Glascontainer Hoofddorp ☑️ 6 VERRASSENDE GEHEIMEN

Vlug en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook sorteert, er zal telkens restafval blijven bestaan. Tracht dit afvalstroompje heel beperkt mogelijk te houden en je zal opmerken dat deze economisch voordelig is. Met afvalstoffen zo mogelijk mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er heel min toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Glascontainer Hoofddorp

Kies uit bij het ruimste gamma afvalcontainers en koop de beste meest geschikte rolcontainer voor je overblijvend afval. Binnen de rest container werp je al het niet niet te recyclen afvalstoffen die je geen verder kan scheiden. Documenten/karton, swill, en ruiten passen niet thuis in de de rest container. Eveneens voor PMD scheiden hebben ons het correcte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam aangaande ieder afvalstromingen die in firma’s vrijkomen. Die afvalstromen mogen dikwijls gescheiden verzameld zijn. Dat is goed betreffende de milieu en het portemonnee.

Wat moet er binnen ondernemingsafval?

Op welke manier prima je je vuil tevens scheidt, er gaat altijd restvuil voortdurend zijn. Tracht het afvalstroompje dus minimaal mogelijk te bewaren en je zult opmerken dat dit financieel voordelig is. Via vuil dus veel mogelijk te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er dus minimaal toevallig overblijvend afval over. In de rest container gooi je al de niet-recyclebare vuil dat je niet verder extra kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, PMD en ruiten thuishoren niet thuis in de de restafvalcontainer.

Is het sorteren van bedrijfsafval verplicht?

Je blijft gedwongen afvalstromen zoveel toevallig te sorteren. In het landelijk Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het het doel vermeld producten nogmaals te gebruiken als het lukt.

Wat kost een een afvalcontainer voor?

De tarieven prijzen voor rolcontainers afhankelijk afhangend van de het stroom van afval, de grootte afmeting van afvalcontainer alsook hoe vaak de de container geledigd rolcontainer ontleegd moet worden zijn. U vindt je alle prijzen op tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je karton, glas, swill en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In iedere organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons bestel je gemakkelijk en vlug een van de talloze soorten vuilcontainers. Wij leveren hem zonder kosten gedurende 24 uur in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze lage kosten zie je direct in het bestelproces. Nuttig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Gemengd afval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te ophalen, verminder je de massa restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even verder. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds juiste verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook gaan voor een ijzeren rolcontainer. Een stalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, praktisch als de vat op een algemene locatie staat. Je kiest uit meerdere inhoudsmaten. De selectie is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) ontdaan moeten worden. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de dozijn ruime moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de productie van hernieuwbare kracht. Gemengd afval klinkt dan misschien waardeloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie levert maar zowaar twintig procent van de groene stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun weg voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een bruikbare doel. Deze zwarte korrelvormige assen worden toegepast voor het aanvullen of aanleggen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei schadelijke substanties vrij in de verbranden die in bepaalde of mindere mate toch in het leefomgeving terecht komen. Om die reden moeten we blijven zoeken naar zo minimaal verbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Glascontainer Hoofddorp:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische lijst ontdek je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Bovendien verhuur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor je personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De bakken dichten adequaat af zodat er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té ruime container.

Je betaald enkel voor een lediging die écht nodig is
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak als dit slechts halfgevuld is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor elk type afval en voor ieder onderneming. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Glascontainer Hoofddorp

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit 6 treden.

Hoe hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de verwerking. Zo proberen wij samen met jou de massa afval in jouw algemeen afval container terug te dringen, etappe 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over sorteren bij de oorsprong. Want zuiver gescheiden afvalsoorten worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is ongunstig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een circulaire systeem.

Categorieën en kosten zakelijk afval en algemeen afval verwijdering

De volume voor een algemeen afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en alles daar tussenin. Je mag opteren voor een betaalbare kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om naar te schatten wat grootte het beste bij je aansluit? Haal dan snel verbinding op met een van onze experts. Door onze langdurige ervaring met afvalsoorten begrijpen wij juist wat je benodigd hebt. En verlang je één keer een meer lediging of standaard een maatje grotere? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel probleem!

De prijzen van de containers verschillen per afvalcategorie, stof en capaciteit. Je huurt bij ons telkens tegen de scherpste tarieven. Gemengd afval is één van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit komt, zoals we bespraken, door haar effect op het milieu. Gelukkigerwijs zie je bij ons juist waar je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelsysteem is aangegeven helder wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een andere container betaalt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit aspect transparant is. Hierdoor ben je naderhand niet voor nare verrassingen te zitten.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Glascontainer Hoofddorp

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes apart inzamelen. Je hebt de keuze uit een erg gevarieerd aanbod met containers van 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papier en Karton

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een brede selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast als de afvalcontainers buiten staan, of vandalisme op de loer ligt. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest gepaste grootte. Daarna bepaal je op welke manier vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom apart verzamelt. Je kunt er op ons op rekenen dat jouw document- en karton op de aller efficiënte, ecologische en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet voor grondstof tot nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, taart, groentes en fruit en melkproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter tevens in kantoren kunt je jouw organisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van extra recyclebaar vuilnis als je denkt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte uit bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren allemaal bij dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalstromen in te zamelen, geraken je containers minder snel vlug gevuld. Bovendien is het scheiden van uw afval tevens goed voor het omgeving. PMD kan immers gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen enkele vers grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe producten te maken, jouw PMD wordt immers een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Glascontainer Hoofddorp

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende rolcontainer voor het je PMD. We leveren verschillende plastic rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis bezorging en landelijke dekking, heeft je in 24 uur jouw container op het verlangde locatie staan. Je bepaalt zelf de verlangde capaciteit en op welke manier frequent het container geledigd moet te zijn. Op deze manier weet je daarom vast waar je je vuilnis steeds weg kan en dat je bijdraagt voor een beter milieu door jouw afval te splitsen. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, want wij belasten het milieu minder minder indien we afval hergebruiken. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. De overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Piepschuim Pakketten inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stevig) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Shopper draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Pakketten met ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend stof is geplaatst Afzonderlijk karton of ander papier
 • Verpakking met van chemische materialen
 • Glasafval

Hoe meer vuilnis je scheidt, hoe beter dat het zal zijn ten behoeve van het milieu en je portemonnee. Glas is 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om scheiden zijn. Glasscherven bestaan van flessen, potjes en ook scherven. Zonder te splitsen pakt het vanwege het ruimte en massa heel veel plaats in het bedrijfsafval op. Je kunt daarom flink uit besparen in je afvalkosten. Het is bovendien volledig te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het recyclen heel veel kleiner kracht dan glaswerk om te maken uit verse materialen.

Ontstaat er bij jouw bedrijf veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de horeca, dan is een glascontainer onmisbaar. Heb je wisselende tijdsperioden qua bezigheden? wij werkt samen met aanpasbare contracten omdat jij het aantal containers makkelijk verandert.

Het juiste container voor glas restafval

Koop het meest geschikte containers voor het je glasverval op onze dienst. Jij heeft de keuze van één container met 240 liters en met negenhonderd liters. Er is is reeds één container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en deze wordt kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de afval kies je hoe vaak wij de bak komen legen. wij leveren het voordeligste service.

Zo wordt glas verwerkt

Het kost kost veel kracht voor het glas te maken uit nieuwe materialen. Glasafval is echter daarentegen één goede basis. Daar zitten gewoonlijk circa 50% oudere glazen binnen nieuw glazen. Tijdens het bewerken maken wij verschil tussen wit, bruin, groene en ook bont glazen. Ook zijn kurken en ook deksels verwijderd. Via het glas om te recyclen, kunnen er zijn bij een veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heeft je vragen? Bekijk het veelgestelde vragen of contact op.

Wat mag wel er bij het glasverval?

Wel:

Lege glasafval die gefungeerd heeft als verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Daaronder vallend kruikjes, borden, kopjes, keramiek etc. Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen veilig en op een veilige manier vernietigt worden. Archiefvernietiging kan je daarom best goed regelen. De gesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen bij een beschermd proces voor verzameling en ook vernietiging van jouw archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heb jij honderd procent garantie dat je je archief veilig vernietigt zijn. Na vernietiging worden het restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat je jij je dossiers niet in de het papiercontainer wilt gooien. Enkele papieren bevatten geheime informatie en kunnen dus best vernielt . Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in de gedaante van geheim papier? Kies voor dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat een spleet waarin het papier exact erin . Als de papieren al binnen het container zijn, krijgen niemand ze meer in . Onze chauffeur komt eens in de tijd bij voor de bak ledigen en het documenten ter plaats vernielen in onze truck. Ook dit werkt door middel van een gesloten systeem waarin de container via het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het inhoud wordt vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Door de klepje in de deksel kun jij het documenten in de container gooien. Jij hebt de selectie uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kiest je de gewenste frequentie van lediging. Doordat je archief geen op transport is, loop jij geen gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze wordt verzameld en verwoest.