Glascontainer Beringen 🔴 8 SIMPELE GEHEIMEN

Vlug en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal steeds restvuil blijven bestaan. Poog deze afvalstroom zo minimaal toevallig te behouden en je zult zien dat dit geldelijk gunstig is. Via afvalstoffen heel veel eventueel te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er zo zo weinig toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Glascontainer Beringen

Kies bij het grootste grootste assortiment afvalcontainers en bestel de het ideale container voor je restvuil. Binnen de rest container gooi je je reeds het niet onrecyclebare vuil welke je geen meer kan sorteren. Karton/karton, swill, en glas horen niet in het afvalcontainer. Eveneens voor PMD scheiden beschikken we de juiste juiste afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam betreffende elke afvalstromen die bij firma’s vrijkomen. Deze stromingen mogen meestal apart verzameld zijn. Dit is beter betreffende het milieu natuur en de geldbeugel.

Wat mag wel er in bedrijfsafval?

Hoe prima je je afval eveneens sorteert, er zal altijd restvuil aanwezig voorkomen. Poog het afvalstroom dus beperkt eventueel te houden en je zult zien dat dit financieel gunstig is. Door afvalstoffen heel mogelijk mogelijk te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en swill, blijft er zo zo weinig eventueel overblijvend afval over. In de de afvalcontainer gooi je reeds de niet-recyclebare afvalstoffen dat je geen meer kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, PMD en glas horen niet thuis in de afvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van ondernemingsafval verplicht?

Je blijft verplicht afvalstromen mogelijk mogelijk te sorteren. In het Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het doel streefdoel beschreven artikelen nogmaals te gebruiken als dat kan.

Wat kost een container voor container bedrijfsafval?

De tarieven tarieven van rolcontainers zijn afhankelijk afhangend van het afvalstroompje, de grootte omvang van rolcontainer en hoevaak hoe vaak de rolcontainer geledigd moet geraken. Jij ontdekt elke kosten op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk type afval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je karton, vensters, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In iedere organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons neem je eenvoudig en vlug een van de verschillende soorten rolcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos binnen een etmaal in heel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze scherpe kosten zie je meteen tijdens het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je direct zien of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te zamelen, verminder je de massa restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even door. Of bestel direct jouw restafval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je altijd passende inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook opteren voor een metalen vuilcontainer. Een stalen vuilcontainer is hufterproof en brandwerend, nuttig als de vat op een algemene locatie staat. Je selecteert uit diverse volumematen. De keuze is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geleegd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf omvangrijke moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de generatie van hernieuwbare energie. Algemeen afval lijkt dan misschien zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalsector voorbrengt maar minstens een vijfde van de duurzame energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metalen er uitgehaald die hun route vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een bruikbare toepassing. Deze gitzwarte korrelachtige resten worden gebruikt voor het ophogen of bouwen van wegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei schadelijke substanties uit tijdens de verbranding die in minstens of kleinere mate desondanks in het natuur terecht komen. Dus moeten we blijven proberen naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Glascontainer Beringen:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische lijst vind je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten goed af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kan. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze wordt geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een té ruime container.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de container als dit slechts halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen huren via ons?

Waarom een container op wielen huren bij ons? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor elk type afval en voor elk bedrijf. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan doen we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Glascontainer Beringen

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het gebied van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zestal treden.

Hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de massa vuilnis in jouw algemeen afval container terug te dringen, etappe 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over sorteren bij de afkomst. Want puur gescheiden afvalmaterialen worden zoveel als kan gerecycled, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Stap 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een kringloop maatschappij.

Typen en prijzen bedrijfsafval en algemeen afval verwerking

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je mag selecteren voor een gunstige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om in te schatten welke maat het goed bij je past? Neem dan even contact op met één van onze specialisten. Dankzij onze langdurige deskundigheid met afvalstromen begrijpen wij juist wat je benodigd hebt. En verlang je één keer een extra legen of gewoonlijk een formaat grotere? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen issue!

De prijzen van de rolcontainers wisselen per afvalsoort, stof en literinhoud. Je least bij ons telkens tegen de scherpste kosten. Gemengd afval is een van de duurdere afvalstromen. Dit voortvloeit, als we noemden, door haar milieu-impact. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons exact waarvoor je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat vermeld helder wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een andere bak betaalt. Wij vinden het essentieel dat deze informatie transparant is. Zo ben je naderhand geen voor vervelende onthullingen te liggen.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Glascontainer Beringen

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk archief. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een erg gevarieerd aanbod met afvalcontainers tussen 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast als de containers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme aan de loer staat. Kies, afhankelijk van je nood, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Ook in je portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat je document- en karton op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, pasta, dranken, eierschelpen, frites, taart, groenten en fruit en zuivelproducten. Met name op horecazaken komen deze afvalstromen beschikbaar, echter tevens in kantoren mag je je biologisch afval scheiden. Je spaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk van extra herbruikbaar afval als je denkt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk deel uit bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten te te verzamelen, zitten je containers minder snel snel gevuld. Bovendien is het scheiden uit uw afval tevens goed voor het het omgeving. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden om verse artikelen te maken, jouw PMD is immers één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Glascontainer Beringen

{service1)

Bij vind je altijd een passende rolcontainer voor je PMD. We bieden verschillende plastic afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze bezorging en nationale bereik, heeft je in 24 uren je container bij het gewenste plek staan. Je bepaalt zelf het gewenste capaciteit en op welke manier vaak het afvalcontainer geledigd dient te zijn. Zo weet je dus vast dat je jouw afval altijd kwijt kunt en dat je bijdraagt aan een beter milieu via je vuilnis te scheiden. Bestel vlug je goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, omdat wij belasten het omgeving veel minder als wij afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te zijn. Het overgebleven plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en gomballen) (Stevig) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (deodorant, lak enz.)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal is geplaatst Los doosjes of ander papier
 • Pakket met van gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Hoe meer afval je sorteert, hoe beter dat het is voor het milieubescherming en je geldbeurs. Glas is een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om scheiden zijn. Glasscherven bestaan uit flessen, potten en ook scherven. Zonder het om scheiden pakt het glasafval vanwege het ruimte en massa heel veel ruimte bij de bedrijfsafval op. Je kunt daarom flink uit besparen in jouw kosten voor afval. Het glas is bovendien compleet om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het veel kleiner energie dan glazen te maken uit nieuwe grondstoffen.

Komt er bij jouw bedrijf heel veel glas vrij, bijvoorbeeld bij de sector van de horeca, dan is een glascontainer essentieel. Bezit je wisselende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij werkt samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor je het nummer containers makkelijk aanpast.

Het juiste bak voor glasafval

Koop de beste containers voor je glasafval bij onze dienst. Je hebt de keuze van een container met 240 liter en ook met 900 liters. Er is al één container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en dit worden kosteloos geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kiest jij hoe vaak wij het bak komen ledigen. ons leveren het voordeligste dienstverlening.

Zo wordt glas verwerkt

Het kost veel kracht voor het het glas om te produceren van nieuwe materialen. Glasafval is echter een prima basis. Er zitten gewoonlijk circa 50% oud glazen in nieuwe glazen. Bij het bewerken maken wij onderscheid onder blank, bruin, groen en ook gemengd glas. Daarnaast zijn kurk en ook deksels verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kunnen er zijn op één veel lagere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk het veelgestelde vragenlijst of neem neem contact op.

Wat mag wel er bij de glasverval?

Wel:

Lege glasverval dat gediend heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruikjes, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallend binnen vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief moet veilig en in een veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan je dus beter uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainer van ons helpen bij een beschermd proces van inzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Discreet en veilig. Papieren worden discreet vervoerd. Zo heeft jij honderd procent garantie dat jouw dossiers beschermd vernietigt zijn. Na de vernieling zullen de restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je je dossiers niet in het papierbak wil werpen. Enkele documenten bezitten geheime gegevens en kunnen kunnen daarom beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig veel afval in de vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze bak bevat één gleuf waarin het papier exact doorheen past. Wanneer het papieren al in de container zijn, krijgen niemand ze nog bij . Onze bestuurder komt eenmaal in tijd langs voor de container ledigen en het papier ter plaats te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarbij het container via het vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. De content zal daarna meteen vernielt.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van ons. Via het klepje in de deksel kan je de papieren in het container werpen. Jij heeft de keuze van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw noden kiest jij de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je dossier geen op transport gaat, loop je geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt ingezameld en vernietigd.