Glaswol Restafval ➡️ 4 OPMERKELIJKE FEITJES

Gauw en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal telkens restvuil blijven bestaan. Poog dit stroom van afval heel klein mogelijk te behouden en je zult merken dat deze geldelijk voordeelgevend is. Met vuil heel veel toevallig te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er heel minimaal mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Glaswol Restafval

Kies uit bij de grootste assortiment containers en koop het ideale rolcontainer voor je overblijvend afval. In de het restafvalcontainer werp je reeds het niet te recyclen vuil welke je niet verder extra kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, en vensterglas passen niet thuis binnen het afvalcontainer. Eveneens omtrent PMD sorteren hebben ons de juiste geschikte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming aangaande ieder afvalstromen die in ondernemingen voortkomen. Dit stromingen kunnen meestal afzonderlijk verzameld worden. Dat is verbeterd voor het natuur en de portemonnee.

Wat moet er in bedrijfsafval?

Hoe prima je je afvalstoffen eveneens verdeelt, er zal steeds restvuil blijven zijn. Tracht deze stroom van afval zo minimaal toevallig te houden en je zult zien dat dit financieel gunstig is. Via afvalstoffen dus veel eventueel te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er dus minimaal mogelijk overblijvend afval over. In de de rest container werp je al de niet te recyclen afvalstoffen die je niet extra kan sorteren. Karton/karton, swill, PMD en ruiten thuishoren niet binnen het container.

Is het scheiden sorteren van zakelijk afval noodzakelijk?

Je bent verplicht afvalstromen zoveel mogelijk te verdelen. In de het landelijk Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel streefdoel vermeld producten nogmaals te aanwenden als dat het mag.

Wat kost een een afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven van rolcontainers afhankelijk afhangend van de de afvalstroompje, de grootte van afmeting van afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de afvalcontainer geledigd moet worden. Jij ontdekt ieder kosten op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je karton, vensters, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In ieder bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons neem je eenvoudig en vlug een van de verschillende soorten vuilcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten binnen een etmaal in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende prijzen zie je meteen tijdens het orderproces. Handig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Gemengd afval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te verzamelen, reduceer je de aantal gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Bekijk dan even verder. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd juiste inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook kiezen voor een ijzeren vuilcontainer. Een ijzeren rolcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, nuttig als de bak op een algemene locatie staat. Je gaat uit meerdere inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geleegd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt gratis bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn grote moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de opwekking van duurzame energie. Algemeen afval klinkt dan misschien nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche voorbrengt maar minstens een vijfde van de groene energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metalen er verwijderd die hun route verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een nuttige bestemming. Deze donkere korrelvormige assen worden gebruikt voor het ophogen of creëren van verkeerswegen. Helaas komen er ook verschillende gevaarlijke materialen los tijdens de verbranden die in meer of geringere mate toch in het leefomgeving komen. Daarom moeten we blijven streven naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Glaswol Restafval:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische lijst ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je door ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De bakken sluiten adequaat af zodat er niet plagen bij het afval kan. Ook kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee deze wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té grote container.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak als dit slechts halfvol is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs plek voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons?

Redenen een rolcontainer huren bij ons? Omdat we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor elk type afval en voor elk bedrijf. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten we dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Glaswol Restafval

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zes stappen.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de behandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de volume afval in jouw restafvalcontainer terug te dringen, stap 1. Dit realiseren wij door te adviseren over verdelen bij de afkomst. Want zuiver aparte afvalsoorten worden zoveel mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Stap 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het natuur en draagt niet bij aan een circulaire systeem.

Categorieën en prijzen bedrijfsafval en algemeen afval beheer

De volume voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en elk daar ertussen. Je kan selecteren voor een betaalbare kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om bij te schatten welke maat het beste bij je past? Haal dan even aansluiting op met een van onze specialisten. Dankzij onze langdurige deskundigheid met afvalstromen weten wij exact wat je benodigd hebt. En verlang je een keer een meer legen of gewoonlijk een maatje ruimer? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel probleem!

De kosten van de bakken wisselen per afvalsoort, grondstof en literinhoud. Je least bij ons steeds tegen de laagste tarieven. Gemengd afval is een van de duurdere afvalstromen. Dit komt, zoals we bedoelden, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons exact voor wat je aan toe bent. In ons simpele bestelproces is aangegeven overtuigend wat je voor een restafvalcontainer of een andere andere container aftikt. Wij beschouwen het essentieel dat deze informatie duidelijk is. Hierdoor kom je naderhand nooit voor vervelende onthullingen te zitten.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Glaswol Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier goed herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papierafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes apart verzamelen. Je hebt de optie tussen een zeer gevarieerd assortiment met containers van 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een brede selectie tussen kunststof en metalen containers. Een metalen container is gepast wanneer de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vernieling aan de loer ligt. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna bepaal je op welke manier vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat jouw document- en karton op de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt voor basis tot nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecazaken komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter ook in kantoren mag je je organisch vuilnis scheiden. Je spaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van meer herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Onopgemerkt bestaat een groot gedeelte uit ondernemingsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten in verzamelen, zitten je containers minder snel vlug vol. Daarnaast ligt het scheiden van je afval ook goed voor het het milieu. PMD kan namelijk gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te maken, jouw PMD is immers één grondstof!

De juiste container voor het PMD en Glaswol Restafval

{service1)

Bij vind je altijd een geschikte rolcontainer voor het jouw PMD. Wij bieden verschillende kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, gratis bezorging en landelijke bereik, heeft je in 24 uur jouw container op het gewenste plek geplaatst. Je beslist zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en op welke manier frequent het afvalcontainer geleegd dient te zijn. Op deze manier ken je dus zeker dat je je vuilnis altijd weg kunt en dat je bijdraagt aan een beter omgeving via je vuilnis te splitsen. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, want we belasten het milieu veel indien we afvalstoffen hergebruiken. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. De resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook kauwgom) (Stevig) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Draagtas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (deodorant, lak etc)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander materiaal is gestopt Afzonderlijk karton ofwel ander document
 • Verpakking inclusief van chemische materialen
 • Glasscherven

Des te meer afval jezelf scheidt, des te beter dat zal zijn voor het milieu en je portemonnee. Glas is 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te scheiden is. Glasafval bestaat van flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder om scheiden pakt het glasafval door het ruimte en ook gewicht heel veel ruimte in de bedrijfsafval op. Je kunt daarom flink besparen in jouw kosten voor afval. Het is ook tevens volledig te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen heel veel minder kracht in vergelijking met glaswerk te maken uit nieuwe grondstoffen.

Ontstaat daar bij je onderneming heel veel glasafval vrij, zoals in de sector van de horeca, dan is is een container voor glas onmisbaar. Heb je wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij functioneert met aanpasbare contracten omdat je het nummer containers eenvoudig verandert.

De geschikte bak voor glas restafval

Koop de meest geschikte containers voor jouw glasverval op onze dienst. Je heeft de keuze uit keuze uit een bak met 240 liters en van negenhonderd liters. Er al één container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en deze wordt kosteloos geplaatst. Op basis van hoeveelheid afval kiest jij op welke manier frequent wij het bak zullen komen legen. wij leveren het voordeligste service.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het kost heel veel kracht voor het het glas om te produceren uit verse materialen. Glasafval is echter een goede grondslag. Daar zit meestal ongeveer 50% oudere glazen in nieuw glas. Tijdens het bewerken doen wij onderscheid onder wit, bruin, groene en bont glazen. Daarnaast worden kurken en ook deksels verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kunnen er zijn op een veel kleinere warmte glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heb jij vragen? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of neem contact .

Wat is mag er bij het de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasverval die gediend heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Daaronder vallen jenever kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk etc. Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallen binnen vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief moet beschermd en ook in veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan je daarom best goed organiseren. Het gesloten rolcontainer van ons ondersteunen bij een beschermd proces voor inzameling en ook vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en veilig. Papieren worden vertrouwelijk getransporteerd. Zo heb jij honderd procent zekerheid dat je je archief beschermd vernietigt zijn. Na de vernieling worden het restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je je je dossiers niet in de de papiercontainer wilt gooien. Enkele papieren bezitten geheime gegevens en kunnen daarom beter vernietigd . Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb jij frequent veel vuil in de het gedaante van geheim document? Kies dan voor dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak bevat één gleuf waar het document precies erin . Wanneer de papieren eenmaal in het bak zijn, krijgen niemand ze meer bij handen. Onze bestuurder arriveert eens zoveel tijdstip langs voor het bak te ledigen en het documenten plekke te vernielen binnen onze truck. Ook dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarbij de container via het truck zelf is opgetild en geopend. Het inhoud zal vervolgens meteen vernielt.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging stop je je vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Door het klep in de deksel kan je de papieren in de container werpen. Je heeft de selectie uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw behoefte kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier geen op het vervoer gaat, loopt jij niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is heel goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden verzameld en vernietigd.