Glascontainer Breda ᐅ 14 SNELLE TRUCS

Gauw en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook sorteert, er zal altijd overblijvend afval voortdurend bestaan. Poog het stroom van afval heel minimaal mogelijk te houden en je zal opmerken dat dit geldelijk voordeelgevend is. Via afval dus mogelijk eventueel te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er zo minimaal eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Glascontainer Breda

Kies uit bij de ruimste gamma afvalcontainers en bestel de de beste ideale rolcontainer voor je restafval. Binnen de container werp je al het niet te recyclen afvalstoffen die je niet extra kan sorteren. Papier/karton, swill, en glas thuishoren niet in de het restafvalcontainer. Tevens voor PMD sorteren beschikken ons de juiste correcte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming voor elke afvalstromen die bij bedrijven vrijkomen. Deze afvalstromen mogen vaak gescheiden verzameld worden. Dat is verbeterd voor de natuur en de portemonnee.

Wat is toegestaan er in de bedrijfsafval?

Hoezo uitstekend je je afvalstoffen tevens verdeelt, er zal altijd restafval blijven zijn. Probeer dit afvalstroompje heel klein eventueel te houden en je gaat zien dat deze economisch gunstig is. Via afval zo veel toevallig te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er zo min toevallig restafval over. In de het afvalcontainer gooi je reeds het niet-recyclebare afvalstoffen welke je niet verder meer kan verdelen. Karton/karton, swill, PMD en vensterglas horen niet thuis in de het restafvalcontainer.

Is scheiden sorteren van zakelijk afval noodzakelijk?

Je wordt gedwongen afvalstromingen zoveel mogelijk te sorteren. Binnen het landelijk Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het het doel streefdoel vermeld artikelen weer te gebruiken waar het kan.

Wat kost een een container rolcontainer voor?

De kosten van afvalcontainers zijn afhankelijk van de afvalstroom, de omvang van rolcontainer en hoevaak de container geledigd rolcontainer geledigd dient geraken. U vindt alle prijzen op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je documenten, ruiten, voedselresten en PMD scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In iedere organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons bestel je eenvoudig en vlug een van de vele soorten afvalcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos in een dag in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe prijzen zie je direct gedurende het bestelproces. Nuttig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te zamelen, reduceer je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even verder. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos juiste verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook gaan voor een stalen vuilcontainer. Een stalen afvalcontainer is solide en brandwerend, nuttig als de container op een publieke plek staat. Je kiest uit verschillende inhoudsmaten. De selectie is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geledigd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf grote actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de productie van groene energie. Restafval klinkt dan misschien nutteloos, dat is het echter niet! De afvalbranche voorbrengt maar liefst twintig procent van de groene stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaalresten er geëxtraheerd die hun pad vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een bruikbare toepassing. Deze donkere korrelige slakken worden gebruikt voor het verhogen of creëren van verkeerswegen. Helaas komen er ook verschillende schadelijke stoffen los tijdens de verbranding die in meer of kleinere mate toch in het leefomgeving terecht komen. Dus moeten we volhouden met streven naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Glascontainer Breda:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door onze praktische overzicht vind je snel de container die je nodig hebt. Bovendien verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De bakken sluiten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het afval kan. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te ruime container.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container als deze slechts halfvol is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren bij ons?

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor ieder soort afval en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren we heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Glascontainer Breda

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het terrein van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is gevormd uit zestal treden.

Naarmate je hoger op de orde, des te ecologischer de behandeling. Zo pogen wij samen met jou de volume vuilnis in jouw gemengd afval container terug te dringen, fase 1. Dit doen wij door te adviseren over verdelen bij de bron. Want ongemengd afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een circulaire systeem.

Categorieën en kosten bedrijfsafval en restafval verwijdering

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar ertussen. Je mag kiezen voor een voordelige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om bij te bepalen wat maat het beste bij je past? Pak dan gauw aansluiting op met één van onze specialisten. Door onze vele jaren ervaring met afvalsoorten weten wij precies wat je vereist hebt. En verlang je eenmalig een extra lediging of standaard een grootte grotere? Dan is deze uiteraard ook geen enkel issue!

De kosten van de rolcontainers variëren per afvalcategorie, materiaal en capaciteit. Je verhuurt bij ons steeds tegen de laagste tarieven. Restafval is een van de kostbaardere afvalsoorten. Dit komt, zoals we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs vind je bij ons exact waarvoor je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat vermeld overtuigend wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een bepaalde andere bak aftikt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit helder is. Op deze manier ben je naderhand niet voor nare onthullingen te liggen.

Hoe houd je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Glascontainer Breda

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes apart verzamelen. Je hebt de keuze uit een heel gevarieerd aanbod met afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en metalen containers. Een metalen container is gepast als de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vandalisme aan de horizon staat. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan wel 7 keer hergebruikt worden. Tevens in je beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat je papier- en papier op de meest efficiënte, ecologische en verantwoorde wijze wordt verwijderd en gebruikt als basis voor nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan piepers, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar ook op kantoren mag je jouw biologisch afval apart houden. Je spaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van extra herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande één groot deel van ondernemingsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalstromen te verzamelen, geraken je containers minder snel vlug vol. Daarnaast is het scheiden uit uw afval tevens goed voor het omgeving. PMD mag immers hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, jouw PMD wordt immers één basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Glascontainer Breda

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor het je PMD. We bieden diverse plastic afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze levering en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uren je afvalcontainer bij het gewenste plek geplaatst. Je beslist zelfstandig de gewenste capaciteit en op welke manier vaak het afvalcontainer geledigd dient te zijn. Op deze manier weet je dus zeker waar je jouw vuilnis steeds kwijt kunt en dat je bijdraagt aan een verbeterde omgeving via jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dat is belangrijk, want we belasten het milieu veel als wij afval recycleren. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. De resterende plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laagje aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook kauwgom) (Stevig) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemisch teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal is geplaatst Los karton of verschillend document
 • Verpakking met van gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Hoe veel vuilnis jezelf scheidt, hoe beter dat het zal zijn ten behoeve van het milieu en jouw portemonnee. Glas blijkt 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om splitsen zijn. Glasscherven bestaan uit flesjes, potjes en ook scherven. Zonder het te splitsen pakt het glasafval door het volume en ook gewicht veel plaats bij de afval van het bedrijf in. Jij kunt daarom flink besparen in je afvalkosten. Het glas is ook bovendien compleet te hergebruiken. Ook kost het recyclen veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk te maken uit verse grondstoffen.

Ontstaat daar bij jouw bedrijf heel veel glas los, zoals in de horeca, dan is één container voor glas essentieel. Bezit jij variërende periodes met betrekking tot bezigheden? wij werkt met flexibele contracten omdat jij het nummer bakken eenvoudig aanpast.

De juiste container voor het glasafval

Koop het beste bakken voor jouw glasverval op onze dienst. Je heeft de keuze uit selectie uit één container met 240 liters en met negenhonderd liter. Er is is reeds één container voor glas vanaf €13 elke maand en deze wordt gratis geplaatst. Op basis van de de afval kiest je hoe vaak ons het container komen legen. ons leveren de meest voordelige dienstverlening.

Zo worden het glas verwerkt

Het heel veel energie om het glas te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is daarentegen een prima basis. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas in nieuwe glazen. Bij de verwerken maken we verschil onder wit, bruine, groen en ook bont glazen. Daarnaast worden kurken en dekseltjes verwijderd. Via glas om te hergebruiken, kunnen er op een heel veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of neem contact .

Wat is mag er bij het het glasverval?

Wel:

Lege glasafval dat gediend heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruiken, bordjes, koppen, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallen onder vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief dienen beschermd en op een veilige manier vernietigt worden. Archiefvernietiging kan je daarom beter uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainers van ons ondersteunen bij een veilig proces van verzameling en vernieling van archief. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heb je honderd procent garantie dat je dossiers beschermd vernietigt is. Na vernieling zullen het restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat jij jouw archief niet in het papierbak wil gooien. Enkele documenten bezitten geheime gegevens en kunnen dus best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de gedaante van geheim papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons . U krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft één spleet waarin het papier precies erin . Als het papieren al binnen de bak zitten, krijgen niemand ze meer bij . Onze bestuurder komt eens de tijdstip bij om de container te ledigen en het documenten plekke te vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een afgesloten systeem waarbij het container door het truck zelf is opgeheven en geopend. Het content zal daarna direct vernielt.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Door het klep in het deksel kan je de documenten in het bak werpen. Je hebt de selectie van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kies je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief niet op het transport gaat, loop jij niet risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze worden ingezameld en verwoest.