Grijze Afvalcontainer Cartoon ➡️ 6 OPVALLENDE FEITJES

Snel en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook sorteert, er zal altijd overblijvend afval voortdurend bestaan. Poog het afvalstroom zo beperkt eventueel te behouden en je zal opmerken dat dit geldelijk voordelig is. Met afval dus zoveel mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er heel min eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Grijze Afvalcontainer Cartoon

Kies uit van het grootste meest uitgebreide gamma rolcontainers en bestel de de beste afvalcontainer geschikt voor je overblijvend afval. Binnen het container gooi je al het de niet te recyclen afvalstoffen die je niet verder extra kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, en vensterglas horen niet in de afvalcontainer. Tevens betreffende PMD verdelen bezitten ons het correcte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam aangaande elke afvalstromingen welke in bedrijven ontstaan. Die stromen kunnen meestal apart verzameld geraken. Dit is beter betreffende het milieu leefomgeving en de portemonnee.

Wat is toegestaan er in ondernemingsafval?

Op welke manier prima je je afvalstoffen tevens sorteert, er zal er altijd overblijvend afval aanwezig bestaan. Probeer dit stroom van afval heel klein toevallig te houden en je gaat zien dat het economisch voordeelgevend is. Met afval zo zoveel eventueel te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er dus min toevallig restafval over. Binnen de container gooi je al het het niet te recyclen vuil die je niet verder extra kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, PMD en glas thuishoren niet in de rest container.

Is het scheiden sorteren van bedrijfsafval gedwongen?

Je blijft gedwongen afvalstromen mogelijk mogelijk te verdelen. In de Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel omschreven producten weer te aanwenden waar dat het kan.

Wat kost een container een container afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten voor de rolcontainers zijn afhankelijk van het afvalstroom, de omvang van container en hoe vaak de container afvalcontainer ontleegd moet worden geraken. Jij vindt je elke prijzen op de tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je papier, ruiten, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In iedere organisatie komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons bestel je gemakkelijk en vlug een van de verschillende soorten afvalcontainers. Wij brengen hem gratis binnen 24 uur in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze lage tarieven zie je meteen in het bestelproces. Nuttig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te zamelen, verklein je de massa algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Doorlees dan even voort. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd passende inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook kiezen voor een ijzeren vuilcontainer. Een metalen vuilcontainer is solide en brandbestendig, nuttig als de bak op een publieke plek staat. Je selecteert uit meerdere inhoudsmaten. De selectie is aan jou, op basis van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) ontdaan moeten worden. Een gemengd afval container wordt gratis bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de dozijn omvangrijke moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de generatie van groene stroom. Restafval schijnt dan wellicht waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche voorbrengt maar liefst een vijfde van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de resterende metaalresten er uitgehaald die hun route voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een bruikbare toepassing. Deze donkere korrelachtige assen worden ingezet voor het ophogen of aanleggen van straten. Helaas komen er ook verschillende schadelijke materialen uit in de verbranden die in meer of kleinere mate desondanks in het leefomgeving belanden. Dus moeten we volhouden met zoeken naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Grijze Afvalcontainer Cartoon:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische overzicht ontdek je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaalmateriaal. De bakken dichten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Ook kan stank geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té grote bak.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de bak wanneer deze slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze kleinste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren bij ons?

Waarom een container op wielen huren via ons? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een passende oplossing voor ieder type afval en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Grijze Afvalcontainer Cartoon

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zestal treden.

Hoe hoger op de hiërarchie, hoe milieuvriendelijker de verwerking. Zo proberen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid afval in jouw restafvalcontainer te verminderen, etappe 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over scheiden bij de bron. Want zuiver gescheiden afvalsoorten worden zoveel mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een circulaire economie.

Typen en kosten bedrijfsafval en restafval beheer

De volume voor een algemeen afval container schommelt van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je kan kiezen voor een betaalbare plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om naar te schatten wat maat het beste bij je past? Haal dan snel verbinding op met een van onze experts. Met onze jarenlange ervaring met afvalsoorten begrijpen wij juist wat je nodig hebt. En verlang je een keer een meer legen of regulier een formaat groter? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen issue!

De kosten van de bakken wisselen per afvalstroom, materiaal en volume. Je least bij ons steeds tegen de scherpste prijzen. Gemengd afval is een van de duurdere afvalstromen. Dit ontstaat, zoals we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg zie je bij ons exact waarvoor je aan toe. In ons eenvoudige bestelproces staat duidelijk wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een andere verschillende bak betaalt. Wij vinden het belangrijk dat deze informatie helder is. Zo kom je later geen voor onaangename onthullingen te zitten.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Grijze Afvalcontainer Cartoon

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papierafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes afzonderlijk verzamelen. Je hebt de optie uit een heel divers aanbod met containers tussen 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest gepaste rolcontainer voor je document en karton vind je op ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vernieling aan de horizon staat. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan wel zeven maal gerecycled worden. Ook in jouw beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je kunt er op ons aan rekenen dat je document- en karton in de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet voor basis tot nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, taart, groenten en vruchten en melkproducten. Met name op horecazaken komen deze soorten afvalstromen vrij, echter ook op kantoren mag je je biologisch vuilnis apart houden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van meer herbruikbaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaat één omvangrijk gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalstromen te te zamelen, zitten je containers minder snel snel vol. Daarnaast ligt het scheiden uit je afval ook goed voor de omgeving. PMD mag namelijk gerecycled worden. Daardoor moeten er geen vers grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, jouw PMD wordt namelijk één grondstof!

De juiste container voor het PMD en Grijze Afvalcontainer Cartoon

{service1)

Bij vind je altijd een passende afvalcontainer voor je PMD. We bieden diverse kunststof afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis levering en landelijke dekking, heeft je in 24 uren jouw afvalcontainer op het gewenste plek staan. Je bepaalt zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en hoe vaak het container geleegd moet te zijn. Zo weet je dus zeker waar je jouw vuilnis altijd weg kan en dat je meewerkt aan een beter milieu via je afval te splitsen. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, want we belasten het omgeving minder als we afvalstoffen recycleren. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en gomballen) (Stijf) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Draagtas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemische teken (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Pakketten inclusief of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof zit gestopt Los karton ofwel verschillend papier
 • Verpakking inclusief chemische materialen
 • Glasafval

Hoe veel afval je scheidt, des te beter dat zal zijn voor de milieubescherming en jouw portemonnee. Glaswerk blijkt één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te splitsen is. Glasafval bestaan van flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder om splitsen neemt het door het ruimte en gewicht heel veel plaats bij het bedrijfsafval op. Je kunt daarom heel besparen in jouw kosten voor afval. Het glas is tevens compleet te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen veel minder kracht in vergelijking met glazen te produceren van verse materialen.

Komt er op je onderneming veel glas los, bijvoorbeeld bij de horeca, dan is één glascontainer onmisbaar. Heb jij variërende periodes qua bezigheden? ons werkt met aanpasbare overeenkomsten omdat je de nummer containers makkelijk aanpast.

De geschikte container voor glas restafval

Bestel de beste containers voor het je glasverval op ons. Je hebt de keuze uit selectie uit een container met tweehonderdveertig liter en van 900 liter. Er is is al een container voor glas vanaf €13 elke maand en ook deze worden gratis geplaatst. Op basis van hoeveelheid glasafval kiest je op welke manier frequent wij het bak komen ledigen. ons leveren de voordeligste dienstverlening.

Zo worden glas verwerkt

Het kost heel veel energie om glas te maken van nieuwe materialen. Glasafval is echter daarentegen een prima basis. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen in nieuwe glazen. Bij het bewerken maken wij onderscheid onder blank, bruine, groene en gemengd glazen. Daarnaast zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas om te recyclen, kan er zijn bij één veel kleinere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heeft jij vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of neem contact op.

Wat is mag er bij de glasafval?

Wel:

Lege glasverval dat gediend had zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallen kruiken, borden, koppen, aardewerk etc. Hittebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet veilig en ook op een veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan jij daarom beter uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen bij een beschermd proces van inzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Discreet en ook beschermd. Papieren zullen discreet vervoerd. Op deze manier heb jij 100% zekerheid dat je dossiers beschermd vernietigt is. Na vernieling zullen het restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je je je archief niet wil in de het papiercontainer wilt werpen. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen kunnen dus best vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de gedaante van geheim document? Kies voor archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat één spleet waar het papier precies doorheen past. Wanneer het papieren eenmaal binnen de container zitten, krijgen ze meer in handen. Onze bestuurder arriveert eens tijdstip langs om de container legen en het papier plekke te vernietigen in onze vrachtwagen. Ook dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarin het bak door het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en geopend. Het content wordt vervolgens meteen vernielt.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop je jouw vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klep in de deksel kun jij de papieren in de container werpen. Jij heeft de selectie uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kiest je de gewenst frequentie van lediging. Doordat je dossier geen op transport is, loopt je niet risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en verwoest.