Google Afbeeldingen Ondergrondse Afvalcontainer ➡️ 6 SNELLE FEITJES

Vlug en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afval ook sorteert, er zal steeds restafval aanwezig bestaan. Tracht dit stroom van afval dus beperkt eventueel te bewaren en je gaat merken dat dit financieel gunstig is. Via vuil dus zoveel eventueel te verdelen, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er heel minimaal mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Google Afbeeldingen Ondergrondse Afvalcontainer

Kies uit het meest uitgebreide aanbod afvalcontainers en koop de beste beste afvalcontainer voor je restafval. In de het afvalcontainer werp je al het de niet te recyclen vuil welke je niet verder extra kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, en glas thuishoren geen in de rest restafvalcontainer. Eveneens betreffende PMD sorteren beschikken we de geschikte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de naam aangaande alle afvalstromen dat binnen firma’s vrijkomen. Die stromingen kunnen meestal afzonderlijk ingezameld geraken. Dit is goed voor het natuur en de portemonnee.

Wat mag wel er binnen bedrijfsafval?

Hoezo prima je je afvalstoffen tevens sorteert, er zal er altijd overblijvend afval voortdurend bestaan. Probeer dit stroom van afval heel minimaal toevallig te bewaren en je zal merken dat het geldelijk voordeelgevend is. Via afvalstoffen dus veel eventueel te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er zo minimaal toevallig restafval over. In het afvalcontainer werp je al het niet te recyclen vuil die je geen verder kan sorteren. Papier/karton, swill, PMD en glas passen geen binnen de container.

Is het verdelen van ondernemingsafval gedwongen?

Je blijft verplicht afvalstromen mogelijk eventueel te verdelen. Binnen het Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel streefdoel omschreven goederen weer te benutten als dat mag.

Wat kost een rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven tarieven voor containers zijn afhankelijk afhankelijk van de de afvalstroom afvalstroompje, de omvang van afvalcontainer alsook hoe vaak de de container rolcontainer geleegd moet worden worden. Jij vindt je ieder kosten op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je karton, ruiten, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In elke onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons koop je eenvoudig en rap een van de talloze soorten vuilcontainers. Wij leveren hem kosteloos in 24 uur in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze lage kosten zie je gelijk tijdens het bestelproces. Nuttig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te verzamelen, verminder je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Lees dan even voort. Of neem direct jouw restafval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos juiste verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook opteren voor een stalen vuilcontainer. Een ijzeren rolcontainer is hufterproof en brandveilig, handig als de vat op een algemene plek staat. Je kiest uit diverse groottes. De keuze is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw container(s) ontdaan moeten geraken. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de 12 omvangrijke moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de opwekking van hernieuwbare energie. Restafval schijnt dan wellicht waardeloos, dat is het echter niet! De afvalbranche levert maar liefst 20% van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaalresten er geëxtraheerd die hun route verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een functionele doel. Deze zwarte korrelige resten worden gebruikt voor het aanvullen of aanleggen van wegen. Helaas komen er ook verschillende gevaarlijke stoffen vrij tijdens de verbrandingsproces die in meer of geringere mate desondanks in het milieu terecht komen. Om die reden moeten we doorgaan met zoeken naar zo min mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Google Afbeeldingen Ondergrondse Afvalcontainer:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. We bieden de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door onze praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je door ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De containers dichten adequaat af zodat er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Ook kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té ruime container.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container als deze maar halfgevuld is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs plek voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat vertrouwelijke papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren bij ons?

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een passende oplossing voor elk type vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Google Afbeeldingen Ondergrondse Afvalcontainer

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het terrein van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zes niveaus.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de behandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de volume afval in jouw gemengd afval container te verlagen, fase 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over sorteren bij de bron. Want puur afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Soorten en kosten ondernemingsafval en restafval beheer

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en elk daar ertussen. Je mag kiezen voor een voordelige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om in te ramen welke omvang het goed bij je past? Haal dan even aansluiting op met een van onze deskundigen. Door onze vele jaren deskundigheid met afvalmaterialen begrijpen wij juist wat je nodig hebt. En wil je eenmalig een aanvullend leegmaken of regulier een formaat groter? Dan is deze natuurlijk ook geen enkel kwestie!

De prijzen van de rolcontainers variëren per afvalcategorie, stof en volume. Je least bij ons steeds tegen de scherpste kosten. Gemengd afval is één van de duurdere afvalstromen. Dit komt, gelijk we bedoelden, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons exact waarvoor je aan toe bent. In ons simpele bestelproces is aangegeven helder wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een verschillende rolcontainer betaalt. Wij beschouwen het essentieel dat dit helder is. Zo raak je later geen voor onaangename onthullingen te liggen.

Hoe houd je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Google Afbeeldingen Ondergrondse Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Toegestaan:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen kartonafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes afzonderlijk inzamelen. Je hebt de optie uit een erg divers aanbod van containers van 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren container is gepast als de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme op de loer ligt. Kies, afhankelijk van je nood, de meest gepaste grootte. Daarna beslis je hoe vaak je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Ook in jouw beurs bespaart het beduidend als je deze afvalsoort apart verzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat je document- en papier in de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt verwijderd en gebruikt voor basis tot nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, gebak, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral op horecazaken komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter ook op kantoren mag je je biologisch afval scheiden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van extra herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaat één groot deel uit bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalsoorten in verzamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug vol. Bovendien ligt het scheiden uit je afval ook beter voor het milieu. PMD kan immers gerecycled worden. Daardoor moeten er geen nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om verse producten te produceren, jouw PMD is immers een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Google Afbeeldingen Ondergrondse Afvalcontainer

{service1)

Bij ons vind je altijd een geschikte rolcontainer voor het jouw PMD. We leveren diverse kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze levering en nationale bereik, heb je binnen 24 uur je container op de gewenste locatie staan. U beslist zelfstandig het verlangde capaciteit en op welke manier vaak de afvalcontainer geleegd moet te worden. Op deze manier weet je dus vast waar je jouw afval steeds kwijt kunt en waar je meewerkt voor een verbeterde milieu door jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het milieu veel minder indien wij afvalstoffen recycleren. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. De resterende plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminium laag binnenin (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook kauwgom) (Stevig) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemisch teken (deodorant, lak enz.)
 • Verpakkingen met of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof is geplaatst Los karton of verschillend papier
 • Verpakking inclusief chemische stoffen
 • Glasscherven

Des te veel vuilnis je scheidt, hoe beter dat is ten behoeve van het milieu en ook jouw geldbeurs. Glas blijkt 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te scheiden is. Glasafval bestaat uit flesjes, potten en glasscherven. Zonder het te scheiden neemt het glasafval door de volume en massa veel ruimte bij het bedrijfsafval op. Je kan daarom flink uit besparen in je kosten voor afval. Het glas is tevens compleet om te recyclen. Ook verbruikt het recyclen veel kleiner kracht dan glaswerk te maken uit verse grondstoffen.

Ontstaat er bij jouw onderneming heel veel glas vrij, zoals bij de horeca, dan is een container voor glas onmisbaar. Bezit jij variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij functioneert met aanpasbare contracten waardoor jij de nummer containers makkelijk verandert.

De geschikte container voor het glasafval

Bestel de beste containers voor jouw glasafval bij onze dienst. Jij heeft de keuze van een bak van tweehonderdveertig liters en met 900 liter. Er is al een glascontainer startend bij €13 elke maandelijkse periode en dit worden kosteloos neergezet. Op basis van de de glasafval kies je op welke manier frequent wij de container komen legen. ons leveren de voordeligste dienstverlening.

Zo worden glas bewerkt

Het kost veel kracht voor het glas te produceren uit verse grondstoffen. Glasafval is daarentegen een prima grondslag. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glas binnen nieuwe glas. Bij het verwerken doen we verschil onder blank, bruine, groene en ook bont glazen. Daarnaast worden kurk en ook deksels verwijderd. Door glas om te recyclen, kan er zijn op een heel veel lagere warmte glazen gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk het veelgestelde vragenlijst of neem contact .

Wat mag er zijn bij het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallen kruikjes, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen onder glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen beschermd en op een veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging kan je dus beter uitstekend regelen. De gesloten rolcontainer van onze dienst helpen tijdens een beschermd proces van inzameling en ook vernietiging van jouw jouw archief. Discreet en ook beschermd. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft jij 100% garantie dat jouw archief beschermd vernietigt is. Na de vernietiging zullen de restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je je archief niet in de de papiercontainer wil gooien. Enkele papieren bezitten geheime gegevens en kunnen kunnen dus beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is echter echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je frequent een grote hoeveelheid vuil in de het gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor archiefvernietiging van ons . U krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft één gleuf waar het document precies erin . Als de papieren al binnen de bak zitten, krijgen niemand zij nog in handen. Onze chauffeur komt eens de tijd bij voor de bak te ledigen en het papier plaats te vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarin de container via het vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. De content wordt vervolgens direct vernielt.

De juiste container voor archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop je jouw geheime papieren veilig in de gesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klepje in het deksel kan je het documenten in het bak werpen. Je heeft de keuze van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kiest jij de gewenste frequentie van lediging. Omdat je dossier geen op het vervoer is, loop jij niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is heel te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt ingezameld en verwoest.