Glascontainer Puurs 🔴 13 VERBORGEN GEHEIMEN

Gauw en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook scheidt, er zal steeds restafval blijven bestaan. Tracht dit stroom van afval dus klein eventueel te houden en je gaat zien dat dit geldelijk gunstig is. Door vuil zo mogelijk eventueel te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er heel min toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Glascontainer Puurs

Kies van het grootste meest uitgebreide assortiment containers en bestel de de beste ideale container geschikt voor je restafval. In de rest container werp je reeds de niet-recyclebare vuil welke je niet meer kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, en ruiten thuishoren niet in de de rest afvalcontainer. Tevens betreffende PMD scheiden bezitten wij het correcte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam voor alle afvalstromen die in ondernemingen vrijkomen. Deze stromingen mogen meestal gescheiden opgehaald zijn. Dit is verbeterd aangaande het milieu en het portemonnee.

Wat kan er in bedrijfsafval?

Hoe uitstekend je je vuil eveneens sorteert, er zal steeds restvuil blijven voorkomen. Probeer deze stroom van afval dus klein mogelijk te behouden en je zal opmerken dat dit geldelijk gunstig is. Via vuil heel zoveel eventueel te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er zo zo weinig eventueel restafval over. In het container gooi je reeds de niet-recyclebare afvalstoffen dat je niet verder meer kan scheiden. Papier/karton, swill, PMD en glas horen niet in de de rest restafvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van ondernemingsafval gedwongen?

Je wordt gedwongen afvalstromen mogelijk mogelijk te sorteren. In de Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel de streefdoel beschreven goederen weer te gebruiken als dat kan.

Wat kost een rolcontainer voor?

De tarieven voor prijzen voor afvalcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de het stroom van afval, de grootte van container alsook hoe vaak de de container container geleegd dient worden. Jij vindt elke prijzen op tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je papier, glas, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In iedere bedrijf komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons bestel je snel en rap een van de verschillende varianten afvalcontainers. Wij brengen hem gratis binnen een etmaal in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze lage tarieven zie je direct in het bestelproces. Handig, want dan kun je direct zien of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te zamelen, reduceer je de massa gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Lees dan even voort. Of bestel direct jouw restafval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd geschikte verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook opteren voor een metalen vuilcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is solide en brandbestendig, praktisch als de bak op een algemene plek staat. Je selecteert uit diverse volumematen. De keuze is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geledigd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt gratis bij neergezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf omvangrijke hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de opwekking van duurzame stroom. Gemengd afval lijkt dan wellicht nutteloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie voorbrengt maar zowaar 20% van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metalen er uitgehaald die hun weg vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een bruikbare toepassing. Deze donkere korrelvormige resten worden ingezet voor het ophogen of aanleggen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook diverse giftige stoffen vrij tijdens de verbrandingsproces die in minstens of geringere mate toch in het natuur belanden. Daarom moeten we blijven proberen naar zo minimaal verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Glascontainer Puurs:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Door onze handige lijst vind je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor je personeel, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers dichten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het afval kan. Ook kan stank niet ontsnappen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een té grote bak.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig is
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de container als dit maar halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime documenten op de correcte manier worden vernietigd.

Waarom een container op wielen huren via ons?

Waarom een container op wielen verhuren bij ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een passende oplossing voor ieder type afval en voor elk bedrijf. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Glascontainer Puurs

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het gebied van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit 6 niveaus.

Hoe hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de afhandeling. Zo proberen wij samen met jou de massa rommel in jouw restafvalcontainer te verminderen, etappe 1. Dit doen wij door te raadplegen over verdelen bij de afkomst. Want puur aparte afvalstromen worden zoveel mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Categorieën en tarieven bedrijfsafval en gemengd afval beheer

De capaciteit voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je mag kiezen voor een betaalbare kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om in te bepalen wat omvang het perfect bij je past? Neem dan gauw verbinding op met een van onze deskundigen. Dankzij onze jarenlange kennis met afvalmaterialen begrijpen wij juist wat je benodigd hebt. En wil je één keer een meer leegmaken of regulier een formaat grotere? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen enkel issue!

De kosten van de rolcontainers variëren per afvalstroom, materiaal en literinhoud. Je verhuurt bij ons altijd tegen de scherpste tarieven. Restafval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit komt, gelijk we noemden, door haar milieubelasting. Gelukkig zie je bij ons juist waar je te maken hebt. In ons simpele bestelsysteem staat overtuigend wat je voor een algemeen afval container of een andere bak neerlegt. Wij vinden het belangrijk dat deze informatie helder is. Zo raak je naderhand nooit voor nare ontdekkingen te zitten.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Glascontainer Puurs

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papier, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je hebt de optie uit een zeer divers assortiment van containers tussen 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren container is gepast wanneer de containers buitenshuis staan, of vandalisme aan de horizon staat. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan wel zeven maal hergebruikt worden. Ook in jouw beurs bespaart het beduidend als je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat je papier- en papier op de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet als basis voor nieuw producten. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan piepers, broden, pasta, dranken, eierschalen, frites, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, echter tevens op kantoren kunt je jouw biologisch afval apart houden. Je spaart beduidend aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit meer recyclebaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaande één groot gedeelte uit bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalstromen te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vol. Bovendien ligt het scheiden uit je afval tevens beter voor het het omgeving. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden om verse artikelen te produceren, jouw PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Glascontainer Puurs

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor jouw PMD. Wij bieden verschillende kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis bezorging en landelijke dekking, heeft je binnen 24 uur jouw afvalcontainer bij het gewenste plek staan. Je bepaalt zelfstandig de verlangde capaciteit en hoe vaak het afvalcontainer geleegd moet te worden. Op deze manier ken je dus zeker dat je jouw vuilnis steeds weg kunt en waar je meewerkt aan een verbeterde omgeving door jouw afval te scheiden. Bestel snel uw goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, want wij belasten het omgeving minder minder als wij afval hergebruiken. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. De resterende plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Stijf) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen met chemisch symbool (antitranspirant, verf etc)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander materiaal zit gestopt Los karton ofwel verschillend document
 • Pakket met chemische materialen
 • Glasafval

Hoe veel afval je scheidt, hoe goed dat het is voor het milieubescherming en jouw portemonnee. Glaswerk is 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om scheiden zijn. Glasafval bestaat van flessen, potjes en glasscherven. Zonder het te splitsen neemt het door het volume en gewicht heel veel plaats in de afval van het bedrijf in. Je kunt dus flink besparen in je afvalkosten. Het glas is ook bovendien compleet te recyclen. Daarnaast verbruikt het recyclen veel kleiner kracht dan glazen te produceren van nieuwe grondstoffen.

Komt daar op jouw onderneming heel veel glas los, bijvoorbeeld bij de horeca, dan is is één glascontainer essentieel. Bezit je wisselende tijdsperioden qua drukte? wij functioneert samen met aanpasbare contracten omdat je de aantal bakken eenvoudig verandert.

Het juiste container voor het glas restafval

Koop het meest geschikte containers voor het jouw glasverval op ons. Je heeft de selectie van één bak van tweehonderdveertig liters en ook met negenhonderd liter. Er is reeds een glascontainer startend bij €13 elke maandelijkse periode en deze worden gratis geplaatst. Op basis van hoeveelheid afval kiest je hoe frequent ons het bak komen legen. ons biedt de voordeligste service.

Zo wordt het glas verwerkt

Het kost veel energie voor het glas te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter echter een prima grondslag. Er zitten meestal circa 50% oudere glas binnen nieuw glas. Bij de verwerken doen we onderscheid tussen blank, bruin, groen en ook gemengd glazen. Ook worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kunnen er zijn bij één heel veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en duurzaam proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding op.

Wat mag wel er bij het glasverval?

Wel:

Lege glasafval dat gediend had als verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porselein. Daaronder vallend jenever kruiken, borden, koppen, keramiek en dergelijke. n Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet veilig en op een veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou je daarom beter goed regelen. De afgesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen bij een veilig proces voor inzameling en vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb je honderd procent zekerheid dat jouw dossiers beschermd vernietigt is. Na de vernieling zullen de restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat jij jouw archief niet in de de papierbak wil gooien. Sommige papieren bezitten geheime gegevens en dus best vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is echter echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb je frequent veel afval in de de vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons U. U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat één gleuf waarin het document exact doorheen . Als het papieren eenmaal in het container zitten, krijgen niemand zij nog bij . Onze bestuurder arriveert eenmaal de tijd bij om de bak legen en het documenten plaats te vernielen in onze truck. Ook dit werkt middels een gesloten mechanisme waarbij de container via het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en geopend. Het content zal daarna meteen vernielt.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klepje in het deksel kun je het papieren in de bak werpen. Je hebt de keuze uit diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kies jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat je archief niet op het transport is, loop jij geen gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden ingezameld en vernietigd.