Glascontainer Lokeren ᐅ 14 SCHOKKENDE FEITJES

Vlug en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook verdeelt, er zal altijd overblijvend afval voortdurend bestaan. Poog dit afvalstroom dus minimaal mogelijk te behouden en je zult zien dat deze economisch voordeelgevend is. Door vuil zo veel mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er zo min eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Glascontainer Lokeren

Kies uit bij het grootste grootste aanbod afvalcontainers en bestel de de beste ideale container voor je je overblijvend afval. Binnen de restafvalcontainer gooi je reeds het niet niet te recyclen vuil die je niet extra kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, en glas horen geen in de de afvalcontainer. Ook voor PMD sorteren hebben wij de correcte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam voor elke afvalstromingen die in ondernemingen ontstaan. Dit afvalstromen kunnen meestal apart opgehaald geraken. Het is verbeterd aangaande de milieu en het portemonnee.

Wat kan er binnen bedrijfsafval?

Op welke manier prima je je vuil ook sorteert, er gaat altijd restafval blijven zijn. Tracht deze afvalstroompje heel minimaal mogelijk te houden en je zult opmerken dat deze geldelijk voordeelgevend is. Door vuil heel mogelijk toevallig te scheiden, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er dus min eventueel restafval over. In het container gooi je reeds het niet niet-recyclebare afval die je geen extra kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, PMD en glas passen geen in de rest container.

Is het scheiden verdelen van zakelijk afval gedwongen?

Je blijft verplicht afvalstromen zoveel mogelijk te verdelen. In de de Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het de doel omschreven artikelen opnieuw te benutten als het kan.

Wat kost een container een container container bedrijfsafval?

De kosten voor rolcontainers zijn afhankelijk afhangend van de de stroom van afval, de grootte van omvang van de container en hoe vaak de de container geledigd afvalcontainer ontleegd moet geraken. U ontdekt ieder prijzen op de.

Welk aard restafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je karton, vensters, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met restafval containers

In ieder onderneming komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons koop je eenvoudig en snel een van de vele soorten afvalcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos binnen een dag in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe kosten zie je gelijk tijdens het bestelproces. Handig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te verzamelen, verklein je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Lees dan even door. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd geschikte ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook kiezen voor een metalen rolcontainer. Een metalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, praktisch als de bak op een publieke plek staat. Je kiest uit meerdere groottes. De keuze is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geleegd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt gratis bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de 12 omvangrijke hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de generatie van groene kracht. Restafval klinkt dan eventueel zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalindustrie produceert maar minstens 20% van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaalresten er uitgehaald die hun route verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een functionele toepassing. Deze zwarte korrelvormige assen worden toegepast voor het ophogen of creëren van straten. Spijtig genoeg komen er ook diverse giftige stoffen vrij in de verbrandingsproces die in bepaalde of kleinere mate echter in het leefomgeving komen. Daarom moeten we blijven proberen naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Glascontainer Lokeren:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De bakken dichten goed af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té grote bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak als dit maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is geschikt voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren bij ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We bieden een passende oplossing voor elk soort afval en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan doen we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Glascontainer Lokeren

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het vlak van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit 6 niveaus.

Naarmate je hoger op de orde, hoe duurzamer de behandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de volume afval in jouw gemengd afval container te verminderen, fase 1. Dit realiseren wij door te adviseren over verdelen bij de bron. Want zuiver afzonderlijke afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een kringloop maatschappij.

Categorieën en prijzen bedrijfsafval en gemengd afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieert van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je mag kiezen voor een gunstige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om in te bepalen welke grootte het goed bij je aansluit? Pak dan even verbinding op met een van onze specialisten. Dankzij onze vele jaren deskundigheid met afvalsoorten weten wij exact wat je nodig hebt. En wil je één keer een meer leegmaken of regulier een maatje grotere? Dan is dat uiteraard ook geen issue!

De tarieven van de bakken variëren per afvalstroom, grondstof en volume. Je verhuurt bij ons telkens tegen de scherpste tarieven. Algemeen afval is een van de duurdere afvalstromen. Dit komt, zoals we noemden, door haar milieu-impact. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons juist waar je te maken hebt. In ons simpele bestelmethode staat duidelijk wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een andere verschillende rolcontainer neerlegt. Wij vinden het essentieel dat dit transparant is. Zo raak je naderhand nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Glascontainer Lokeren

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papierafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de optie uit een erg divers assortiment met afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buiten staan, of vandalisme aan de horizon staat. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort apart verzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat jouw papier- en papier op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor basis tot nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan piepers, brood, pasta, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groentes en fruit en melkproducten. Met name bij horecazaken komen deze afvalstromen beschikbaar, echter tevens in kantoor kunt je jouw organisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit extra herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaande een groot gedeelte van ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalstromen in verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel vol. Daarnaast ligt het scheiden van uw vuilnis tevens beter voor het de omgeving. PMD kan namelijk hergebruikt zijn. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden om nieuwe producten te produceren, jouw PMD wordt immers één basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Glascontainer Lokeren

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte rolcontainer voor je PMD. We bieden verschillende kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis levering en nationale dekking, heb je in 24 uren jouw afvalcontainer op het gewenste locatie staan. Je beslist zelf het gewenste inhoudsmaat en op welke manier frequent de afvalcontainer geleegd moet te worden. Op deze manier weet je dus vast dat je je afval steeds kwijt kan en waar je meewerkt aan een verbeterde omgeving door jouw afval te scheiden. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, want we belasten het omgeving minder minder indien we afvalstoffen hergebruiken. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. De resterende kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Schuimplastic Pakketten inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook kauwgom) (Stijf) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Shopper draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar ander stof zit gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel ander papier
 • Verpakking met chemische stoffen
 • Glasafval

Hoe veel afval je scheidt, hoe beter dat is ten behoeve van de milieu en jouw portemonnee. Glas blijkt 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om scheiden zijn. Glasverval bestaat van flessen, potjes en glasscherven. Zonder het te scheiden neemt het vanwege het ruimte en gewicht heel veel ruimte bij de afval van het bedrijf op. Je kan dus heel besparen in je kosten voor afval. Het glas is bovendien volledig om te hergebruiken. Daarnaast kost het heel veel minder kracht in vergelijking met glaswerk te produceren van nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er bij je onderneming heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan is is één glascontainer onmisbaar. Heb jij variërende tijdsperioden qua bezigheden? ons functioneert met aanpasbare contracten waardoor jij het aantal containers makkelijk aanpast.

De juiste container voor het glas restafval

Bestel het beste containers voor je glasverval bij ons. Je hebt de keuze uit een bak van 240 liter en ook van negenhonderd liters. Er is reeds één glascontainer startend bij €13 elke maand en dit wordt gratis neergezet. Op basis van hoeveelheid glasafval kies je hoe frequent ons het container komen legen. ons biedt de meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt het glas verwerkt

Het kost veel kracht voor het het glas te maken van verse grondstoffen. Glasverval is echter echter een prima grondslag. Daar zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glas in nieuw glas. Bij het bewerken doen wij onderscheid tussen wit, bruin, groene en gemengd glazen. Daarnaast worden kurken en dekseltjes verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kunnen er zijn op een heel veel lagere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat is mag wel er zijn bij de glasafval?

Wel:

Lege glasafval dat gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk etc. Hittebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet veilig en ook in een veilige manier vernietigd worden. Archiefvernietiging kan jij daarom best goed organiseren. Het gesloten rolcontainer van ons helpen tijdens een veilig proces van inzameling en vernietiging van jouw dossiers. Discreet en veilig. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heb je honderd procent garantie dat je dossiers veilig vernietigt zijn. Na vernieling worden de restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat jij jouw archief niet wil in de het papiercontainer wilt werpen. Sommige documenten bevatten geheime gegevens en kunnen dus best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen archief is echter echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft jij frequent veel afval in de de vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan voor archiefvernietiging van ons . Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat één gleuf waar het papier precies doorheen past. Als de documenten al binnen de container zijn, krijgen zij nog in . Onze bestuurder arriveert eenmaal in de zoveel tijd langs om het bak legen en de documenten ter plekke vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een gesloten systeem waarbij het bak via het truck zelf is opgeheven en opengemaakt. De inhoud wordt vervolgens direct vernietigd.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je je geheime papieren veilig in het afgesloten rolcontainers van ons. Door de klep in de deksel kan je de documenten in de container gooien. Je hebt de selectie van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kies je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je archief geen op vervoer gaat, loop je geen risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en vernietigd.