Glascontainer Temse ☑️ 4 SCHOKKENDE GEHEIMEN

Snel en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook verdeelt, er zal steeds overblijvend afval blijven bestaan. Poog het afvalstroompje heel beperkt mogelijk te bewaren en je zult opmerken dat dit economisch gunstig is. Met afval zo zoveel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er zo min mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Glascontainer Temse

Kies uit bij het grootste aanbod afvalcontainers en bestel de de ideale afvalcontainer geschikt voor je restafval. In de rest afvalcontainer gooi je je al het niet niet te recyclen vuil welke je geen extra kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, en glas horen geen in de rest restafvalcontainer. Tevens voor PMD scheiden beschikken ons de geschikte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming betreffende ieder afvalstromen die binnen firma’s vrijkomen. Deze stromingen mogen meestal apart verzameld zijn. Dit is goed voor de natuur en de portemonnee geldtas.

Wat mag er binnen bedrijfsafval?

Hoezo goed je je vuil eveneens sorteert, er gaat telkens restvuil aanwezig voorkomen. Tracht het stroom van afval heel klein toevallig te houden en je gaat zien dat dit financieel voordelig is. Met vuil zo mogelijk toevallig te sorteren, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er dus zo weinig eventueel restafval over. In de de rest restafvalcontainer gooi je al het de niet te recyclen afvalstoffen welke je niet extra kan verdelen. Papier/karton, swill, PMD en glas horen niet in het restafvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van zakelijk afval noodzakelijk?

Je wordt verplicht afvalstromen zoveel mogelijk te sorteren. In de het landelijk Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het streefdoel beschreven artikelen weer te gebruiken indien dat het lukt.

Wat kost een een container voor container voor bedrijfsafval?

De tarieven kosten voor de containers zijn hangt af van de afvalstroom, de grootte grootte van de afvalcontainer alsook hoevaak de container afvalcontainer geleegd moet worden geraken. Je vindt ieder prijzen op de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je karton, ruiten, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In ieder bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons bestel je snel en rap een van de talloze typen afvalcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos in 24 uur in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe kosten zie je direct tijdens het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te verzamelen, verminder je de massa restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Lees dan even door. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je steeds juiste verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook kiezen voor een stalen rolcontainer. Een metalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, handig als de container op een openbare locatie staat. Je selecteert uit verschillende groottes. De keuze is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geleegd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf grote hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de productie van hernieuwbare stroom. Restafval lijkt dan wellicht waardeloos, dat is het echter niet! De afvalbranche voorbrengt maar liefst een vijfde van de groene energieopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de resterende metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun route verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een nuttige bestemming. Deze gitzwarte korrelachtige slakken worden toegepast voor het verhogen of creëren van wegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei schadelijke substanties uit gedurende de verbranding die in bepaalde of kleinere mate toch in het milieu komen. Dus moeten we blijven zoeken naar zo minimaal afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Glascontainer Temse:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. Wij bieden de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige overzicht vind je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en komen deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten goed af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té ruime container.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak als deze maar halfvol is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is geschikt voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen maar liefst ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren bij ons?

Waarom een container op wielen verhuren bij ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor elk soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Levering in 24 u
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Glascontainer Temse

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het terrein van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is gevormd uit 6 niveaus.

Hoger op de orde, des te duurzamer de verwerking. Zo trachten wij in samenwerking met jou de massa rommel in jouw gemengd afval container te verminderen, etappe 1. Dit realiseren wij door te adviseren over sorteren bij de oorsprong. Want zuiver aparte afvalsoorten worden zo veel als mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Soorten en prijzen ondernemingsafval en algemeen afval verwijdering

De volume voor een algemeen afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en elk daar tussenin. Je mag kiezen voor een voordelige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om in te schatten welke maat het beste bij je past? Pak dan gauw verbinding op met een van onze specialisten. Met onze vele jaren kennis met afvalmaterialen weten wij juist wat je vereist hebt. En wil je één keer een meer lediging of gewoonlijk een maatje groter? Dan is dat natuurlijk ook geen kwestie!

De kosten van de bakken variëren per afvalstroom, stof en capaciteit. Je least bij ons steeds tegen de scherpste kosten. Restafval is een van de prijzigere afvalsoorten. Dit komt, als we noemden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg zie je bij ons juist waar je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelsysteem staat vermeld overtuigend wat je voor een algemeen afval container of een andere andere container betaalt. Wij achten het cruciaal dat dit transparant is. Hierdoor kom je later niet voor nare ontdekkingen te staan.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Glascontainer Temse

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papier, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes apart verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een heel gevarieerd aanbod van containers van 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest gepaste rolcontainer voor je document en papier vind je op ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een brede keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen container is gepast als de containers buitenshuis staan, of vernieling op de horizon staat. Kies, afhankelijk van je nood, de meest geschikte grootte. Daarna bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan wel zeven keer gerecycled worden. Tevens in je beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je kunt er bij ons op rekenen dat je papier- en karton in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet voor basis tot nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, brood, pasta, drankjes, eierschalen, patat, taart, groenten en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, maar tevens op kantoor kunt je jouw organisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend op afvalkosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van extra herbruikbaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalstromen te zamelen, geraken je containers minder snel snel gevuld. Daarnaast is het scheiden uit uw vuilnis tevens beter voor het de milieu. PMD mag immers gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen vers materialen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, jouw PMD is immers een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Glascontainer Temse

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor jouw PMD. We leveren diverse kunststof afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis bezorging en nationale dekking, heb je in 24 uren je container op het gewenste locatie geplaatst. Je beslist zelf het gewenste inhoudsmaat en hoe vaak het afvalcontainer geleegd dient te zijn. Op deze manier weet je dus zeker dat je jouw vuilnis altijd weg kunt en dat je bijdraagt aan een verbeterde milieu door je afval te splitsen. Bestel vlug je goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dat is belangrijk, omdat we belasten het omgeving minder als we afval hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. Het resterende plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Stijf) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal zit geplaatst Los doosjes of verschillend document
 • Pakket inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Hoe veel afval jezelf sorteert, hoe goed dat het is voor het milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glaswerk blijkt 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om splitsen is. Glasscherven bestaan van flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder het te scheiden neemt het vanwege de ruimte en massa heel veel ruimte in het bedrijfsafval op. Je kunt dus flink besparen op jouw afvalkosten. Het is bovendien compleet te hergebruiken. Ook kost het recyclen heel veel kleiner energie in vergelijking met glazen te maken uit nieuwe grondstoffen.

Ontstaat daar bij je bedrijf veel glas vrij, zoals bij de horecabedrijven, dan is een glascontainer essentieel. Bezit jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij functioneert met aanpasbare overeenkomsten omdat jij de nummer bakken makkelijk verandert.

Het juiste container voor glasafval

Koop het meest geschikte bakken voor het je glasafval op onze dienst. Je heeft de keuze uit keuze uit één container van tweehonderdveertig liters en van negenhonderd liters. Er is is reeds een container voor glas startend bij €13 per maand en dit wordt gratis geplaatst. Op basis van de afval kies jij hoe frequent wij het container komen legen. wij biedt het meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het kost veel kracht voor het het glas te maken van nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter echter één goede basis. Er zitten meestal circa 50% oud glazen binnen nieuw glazen. Tijdens het verwerken maken we onderscheid onder blank, bruine, groen en gemengd glazen. Ook worden kurk en deksels verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kunnen er zijn op één heel veel kleinere warmte glazen gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragenlijst of verbinding .

Wat is mag wel er zijn bij het glasverval?

Wel:

Leeg glasafval dat gefungeerd heeft als verpakking

NIET:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallen kruikjes, borden, koppen, aardewerk etc. n Hittebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en in veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan jij daarom best uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainers van onze dienst helpen bij een veilig proces van inzameling en ook vernietiging van jouw jouw dossiers. Discreet en ook beschermd. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heb je honderd procent zekerheid dat jouw dossiers beschermd vernietigd zijn. Na vernietiging zullen de restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je jouw archief niet wil in de de papiercontainer wil werpen. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen dus best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen archief is echter echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je frequent een grote hoeveelheid afval in de het gedaante van geheim document? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van ons U. Je krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft één spleet waar het document precies doorheen . Als de documenten eenmaal binnen de bak zijn, krijgen niemand zij nog in handen. Onze bestuurder komt eens in tijdstip langs voor de container legen en de papier ter plekke te vernielen in onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarbij de bak door het truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. De inhoud zal vervolgens direct vernielt.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging stop je jouw geheime papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klep in de deksel kun je het documenten in de container werpen. Je heeft de keuze uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kiest jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier niet op transport is, loopt jij geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier worden ingezameld en vernietigd.