Gft Afvalcontainer Antwerpen 🔴 10 VERBIJSTERENDE TRUCS

Snel en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afval ook sorteert, er zal steeds restvuil blijven bestaan. Tracht het stroom van afval dus minimaal toevallig te behouden en je gaat merken dat deze economisch voordeelgevend is. Met afval zo mogelijk mogelijk te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, glas, en swill, blijft er zo zo weinig mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Gft Afvalcontainer Antwerpen

Selecteer van het grootste gamma afvalcontainers en bestel de de beste meest geschikte afvalcontainer voor je restvuil. Binnen de container gooi je al het niet niet-recyclebare afval dat je niet verder meer kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, en glas passen niet thuis binnen de container. Eveneens omtrent PMD scheiden bezitten we de juiste correcte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam betreffende alle afvalstromen dat in firma’s vrijkomen. Deze stromen zouden vaak apart opgehaald worden. Het is goed aangaande het milieu milieu en het geldtas.

Wat moet er in ondernemingsafval?

Op welke manier goed je je afvalstoffen ook sorteert, er zal steeds restafval voortdurend zijn. Tracht het stroom van afval zo beperkt mogelijk te behouden en je zal zien dat dit economisch voordelig is. Door vuil dus mogelijk eventueel te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er dus min mogelijk restvuil over. Binnen het container werp je reeds het niet niet te recyclen afval dat je niet verder extra kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, PMD en ruiten thuishoren niet thuis in het container.

Is het scheiden van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je bent verplicht afvalstromen zoveel eventueel te verdelen. In de het Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het het streefdoel omschreven goederen opnieuw te aanwenden waar dat lukt.

Wat kost een container een container voor afvalcontainer voor?

De tarieven van containers zijn afhankelijk hangt af van de afvalstroom de afvalstroompje, de grootte van grootte van rolcontainer en hoevaak hoe vaak de container rolcontainer ontleegd moet worden geraken. Je ontdekt ieder tarieven op tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je documenten, ruiten, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In ieder organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons neem je eenvoudig en vlug een van de vele varianten rolcontainers. Wij brengen hem zonder kosten in een dag in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze lage tarieven zie je gelijk in het orderproces. Nuttig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt besparen met een restafval container. Restafval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te zamelen, reduceer je de massa gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Bekijk dan even voort. Of koop direct jouw restafval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos passende inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook gaan voor een ijzeren rolcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is hufterproof en brandveilig, nuttig als de bak op een algemene locatie staat. Je kiest uit meerdere inhoudsmaten. De keuze is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geledigd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt gratis bij neergezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 ruime hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de productie van groene kracht. Algemeen afval schijnt dan eventueel nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie voorbrengt maar liefst twintig procent van de groene energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaaldeeltjes er verwijderd die hun route verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een bruikbare bestemming. Deze zwarte korrelvormige resten worden ingezet voor het verhogen of bouwen van wegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende schadelijke substanties uit gedurende de verbranden die in bepaalde of kleinere mate desondanks in het natuur belanden. Daarom moeten we blijven streven naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Gft Afvalcontainer Antwerpen:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. We bieden de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische overzicht ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je door ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De bakken sluiten goed af zodat er geen ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het installeren van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een te grote bak.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container wanneer dit slechts halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen verschaffen maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren via ons?

Waarom een container op wielen verhuren bij ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een passende oplossing voor ieder type vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Gft Afvalcontainer Antwerpen

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit 6 niveaus.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid afval in jouw restafvalcontainer te verlagen, stap 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over sorteren bij de afkomst. Want zuiver afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Soorten en prijzen bedrijfsafval en gemengd afval verwijdering

De capaciteit voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot wel 2500 liter en alles daar tussenin. Je kan kiezen voor een betaalbare synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om in te bepalen die grootte het perfect bij je aansluit? Neem dan snel verbinding op met één van onze experts. Met onze langdurige ervaring met afvalmaterialen begrijpen wij exact wat je nodig hebt. En wil je eenmalig een extra lediging of gewoonlijk een grootte groter? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen kwestie!

De tarieven van de bakken wisselen per afvalsoort, stof en volume. Je verhuurt bij ons steeds tegen de meest voordelige prijzen. Restafval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit voortvloeit, gelijk we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkig vind je bij ons juist waar je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelproces staat duidelijk wat je voor een gemengd afval container of een bepaalde verschillende container neerlegt. Wij achten het cruciaal dat dit aspect transparant is. Zo kom je naderhand nooit voor vervelende onthullingen te zitten.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Gft Afvalcontainer Antwerpen

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen bevinden. Na verdeling is immers veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papier, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk apart inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een erg uitgebreid aanbod met afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een brede keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vernieling aan de loer staat. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest gepaste grootte. Vervolgens bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan zelfs 7 keer hergebruikt worden. Tevens in je beurs bespaart het beduidend als je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat jouw papier- en karton op de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aan piepers, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze soorten afvalstromen vrij, maar tevens in kantoor mag je je biologisch afval apart houden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit meer recyclebaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je andere afvalsoorten in te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel gevuld. Bovendien is het scheiden uit uw vuilnis ook beter voor het het milieu. PMD mag namelijk hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om verse producten te produceren, je PMD is immers een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Gft Afvalcontainer Antwerpen

{service1)

Bij vind je altijd een geschikte rolcontainer voor jouw PMD. We bieden diverse kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze levering en landelijke bereik, heb je in 24 uur jouw afvalcontainer bij het gewenste locatie staan. Je beslist zelf het gewenste capaciteit en hoe vaak het afvalcontainer geleegd dient te worden. Zo ken je dus vast dat je jouw vuilnis altijd kwijt kan en dat je meewerkt voor een beter milieu door jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is belangrijk, want we belasten het milieu minder minder indien wij afvalstoffen recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. Het resterende plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag binnenin (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en kauwgom) (Hard) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemische teken (antitranspirant, lak etc)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander stof is geplaatst Los karton of ander papier
 • Verpakking inclusief van chemische stoffen
 • Glasverval

Des te veel vuilnis je scheidt, des te goed dat is ten behoeve van de milieu en ook jouw geldbeurs. Glas is één van de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om splitsen zijn. Glasafval bestaan van flessen, potjes en glasscherven. Zonder het om scheiden pakt het glasafval door het volume en massa heel veel plaats in de bedrijfsafval in. Jij kunt daarom flink uit besparen in je kosten voor afval. Het glas is ook tevens compleet te recyclen. Ook kost het recyclen veel minder kracht in vergelijking met glazen om te produceren van nieuwe materialen.

Ontstaat daar bij jouw onderneming veel glas los, bijvoorbeeld bij de sector van de horeca, dan is een container voor glas essentieel. Heb je variërende periodes qua drukte? ons werkt samen met flexibele overeenkomsten waardoor je de aantal bakken eenvoudig verandert.

Het juiste bak voor het glasafval

Koop het meest geschikte bakken voor het je glasafval bij ons. Jij hebt de selectie van een bak met tweehonderdveertig liter en ook van negenhonderd liter. Er is is al een container voor glas startend bij €13 elke maandelijkse periode en dit worden kosteloos geplaatst. Op basis van hoeveelheid glasafval kies je hoe frequent wij de container komen legen. ons biedt de meest voordelige service.

Zo wordt het glas verwerkt

Het veel kracht om glas om te maken van nieuwe materialen. Glasverval is echter echter een prima basis. Daar zit gewoonlijk ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuw glazen. Bij de verwerken maken wij onderscheid onder blank, bruin, groene en ook gemengd glas. Daarnaast worden kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door het glas te recyclen, kan er zijn op één veel lagere warmte glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragen of contact .

Wat mag er bij het de glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gefungeerd had als verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallen jenever kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallend onder glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet veilig en ook in veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging kan jij dus beter goed regelen. De afgesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces voor inzameling en vernieling van dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Papieren worden vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft je 100% zekerheid dat je jouw dossiers veilig vernietigt is. Na de vernietiging worden het restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je je jouw archief niet wil in de de papiercontainer wilt gooien. Enkele papieren bezitten geheime gegevens en kunnen kunnen dus best vernielt . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is echter echter heel tijdrovend en omslachtig. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de het vorm van geheim document? Kies voor het archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat een gleuf waar het document precies erin past. Als het papieren eenmaal in de bak zitten, krijgen niemand ze meer in . Onze bestuurder komt eenmaal tijd langs om de bak ledigen en de papier plaats te vernietigen in onze truck. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten systeem waarin de bak door het vrachtwagen zelf is opgeheven en geopend. Het content zal daarna direct vernietigd.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor dossiervernietiging stop je jouw vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klepje in de deksel kan jij het papieren in het container werpen. Je heeft de keuze uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kiest je de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw archief geen op vervoer is, loop jij niet gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en vernietigd.