering en nationale dekking, heb je in 24 uren je afvalcontainer bij de verlangde locatie staan. Je bepaalt zelfstandig het gewenste capaciteit en hoe vaak het container geleegd dient te worden. Zo ken je dus vast waar je je vuilnis steeds weg kunt en dat je bijdraagt aan een verbeterde milieu via je afval te scheiden. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, want wij belasten het omgeving veel minder indien we afval hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. De resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook kauwgom) (Hard) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar ander stof zit geplaatst Los karton of ander document
 • Verpakking met van gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Hoe meer afval jezelf scheidt, des te goed dat het zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en jouw geldbeurs. Glas blijkt een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te splitsen zijn. Glasafval bestaat van flessen, potten en ook scherven. Zonder het om splitsen neemt het glasafval vanwege de volume en ook massa heel veel plaats in de bedrijfsafval op. Je kan dus heel uit besparen in je kosten voor afval. Het is bovendien volledig te hergebruiken. Ook kost het veel minder energie dan glazen te maken van nieuwe materialen.

Komt daar bij jouw bedrijf veel glas los, bijvoorbeeld bij de horeca, dan één container voor glas essentieel. Heb je variërende periodes met betrekking tot drukte? wij werkt samen met aanpasbare contracten waardoor jij het nummer bakken eenvoudig verandert.

De juiste bak voor het glas restafval

Bestel het meest geschikte bakken voor het je glasverval bij onze dienst. Je hebt de selectie uit één bak met 240 liters en van 900 liter. Er is al een glascontainer vanaf €13 per maand en ook dit worden gratis geplaatst. Afhankelijk van de de glasafval kies jij op welke manier vaak wij het container zullen komen legen. wij biedt de meest voordelige service.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het kost kost veel kracht om glas te maken uit nieuwe materialen. Glasafval is echter daarentegen een goede basis. Er zit meestal circa 50% oud glas in nieuwe glas. Bij de verwerken maken wij onderscheid onder wit, bruin, groene en ook gemengd glas. Daarnaast worden kurken en dekseltjes verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kunnen er zijn bij een heel veel lagere warmte glas gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heb jij vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of contact op.

Wat mag wel er bij het de glasverval?

Wel:

Lege glasverval die gediend heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallend jenever kruikjes, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend onder vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers dienen veilig en op een veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou je dus beter goed organiseren. De gesloten rolcontainers van ons ondersteunen bij een veilig proces van verzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Papieren worden discreet vervoerd. Zo heb jij 100% garantie dat je je dossiers veilig vernietigd is. Na de vernieling worden de restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jij jouw archief niet wil in de papierbak wilt werpen. Enkele documenten bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is echter echter heel tijdrovend en omslachtig. Heeft je frequent veel vuil in het gedaante van geheim papier? Kies dan voor archiefvernietiging van ons . Je krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een spleet waarin het document exact doorheen past. Als het documenten eenmaal binnen de container zijn, krijgen niemand ze meer in handen. Onze chauffeur arriveert eens zoveel tijd langs voor het container ledigen en de documenten ter plekke te vernielen in onze truck. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarin de container via de vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De content zal daarna meteen vernietigd.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je jouw geheime documenten veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Door het klepje in de deksel kan je het documenten in het container werpen. Je hebt de keuze van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je noden kiest jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat je archief geen op het transport is, loopt je geen risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en vernietigd.