Grijs Restafval Per Inwoner 🔥 6 VERBORGEN TIPS

Snel en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal altijd overblijvend afval voortdurend bestaan. Poog deze afvalstroom heel klein eventueel te behouden en je gaat merken dat deze economisch voordelig is. Door afval heel zoveel toevallig te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er zo minimaal mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Grijs Restafval Per Inwoner

Kies uit de grootste gamma containers en bestel de de beste container voor je je overblijvend afval. In de rest restafvalcontainer gooi je je al het niet niet-recyclebare vuil die je niet verder meer kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, en glas thuishoren niet in de de rest container. Tevens omtrent PMD scheiden bezitten wij de geschikte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam betreffende alle afvalstromen dat bij firma’s vrijkomen. Die afvalstromen kunnen meestal afzonderlijk ingezameld worden. Dat is beter voor de natuur en het portemonnee.

Wat mag er in de ondernemingsafval?

Hoezo prima je je afvalstoffen eveneens verdeelt, er gaat steeds restafval voortdurend voorkomen. Probeer dit afvalstroom dus klein mogelijk te houden en je gaat opmerken dat dit financieel gunstig is. Door vuil heel veel eventueel te scheiden, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er dus zo weinig eventueel restvuil over. In het container werp je al de niet te recyclen afvalstoffen welke je niet meer kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, PMD en ruiten horen niet binnen de rest afvalcontainer.

Is het sorteren van zakelijk afval noodzakelijk?

Je wordt gedwongen afvalstromen mogelijk eventueel te sorteren. In de de Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het bedoeling beschreven goederen opnieuw te aanwenden als dat kan.

Wat kost een container container bedrijfsafval?

De tarieven tarieven voor containers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom het stroom van afval, de grootte van afmeting van de container en hoevaak hoevaak de container afvalcontainer ontleegd dient zijn. U vindt je ieder tarieven op tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je papier, vensters, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In iedere organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons neem je snel en vlug een van de verschillende varianten afvalcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten binnen een etmaal in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze lage kosten zie je direct tijdens het bestelproces. Handig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Algemeen afval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te verzamelen, reduceer je de aantal gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even voort. Of koop direct jouw restafval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos juiste ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook kiezen voor een stalen vuilcontainer. Een metalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, handig als de vat op een openbare locatie staat. Je gaat uit meerdere groottes. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geledigd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de 12 ruime moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de generatie van groene energie. Gemengd afval klinkt dan misschien zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalsector levert maar liefst een vijfde van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metalen er geëxtraheerd die hun route verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een nuttige doel. Deze donkere korrelige assen worden toegepast voor het ophogen of bouwen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende giftige substanties uit tijdens de verbranden die in bepaalde of geringere mate desondanks in het natuur komen. Dus moeten we blijven zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Grijs Restafval Per Inwoner:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Handig voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af zodat er geen plagen bij het afval kan. Ook kan stank geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een té grote bak.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container wanneer dit slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de correcte manier worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren bij ons?

Redenen een container op wielen verhuren via ons? Omdat we bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor elk type afval en voor ieder bedrijf. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Grijs Restafval Per Inwoner

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het terrein van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is gevormd uit zestal stappen.

Hoger op de ladder, hoe duurzamer de afhandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de volume vuilnis in jouw restafvalcontainer te verminderen, etappe 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over verdelen bij de afkomst. Want zuiver gescheiden afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Stap 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Soorten en tarieven zakelijk afval en restafval beheer

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussenin. Je kunt kiezen voor een betaalbare synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om in te bepalen welke maat het goed bij je past? Neem dan even contact op met een van onze experts. Met onze vele jaren kennis met afvalstromen begrijpen wij exact wat je benodigd hebt. En wens je eenmalig een aanvullend legen of gewoonlijk een maatje groter? Dan is dit natuurlijk ook geen probleem!

De prijzen van de containers wisselen per afvalcategorie, grondstof en capaciteit. Je least bij ons telkens tegen de scherpste tarieven. Algemeen afval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit ontstaat, als we bedoelden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons precies waarvoor je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelproces staat helder wat je voor een specifieke gemengd afval container of een alternatieve container betaalt. Wij achten het essentieel dat dit aspect helder is. Zo ben je later niet voor onaangename verrassingen te staan.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Grijs Restafval Per Inwoner

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim archief. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen kartonafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes afzonderlijk verzamelen. Je hebt de keuze tussen een heel divers aanbod van containers van 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papier en Karton

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast wanneer de containers buitenshuis staan, of wanneer vernieling op de loer staat. Kies, naargelang uit je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Tevens in je portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je kunt er bij ons op rekenen dat je papier- en karton in de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en gebruikt als basis tot nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, patat, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Met name bij horecazaken komen deze afvalsoorten vrij, maar ook in kantoor mag je je biologisch vuilnis apart houden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk van meer herbruikbaar afval dan je denkt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte van ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalstromen te zamelen, zitten je containers minder vlug gevuld. Daarnaast is het scheiden uit uw vuilnis ook beter voor het het milieu. PMD mag immers gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden om verse artikelen te produceren, je PMD wordt immers één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Grijs Restafval Per Inwoner

{service1)

Bij ontdek je steeds een passende rolcontainer voor je PMD. Wij leveren diverse kunststof rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze levering en nationale bereik, heb je binnen 24 uur je container op de verlangde locatie staan. Je bepaalt zelfstandig het verlangde capaciteit en op welke manier vaak de afvalcontainer geledigd dient te zijn. Op deze manier weet je daarom vast waar je jouw afval steeds weg kan en waar je meewerkt aan een verbeterde milieu via je vuilnis te splitsen. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, omdat we belasten het omgeving minder indien we afvalstoffen recycleren. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. Het resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Hard) kunststof zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, verf enz.)
 • Verpakkingen met of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal is geplaatst Afzonderlijk doosjes of verschillend document
 • Pakket met van gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Des te meer vuilnis jezelf sorteert, des te goed dat is voor de milieubescherming en jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om splitsen is. Glasscherven bestaat van flesjes, potten en ook scherven. Zonder te splitsen pakt het glasafval door het volume en ook massa heel veel ruimte in het afval van het bedrijf in. Je kan daarom flink besparen in jouw afvalkosten. Het is tevens volledig om te recyclen. Ook verbruikt het recyclen veel kleiner kracht in vergelijking met glaswerk om te produceren van verse materialen.

Komt daar op jouw onderneming heel veel glasafval los, bijvoorbeeld in de horeca, dan is één container voor glas essentieel. Heb je wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons functioneert met aanpasbare contracten omdat je het aantal bakken makkelijk aanpast.

Het geschikte bak voor glasafval

Koop de meest geschikte bakken voor het je glasafval op onze dienst. Je hebt de keuze uit selectie van één bak van tweehonderdveertig liters en ook van 900 liter. Er is al een glascontainer startend bij €13 elke maand en deze wordt gratis neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid afval kiest jij hoe frequent wij de container komen ledigen. wij biedt de meest voordelige service.

Zo worden het glas bewerkt

Het veel kracht voor het glas te produceren uit verse materialen. Glasafval is echter daarentegen één prima grondslag. Er zit gewoonlijk circa 50% oud glazen in nieuwe glas. Tijdens de bewerken maken we onderscheid onder wit, bruin, groene en ook gemengd glas. Ook worden kurken en dekseltjes verwijderd. Door het glas te hergebruiken, kan er zijn bij één veel lagere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en duurzaam proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat is mag er zijn bij het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gefungeerd heeft zoals verpakking

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallend kruiken, bordjes, koppen, keramiek etc. Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallen binnen glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen veilig en op veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging kan je daarom best uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen tijdens een beschermd proces voor inzameling en vernieling van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Papieren worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb jij 100% garantie dat je archief veilig vernietigd is. Na vernieling zullen de restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je jouw dossiers niet in de papierbak wilt gooien. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden archief is echter echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid afval in de de vorm van geheim document? Kies voor het archiefvernietiging van ons . U krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat één gleuf waarin het papier precies erin past. Als het papieren al in de bak zijn, krijgt niemand zij meer bij . Onze chauffeur komt eenmaal de zoveel tijdstip langs voor het bak te ledigen en het documenten plaats vernielen in onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarbij het container door het vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. De inhoud wordt vervolgens direct vernielt.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer je je geheime papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klepje in de deksel kan jij het papieren in de bak werpen. Jij heeft de selectie van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kies je de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je archief niet op transport is, loopt jij geen risico dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en verwoest.