Gloeilampen Restafval ᐅ 5 VERBIJSTERENDE TIPS

Gauw en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook sorteert, er zal steeds restafval blijven bestaan. Probeer dit afvalstroompje dus minimaal mogelijk te houden en je zult opmerken dat dit geldelijk voordeelgevend is. Via afval zo veel mogelijk te scheiden, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er heel min mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Gloeilampen Restafval

Kies bij het grootste grootste assortiment rolcontainers en bestel de ideale afvalcontainer voor je overblijvend afval. In het container werp je al het het niet niet-recyclebare afvalstoffen welke je niet verder kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, en glas horen niet binnen de rest container. Tevens voor PMD sorteren hebben ons de juiste rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de naam voor elke afvalstromen welke in ondernemingen ontstaan. Deze stromingen zouden dikwijls afzonderlijk opgehaald geraken. Het is verbeterd aangaande de natuur en het geldtas.

Wat mag er binnen zakelijk afval?

Hoezo uitstekend je je afvalstoffen tevens scheidt, er gaat telkens restvuil aanwezig bestaan. Poog dit stroom van afval dus beperkt mogelijk te bewaren en je gaat merken dat het geldelijk gunstig is. Met vuil zo mogelijk toevallig te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er dus zo weinig toevallig overblijvend afval over. In de restafvalcontainer gooi je je al het het niet te recyclen vuil welke je geen extra kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, PMD en glas horen geen in de rest container.

Is het verdelen van zakelijk afval gedwongen?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen zoveel eventueel te verdelen. In de de Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het bedoeling omschreven artikelen weer te gebruiken als het kan.

Wat kost een container voor container bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven van afvalcontainers afhankelijk hangt af van het afvalstroom, de grootte omvang van rolcontainer alsook hoevaak de container afvalcontainer ontleegd dient worden. Jij ontdekt alle prijzen op tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je papier, ruiten, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met restafval containers

In iedere onderneming komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons koop je gemakkelijk en snel een van de vele varianten vuilcontainers. Wij leveren hem gratis gedurende een dag in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze lage tarieven zie je gelijk in het orderproces. Praktisch, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te verzamelen, reduceer je de massa gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Bekijk dan even door. Of koop direct jouw restafval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds juiste ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook kiezen voor een stalen vuilcontainer. Een metalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, praktisch als de vat op een publieke plaats staat. Je kiest uit meerdere volumematen. De keuze is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geleegd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij neergezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de twaalf grote hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de opwekking van duurzame stroom. Restafval lijkt dan misschien waardeloos, dat is het dus niet! De afvalsector levert maar minstens twintig procent van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun route voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een nuttige bestemming. Deze donkere korrelige assen worden ingezet voor het aanvullen of aanleggen van verkeerswegen. Helaas komen er ook allerlei giftige materialen uit gedurende de verbranden die in minstens of kleinere mate desondanks in het milieu terecht komen. Dus moeten we blijven zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Gloeilampen Restafval:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We leveren de kans om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door onze handige overzicht ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je door ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en komen deze conform een afgesproken schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De bakken dichten adequaat af zodat er niet plagen bij het afval kunnen. Ook kan stank niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het installeren van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te grote bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container als deze slechts halfgevuld is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons?

Redenen een container op wielen verhuren via ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor ieder type afval en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Gloeilampen Restafval

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zes stappen.

Naarmate je hoger op de ladder, hoe milieuvriendelijker de verwerking. Zo trachten wij in samenwerking met jou de volume rommel in jouw gemengd afval container terug te dringen, stap 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over scheiden bij de afkomst. Want puur gescheiden afvalmaterialen worden zoveel mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het milieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Typen en tarieven zakelijk afval en algemeen afval beheer

De volume voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar ertussen. Je kan selecteren voor een betaalbare synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om bij te bepalen wat grootte het goed bij je past? Neem dan snel verbinding op met een van onze specialisten. Door onze langdurige kennis met afvalmaterialen begrijpen wij juist wat je nodig hebt. En verlang je een keer een extra leegmaken of standaard een formaat grotere? Dan is dat natuurlijk ook geen kwestie!

De kosten van de containers verschillen per afvalstroom, materiaal en literinhoud. Je verhuurt bij ons telkens tegen de scherpste prijzen. Gemengd afval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit komt, zoals we noemden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig ervaar je bij ons precies waarvoor je te maken hebt. In ons simpele bestelmethode staat vermeld duidelijk wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een andere andere bak neerlegt. Wij beschouwen het belangrijk dat deze informatie duidelijk is. Op deze manier kom je naderhand nooit voor onaangename verrassingen te zitten.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Gloeilampen Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed herbruikbare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk apart inzamelen. Je hebt de keuze tussen een heel uitgebreid aanbod met containers van 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en karton vind je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast wanneer de containers buiten staan, of vernieling op de loer staat. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Ook in je beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom apart inzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat jouw document- en papier op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet voor grondstof voor nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Met name op horecagelegenheden komen deze afvalstromen vrij, maar tevens op kantoren kunt je jouw biologisch afval apart houden. Je bespaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van extra herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaat één omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval vaak van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalsoorten in verzamelen, zitten je containers minder snel vlug vol. Bovendien ligt het scheiden van je afval tevens beter voor de milieu. PMD kan namelijk gerecycled worden. Daardoor moeten er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor verse artikelen te maken, je PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en Gloeilampen Restafval

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor het je PMD. Wij bieden diverse plastic afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis bezorging en nationale dekking, heb je binnen 24 uur je afvalcontainer op de verlangde plek geplaatst. Je bepaalt zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en hoe frequent het container geleegd moet te worden. Op deze manier weet je dus zeker dat je je afval steeds weg kunt en dat je bijdraagt aan een verbeterde milieu door jouw afval te splitsen. Bestel snel je goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, omdat wij belasten het omgeving veel als we afval recycleren. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te zijn. Het resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Piepschuim Pakketten met aluminiumfolie laagje binnenin (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en gomballen) (Stevig) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Shopper draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, lak etc)
 • Pakketten met of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend stof is geplaatst Afzonderlijk karton ofwel verschillend papier
 • Pakket inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Hoe meer afval je sorteert, hoe goed dat het zal zijn voor de milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glaswerk is 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te splitsen zijn. Glasafval bestaan uit flessen, potjes en ook scherven. Zonder om splitsen neemt het glasafval door het ruimte en ook massa veel ruimte in het bedrijfsafval op. Je kan daarom flink uit besparen in je afvalkosten. Het is ook bovendien compleet om te hergebruiken. Ook kost het recyclen heel veel minder kracht in vergelijking met glaswerk te produceren uit nieuwe materialen.

Komt er op je onderneming veel glas vrij, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan is is één glascontainer essentieel. Bezit je variërende periodes met betrekking tot drukte? ons functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij de nummer bakken makkelijk verandert.

De geschikte container voor glas restafval

Bestel het beste containers voor het jouw glasafval op onze dienst. Jij heeft de keuze uit één container van 240 liter en met 900 liters. Er is is reeds één container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en deze wordt gratis neergezet. Op basis van hoeveelheid glasafval kies je hoe vaak ons het bak zullen komen ledigen. wij leveren de meest voordelige service.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het veel energie om het glas om te maken uit nieuwe materialen. Glasafval is echter echter één goede grondslag. Daar zitten meestal ongeveer 50% oud glazen binnen nieuwe glas. Tijdens het bewerken maken we onderscheid onder blank, bruin, groen en gemengd glas. Ook zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kunnen er zijn op één veel kleinere warmte glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heeft jij vragen? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of contact .

Wat is mag er bij het het glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gefungeerd heeft als verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallen kruikjes, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. n Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplank enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en ook op veilige wijze vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan je dus beter goed regelen. Het gesloten rolcontainers van onze dienst helpen tijdens een veilig proces voor inzameling en vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heb jij 100% zekerheid dat jouw archief veilig vernietigd is. Na vernietiging zullen de restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je je je archief niet in de de papiercontainer wilt gooien. Enkele documenten bezitten geheime gegevens en kunnen daarom best vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de de gedaante van geheim papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons U. Je krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat een gleuf waar het papier exact doorheen . Als de papieren al in het bak zitten, krijgt zij meer bij handen. Onze chauffeur komt eens in de zoveel tijd langs voor de container ledigen en het papier plaats te vernietigen in onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een afgesloten systeem waarbij het bak door het truck zelf is opgetild en geopend. De content wordt daarna meteen vernielt.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging stop je jouw vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Via het klepje in het deksel kan jij het documenten in het container gooien. Je heeft de selectie van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je archief niet op het transport is, loopt jij niet gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kunt voor je archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden ingezameld en vernietigd.