Glascontainer Meppen Nederland 🔴 3 ONVOORSTELBARE FEITJES

Snel en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afval ook verdeelt, er zal altijd overblijvend afval blijven bestaan. Probeer het stroom van afval heel minimaal mogelijk te behouden en je zal zien dat het financieel voordeelgevend is. Met vuil dus mogelijk eventueel te scheiden, zoals papier/karton, PMD, glas, en swill, blijft er heel minimaal toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Glascontainer Meppen Nederland

Selecteer bij het grootste grootste assortiment afvalcontainers en koop het meest geschikte rolcontainer geschikt voor je restvuil. Binnen de rest restafvalcontainer werp je al het onrecyclebare afval die je geen meer kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, en vensterglas horen niet binnen het container. Eveneens betreffende PMD sorteren bezitten we de juiste juiste rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de naam voor alle afvalstromen die in ondernemingen ontstaan. Die afvalstromen zouden meestal apart verzameld worden. Dit is beter voor het leefomgeving en het portemonnee.

Wat mag wel er binnen bedrijfsafval?

Op welke manier uitstekend je je vuil ook sorteert, er zal steeds overblijvend afval voortdurend voorkomen. Tracht het stroom van afval heel minimaal mogelijk te bewaren en je gaat opmerken dat het financieel gunstig is. Door vuil dus mogelijk eventueel te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er zo minimaal mogelijk restvuil over. In de rest afvalcontainer gooi je reeds het niet onrecyclebare afvalstoffen dat je niet verder meer kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, PMD en ruiten thuishoren geen in de de rest afvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je blijft verplicht afvalstromingen zoveel eventueel te verdelen. In de het landelijk Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel de bedoeling vermeld producten weer te gebruiken indien dat lukt.

Wat kost een container een container afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven kosten voor rolcontainers zijn afhankelijk afhangend van de de stroom van afval, de grootte van omvang van rolcontainer en hoevaak hoevaak de container rolcontainer geleegd moet worden worden. U vindt elke prijzen op de tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je karton, glas, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met restafval containers

In ieder organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons neem je gemakkelijk en rap een van de vele soorten rolcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos gedurende een etmaal in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe prijzen zie je direct gedurende het aankoopproces. Handig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Restafval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te verzamelen, reduceer je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Lees dan even voort. Of koop direct jouw restafval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd geschikte ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook kiezen voor een stalen vuilcontainer. Een metalen rolcontainer is solide en brandveilig, handig als de vat op een openbare plek staat. Je gaat uit meerdere inhoudsmaten. De keuze is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geleegd moeten worden. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de 12 omvangrijke moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de opwekking van duurzame kracht. Restafval klinkt dan misschien zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalsector voorbrengt maar minstens twintig procent van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaalresten er uitgehaald die hun weg verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een bruikbare toepassing. Deze gitzwarte korrelige slakken worden toegepast voor het aanvullen of creëren van wegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei giftige materialen los in de verbranding die in meer of geringere mate toch in het leefomgeving komen. Daarom moeten we volhouden met proberen naar zo minimaal afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Glascontainer Meppen Nederland:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de kans om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische overzicht vind je snel de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De containers dichten goed af zodat er geen ongedierte bij het afval kan. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te grote container.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de container als dit maar halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze kleinste container is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de correcte manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren via ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een passende oplossing voor ieder soort afval en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Glascontainer Meppen Nederland

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zestal stappen.

Hoger op de orde, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid rommel in jouw restafvalcontainer te verminderen, stap 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over scheiden bij de afkomst. Want puur gescheiden afvalsoorten worden zoveel als kan hergebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is slecht voor het natuur en draagt bij niet bij aan een circulaire economie.

Typen en kosten bedrijfsafval en restafval verwijdering

De volume voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je mag opteren voor een voordelige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om naar te ramen wat omvang het goed bij je aansluit? Haal dan gauw verbinding op met één van onze specialisten. Dankzij onze langdurige kennis met afvalstromen kennen wij exact wat je benodigd hebt. En wil je één keer een extra lediging of gewoonlijk een maatje ruimer? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen issue!

De tarieven van de bakken wisselen per afvalsoort, grondstof en volume. Je verhuurt bij ons steeds tegen de scherpste prijzen. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit komt, als we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg vind je bij ons juist voor wat je aan toe. In ons gemakkelijke bestelsysteem is aangegeven helder wat je voor een specifieke algemeen afval container of een andere alternatieve bak betaalt. Wij vinden het cruciaal dat dit transparant is. Op deze manier ben je achteraf geen voor nare onthullingen te liggen.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Glascontainer Meppen Nederland

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is immers aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papier, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes gescheiden verzamelen. Je hebt de optie tussen een erg gevarieerd aanbod met afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je hebt een ruime keuze tussen plastic en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de containers buiten staan, of wanneer vandalisme aan de horizon ligt. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Document kan wel 7 keer gerecycled worden. Tevens in jouw beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort apart verzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat jouw document- en papier in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof tot nieuwe producten. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en etensresten. Denk aan aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral op horecazaken komen deze soorten afvalstromen vrij, maar tevens op kantoor mag je je organisch vuilnis scheiden. Je spaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit extra herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalsoorten te te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Daarnaast is het apart houden uit uw afval ook beter voor het omgeving. PMD kan immers gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, jouw PMD wordt immers een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Glascontainer Meppen Nederland

{service1)

Bij vind je steeds een passende rolcontainer voor jouw PMD. We leveren diverse plastic afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze bezorging en landelijke dekking, heb je in 24 uur jouw afvalcontainer bij de verlangde plek staan. Je beslist zelfstandig het verlangde capaciteit en op welke manier vaak het afvalcontainer geledigd moet te zijn. Op deze manier ken je daarom zeker dat je jouw afval altijd kwijt kunt en waar je meewerkt voor een verbeterde milieu via jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, omdat we belasten het milieu veel minder indien wij afvalstoffen recycleren. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. De resterende plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Pakketten inclusief aluminium laag binnenin (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en kauwgom) (Hard) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander stof zit gestopt Los doosjes ofwel ander document
 • Verpakking met van gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Des te veel afval jezelf sorteert, des te beter dat het zal zijn voor de milieubescherming en jouw geldbeurs. Glas is één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om splitsen zijn. Glasafval bestaat uit flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder om scheiden neemt het glasafval door het volume en ook massa heel veel plaats bij de bedrijfsafval op. Jij kunt daarom flink besparen in jouw kosten voor afval. Het is ook tevens volledig om te hergebruiken. Ook kost het recyclen heel veel minder energie in vergelijking met glazen om te produceren uit verse materialen.

Komt er bij jouw bedrijf heel veel glasafval los, zoals in de horecabedrijven, dan is één glascontainer essentieel. Heb je wisselende periodes met betrekking tot drukte? ons werkt samen met aanpasbare overeenkomsten omdat je het aantal bakken eenvoudig verandert.

Het geschikte container voor glas restafval

Bestel het meest geschikte containers voor het jouw glasverval op onze dienst. Je hebt de keuze uit een container van tweehonderdveertig liters en ook van 900 liter. Er is is al één container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en ook dit worden gratis geplaatst. Op basis van de afval kiest je op welke manier frequent ons het container zullen komen legen. ons leveren het voordeligste dienstverlening.

Zo worden het glas verwerkt

Het kost heel veel energie om het glas te produceren uit verse materialen. Glasafval is echter echter een prima basis. Er zitten gewoonlijk circa 50% oudere glas in nieuw glas. Tijdens het bewerken doen wij onderscheid tussen wit, bruin, groen en bont glazen. Ook worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Door glas te recyclen, kunnen er op één veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heb jij vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem verbinding .

Wat is mag er zijn bij het glasverval?

Wel:

Lege glasverval dat gediend heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porselein. Hieronder vallend kruikjes, borden, kopjes, keramiek etc. Hittebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en ook in een veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging zou je dus best goed regelen. De afgesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen bij een beschermd proces van verzameling en vernietiging van archief. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heb je 100% zekerheid dat je je dossiers veilig vernietigt zijn. Na de vernieling worden het restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je je je archief niet in de de papiercontainer wilt werpen. Sommige documenten bevatten geheime informatie en kunnen dus best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen archief is echter echter heel tijdrovend en omslachtig. Heeft jij frequent veel vuil in het vorm van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft een spleet waar het document exact doorheen . Als de papieren al binnen de container zijn, krijgen zij nog in handen. Onze chauffeur arriveert eenmaal in tijdstip langs om het container ledigen en het papier ter plaats te vernietigen binnen onze truck. Ook dit functioneert middels een afgesloten systeem waarbij het bak door het truck zelf is opgeheven en geopend. Het inhoud zal daarna direct vernietigd.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je jouw geheime papieren veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klepje in de deksel kun jij de papieren in de container gooien. Je heeft de selectie uit diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kiest jij de gewenst frequentie van lediging. Omdat jouw archief niet op vervoer gaat, loopt je niet gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verzameld en vernietigd.