Goedkoopste Afvalcontainer Bestellen ☑️ 12 VERBORGEN FEITEN

Snel en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal telkens overblijvend afval voortdurend bestaan. Probeer het stroom van afval heel beperkt mogelijk te behouden en je gaat zien dat het financieel gunstig is. Met afvalstoffen heel veel eventueel te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er dus minimaal eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Goedkoopste Afvalcontainer Bestellen

Kies uit van het meest uitgebreide gamma rolcontainers en bestel de meest geschikte container geschikt voor je restvuil. In de rest restafvalcontainer gooi je je al het niet te recyclen vuil die je geen meer kan sorteren. Papier/karton, swill, en glas horen niet in de rest container. Ook omtrent PMD scheiden beschikken ons de correcte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming voor elke afvalstromen die bij firma’s ontstaan. Deze stromen zouden vaak gescheiden verzameld worden. Dit is verbeterd betreffende het milieu en de portemonnee.

Wat mag wel er in de zakelijk afval?

Hoezo goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal er telkens restafval aanwezig zijn. Probeer deze stroom van afval heel klein toevallig te bewaren en je zal merken dat het economisch voordeelgevend is. Met afval zo veel toevallig te scheiden, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er heel minimaal mogelijk restafval over. In de de afvalcontainer gooi je je reeds het niet niet-recyclebare vuil dat je niet meer kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, PMD en glas horen niet binnen de rest afvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van zakelijk afval noodzakelijk?

Je bent noodzakelijk afvalstromen mogelijk eventueel te verdelen. In het Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het bedoeling omschreven producten nogmaals te gebruiken als het lukt.

Wat kost een container voor afvalcontainer voor?

De tarieven kosten voor containers zijn afhankelijk van de afvalstroom stroom van afval, de grootte afmeting van afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de de container geledigd dient geraken. U ontdekt alle prijzen op tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je papier, ruiten, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In iedere onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons bestel je gemakkelijk en rap een van de talloze soorten vuilcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten gedurende een dag in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe prijzen zie je meteen in het aankoopproces. Handig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt besparen met een restafval container. Gemengd afval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te zamelen, reduceer je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Doorlees dan even door. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds geschikte inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook opteren voor een metalen rolcontainer. Een metalen rolcontainer is hufterproof en brandwerend, nuttig als de vat op een openbare plek staat. Je gaat uit meerdere volumematen. De selectie is aan jou, op basis van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geledigd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de twaalf omvangrijke moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de generatie van hernieuwbare kracht. Restafval klinkt dan eventueel nutteloos, dat is het echter niet! De afvalsector levert maar minstens 20% van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metalen er verwijderd die hun pad verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een bruikbare bestemming. Deze zwarte korrelvormige resten worden ingezet voor het verhogen of aanleggen van wegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende giftige materialen vrij gedurende de verbranden die in minstens of kleinere mate toch in het milieu komen. Daarom moeten we doorgaan met zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Goedkoopste Afvalcontainer Bestellen:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige lijst ontdek je snel de container die je nodig hebt. Bovendien huur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een te ruime bak.

Je betaald enkel voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de container wanneer deze slechts halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze kleinste container is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor elk soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Goedkoopste Afvalcontainer Bestellen

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het vlak van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zestal stappen.

Hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de afhandeling. Zo proberen wij samen met jou de massa rommel in jouw algemeen afval container terug te dringen, fase 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over sorteren bij de afkomst. Want zuiver gescheiden afvalstromen worden zoveel als kan gerecycled, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is nadelig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Typen en tarieven ondernemingsafval en algemeen afval verwijdering

De volume voor een restafvalcontainer varieert van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en alles daar ertussen. Je kan selecteren voor een betaalbare kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om bij te bepalen die grootte het goed bij je past? Pak dan snel contact op met één van onze specialisten. Dankzij onze vele jaren kennis met afvalsoorten weten wij precies wat je vereist hebt. En wil je eenmalig een meer legen of regulier een formaat ruimer? Dan is dit natuurlijk ook geen probleem!

De kosten van de bakken variëren per afvalcategorie, grondstof en volume. Je verhuurt bij ons altijd tegen de laagste tarieven. Restafval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit voortvloeit, gelijk we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons juist waar je aan toe. In ons eenvoudige bestelmethode staat duidelijk wat je voor een specifieke algemeen afval container of een alternatieve rolcontainer aftikt. Wij vinden het belangrijk dat dit transparant is. Hierdoor raak je later geen voor vervelende onthullingen te liggen.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Goedkoopste Afvalcontainer Bestellen

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele typen papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk gescheiden verzamelen. Je hebt de keuze tussen een heel uitgebreid assortiment met containers tussen 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We hebben een nationale dekking en je hebt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de horizon staat. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan wel 7 keer hergebruikt worden. Ook in jouw beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat jouw document- en papier in de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt als basis voor nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan piepers, brood, pasta, dranken, eierschalen, patat, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen vrij, echter ook in kantoren mag je je organisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk uit extra herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Onopgemerkt bestaande een omvangrijk deel uit bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je andere afvalsoorten in verzamelen, geraken je containers minder snel snel vol. Bovendien ligt het apart houden van je vuilnis tevens goed voor het de milieu. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Hierdoor moeten er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden om verse producten te produceren, je PMD wordt immers één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Goedkoopste Afvalcontainer Bestellen

{service1)

Bij vind je altijd een passende rolcontainer voor je PMD. We leveren diverse plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis bezorging en nationale bereik, heb je binnen 24 uren je container bij het gewenste plek geplaatst. Je bepaalt zelfstandig het verlangde capaciteit en hoe vaak de afvalcontainer geledigd dient te zijn. Zo ken je dus zeker dat je jouw vuilnis altijd weg kunt en waar je meewerkt voor een verbeterde omgeving via jouw afval te scheiden. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, omdat we belasten het omgeving minder minder als wij afval recycleren. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. De overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en kauwgom) (Stevig) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Shopper boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemische symbool (antitranspirant, verf enz.)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof zit gestopt Los karton ofwel verschillend papier
 • Pakket met gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Des te meer afval jezelf sorteert, hoe goed dat het zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en jouw portemonnee. Glaswerk blijkt één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te splitsen is. Glasscherven bestaan uit flessen, potjes en scherven. Zonder te scheiden neemt het vanwege het ruimte en ook massa heel veel ruimte bij het afval van het bedrijf in. Je kunt daarom flink besparen in jouw kosten voor afval. Het glas is tevens compleet om te recyclen. Daarnaast verbruikt het veel kleiner kracht in vergelijking met glazen te maken uit verse grondstoffen.

Komt daar bij jouw bedrijf veel glasafval vrij, zoals in de sector van de horecabedrijven, dan is een container voor glas onmisbaar. Heb je wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? ons werkt samen met aanpasbare contracten waardoor jij het nummer containers makkelijk aanpast.

Het geschikte container voor glas restafval

Koop het beste bakken voor jouw glasafval op ons. Je hebt de keuze uit selectie van één container van 240 liter en ook van 900 liter. Er is al een container voor glas vanaf €13 elke maand en ook deze wordt kosteloos neergezet. Op basis van de de glasafval kiest je op welke manier frequent wij de bak zullen komen ledigen. ons leveren het meest voordelige dienstverlening.

Zo worden het glas bewerkt

Het kost heel veel kracht voor het het glas om te maken van nieuwe materialen. Glasverval is echter daarentegen een goede basis. Daar zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glas in nieuwe glas. Bij het verwerken maken we onderscheid onder wit, bruin, groen en gemengd glas. Daarnaast worden kurken en ook deksels verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kunnen er zijn op één heel veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of verbinding .

Wat mag wel er bij de glasverval?

Wel:

Lege glasverval die gefungeerd had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Daaronder vallen kruikjes, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallend onder vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet veilig en ook in een veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou jij daarom best goed organiseren. Het afgesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen bij een veilig proces van verzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Papieren zullen discreet vervoerd. Zo heb jij 100% zekerheid dat je je archief veilig vernietigd zijn. Na de vernieling worden de restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je jij jouw archief niet wil in de het papierbak wilt werpen. Enkele papieren bevatten geheime gegevens en kunnen kunnen dus best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen archief is echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je frequent veel afval in de gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor dossiervernietiging van ons U. Je krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één spleet waar het papier exact doorheen . Wanneer het papieren al in de container zitten, krijgt ze nog in . Onze bestuurder komt eenmaal in zoveel tijd bij om het bak legen en het papier plekke vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarbij het container via de truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De content wordt vervolgens direct vernielt.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop je je vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klepje in de deksel kun jij de papieren in het container gooien. Jij hebt de selectie uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kiest jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat je archief niet op het transport gaat, loopt je geen risico dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor je archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is zeer te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verzameld en vernietigd.