Glascontainer Ermelo ☑️ 3 VERRASSENDE FEITEN

Gauw en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook verdeelt, er zal steeds overblijvend afval voortdurend bestaan. Poog het stroom van afval heel klein toevallig te behouden en je gaat zien dat deze geldelijk voordelig is. Met vuil dus zoveel toevallig te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, glas, en swill, blijft er zo minimaal toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Glascontainer Ermelo

Selecteer bij het ruimste assortiment rolcontainers en bestel het ideale container voor je je overblijvend afval. In de rest afvalcontainer gooi je je al het niet te recyclen vuil welke je niet meer kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, en glas horen niet binnen het container. Tevens omtrent PMD verdelen bezitten we de juiste correcte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam voor ieder afvalstromen welke bij bedrijven vrijkomen. Die afvalstromen kunnen meestal afzonderlijk opgehaald geraken. Het is beter voor het milieu natuur en het portemonnee.

Wat mag er in ondernemingsafval?

Op welke manier goed je je vuil eveneens sorteert, er zal er telkens restvuil blijven voorkomen. Tracht deze stroom van afval heel klein toevallig te houden en je zal merken dat deze geldelijk gunstig is. Met vuil dus mogelijk eventueel te scheiden, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er heel zo weinig mogelijk restafval over. Binnen de container werp je reeds het niet niet te recyclen afval dat je niet extra kan verdelen. Karton/karton, swill, PMD en ruiten thuishoren niet binnen het container.

Is scheiden scheiden van bedrijfsafval verplicht?

Je bent gedwongen afvalstromingen zoveel toevallig te verdelen. In het Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het de bedoeling omschreven artikelen weer te gebruiken als het lukt.

Wat kost een container voor rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten voor containers zijn afhankelijk afhangend van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroom, de grootte omvang van container en hoevaak hoe vaak de de container afvalcontainer geledigd moet worden worden. U ontdekt ieder kosten op tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je documenten, glas, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met restafval containers

In iedere onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons neem je snel en snel een van de talloze soorten afvalcontainers. Wij brengen hem zonder kosten binnen een etmaal in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze lage kosten zie je direct in het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen apart in te verzamelen, verklein je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even verder. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd geschikte inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook gaan voor een metalen vuilcontainer. Een metalen vuilcontainer is hufterproof en brandbestendig, nuttig als de bak op een algemene locatie staat. Je gaat uit verschillende groottes. De selectie is aan jou, op basis van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geledigd moeten worden. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de dozijn omvangrijke actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de opwekking van groene stroom. Gemengd afval schijnt dan misschien waardeloos, dat is het echter niet! De afvalbranche voorbrengt maar liefst een vijfde van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaalresten er uitgehaald die hun pad verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een bruikbare bestemming. Deze donkere korrelachtige slakken worden ingezet voor het verhogen of bouwen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei schadelijke stoffen vrij tijdens de verbranding die in meer of mindere mate echter in het milieu terecht komen. Daarom moeten we blijven proberen naar zo min mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Glascontainer Ermelo:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische lijst ontdek je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaalmateriaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Ook kan stank geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té grote container.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container wanneer dit maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen verschaffen maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren bij ons?

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor elk type afval en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Glascontainer Ermelo

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zestal niveaus.

Hoger op de orde, hoe duurzamer de verwerking. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid rommel in jouw gemengd afval container te verlagen, fase 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over verdelen bij de bron. Want ongemengd afzonderlijke afvalstromen worden zoveel mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het natuur en draagt bij niet bij aan een circulaire maatschappij.

Categorieën en kosten zakelijk afval en algemeen afval verwerking

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot wel 2500 liter en ieder daar ertussen. Je mag kiezen voor een voordelige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om bij te bepalen welke omvang het perfect bij je aansluit? Haal dan even aansluiting op met een van onze specialisten. Met onze jarenlange kennis met afvalmaterialen begrijpen wij juist wat je vereist hebt. En verlang je één keer een meer lediging of regulier een formaat grotere? Dan is dit natuurlijk ook geen probleem!

De kosten van de rolcontainers variëren per afvalstroom, grondstof en capaciteit. Je least bij ons altijd tegen de meest voordelige kosten. Gemengd afval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit ontstaat, gelijk we bespraken, door zijn effect op het milieu. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons juist voor wat je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat vermeld helder wat je voor een specifieke gemengd afval container of een andere container neerlegt. Wij achten het belangrijk dat deze informatie helder is. Zo raak je achteraf geen voor onaangename ontdekkingen te liggen.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Glascontainer Ermelo

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed recyclebare materialen tussen bevinden. Na verdeling is immers veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, want we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Gelijk je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele typen papier, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes gescheiden verzamelen. Je hebt de keuze tussen een erg gevarieerd aanbod van afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Karton

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren container is geschikt wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vandalisme op de horizon ligt. Kies, naargelang uit je behoefte, de meest gepaste grootte. Vervolgens beslis je op welke manier vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat jouw papier- en karton op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet als grondstof voor nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, broden, pasta, dranken, eierschalen, frites, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Met name bij horecazaken ontstaan deze soorten afvalstromen vrij, maar tevens in kantoor mag je je organisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk uit extra herbruikbaar afval dan je vermoedt! Ongemerkt bestaat één omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalstromen in te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Bovendien is het scheiden van je vuilnis tevens beter voor de milieu. PMD kan namelijk gerecycled worden. Daardoor moeten er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te maken, je PMD wordt namelijk een grondstof!

De geschikte container voor PMD en Glascontainer Ermelo

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende afvalcontainer voor je PMD. We leveren verschillende plastic rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, gratis levering en landelijke dekking, heeft je in 24 uren je afvalcontainer bij het verlangde plek geplaatst. Je beslist zelf de verlangde inhoudsmaat en hoe frequent de afvalcontainer geledigd moet te zijn. Op deze manier weet je daarom vast waar je je vuilnis altijd kwijt kan en dat je bijdraagt voor een verbeterde omgeving door je afval te splitsen. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, want we belasten het omgeving veel minder als wij afval recycleren. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te zijn. Het overgebleven plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en gomballen) (Hard) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (emmers, druiprek etc.)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (deodorant, lak enz.)
 • Pakketten inclusief of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof zit geplaatst Los doosjes of verschillend papier
 • Pakket inclusief chemische stoffen
 • Glasverval

Hoe veel vuilnis je sorteert, hoe beter dat is voor het milieu en ook jouw geldbeurs. Glas is een van de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om scheiden is. Glasverval bestaat van flessen, potten en ook glasscherven. Zonder het te splitsen pakt het glasafval vanwege de volume en gewicht veel plaats in het afval van het bedrijf op. Je kunt dus flink uit besparen in je kosten voor afval. Het glas is bovendien compleet te recyclen. Ook kost het recyclen heel veel kleiner kracht dan glazen te maken van verse grondstoffen.

Ontstaat er op jouw onderneming heel veel glas vrij, zoals bij de horeca, dan is is één glascontainer essentieel. Bezit jij wisselende periodes qua drukte? wij functioneert met aanpasbare contracten omdat je de aantal containers makkelijk aanpast.

Het geschikte bak voor glas restafval

Bestel het beste bakken voor het je glasafval bij onze dienst. Je heeft de keuze van een bak van tweehonderdveertig liters en ook van 900 liter. Er al één glascontainer vanaf €13 per maand en dit wordt kosteloos neergezet. Op basis van de glasafval kies jij op welke manier vaak ons de bak komen ledigen. ons leveren de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het kost heel veel kracht om glas te produceren van verse grondstoffen. Glasafval is echter een prima basis. Er zit gewoonlijk circa 50% oudere glazen binnen nieuw glas. Bij het verwerken maken wij onderscheid onder blank, bruin, groen en bont glazen. Ook zijn kurk en ook deksels verwijderd. Via het glas te recyclen, kunnen er bij een heel veel lagere warmte glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragen of neem neem verbinding .

Wat mag wel er bij het de glasafval?

Wel:

Lege glasafval dat gediend heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallend jenever kruikjes, bordjes, kopjes, keramiek etc. n Warmtebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet veilig en ook op veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou jij daarom beter uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainer van onze dienst helpen bij een beschermd proces voor verzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Papieren zullen discreet vervoerd. Op deze manier heb jij 100% zekerheid dat je archief veilig vernietigt is. Na vernietiging worden de restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je je jouw archief niet in het papiercontainer wil werpen. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke gegevens en daarom best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is heel tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de vorm van geheim papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat één gleuf waarin het document exact doorheen . Wanneer het documenten eenmaal in de bak zitten, krijgt niemand ze meer in handen. Onze chauffeur komt eenmaal in de zoveel tijd langs om het bak legen en de documenten ter plaats te vernietigen in onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een gesloten systeem waarbij de container via het vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. Het inhoud zal daarna direct vernielt.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van ons. Via de klep in het deksel kan je het documenten in de bak gooien. Jij hebt de keuze van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier niet op het vervoer is, loop jij geen gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat je dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verzameld en vernietigd.