Glascontainer Nac Stadion ➡️ 5 SIMPELE GEHEIMEN

Vlug en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afval ook verdeelt, er zal altijd restafval voortdurend bestaan. Poog het afvalstroom heel minimaal eventueel te houden en je gaat opmerken dat deze geldelijk voordelig is. Door afvalstoffen heel veel eventueel te verdelen, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er dus zo weinig mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Glascontainer Nac Stadion

Kies uit bij het grootste grootste gamma containers en bestel de de meest geschikte container voor je overblijvend afval. Binnen de rest restafvalcontainer werp je al het de niet-recyclebare afvalstoffen dat je niet verder meer kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, en glas passen niet binnen de rest container. Eveneens voor PMD sorteren beschikken ons de juiste juiste afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de naam aangaande ieder afvalstromen dat binnen firma’s vrijkomen. Dit stromingen mogen vaak gescheiden opgehaald zijn. Het is beter aangaande het leefomgeving en de portemonnee geldtas.

Wat is toegestaan er in zakelijk afval?

Op welke manier prima je je afval ook scheidt, er zal er steeds overblijvend afval aanwezig bestaan. Tracht deze afvalstroompje dus minimaal toevallig te houden en je zal opmerken dat dit geldelijk voordeelgevend is. Met vuil heel zoveel mogelijk te verdelen, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er heel zo weinig eventueel restvuil over. Binnen de container werp je reeds de onrecyclebare vuil die je niet verder meer kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, PMD en vensterglas horen niet thuis binnen het container.

Is scheiden scheiden van bedrijfsafval gedwongen?

Je blijft verplicht afvalstromen zoveel mogelijk te scheiden. In het Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het het doel streefdoel beschreven goederen opnieuw te aanwenden indien dat het lukt.

Wat kost een container rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor rolcontainers zijn hangt af van de het afvalstroom, de grootte van omvang van de rolcontainer alsook hoevaak de container geledigd moet worden worden. Jij ontdekt alle tarieven op de tarievenpagina de.

Welk type restafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je papier, vensters, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met restafval containers

In iedere bedrijf komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons neem je snel en rap een van de verschillende varianten rolcontainers. Wij leveren hem kosteloos gedurende een dag in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze lage prijzen zie je gelijk in het bestelproces. Nuttig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Algemeen afval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te verzamelen, verklein je de aantal gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Bekijk dan even verder. Of bestel direct jouw restafval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds juiste ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook kiezen voor een metalen rolcontainer. Een stalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, praktisch als de bak op een algemene plaats staat. Je kiest uit diverse volumematen. De keuze is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) ontdaan moeten zijn. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf ruime hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de productie van duurzame energie. Algemeen afval lijkt dan eventueel waardeloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie produceert maar minstens 20% van de groene energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun route verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een nuttige doel. Deze gitzwarte korrelachtige assen worden ingezet voor het verhogen of bouwen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende giftige materialen vrij gedurende de verbranden die in minstens of mindere mate toch in het leefomgeving belanden. Daarom moeten we volhouden met proberen naar zo min mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Glascontainer Nac Stadion:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Door onze handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten goed af zodat er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te ruime container.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer deze maar halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor ieder type vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Glascontainer Nac Stadion

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit 6 stappen.

Hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de verwerking. Zo proberen wij in samenwerking met jou de volume vuilnis in jouw algemeen afval container te verminderen, etappe 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over verdelen bij de bron. Want puur aparte afvalstromen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Fase 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het milieu en neemt deel niet bij aan een kringloop economie.

Typen en tarieven bedrijfsafval en gemengd afval verwerking

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar ertussen. Je mag opteren voor een voordelige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om in te bepalen wat omvang het goed bij je aansluit? Pak dan gauw contact op met een van onze specialisten. Door onze vele jaren kennis met afvalstromen begrijpen wij precies wat je vereist hebt. En verlang je een keer een meer lediging of gewoonlijk een formaat grotere? Dan is dat uiteraard ook geen enkel kwestie!

De kosten van de bakken variëren per afvalstroom, materiaal en volume. Je least bij ons steeds tegen de meest voordelige kosten. Gemengd afval is één van de kostbaardere afvalsoorten. Dit komt, als we noemden, door haar milieu-impact. Gelukkig genoeg zie je bij ons precies voor wat je aan toe. In ons gemakkelijke bestelproces staat overtuigend wat je voor een restafvalcontainer of een andere alternatieve rolcontainer betaalt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit aspect helder is. Op deze manier ben je achteraf nooit voor onaangename onthullingen te zitten.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Glascontainer Nac Stadion

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim archief. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en magazines. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes gescheiden inzamelen. Je hebt de keuze uit een zeer divers assortiment van afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en papier vind je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme op de horizon ligt. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Document kan wel zeven maal gerecycled worden. Ook in je beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort apart verzamelt. Je mag er bij ons aan rekenen dat jouw papier- en karton op de aller efficiënte, ecologische en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet voor grondstof voor nieuw producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groentes en fruit en melkproducten. Met name op horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen vrij, echter ook op kantoor mag je jouw organisch afval scheiden. Je spaart beduidend aan afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk uit extra recyclebaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte uit bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalstromen te zamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug gevuld. Bovendien ligt het scheiden van uw afval tevens goed voor de milieu. PMD mag immers gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden om nieuwe artikelen te maken, jouw PMD is immers een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Glascontainer Nac Stadion

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. We leveren verschillende kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, gratis levering en nationale bereik, heb je in 24 uur jouw container bij de verlangde plek staan. Je beslist zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en hoe vaak de container geleegd moet te worden. Op deze manier ken je daarom vast waar je jouw vuilnis steeds kwijt kunt en waar je meewerkt aan een beter omgeving via je afval te scheiden. Bestel snel je goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, want wij belasten het omgeving minder indien we afval recycleren. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. De resterende plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en gomballen) (Stijf) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Draagtas draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander materiaal is gestopt Los karton of verschillend papier
 • Verpakking met van chemische materialen
 • Glasscherven

Hoe meer afval je sorteert, des te beter dat is ten behoeve van de milieubescherming en je geldbeurs. Glas blijkt 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om scheiden zijn. Glasverval bestaan uit flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder het te scheiden pakt het vanwege de volume en gewicht heel veel plaats bij het afval van het bedrijf op. Je kan daarom flink besparen in jouw afvalkosten. Het glas is ook bovendien volledig om te recyclen. Ook kost het heel veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk om te maken uit nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er bij jouw onderneming veel glas los, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan is één container voor glas essentieel. Bezit je wisselende periodes qua bezigheden? ons werkt samen met flexibele overeenkomsten omdat je het nummer containers eenvoudig aanpast.

Het juiste container voor het glas restafval

Bestel het meest geschikte containers voor jouw glasverval bij onze dienst. Jij hebt de keuze uit selectie van één bak van tweehonderdveertig liter en ook met 900 liter. Er reeds een glascontainer vanaf €13 per maand en ook deze worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van de afval kies jij hoe frequent ons het container komen legen. wij biedt de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het heel veel energie om glas te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is daarentegen één prima grondslag. Daar zitten gewoonlijk circa 50% oud glas binnen nieuw glas. Tijdens de bewerken doen we verschil onder wit, bruin, groen en ook gemengd glas. Ook zijn kurken en deksels verwijderd. Door het glas om te recyclen, kan er zijn bij een heel veel kleinere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heb je vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragen of contact .

Wat is mag wel er zijn bij het het glasafval?

Wel:

Leeg glasafval die gediend had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Hieronder vallend kruikjes, bordjes, koppen, keramiek etc. Warmtebestendig glas, labo glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallen onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw archief moet veilig en ook op veilige wijze vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou jij daarom best goed organiseren. De gesloten rolcontainer van ons helpen tijdens een beschermd proces van inzameling en ook vernieling van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft jij 100% garantie dat je jouw archief veilig vernietigd zijn. Na vernieling zullen de restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat jij je archief niet wil in de papierbak wilt gooien. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom beter vernielt . Vermoedelijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen archief is zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft je regelmatig veel vuil in de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat één spleet waarin het document exact doorheen . Wanneer de papieren al in het bak zitten, krijgt niemand ze nog in handen. Onze bestuurder arriveert eens in zoveel tijdstip bij om het container legen en het documenten plekke te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarbij het container via het truck zelf is opgetild en opengemaakt. Het content zal vervolgens direct vernietigd.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij je vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klep in de deksel kan jij de papieren in de bak gooien. Jij heeft de keuze van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je dossier geen op het vervoer gaat, loopt jij niet risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel te recyclen en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verzameld en verwoest.