Groen En Restafval Vuilnisbak ➡️ 7 LUCRATIEVE FEITJES

Snel en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afval ook scheidt, er zal altijd restafval blijven bestaan. Probeer deze afvalstroom dus beperkt toevallig te bewaren en je zal merken dat dit economisch gunstig is. Met afval heel mogelijk toevallig te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er zo minimaal eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Groen En Restafval Vuilnisbak

Selecteer uit de meest uitgebreide assortiment containers en bestel de beste ideale afvalcontainer voor je je overblijvend afval. In de container gooi je je al de onrecyclebare vuil dat je geen verder kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, en glas passen niet thuis in de het restafvalcontainer. Eveneens betreffende PMD verdelen bezitten ons de geschikte container.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam aangaande ieder afvalstromen die binnen bedrijven voortkomen. Dit stromen kunnen vaak apart ingezameld worden. Het is beter voor de milieu en de geldtas.

Wat mag wel er in de ondernemingsafval?

Hoe prima je je afvalstoffen tevens scheidt, er zal er steeds overblijvend afval voortdurend zijn. Tracht dit afvalstroom zo beperkt toevallig te bewaren en je gaat opmerken dat het financieel gunstig is. Door vuil dus zoveel eventueel te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er dus min mogelijk restvuil over. In de de afvalcontainer werp je al het niet-recyclebare afval die je geen meer kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, PMD en vensterglas thuishoren niet in de het container.

Is het scheiden scheiden van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je bent verplicht afvalstromingen zoveel mogelijk te sorteren. In de de Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het het doel bedoeling vermeld producten opnieuw te benutten als het mag.

Wat kost een container voor?

De tarieven voor containers zijn afhankelijk afhangend van de afvalstroompje, de omvang van afvalcontainer en hoe vaak de de container geledigd dient worden. Je vindt alle prijzen op de tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je papier, ruiten, voedselresten en PMD scheiden. Ook dragen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In ieder organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons neem je gemakkelijk en snel een van de verschillende varianten vuilcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos in 24 uur in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende kosten zie je gelijk tijdens het orderproces. Praktisch, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Gemengd afval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te zamelen, verklein je de aantal algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Doorlees dan even verder. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos passende ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een ijzeren afvalcontainer. Een stalen afvalcontainer is hufterproof en brandbestendig, praktisch als de container op een algemene plaats staat. Je kiest uit meerdere volumematen. De selectie is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geleegd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt gratis bij neergezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de twaalf ruime moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de opwekking van groene kracht. Algemeen afval schijnt dan misschien waardeloos, dat is het echter niet! De afvalsector levert maar liefst twintig procent van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaalresten er verwijderd die hun pad vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een nuttige bestemming. Deze zwarte korrelvormige assen worden toegepast voor het verhogen of bouwen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende schadelijke substanties vrij in de verbranding die in meer of geringere mate desondanks in het leefomgeving belanden. Om die reden moeten we volhouden met proberen naar zo minimaal afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Groen En Restafval Vuilnisbak:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige overzicht ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De bakken dichten goed af waardoor er geen plagen bij het afval kunnen. Tevens kan stank geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een te grote container.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak wanneer dit slechts halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer huren via onze dienstverlening? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor ieder soort afval en voor ieder bedrijf. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Groen En Restafval Vuilnisbak

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zestal stappen.

Naarmate je hoger op de orde, hoe ecologischer de behandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de volume rommel in jouw restafvalcontainer te verminderen, fase 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over scheiden bij de bron. Want puur gescheiden afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is nadelig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een circulaire maatschappij.

Soorten en prijzen ondernemingsafval en algemeen afval verwerking

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer schommelt van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussenin. Je mag selecteren voor een betaalbare plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om in te bepalen die omvang het goed bij je past? Neem dan snel contact op met één van onze experts. Met onze jarenlange deskundigheid met afvalmaterialen weten wij precies wat je benodigd hebt. En wil je een keer een aanvullend leegmaken of standaard een grootte groter? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen probleem!

De tarieven van de rolcontainers variëren per afvalstroom, materiaal en capaciteit. Je huurt bij ons telkens tegen de laagste kosten. Gemengd afval is een van de duurdere afvalstromen. Dit komt, zoals we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons exact waar je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelproces is aangegeven duidelijk wat je voor een gemengd afval container of een verschillende bak betaalt. Wij vinden het essentieel dat dit aspect duidelijk is. Op deze manier kom je naderhand geen voor nare verrassingen te zitten.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Groen En Restafval Vuilnisbak

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten kartonafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes apart verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een erg uitgebreid assortiment van containers van 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een brede keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de containers buiten staan, of wanneer vernieling aan de loer staat. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan wel zeven keer hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom apart inzamelt. Je kunt er op ons op rekenen dat je document- en papier op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof voor nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan piepers, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar ook op kantoren kunt je je biologisch vuilnis apart houden. Je spaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk uit extra herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaat één groot gedeelte uit ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalsoorten in te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Daarnaast is het apart houden van uw vuilnis tevens beter voor het het omgeving. PMD kan namelijk gerecycled worden. Hierdoor hoeven er geen enkele vers materialen gewonnen te worden om verse producten te produceren, jouw PMD wordt immers één basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Groen En Restafval Vuilnisbak

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte rolcontainer voor jouw PMD. We bieden verschillende kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis bezorging en nationale bereik, heeft je binnen 24 uren je afvalcontainer op het verlangde plek staan. U beslist zelf het verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent de container geledigd moet te worden. Op deze manier weet je dus vast dat je je vuilnis altijd kwijt kunt en dat je bijdraagt aan een beter omgeving via jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, want we belasten het omgeving minder indien we afvalstoffen hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om daarna hergebruikt te zijn. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en gomballen) (Stevig) plastic waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (deodorant, lak enz.)
 • Pakketten met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend stof zit geplaatst Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend papier
 • Pakket inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Hoe meer afval jezelf sorteert, des te goed dat zal zijn ten behoeve van de milieu en jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om splitsen zijn. Glasafval bestaat uit flesjes, potjes en scherven. Zonder om scheiden neemt het glasafval vanwege de ruimte en ook massa veel plaats bij het afval van het bedrijf op. Je kunt dus heel besparen in je kosten voor afval. Het glas is tevens volledig te recyclen. Daarnaast verbruikt het veel kleiner kracht in vergelijking met glaswerk te maken uit nieuwe materialen.

Komt daar bij je onderneming heel veel glasafval vrij, zoals bij de horecabedrijven, dan is is één container voor glas onmisbaar. Heb jij wisselende tijdsperioden qua bezigheden? wij werkt met aanpasbare overeenkomsten omdat je de nummer containers eenvoudig verandert.

De geschikte bak voor het glas restafval

Bestel het beste bakken voor het je glasafval op ons. Je heeft de selectie uit een bak van tweehonderdveertig liters en ook van 900 liters. Er is al één container voor glas vanaf €13 elke maand en ook deze wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kiest je op welke manier frequent ons de container komen legen. ons leveren het voordeligste service.

Zo worden het glas verwerkt

Het kost heel veel energie om het glas te produceren uit verse grondstoffen. Glasverval is echter een goede basis. Daar zit gewoonlijk ongeveer 50% oudere glazen in nieuw glas. Tijdens het verwerken doen we verschil tussen wit, bruine, groene en bont glazen. Daarnaast worden kurken en deksels verwijderd. Via het glas om te recyclen, kunnen er zijn bij één heel veel lagere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of neem neem verbinding .

Wat is mag er bij de glasverval?

Wel:

Lege glasafval die gefungeerd heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruiken, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallend onder vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw archief dienen beschermd en ook in veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging kan je daarom best goed regelen. De gesloten rolcontainer van ons onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces voor inzameling en vernieling van jouw jouw dossiers. Discreet en ook veilig. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft je honderd procent garantie dat je jouw dossiers beschermd vernietigt zijn. Na vernietiging worden de restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat jij je archief niet in de het papiercontainer wil gooien. Sommige papieren bevatten geheime gegevens en dus best vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid afval in de de vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst U. U krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze container heeft één spleet waar het document precies doorheen past. Als de documenten al binnen het bak zitten, krijgt ze meer bij handen. Onze chauffeur arriveert eenmaal de zoveel tijdstip langs voor de bak te legen en de papier plaats te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een gesloten mechanisme waarin het bak via de vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. Het content wordt vervolgens meteen vernielt.

De juiste bak voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij jouw geheime papieren veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Door het klepje in de deksel kun je het documenten in het bak gooien. Jij heeft de selectie uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw dossier niet op het vervoer is, loopt je niet risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kunt voor je archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze wordt ingezameld en vernietigd.