Grijze Afvalcontainer Hengelo 🔥 14 MAKKELIJKE FEITEN

Snel en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook sorteert, er zal telkens restafval blijven bestaan. Tracht het stroom van afval zo klein mogelijk te bewaren en je zult merken dat deze economisch voordelig is. Via vuil zo mogelijk toevallig te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er heel min mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Grijze Afvalcontainer Hengelo

Kies uit de grootste aanbod afvalcontainers en koop het beste container voor je restafval. Binnen de rest restafvalcontainer gooi je je al het de niet-recyclebare afvalstoffen welke je niet verder kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, en glas thuishoren niet thuis in de het restafvalcontainer. Tevens betreffende PMD scheiden hebben wij het geschikte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam betreffende alle afvalstromen dat binnen bedrijven vrijkomen. Die stromingen zouden meestal afzonderlijk opgehaald zijn. Dat is goed betreffende de leefomgeving en de portemonnee.

Wat is toegestaan er in zakelijk afval?

Hoe prima je je afvalstoffen eveneens sorteert, er zal altijd restafval aanwezig bestaan. Probeer deze afvalstroom zo klein mogelijk te houden en je zult opmerken dat het financieel gunstig is. Door afval heel zoveel toevallig te scheiden, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er zo minimaal toevallig restafval over. In de de afvalcontainer gooi je je al het niet onrecyclebare afvalstoffen die je niet verder extra kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, PMD en ruiten horen niet in de de container.

Is scheiden verdelen van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je bent gedwongen afvalstromen zoveel eventueel te scheiden. In het Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het doel bedoeling vermeld goederen nogmaals te benutten als dat het lukt.

Wat kost een container rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor containers zijn afhankelijk afhangend van het stroom van afval, de grootte van de container alsook hoevaak de container geledigd afvalcontainer geledigd moet worden. U vindt elke tarieven op de tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je papier, vensters, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In elke onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons neem je eenvoudig en snel een van de verschillende varianten vuilcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos in 24 uur in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze concurrerende tarieven zie je gelijk gedurende het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te verzamelen, verminder je de massa gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Bekijk dan even verder. Of bestel direct jouw restafval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos passende inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook gaan voor een metalen vuilcontainer. Een metalen rolcontainer is solide en brandbestendig, praktisch als de container op een publieke locatie staat. Je kiest uit meerdere groottes. De selectie is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geleegd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de dozijn grote actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de productie van hernieuwbare kracht. Algemeen afval klinkt dan eventueel zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalsector levert maar minstens 20% van de groene energieopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de resterende metalen er geëxtraheerd die hun route vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een nuttige toepassing. Deze donkere korrelige slakken worden toegepast voor het verhogen of aanleggen van straten. Jammer genoeg komen er ook diverse schadelijke materialen vrij tijdens de verbranding die in minstens of geringere mate echter in het milieu komen. Daarom moeten we volhouden met streven naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Grijze Afvalcontainer Hengelo:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door onze praktische overzicht vind je snel de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een te grote container.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak wanneer deze maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer huren via onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor ieder type afval en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Grijze Afvalcontainer Hengelo

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is gevormd uit zestal niveaus.

Hoe hoger op de orde, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de massa afval in jouw algemeen afval container te verlagen, stap 1. Dit doen wij door te adviseren over scheiden bij de afkomst. Want zuiver afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Stap 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een circulaire systeem.

Categorieën en tarieven bedrijfsafval en gemengd afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieerd van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussendoor. Je mag opteren voor een gunstige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om bij te schatten welke grootte het perfect bij je past? Haal dan gauw contact op met een van onze experts. Door onze jarenlange kennis met afvalstromen begrijpen wij juist wat je nodig hebt. En verlang je eenmalig een extra lediging of gewoonlijk een maatje ruimer? Dan is dat uiteraard ook geen enkel issue!

De kosten van de containers verschillen per afvalcategorie, materiaal en volume. Je least bij ons telkens tegen de scherpste kosten. Gemengd afval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, gelijk we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons precies voor wat je aan toe bent. In ons simpele bestelmethode is aangegeven helder wat je voor een restafvalcontainer of een andere alternatieve rolcontainer aftikt. Wij beschouwen het essentieel dat dit aspect duidelijk is. Zo raak je achteraf geen voor nare verrassingen te zitten.

Hoe hou je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Grijze Afvalcontainer Hengelo

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder effectief dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele varianten kartonafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een erg divers assortiment van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een brede keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen container is gepast wanneer de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de loer ligt. Selecteer, naargelang van je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan zelfs 7 maal gerecycled worden. Tevens in jouw beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat je papier- en karton in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet als grondstof tot nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschalen, frites, taart, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze afvalstromen vrij, echter tevens in kantoor kunt je jouw organisch afval apart houden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van extra herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één groot deel van ondernemingsafval vaak van plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalsoorten te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vol. Bovendien is het scheiden uit uw afval tevens beter voor het milieu. PMD kan immers hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden om nieuwe artikelen te maken, jouw PMD wordt namelijk één grondstof!

De geschikte container voor PMD en Grijze Afvalcontainer Hengelo

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte rolcontainer voor het je PMD. We bieden verschillende plastic rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze levering en nationale dekking, heeft je binnen 24 uur je container bij de gewenste plek geplaatst. U beslist zelfstandig het verlangde inhoudsmaat en hoe vaak het afvalcontainer geledigd dient te zijn. Op deze manier weet je daarom vast dat je je vuilnis steeds weg kan en dat je meewerkt voor een beter milieu via je vuilnis te splitsen. Bestel snel je voordelige container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, want wij belasten het omgeving minder minder indien we afval recycleren. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. De resterende kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laag binnenin (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en kauwgom) (Stijf) plastic zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Draagtas draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander materiaal zit gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel ander papier
 • Pakket inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Hoe veel afval jezelf sorteert, des te beter dat zal zijn voor het milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glas is één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te scheiden zijn. Glasverval bestaan uit flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder het te scheiden pakt het glasafval door de volume en ook massa heel veel ruimte bij de bedrijfsafval op. Je kan daarom flink besparen in jouw kosten voor afval. Het is ook tevens compleet om te recyclen. Daarnaast kost het veel minder kracht dan glazen om te maken van nieuwe grondstoffen.

Ontstaat daar op je bedrijf veel glasafval los, zoals in de sector van de horeca, dan is is één container voor glas onmisbaar. Heb je variërende tijdsperioden qua bezigheden? ons functioneert samen met flexibele contracten waardoor jij het nummer containers makkelijk verandert.

Het juiste container voor het glas restafval

Koop de meest geschikte containers voor het jouw glasverval op onze dienst. Jij hebt de keuze uit selectie uit een container met tweehonderdveertig liter en ook met negenhonderd liters. Er is is al één glascontainer startend bij €13 elke maandelijkse periode en ook dit worden kosteloos neergezet. Op basis van de glasafval kiest jij hoe vaak wij de container komen ledigen. wij leveren de voordeligste service.

Zo worden het glas bewerkt

Het kost heel veel energie voor het het glas om te produceren van verse grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen een prima basis. Daar zit gewoonlijk circa 50% oud glas in nieuwe glazen. Bij de verwerken maken we verschil tussen blank, bruin, groen en ook gemengd glas. Daarnaast zijn kurk en deksels verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kunnen er zijn op één heel veel kleinere warmte glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of neem contact .

Wat mag er bij het glasverval?

Wel:

Leeg glasverval dat gediend heeft als verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruiken, borden, koppen, keramiek en dergelijke. Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je archief dienen beschermd en ook op veilige manier vernietigd worden. Archiefvernietiging kan je daarom best uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainer van ons ons helpen tijdens een veilig proces voor inzameling en ook vernietiging van jouw jouw dossiers. Discreet en ook veilig. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft jij honderd procent garantie dat je je dossiers veilig vernietigd is. Na de vernietiging worden de restproducten gerecycled.

Het te begrijpen dat je jij je archief niet in het papierbak wilt werpen. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke informatie en dus beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb je frequent veel vuil in het vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan voor dossiervernietiging van ons U. U krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een gleuf waarin het document exact doorheen past. Wanneer het documenten al binnen het container zijn, krijgt zij meer bij . Onze chauffeur komt eens de tijd bij om de bak te ledigen en de papier ter plaats vernietigen in onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een afgesloten systeem waarin de container door het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en geopend. De content wordt vervolgens direct vernietigd.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor dossiervernietiging stop je je geheime documenten veilig in de afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klep in de deksel kan je het documenten in het container gooien. Je hebt de keuze van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw behoefte kies jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat je archief geen op het transport is, loopt jij geen risico dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kunt voor je archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is zeer te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier worden verzameld en vernietigd.