Godkope Afvalcontainer 🔴 5 ONTHULLENDE FEITEN

Snel en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook sorteert, er zal altijd overblijvend afval aanwezig bestaan. Poog het afvalstroompje dus minimaal toevallig te bewaren en je gaat zien dat het economisch gunstig is. Via afval zo zoveel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er dus minimaal toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Godkope Afvalcontainer

Selecteer uit de meest uitgebreide assortiment rolcontainers en bestel de de ideale container voor je je overblijvend afval. Binnen de afvalcontainer gooi je je reeds het niet niet-recyclebare afval die je niet verder kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, en vensterglas passen niet binnen het afvalcontainer. Ook betreffende PMD verdelen beschikken wij het correcte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming voor ieder afvalstromen die bij firma’s vrijkomen. Dit stromingen kunnen vaak afzonderlijk verzameld zijn. Dit is verbeterd aangaande het leefomgeving en de portemonnee geldtas.

Wat is toegestaan er in de zakelijk afval?

Op welke manier prima je je vuil eveneens sorteert, er zal telkens restvuil voortdurend bestaan. Probeer deze afvalstroompje zo beperkt eventueel te houden en je zult opmerken dat deze economisch voordelig is. Door afvalstoffen zo mogelijk toevallig te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er dus minimaal mogelijk restvuil over. In de het restafvalcontainer gooi je al het het niet niet te recyclen afvalstoffen welke je niet verder meer kan scheiden. Karton/karton, swill, PMD en vensterglas thuishoren niet thuis in het afvalcontainer.

Is scheiden scheiden van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je blijft gedwongen afvalstromen zoveel eventueel te verdelen. In de de Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het doel bedoeling beschreven producten weer te aanwenden indien dat het kan.

Wat kost een container een afvalcontainer voor?

De tarieven tarieven voor containers afhankelijk afhangend van de afvalstroom afvalstroompje, de grootte afmeting van de afvalcontainer en hoevaak de container geledigd rolcontainer geledigd moet worden zijn. U vindt je elke tarieven op de tarievenpagina de.

Welk soort afval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je karton, ruiten, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In elke bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons bestel je eenvoudig en rap een van de vele typen afvalcontainers. Wij leveren hem gratis binnen 24 uur in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende kosten zie je gelijk gedurende het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te ophalen, reduceer je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even verder. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je altijd juiste ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container huren, maar ook gaan voor een metalen afvalcontainer. Een stalen afvalcontainer is hufterproof en brandveilig, praktisch als de container op een algemene locatie staat. Je selecteert uit meerdere inhoudsmaten. De keuze is aan jou, op basis van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geledigd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de twaalf omvangrijke actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de opwekking van groene energie. Restafval schijnt dan misschien waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalsector levert maar liefst een vijfde van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de laatste metalen er geëxtraheerd die hun weg verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een functionele toepassing. Deze gitzwarte korrelvormige slakken worden ingezet voor het aanvullen of bouwen van wegen. Helaas komen er ook verschillende gevaarlijke substanties vrij tijdens de verbranden die in meer of geringere mate echter in het leefomgeving terecht komen. Om die reden moeten we volhouden met zoeken naar zo minimaal verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Godkope Afvalcontainer:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door onze handige lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Daarnaast verhuur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te grote container.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container wanneer deze slechts halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons?

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een passende oplossing voor ieder type vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Godkope Afvalcontainer

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit 6 niveaus.

Hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de behandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid afval in jouw algemeen afval container te verminderen, etappe 1. Dit doen wij door te aanbevelen over sorteren bij de afkomst. Want zuiver gescheiden afvalstromen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Stap 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een kringloop systeem.

Soorten en prijzen bedrijfsafval en gemengd afval verwijdering

De capaciteit voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en ieder daar ertussen. Je mag opteren voor een voordelige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om naar te bepalen wat omvang het perfect bij je aansluit? Pak dan even aansluiting op met één van onze experts. Met onze vele jaren deskundigheid met afvalmaterialen kennen wij juist wat je vereist hebt. En wens je een keer een extra lediging of regulier een grootte ruimer? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel issue!

De tarieven van de bakken variëren per afvalstroom, grondstof en capaciteit. Je least bij ons altijd tegen de laagste kosten. Algemeen afval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit komt, zoals we noemden, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg vind je bij ons exact waarvoor je aan toe. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat helder wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een andere bak neerlegt. Wij achten het belangrijk dat deze informatie duidelijk is. Hierdoor ben je achteraf nooit voor vervelende onthullingen te staan.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Godkope Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papierafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes apart inzamelen. Je krijgt de keuze uit een erg uitgebreid aanbod van afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast wanneer de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de loer ligt. Kies, naargelang uit je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan zelfs 7 maal gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom apart verzamelt. Je kunt er op ons aan rekenen dat jouw papier- en karton in de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt verwijderd en gebruikt als grondstof tot nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen vrij, maar tevens in kantoor kunt je je biologisch afval apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van extra recyclebaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaande een groot deel uit bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren allemaal bij dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten te te verzamelen, zitten je containers minder vlug vol. Daarnaast is het scheiden uit uw vuilnis tevens beter voor het de omgeving. PMD mag immers hergebruikt zijn. Daardoor moeten er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden om verse producten te produceren, je PMD is namelijk een grondstof!

De geschikte container voor PMD en Godkope Afvalcontainer

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende afvalcontainer voor je PMD. Wij leveren diverse plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis levering en nationale dekking, heb je in 24 uur jouw container bij de verlangde locatie geplaatst. U beslist zelf de gewenste capaciteit en hoe vaak de afvalcontainer geledigd moet te worden. Zo ken je daarom vast dat je jouw vuilnis steeds kwijt kan en waar je bijdraagt aan een beter omgeving via je afval te scheiden. Bestel snel je goedkope container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Via je PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, want we belasten het omgeving veel minder indien we afvalstoffen recycleren. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en ook kauwgom) (Hard) kunststof zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Shopper tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemisch teken (antitranspirant, verf enz.)
 • Verpakkingen inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander materiaal is geplaatst Afzonderlijk karton of ander document
 • Pakket inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Hoe meer afval je sorteert, des te goed dat het is voor de milieubescherming en ook je geldbeurs. Glaswerk is 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om splitsen is. Glasscherven bestaan van flesjes, potjes en scherven. Zonder het te scheiden neemt het vanwege het ruimte en massa veel plaats bij de afval van het bedrijf in. Je kan dus heel besparen op je afvalkosten. Het is ook bovendien volledig te recyclen. Ook kost het veel kleiner energie in vergelijking met glazen om te produceren van verse materialen.

Ontstaat er op je onderneming veel glas los, zoals bij de horecabedrijven, dan is één glascontainer essentieel. Heb jij wisselende periodes met betrekking tot drukte? wij werkt met flexibele contracten omdat je de nummer bakken makkelijk aanpast.

Het geschikte bak voor glas restafval

Bestel de beste containers voor je glasafval op onze dienst. Je hebt de keuze uit selectie uit een container met tweehonderdveertig liter en ook van negenhonderd liters. Er is al één container voor glas vanaf €13 per maand en ook deze worden gratis geplaatst. Op basis van hoeveelheid glasafval kiest jij hoe frequent ons het container zullen komen legen. wij leveren de voordeligste service.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het heel veel energie voor het glas om te produceren van verse materialen. Glasverval is echter een goede grondslag. Daar zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen in nieuwe glas. Bij de verwerken maken wij verschil tussen wit, bruin, groen en gemengd glas. Daarnaast worden kurk en dekseltjes verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kunnen er zijn op een heel veel kleinere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heeft jij vragen? Bekijk het veelgestelde vragen of neem verbinding .

Wat is mag wel er bij het het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gediend had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruiken, bordjes, koppen, keramiek etc. Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend onder vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen beschermd en ook in een veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging zou je daarom beter uitstekend regelen. De gesloten rolcontainer van ons helpen bij een veilig proces voor inzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heb je honderd procent garantie dat jouw dossiers beschermd vernietigt is. Na de vernieling zullen de restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je je archief niet wil in de de papiercontainer wilt werpen. Sommige papieren bezitten geheime informatie en daarom best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb je frequent veel vuil in de de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van onze dienst U. Je krijgt een gesloten container op wielen.

Deze container heeft één spleet waarin het document precies erin past. Wanneer de papieren al in de bak zitten, krijgt zij meer bij handen. Onze chauffeur komt eenmaal de tijd langs om het bak te ledigen en de papier plekke te vernietigen in onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarin de container via de truck zelf is opgeheven en opengemaakt. Het content zal daarna meteen vernielt.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging stop jij je vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klep in de deksel kun je de papieren in het bak gooien. Jij hebt de selectie van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je dossier niet op vervoer gaat, loop jij geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is zeer te recyclen en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verzameld en verwoest.