Glasafval ᐅ 5 SIMPELE GEHEIMEN

Vlug en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook verdeelt, er zal steeds restvuil blijven bestaan. Poog deze stroom van afval heel klein mogelijk te behouden en je zal opmerken dat deze financieel gunstig is. Met afvalstoffen dus veel toevallig te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er heel zo weinig eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Glasafval

Kies uit uit de grootste gamma afvalcontainers en bestel de meest geschikte afvalcontainer voor je je restafval. In de de restafvalcontainer gooi je je reeds het niet-recyclebare vuil welke je niet verder kan scheiden. Papier/karton, swill, en vensterglas passen niet binnen de afvalcontainer. Ook betreffende PMD verdelen hebben wij de juiste geschikte container.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming voor ieder afvalstromen welke in bedrijven voortkomen. Deze stromingen mogen meestal apart opgehaald worden. Dat is beter aangaande het milieu natuur en het geldbeugel.

Wat kan er in de zakelijk afval?

Hoezo prima je je afval eveneens scheidt, er zal er telkens restvuil aanwezig voorkomen. Tracht deze afvalstroompje zo beperkt eventueel te houden en je zal zien dat dit financieel voordeelgevend is. Met vuil heel zoveel eventueel te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er dus min eventueel overblijvend afval over. Binnen de afvalcontainer werp je reeds het niet niet te recyclen afval welke je geen verder kan verdelen. Papier/karton, swill, PMD en vensterglas horen niet thuis in de container.

Is scheiden scheiden van zakelijk afval verplicht?

Je bent noodzakelijk afvalstromen zoveel mogelijk te scheiden. In de de Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat de bedoeling omschreven artikelen opnieuw te aanwenden indien dat mag.

Wat kost een container een container voor container voor?

De tarieven prijzen voor rolcontainers zijn afhangend van de afvalstroom de afvalstroompje, de afmeting van de afvalcontainer alsook hoe vaak de de rolcontainer geleegd moet worden worden. Je ontdekt alle kosten op de tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je papier, glas, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In elke onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons neem je snel en rap een van de vele varianten vuilcontainers. Wij bezorgen hem gratis in 24 uur in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe tarieven zie je gelijk in het bestelproces. Handig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt economiseren met een restafval container. Restafval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te zamelen, verklein je de aantal algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Bekijk dan even door. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos juiste verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container huren, maar ook opteren voor een ijzeren vuilcontainer. Een stalen afvalcontainer is solide en brandwerend, handig als de container op een openbare locatie staat. Je kiest uit verschillende volumematen. De keuze is aan jou, op basis van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geledigd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf omvangrijke moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de productie van groene energie. Algemeen afval lijkt dan wellicht nutteloos, dat is het dus niet! De afvalbranche levert maar minstens een vijfde van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metalen er verwijderd die hun pad vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een functionele toepassing. Deze zwarte korrelige slakken worden ingezet voor het verhogen of aanleggen van straten. Spijtig genoeg komen er ook allerlei schadelijke substanties vrij tijdens de verbranding die in meer of kleinere mate toch in het milieu belanden. Om die reden moeten we blijven zoeken naar zo minimaal verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Glasafval:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons, het adres voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast verhuur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten adequaat af zodat er geen plagen bij het afval kan. Ook kan stank geen ontkomen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een té grote bak.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container als deze slechts halfgevuld is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren via ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een passende oplossing voor elk soort vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan doen wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Glasafval

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zes niveaus.

Hoger op de ladder, hoe milieuvriendelijker de behandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de volume afval in jouw restafvalcontainer te verlagen, etappe 1. Dit realiseren wij door te adviseren over sorteren bij de afkomst. Want zuiver aparte afvalmaterialen worden zoveel mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Stap 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een kringloop systeem.

Categorieën en prijzen zakelijk afval en restafval beheer

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je kunt selecteren voor een gunstige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om naar te bepalen wat maat het beste bij je past? Neem dan snel verbinding op met één van onze experts. Met onze langdurige kennis met afvalstromen begrijpen wij precies wat je nodig hebt. En verlang je eenmalig een aanvullend leegmaken of standaard een maatje grotere? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen enkel issue!

De tarieven van de bakken variëren per afvalstroom, materiaal en literinhoud. Je least bij ons telkens tegen de meest voordelige prijzen. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit komt, als we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkig genoeg vind je bij ons juist waar je te maken hebt. In ons simpele bestelmethode staat vermeld helder wat je voor een algemeen afval container of een andere alternatieve container aftikt. Wij achten het essentieel dat dit aspect transparant is. Hierdoor raak je achteraf niet voor vervelende ontdekkingen te zitten.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Glasafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je hebt de keuze tussen een heel divers assortiment van afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en papier vind je bij ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren container is gepast wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de horizon ligt. Kies, afhankelijk van je nood, de meest gepaste grootte. Daarna bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier behandeld

Papier kan wel zeven maal hergebruikt worden. Ook in je portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat jouw document- en karton op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet als basis voor nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan piepers, broden, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, echter tevens op kantoren mag je jouw biologisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van meer recyclebaar vuilnis als je vermoedt! Onopgemerkt bestaande een omvangrijk deel van ondernemingsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je andere afvalsoorten te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug vol. Daarnaast is het scheiden uit uw afval ook goed voor het de omgeving. PMD kan namelijk gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, jouw PMD is immers een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Glasafval

{service1)

Bij vind je steeds een passende afvalcontainer voor het je PMD. Wij leveren verschillende kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de snelle, gratis bezorging en landelijke dekking, heeft je in 24 uren jouw container bij het gewenste locatie geplaatst. U bepaalt zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en hoe vaak het afvalcontainer geleegd dient te zijn. Zo ken je dus vast dat je je afval steeds weg kan en dat je meewerkt voor een beter milieu via je vuilnis te scheiden. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is belangrijk, omdat we belasten het omgeving minder als we afval hergebruiken. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en kauwgom) (Hard) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen met of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof is geplaatst Afzonderlijk doosjes of ander papier
 • Pakket inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Hoe veel afval je scheidt, des te beter dat zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glas blijkt een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om scheiden zijn. Glasscherven bestaat uit flessen, potjes en scherven. Zonder het om splitsen pakt het door de volume en gewicht veel plaats in het bedrijfsafval in. Je kunt dus heel besparen in je kosten voor afval. Het glas is bovendien volledig te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen heel veel kleiner energie dan glazen te produceren uit verse grondstoffen.

Ontstaat er op je onderneming veel glasafval los, bijvoorbeeld in de horeca, dan is één glascontainer onmisbaar. Bezit je variërende periodes qua bezigheden? ons functioneert met aanpasbare contracten waardoor je het aantal bakken eenvoudig verandert.

De juiste bak voor het glasafval

Koop de beste bakken voor jouw glasafval bij onze dienst. Jij heeft de keuze uit één container van 240 liters en van negenhonderd liter. Er reeds één glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en dit worden gratis neergezet. Op basis van de glasafval kiest jij op welke manier frequent ons het bak komen ledigen. ons leveren het voordeligste service.

Zo wordt glas bewerkt

Het veel energie om het glas te maken uit nieuwe materialen. Glasafval is echter echter één goede basis. Er zit gewoonlijk circa 50% oudere glas binnen nieuw glas. Tijdens de bewerken doen we verschil tussen wit, bruine, groene en ook gemengd glas. Daarnaast zijn kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kan er bij één veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heeft je vragen? Bekijk het veelgestelde vragen of contact op.

Wat mag er zijn bij het glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gediend heeft als verpakking

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Hieronder vallen jenever kruiken, bordjes, koppen, aardewerk etc. Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallen onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet veilig en ook op veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging kan jij daarom best uitstekend regelen. De gesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen bij een beschermd proces voor inzameling en ook vernietiging van jouw archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten worden discreet getransporteerd. Op deze manier heb je 100% zekerheid dat je je archief beschermd vernietigt zijn. Na de vernieling zullen het restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je archief niet wil in de de papiercontainer wil gooien. Enkele papieren bevatten geheime informatie en daarom beter vernielt . Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heb jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de het vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze bak bevat een gleuf waar het papier precies doorheen . Wanneer het documenten eenmaal in het container zitten, krijgen zij meer bij . Onze chauffeur arriveert eens de zoveel tijdstip bij om het container ledigen en de documenten ter plaats vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarbij de bak door het truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het content wordt daarna direct vernielt.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij je geheime papieren veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klep in de deksel kan jij het documenten in de bak gooien. Je heeft de selectie van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kiest je de gewenst frequentie van lediging. Omdat je archief geen op vervoer is, loopt je geen gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze wordt ingezameld en vernietigd.