Glascontainer Frankfurt 🔴 11 SIMPELE FEITEN

Snel en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afval ook verdeelt, er zal steeds overblijvend afval aanwezig bestaan. Poog het stroom van afval heel beperkt mogelijk te houden en je zult zien dat dit economisch gunstig is. Via afvalstoffen dus mogelijk mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er zo minimaal toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Glascontainer Frankfurt

Kies uit de ruimste gamma rolcontainers en koop de beste ideale afvalcontainer voor je je overblijvend afval. In de het container gooi je al het niet onrecyclebare afval die je geen verder kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, en glas horen geen in de het afvalcontainer. Ook omtrent PMD verdelen beschikken wij de juiste afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de naam voor elke afvalstromingen die bij ondernemingen voortkomen. Die stromingen zouden meestal apart opgehaald zijn. Dat is beter betreffende het milieu natuur en het geldbeugel.

Wat mag wel er in de ondernemingsafval?

Hoezo uitstekend je je afval ook scheidt, er zal telkens overblijvend afval voortdurend voorkomen. Probeer het stroom van afval zo klein toevallig te houden en je zult merken dat het financieel voordelig is. Via vuil dus veel mogelijk te sorteren, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er dus minimaal toevallig overblijvend afval over. In de de container werp je al de niet te recyclen afval welke je niet meer kan verdelen. Papier/karton, swill, PMD en vensterglas thuishoren niet binnen de afvalcontainer.

Is het scheiden van ondernemingsafval verplicht?

Je bent verplicht afvalstromen zoveel toevallig te verdelen. Binnen het landelijk Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het de doel beschreven goederen opnieuw te benutten waar dat het mag.

Wat kost een container een container voor?

De tarieven voor tarieven van afvalcontainers afhankelijk afhangend van de afvalstroom de stroom van afval, de afmeting van rolcontainer alsook hoe vaak de rolcontainer geleegd moet worden. Je vindt je alle prijzen op de.

Welk aard bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je papier, vensters, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In iedere organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons neem je eenvoudig en snel een van de verschillende soorten rolcontainers. Wij brengen hem gratis in 24 uur in heel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende prijzen zie je direct gedurende het bestelproces. Handig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Algemeen afval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te zamelen, verklein je de massa algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Bekijk dan even voort. Of koop direct jouw restafval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je steeds passende verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook opteren voor een metalen rolcontainer. Een metalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, handig als de vat op een openbare locatie staat. Je kiest uit meerdere volumematen. De selectie is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geleegd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de twaalf omvangrijke actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de opwekking van groene kracht. Algemeen afval lijkt dan misschien zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalsector levert maar minstens twintig procent van de groene energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de resterende metaalresten er verwijderd die hun pad voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een functionele bestemming. Deze donkere korrelvormige assen worden toegepast voor het ophogen of bouwen van verkeerswegen. Helaas komen er ook allerlei schadelijke materialen vrij tijdens de verbranden die in meer of kleinere mate toch in het milieu komen. Om die reden moeten we volhouden met streven naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Glascontainer Frankfurt:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige lijst ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor je werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan stank niet ontkomen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze wordt geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een té grote bak.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig hebt is
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de bak als deze slechts halfvol is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst plek voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren via ons? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We bieden een passende oplossing voor elk soort vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Glascontainer Frankfurt

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zestal treden.

Hoe hoger op de orde, hoe milieuvriendelijker de behandeling. Zo trachten wij samen met jou de volume vuilnis in jouw algemeen afval container te verlagen, etappe 1. Dit doen wij door te aanbevelen over verdelen bij de bron. Want zuiver afzonderlijke afvalstromen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Categorieën en tarieven zakelijk afval en restafval verwerking

De capaciteit voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar ertussen. Je mag kiezen voor een betaalbare kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om bij te ramen die omvang het perfect bij je aansluit? Neem dan even contact op met een van onze experts. Met onze langdurige ervaring met afvalstromen weten wij exact wat je vereist hebt. En wil je eenmalig een aanvullend leegmaken of standaard een grootte groter? Dan is dit natuurlijk ook geen enkel kwestie!

De kosten van de rolcontainers verschillen per afvalcategorie, grondstof en capaciteit. Je verhuurt bij ons telkens tegen de meest voordelige kosten. Restafval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit ontstaat, zoals we noemden, door haar milieu-impact. Gelukkig vind je bij ons juist voor wat je te maken hebt. In ons simpele bestelsysteem staat vermeld duidelijk wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een bepaalde verschillende rolcontainer betaalt. Wij beschouwen het essentieel dat dit aspect helder is. Zo ben je achteraf nooit voor nare onthullingen te staan.

Hoe hou je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Glascontainer Frankfurt

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele typen kartonafval, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en magazines. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een rolcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk apart verzamelen. Je krijgt de optie tussen een erg gevarieerd aanbod met containers van 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Karton

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en papier vind je op ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een brede selectie tussen plastic en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme op de horizon staat. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan wel 7 maal gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat je document- en karton in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof tot nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar tevens op kantoor kunt je je organisch afval apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk van extra herbruikbaar afval dan je denkt! Onopgemerkt bestaat een groot deel uit ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalstromen in zamelen, geraken je containers minder snel snel vol. Bovendien ligt het scheiden uit uw afval ook beter voor het het omgeving. PMD kan namelijk hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor verse producten te produceren, je PMD is namelijk een basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en Glascontainer Frankfurt

{service1)

Bij ons vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor je PMD. We leveren verschillende plastic afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uur je afvalcontainer bij het verlangde locatie staan. Je bepaalt zelf de verlangde capaciteit en op welke manier frequent het container geledigd moet te zijn. Op deze manier ken je daarom zeker dat je je vuilnis altijd weg kan en dat je meewerkt aan een beter omgeving via jouw afval te scheiden. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, want wij belasten het milieu minder minder als we afval hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. Het overgebleven plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stijf) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek etc.)
 • Draagtas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (antitranspirant, verf enz.)
 • Pakketten met of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal zit geplaatst Los karton ofwel ander papier
 • Verpakking inclusief van chemische materialen
 • Glasscherven

Des te meer afval jezelf sorteert, des te goed dat is voor de milieu en je portemonnee. Glaswerk is een uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om scheiden zijn. Glasscherven bestaan uit flesjes, potjes en glasscherven. Zonder om splitsen pakt het glasafval door het ruimte en massa heel veel ruimte in de bedrijfsafval op. Jij kunt daarom flink uit besparen in je afvalkosten. Het glas is tevens compleet om te recyclen. Daarnaast kost het recyclen veel minder energie dan glaswerk te produceren uit nieuwe materialen.

Komt daar op je bedrijf veel glas vrij, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan één glascontainer essentieel. Bezit je wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? wij functioneert samen met flexibele overeenkomsten waardoor je de nummer containers makkelijk verandert.

De geschikte container voor glas restafval

Bestel de meest geschikte bakken voor het jouw glasverval op ons. Je hebt de selectie van één container van 240 liters en ook van negenhonderd liters. Er al een container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en ook dit worden gratis geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kies je hoe frequent wij de container zullen komen ledigen. ons biedt de voordeligste service.

Zo worden het glas bewerkt

Het kost veel kracht voor het glas te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen een goede grondslag. Daar zit meestal ongeveer 50% oud glas in nieuw glazen. Tijdens de verwerken maken wij onderscheid onder blank, bruine, groene en ook gemengd glazen. Daarnaast worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Door het glas te recyclen, kan er bij een veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heb je vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragen of neem verbinding .

Wat mag wel er bij het glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gediend had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen onder vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen veilig en in een veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou jij dus best uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen bij een beschermd proces van inzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Papieren worden vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft jij 100% zekerheid dat je dossiers beschermd vernietigt is. Na de vernieling zullen de restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat jij jouw dossiers niet wil in de het papiercontainer wilt gooien. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke informatie en daarom beter vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb jij regelmatig veel afval in de vorm van geheim document? Kies voor archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze container bevat een spleet waar het document precies erin past. Als de papieren al binnen het bak zijn, krijgen zij meer in . Onze bestuurder arriveert eens tijdstip langs om het container ledigen en de papier plekke vernielen binnen onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarin het container door het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het inhoud wordt vervolgens direct vernietigd.

De geschikte container voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je je geheime documenten veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Door de klepje in het deksel kan je het documenten in het container werpen. Je hebt de selectie uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je noden kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat jouw dossier niet op het transport gaat, loop jij niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden verzameld en vernietigd.