Glascontainer De Rips ☑️ 14 BEWEZEN FEITEN

Vlug en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook scheidt, er zal steeds overblijvend afval aanwezig bestaan. Probeer deze stroom van afval dus minimaal eventueel te behouden en je zult merken dat het geldelijk voordelig is. Met afvalstoffen heel zoveel mogelijk te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er dus zo weinig toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Glascontainer De Rips

Kies uit het ruimste gamma afvalcontainers en bestel de het beste afvalcontainer voor je restvuil. Binnen het afvalcontainer gooi je al het niet te recyclen afval welke je niet extra kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, en vensterglas thuishoren niet thuis in de rest container. Ook voor PMD verdelen hebben ons het juiste rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de naam aangaande elke afvalstromingen welke in firma’s ontstaan. Dit stromingen zouden meestal afzonderlijk ingezameld zijn. Het is beter voor het leefomgeving en de geldbeugel.

Wat mag er in ondernemingsafval?

Hoe prima je je vuil eveneens scheidt, er zal steeds restafval blijven bestaan. Probeer deze afvalstroompje dus beperkt toevallig te behouden en je zal zien dat dit geldelijk gunstig is. Via vuil heel veel toevallig te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er dus min eventueel restvuil over. Binnen het restafvalcontainer werp je al het het niet niet-recyclebare vuil dat je niet verder kan sorteren. Papier/karton, swill, PMD en vensterglas thuishoren niet in de de afvalcontainer.

Is scheiden verdelen van zakelijk afval noodzakelijk?

Je bent verplicht afvalstromingen mogelijk mogelijk te sorteren. In het Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het bedoeling vermeld goederen weer te gebruiken waar dat het kan.

Wat kost een een container afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor containers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom het afvalstroom, de grootte van grootte van rolcontainer alsook hoe vaak de container geledigd rolcontainer geledigd moet worden geraken. U vindt je elke prijzen op de de tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je documenten, ruiten, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In ieder onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons neem je gemakkelijk en snel een van de verschillende soorten afvalcontainers. Wij brengen hem zonder kosten binnen een dag in heel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende tarieven zie je meteen in het orderproces. Handig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt economiseren met een restafval container. Restafval is vanwege zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te zamelen, reduceer je de aantal algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even door. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd geschikte inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container huren, maar ook gaan voor een metalen rolcontainer. Een metalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, praktisch als de container op een algemene plaats staat. Je gaat uit verschillende groottes. De keuze is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geledigd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf omvangrijke actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de opwekking van hernieuwbare energie. Algemeen afval lijkt dan wellicht zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalsector levert maar minstens 20% van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun pad vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een nuttige doel. Deze gitzwarte korrelachtige assen worden ingezet voor het verhogen of bouwen van wegen. Helaas komen er ook verschillende giftige substanties uit tijdens de verbranden die in meer of geringere mate desondanks in het natuur komen. Daarom moeten we blijven zoeken naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Glascontainer De Rips:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We bieden de kans om tegen de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De containers dichten adequaat af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een té grote bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak wanneer dit maar halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime documenten op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren bij ons?

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We leveren een passende oplossing voor ieder type vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering in 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Glascontainer De Rips

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zes treden.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de verwerking. Zo proberen wij samen met jou de hoeveelheid afval in jouw algemeen afval container te verminderen, etappe 1. Dit realiseren wij door te adviseren over verdelen bij de oorsprong. Want zuiver afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is ongunstig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een circulaire maatschappij.

Typen en prijzen zakelijk afval en gemengd afval beheer

De volume voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je mag opteren voor een betaalbare kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om bij te bepalen welke grootte het goed bij je past? Haal dan even verbinding op met één van onze deskundigen. Door onze vele jaren ervaring met afvalsoorten weten wij precies wat je nodig hebt. En verlang je één keer een meer leegmaken of regulier een grootte groter? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen probleem!

De kosten van de bakken verschillen per afvalcategorie, stof en capaciteit. Je verhuurt bij ons steeds tegen de scherpste kosten. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit voortvloeit, als we noemden, door haar milieu-impact. Gelukkigerwijs vind je bij ons precies waar je te maken hebt. In ons simpele bestelsysteem staat vermeld overtuigend wat je voor een specifieke algemeen afval container of een bepaalde verschillende rolcontainer neerlegt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit aspect transparant is. Zo kom je achteraf niet voor nare ontdekkingen te liggen.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Glascontainer De Rips

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder effectief dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, want we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen kartonafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild document kan je beter niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes gescheiden inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een zeer uitgebreid aanbod met containers tussen 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en papier vind je op ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is geschikt als de containers buiten staan, of vernieling aan de loer ligt. Kies, afhankelijk van je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Daarna bepaal je op welke manier frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Papier kan wel zeven keer hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat je papier- en papier in de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt voor basis voor nieuw producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk aan aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze afvalsoorten vrij, echter tevens in kantoren kunt je jouw biologisch afval scheiden. Je bespaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit meer herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk deel van bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalsoorten in te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Bovendien ligt het scheiden van uw afval tevens goed voor de milieu. PMD mag namelijk hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, jouw PMD is namelijk één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Glascontainer De Rips

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor het je PMD. Wij leveren verschillende plastic rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze levering en landelijke dekking, heb je in 24 uur jouw container bij de gewenste plek geplaatst. Je beslist zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent de afvalcontainer geleegd dient te worden. Zo weet je daarom vast waar je jouw vuilnis steeds kwijt kan en waar je bijdraagt aan een beter omgeving door jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is belangrijk, want wij belasten het omgeving minder als wij afval hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. De overgebleven kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Polystyreenschuim Pakketten met aluminiumfolie laagje binnenin (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en gomballen) (Stijf) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksartikelen (bakken, druiprek etc.)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemische teken (antitranspirant, lak etc)
 • Pakketten met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal is gestopt Los doosjes of ander papier
 • Pakket inclusief chemische materialen
 • Glasscherven

Hoe veel vuilnis jezelf sorteert, hoe goed dat het zal zijn voor het milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glas blijkt één uit de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te splitsen zijn. Glasafval bestaat van flesjes, potjes en scherven. Zonder het te splitsen neemt het door de volume en ook gewicht heel veel ruimte bij het bedrijfsafval in. Je kan dus flink uit besparen op jouw afvalkosten. Het glas is bovendien volledig te recyclen. Daarnaast verbruikt het recyclen heel veel minder energie dan glazen om te maken van nieuwe materialen.

Komt er op je bedrijf veel glas los, zoals in de sector van de horecabedrijven, dan is één container voor glas essentieel. Bezit je wisselende periodes met betrekking tot drukte? ons werkt samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor je de aantal containers makkelijk aanpast.

Het juiste container voor glas restafval

Bestel de meest geschikte containers voor het je glasverval bij ons. Jij hebt de keuze uit selectie van een bak met 240 liters en van negenhonderd liter. Er is al één container voor glas vanaf €13 per maand en ook deze wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van de glasafval kies je hoe vaak wij de bak komen ledigen. ons biedt de voordeligste dienstverlening.

Zo wordt glas verwerkt

Het kost kost heel veel kracht om glas om te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is daarentegen één goede basis. Daar zit meestal ongeveer 50% oudere glas binnen nieuwe glazen. Tijdens het bewerken doen we verschil onder wit, bruin, groene en bont glazen. Daarnaast worden kurken en deksels verwijderd. Door glas om te recyclen, kunnen er zijn op een heel veel lagere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heb jij vragen? Bekijk het frequent gestelde vragen of contact .

Wat is mag er zijn bij het het glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gefungeerd heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallend kruikjes, bordjes, koppen, keramiek en dergelijke. n Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet beschermd en ook op veilige wijze vernietigd te worden. Archiefvernietiging zou je daarom best uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen bij een beschermd proces van inzameling en vernieling van jouw dossiers. Discreet en veilig. Documenten worden discreet vervoerd. Zo heb je 100% garantie dat je je dossiers beschermd vernietigt is. Na vernietiging zullen het restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat je je je dossiers niet in de papiercontainer wilt werpen. Sommige papieren bezitten geheime informatie en daarom beter vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de de vorm van vertrouwelijk papier? Kies voor het dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft een spleet waar het papier exact erin . Als het documenten eenmaal in het bak zitten, krijgen zij meer in handen. Onze bestuurder arriveert eens tijd langs om de bak te ledigen en het papier ter plaats te vernietigen in onze truck. Ook dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarin de bak door het vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. De inhoud zal vervolgens direct vernielt.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij jouw geheime documenten veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Door het klepje in de deksel kan je de papieren in het container werpen. Je heeft de keuze uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief niet op transport is, loop jij geen risico dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verzameld en verwoest.