Goedkopecontainer 🔴 9 VERBORGEN FEITJES

Gauw en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook scheidt, er zal telkens overblijvend afval aanwezig bestaan. Tracht dit afvalstroompje zo minimaal eventueel te behouden en je zal merken dat deze financieel gunstig is. Met vuil heel zoveel eventueel te sorteren, zoals karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er heel min eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Goedkopecontainer

Selecteer bij het grootste gamma afvalcontainers en bestel de de beste beste container geschikt voor je restafval. In de het restafvalcontainer werp je al het niet niet te recyclen afval die je niet verder meer kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, en ruiten thuishoren niet binnen de container. Ook omtrent PMD scheiden beschikken ons het correcte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de naam betreffende ieder afvalstromen welke binnen ondernemingen vrijkomen. Die stromen kunnen meestal afzonderlijk opgehaald zijn. Dat is goed aangaande het milieu leefomgeving en de portemonnee geldtas.

Wat mag er binnen zakelijk afval?

Hoe uitstekend je je afval tevens scheidt, er zal er telkens overblijvend afval voortdurend voorkomen. Probeer deze stroom van afval dus klein eventueel te bewaren en je zal merken dat deze economisch gunstig is. Door afval zo veel mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er dus minimaal eventueel restafval over. Binnen het restafvalcontainer gooi je je al het onrecyclebare vuil die je niet verder verder kan verdelen. Karton/karton, swill, PMD en vensterglas horen niet in de de rest container.

Is het scheiden verdelen van ondernemingsafval gedwongen?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel mogelijk te sorteren. In de de Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het doel streefdoel beschreven producten opnieuw te aanwenden waar dat kan.

Wat kost een container voor container voor bedrijfsafval?

De tarieven van afvalcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de de afvalstroom stroom van afval, de omvang van de container en hoevaak hoevaak de container geledigd container geleegd moet zijn. Je vindt je ieder prijzen op tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je karton, glas, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In ieder bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons bestel je eenvoudig en snel een van de verschillende typen afvalcontainers. Wij brengen hem gratis in 24 uur in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe prijzen zie je direct gedurende het orderproces. Praktisch, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Gemengd afval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te verzamelen, verklein je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Doorlees dan even door. Of koop direct jouw restafval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds juiste ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook kiezen voor een metalen rolcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is solide en brandbestendig, praktisch als de container op een openbare plaats staat. Je gaat uit diverse inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) ontdaan moeten geraken. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf omvangrijke moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de opwekking van duurzame energie. Algemeen afval lijkt dan wellicht nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie levert maar zowaar 20% van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaaldeeltjes er verwijderd die hun pad voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een functionele bestemming. Deze zwarte korrelvormige assen worden ingezet voor het aanvullen of creëren van straten. Jammer genoeg komen er ook verschillende schadelijke substanties vrij gedurende de verbranden die in bepaalde of mindere mate toch in het milieu komen. Om die reden moeten we volhouden met zoeken naar zo minimaal verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Goedkopecontainer:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We bieden de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige overzicht vind je snel de container die je vereist hebt. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor je personeel, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten goed af waardoor er niet plagen bij het vuilnis kan. Ook kan stank niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te grote container.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de container als deze slechts halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren via onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor elk type afval en voor elk onderneming. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Goedkopecontainer

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zes niveaus.

Naarmate je hoger op de orde, des te milieuvriendelijker de verwerking. Zo proberen wij samen met jou de volume afval in jouw algemeen afval container te verlagen, stap 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over scheiden bij de oorsprong. Want puur gescheiden afvalstromen worden zo veel als mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is slecht voor het natuur en neemt deel niet bij aan een circulaire economie.

Soorten en kosten bedrijfsafval en algemeen afval verwijdering

De volume voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussendoor. Je kunt selecteren voor een voordelige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om bij te ramen die maat het beste bij je aansluit? Neem dan even contact op met één van onze specialisten. Dankzij onze jarenlange kennis met afvalmaterialen kennen wij juist wat je nodig hebt. En wens je één keer een extra leegmaken of standaard een formaat groter? Dan is deze uiteraard ook geen enkel probleem!

De kosten van de rolcontainers variëren per afvalstroom, stof en literinhoud. Je verhuurt bij ons telkens tegen de meest voordelige tarieven. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit komt, als we bedoelden, door haar effect op het milieu. Gelukkig ervaar je bij ons exact waar je aan toe. In ons eenvoudige bestelproces staat overtuigend wat je voor een gemengd afval container of een alternatieve rolcontainer aftikt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit aspect duidelijk is. Zo ben je naderhand niet voor nare ontdekkingen te staan.

Hoe hou je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Goedkopecontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele varianten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de optie tussen een heel uitgebreid aanbod van afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en metalen containers. Een metalen container is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de loer staat. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest gepaste grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Document kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Tevens in je portemonnee scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort apart inzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat jouw papier- en papier in de aller efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet als grondstof tot nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en etensresten. Denk aan piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, taart, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter tevens in kantoor mag je jouw organisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit extra recyclebaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk gedeelte uit bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalstromen te zamelen, geraken je containers minder snel vol. Bovendien is het apart houden van uw afval tevens goed voor het milieu. PMD kan namelijk gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen vers grondstoffen gewonnen te worden om verse artikelen te maken, je PMD wordt immers een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Goedkopecontainer

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor het je PMD. Wij bieden diverse kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze bezorging en landelijke dekking, heb je binnen 24 uur jouw container bij het verlangde locatie staan. Je beslist zelf het verlangde inhoudsmaat en op welke manier vaak de container geleegd moet te worden. Zo weet je daarom zeker dat je jouw vuilnis altijd kwijt kunt en waar je meewerkt voor een verbeterde milieu via je afval te scheiden. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen in een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is belangrijk, want wij belasten het milieu veel minder als we afval hergebruiken. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. Het overgebleven plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag binnenin (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook kauwgom) (Stevig) kunststof waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemisch teken (deodorant, verf enz.)
 • Pakketten met ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander stof is gestopt Afzonderlijk karton ofwel ander papier
 • Verpakking met gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Hoe veel vuilnis jezelf scheidt, des te goed dat zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glaswerk is een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om scheiden zijn. Glasafval bestaat van flessen, potjes en glasscherven. Zonder het om scheiden pakt het door het volume en ook massa heel veel ruimte in de afval van het bedrijf in. Je kunt dus heel besparen op jouw kosten voor afval. Het is ook tevens compleet om te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen veel kleiner kracht in vergelijking met glaswerk te produceren uit verse materialen.

Ontstaat daar bij je bedrijf veel glasafval vrij, zoals bij de horecabedrijven, dan een container voor glas onmisbaar. Bezit jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij functioneert samen met flexibele overeenkomsten waardoor je de nummer bakken eenvoudig aanpast.

Het geschikte container voor glas restafval

Koop de meest geschikte containers voor jouw glasafval bij ons. Jij heeft de keuze van een container van tweehonderdveertig liter en ook met negenhonderd liter. Er al één container voor glas startend bij €13 elke maand en ook dit wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van de afval kiest je hoe vaak wij de bak zullen komen legen. wij biedt het meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het kost veel kracht voor het glas te maken van verse materialen. Glasafval is daarentegen één goede basis. Daar zit gewoonlijk circa 50% oudere glazen binnen nieuwe glas. Bij het verwerken maken wij onderscheid tussen wit, bruine, groene en bont glas. Ook worden kurken en deksels verwijderd. Door glas te recyclen, kunnen er bij een heel veel lagere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat mag er zijn bij het de glasverval?

Wel:

Lege glasafval dat gefungeerd heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallen kruiken, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en in een veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou je daarom best uitstekend regelen. Het afgesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen bij een veilig proces voor verzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Discreet en ook veilig. Documenten worden discreet getransporteerd. Zo heeft je 100% zekerheid dat je jouw archief veilig vernietigt zijn. Na vernieling zullen de restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je je je dossiers niet in de het papiercontainer wilt werpen. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid afval in de het gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons U. Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft één gleuf waarin het papier precies doorheen past. Als de documenten eenmaal binnen het bak zijn, krijgen zij meer bij . Onze bestuurder arriveert eenmaal de zoveel tijdstip langs om het bak ledigen en de documenten plaats te vernietigen in onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarbij de bak via het truck zelf is opgeheven en opengemaakt. De content zal daarna meteen vernietigd.

De geschikte container voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Via de klep in het deksel kun je het papieren in het container werpen. Jij heeft de keuze uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kies je de gewenste frequentie van lediging. Omdat je archief niet op transport gaat, loopt je niet risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze worden ingezameld en verwoest.