Glascontainers Sint Genesius Rode ᐅ 13 LUCRATIEVE TRUCS

Snel en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afval ook verdeelt, er zal telkens restafval aanwezig bestaan. Poog dit afvalstroom zo klein eventueel te behouden en je gaat opmerken dat deze financieel voordeelgevend is. Via afval heel zoveel mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er heel zo weinig toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Glascontainers Sint Genesius Rode

Kies uit het grootste ruimste aanbod afvalcontainers en bestel de beste ideale afvalcontainer voor je je overblijvend afval. Binnen de afvalcontainer werp je al het onrecyclebare afval die je niet verder extra kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, en ruiten horen geen binnen het afvalcontainer. Eveneens voor PMD scheiden beschikken ons de juiste correcte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam betreffende alle afvalstromen welke in ondernemingen vrijkomen. Die stromingen zouden dikwijls gescheiden verzameld worden. Het is verbeterd voor de natuur en het portemonnee.

Wat kan er binnen bedrijfsafval?

Hoe prima je je afvalstoffen eveneens sorteert, er zal er steeds overblijvend afval blijven bestaan. Tracht het afvalstroompje heel beperkt mogelijk te bewaren en je gaat opmerken dat dit financieel gunstig is. Door afval heel zoveel mogelijk te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er dus zo weinig toevallig overblijvend afval over. In de restafvalcontainer gooi je al het de niet te recyclen vuil welke je geen meer kan verdelen. Papier/karton, swill, PMD en glas horen niet in het restafvalcontainer.

Is het verdelen van ondernemingsafval gedwongen?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel mogelijk te verdelen. In het Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het het streefdoel omschreven producten weer te aanwenden waar het kan.

Wat kost een een container voor afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De kosten voor de rolcontainers zijn afhangend van de de afvalstroom afvalstroom, de grootte grootte van container alsook hoevaak de container geledigd rolcontainer geledigd dient worden. Jij vindt alle tarieven op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je karton, ruiten, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In elke onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons koop je gemakkelijk en snel een van de verschillende typen rolcontainers. Wij brengen hem zonder kosten gedurende een dag in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende tarieven zie je gelijk gedurende het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te ophalen, verklein je de massa algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even verder. Of neem direct jouw restafval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos juiste inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook gaan voor een stalen afvalcontainer. Een stalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, handig als de bak op een openbare plaats staat. Je selecteert uit meerdere groottes. De keuze is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geledigd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de dozijn ruime moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de productie van hernieuwbare energie. Restafval schijnt dan eventueel zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalsector levert maar minstens een vijfde van de duurzame energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaaldeeltjes er uitgehaald die hun pad vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een functionele doel. Deze zwarte korrelvormige assen worden ingezet voor het aanvullen of creëren van straten. Spijtig genoeg komen er ook allerlei giftige materialen uit in de verbranding die in meer of mindere mate echter in het milieu komen. Daarom moeten we blijven zoeken naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Glascontainers Sint Genesius Rode:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische lijst vind je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor je personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De containers sluiten goed af zodat er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Ook kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té grote bak.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container als deze maar halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs plek voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de juiste wijze worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We leveren een passende oplossing voor elk soort vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Glascontainers Sint Genesius Rode

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zes treden.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de behandeling. Zo pogen wij samen met jou de hoeveelheid afval in jouw gemengd afval container te verlagen, etappe 1. Dit doen wij door te raadplegen over scheiden bij de afkomst. Want zuiver aparte afvalsoorten worden zoveel mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het natuur en draagt niet bij aan een circulaire economie.

Categorieën en kosten bedrijfsafval en restafval verwerking

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en elk daar tussendoor. Je mag kiezen voor een voordelige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om in te bepalen wat grootte het goed bij je aansluit? Haal dan even aansluiting op met een van onze specialisten. Dankzij onze jarenlange ervaring met afvalsoorten begrijpen wij exact wat je vereist hebt. En verlang je eenmalig een aanvullend leegmaken of gewoonlijk een maatje grotere? Dan is deze uiteraard ook geen probleem!

De prijzen van de bakken variëren per afvalcategorie, stof en capaciteit. Je least bij ons altijd tegen de scherpste prijzen. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, gelijk we bespraken, door haar effect op het milieu. Gelukkig zie je bij ons exact waarvoor je aan toe. In ons gemakkelijke bestelproces staat helder wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een andere bak aftikt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit aspect duidelijk is. Hierdoor ben je naderhand geen voor onaangename onthullingen te zitten.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Glascontainers Sint Genesius Rode

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papier, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk gescheiden verzamelen. Je hebt de optie tussen een zeer uitgebreid assortiment van afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een brede selectie tussen plastic en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vernieling op de horizon ligt. Kies, naargelang van je behoefte, de meest gepaste grootte. Vervolgens beslis je hoe frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort apart verzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat jouw papier- en karton in de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet als basis tot nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter ook in kantoor mag je jouw biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk van meer recyclebaar afval als je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één groot gedeelte van bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalsoorten in zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug vol. Bovendien is het scheiden van uw afval tevens beter voor het het milieu. PMD mag namelijk hergebruikt zijn. Daardoor moeten er geen nieuwe materialen gewonnen te worden voor verse artikelen te maken, je PMD is immers één basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en Glascontainers Sint Genesius Rode

{service1)

Bij vind je altijd een geschikte rolcontainer voor het je PMD. We bieden diverse kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heb je in 24 uren jouw container bij het gewenste plek geplaatst. U bepaalt zelf de gewenste capaciteit en op welke manier frequent de afvalcontainer geleegd moet te worden. Zo ken je dus vast dat je jouw vuilnis altijd kwijt kan en waar je bijdraagt aan een verbeterde milieu door jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Door je PMD apart in te zamelen in een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is belangrijk, want we belasten het omgeving minder minder als wij afvalstoffen hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. Het overgebleven plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en gomballen) (Stijf) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (antitranspirant, lak etc)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander stof zit geplaatst Afzonderlijk karton of ander papier
 • Pakket inclusief chemische materialen
 • Glasscherven

Des te veel afval je scheidt, des te beter dat zal zijn ten behoeve van de milieu en je portemonnee. Glas blijkt één uit de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om scheiden is. Glasafval bestaat van flessen, potjes en ook scherven. Zonder het om scheiden pakt het glasafval vanwege de volume en gewicht heel veel ruimte bij het afval van het bedrijf in. Je kan daarom flink besparen in je afvalkosten. Het glas is ook bovendien compleet te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het veel kleiner kracht in vergelijking met glaswerk te maken van verse grondstoffen.

Ontstaat daar op je bedrijf veel glas los, bijvoorbeeld bij de sector van de horecabedrijven, dan is is een container voor glas essentieel. Heb jij variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons werkt met aanpasbare contracten waardoor jij de aantal containers makkelijk aanpast.

Het geschikte bak voor het glasafval

Bestel de meest geschikte bakken voor het je glasafval op onze dienst. Je hebt de keuze van één bak van 240 liters en van 900 liter. Er is is al één container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en deze wordt gratis geplaatst. Op basis van de hoeveelheid glasafval kies jij op welke manier vaak wij het bak zullen komen legen. ons biedt de voordeligste dienstverlening.

Zo worden glas bewerkt

Het veel energie voor het glas te produceren van verse materialen. Glasverval is daarentegen één goede grondslag. Daar zit meestal circa 50% oudere glas in nieuwe glas. Bij de verwerken doen wij onderscheid onder blank, bruin, groene en ook gemengd glas. Ook zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via glas om te recyclen, kunnen er zijn op één heel veel kleinere warmte glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of neem neem verbinding .

Wat is mag er zijn bij het de glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gefungeerd had zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruikjes, borden, koppen, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend onder vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen veilig en ook op een veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou jij dus beter goed organiseren. De afgesloten rolcontainers van ons onze dienst helpen bij een veilig proces van inzameling en ook vernieling van jouw jouw archief. Discreet en ook beschermd. Papieren worden vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft je honderd procent garantie dat je jouw dossiers veilig vernietigt zijn. Na vernieling zullen het restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jij je dossiers niet wil in het papierbak wilt gooien. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus best vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van grote aantallen archief is echter echter heel tijdrovend en omslachtig. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat een spleet waar het document exact erin past. Wanneer het papieren eenmaal in de container zitten, krijgen niemand ze nog bij . Onze chauffeur komt eens in tijdstip bij om de bak te ledigen en de papier plekke vernietigen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een afgesloten systeem waarbij het container door de truck zelf is opgeheven en geopend. Het inhoud wordt vervolgens meteen vernielt.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging stop je je geheime papieren veilig in de gesloten containers op wielen van onze dienst. Door het klep in de deksel kun je de documenten in de container gooien. Jij heeft de selectie uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw noden kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief geen op transport is, loopt je geen gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en vernietigd.