Groenafval Amsterdam ➡️ 8 OPZIENBARENDE FEITJES

Vlug en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook scheidt, er zal altijd restafval blijven bestaan. Poog dit afvalstroom heel minimaal toevallig te behouden en je zult opmerken dat deze geldelijk gunstig is. Door vuil zo veel mogelijk te scheiden, zoals papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er heel min eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Groenafval Amsterdam

Selecteer bij het grootste ruimste gamma afvalcontainers en bestel de beste ideale afvalcontainer geschikt voor je overblijvend afval. In de de rest restafvalcontainer gooi je reeds het niet niet te recyclen afvalstoffen dat je niet verder verder kan sorteren. Papier/karton, swill, en glas thuishoren niet in de rest container. Eveneens voor PMD sorteren bezitten wij de juiste geschikte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam aangaande elke afvalstromen die bij bedrijven voortkomen. Die stromingen mogen meestal apart verzameld worden. Het is verbeterd betreffende het milieu milieu en de portemonnee.

Wat mag wel er in de bedrijfsafval?

Hoezo goed je je afval ook verdeelt, er gaat steeds restvuil voortdurend bestaan. Poog deze afvalstroompje heel klein eventueel te houden en je gaat merken dat het economisch gunstig is. Met vuil zo veel eventueel te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er zo min eventueel overblijvend afval over. In de de afvalcontainer gooi je je reeds de onrecyclebare vuil die je niet verder extra kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, PMD en glas passen geen in de rest restafvalcontainer.

Is scheiden sorteren van zakelijk afval noodzakelijk?

Je blijft verplicht afvalstromen mogelijk eventueel te sorteren. Binnen het landelijk Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel de doel omschreven goederen opnieuw te gebruiken indien dat kan.

Wat kost een container voor container bedrijfsafval?

De tarieven kosten van afvalcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de het afvalstroom, de grootte van omvang van container en hoevaak hoe vaak de de container container ontleegd dient worden. U ontdekt alle kosten op de de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je papier, ruiten, swill en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In ieder bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons bestel je gemakkelijk en rap een van de talloze typen vuilcontainers. Wij brengen hem gratis gedurende een etmaal in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze lage kosten zie je meteen gedurende het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te ophalen, verklein je de massa gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Lees dan even door. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd geschikte inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container huren, maar ook opteren voor een ijzeren afvalcontainer. Een stalen vuilcontainer is hufterproof en brandbestendig, handig als de bak op een publieke locatie staat. Je gaat uit diverse volumematen. De beslissing is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geleegd moeten worden. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de dozijn omvangrijke hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de productie van groene stroom. Gemengd afval lijkt dan misschien nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie voorbrengt maar zowaar 20% van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metalen er geëxtraheerd die hun route voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een bruikbare bestemming. Deze zwarte korrelachtige assen worden ingezet voor het verhogen of aanleggen van wegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke stoffen uit tijdens de verbranding die in minstens of kleinere mate desondanks in het natuur komen. Daarom moeten we blijven proberen naar zo minimaal verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Groenafval Amsterdam:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige lijst ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af waardoor er geen ongedierte bij het afval kan. Ook kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té ruime container.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak wanneer deze maar halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen verschaffen maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime papieren veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de correcte manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren bij ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor elk soort afval en voor elk onderneming. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Groenafval Amsterdam

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is samengesteld uit 6 niveaus.

Hoe hoger op de orde, des te duurzamer de verwerking. Zo pogen wij samen met jou de massa rommel in jouw gemengd afval container te verminderen, etappe 1. Dit bereiken wij door te adviseren over verdelen bij de oorsprong. Want ongemengd afzonderlijke afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Stap 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het milieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Soorten en kosten zakelijk afval en restafval verwerking

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en elk daar ertussen. Je mag opteren voor een betaalbare kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om bij te schatten die maat het perfect bij je aansluit? Pak dan snel verbinding op met één van onze deskundigen. Met onze vele jaren kennis met afvalsoorten weten wij exact wat je benodigd hebt. En wens je eenmalig een aanvullend legen of standaard een grootte groter? Dan is dat uiteraard ook geen kwestie!

De tarieven van de rolcontainers variëren per afvalsoort, stof en literinhoud. Je verhuurt bij ons telkens tegen de laagste tarieven. Restafval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit ontstaat, als we bespraken, door haar effect op het milieu. Gelukkigerwijs vind je bij ons precies waar je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelproces staat vermeld helder wat je voor een specifieke gemengd afval container of een bepaalde alternatieve rolcontainer betaalt. Wij beschouwen het belangrijk dat deze informatie duidelijk is. Zo kom je naderhand nooit voor onaangename onthullingen te liggen.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Groenafval Amsterdam

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk archief. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je hebt de optie tussen een erg uitgebreid assortiment met containers tussen 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een ruime selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de loer staat. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalsoort apart inzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat jouw papier- en karton op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en gebruikt als grondstof tot nieuw artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij piepers, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar tevens op kantoren mag je je organisch afval scheiden. Je bespaart beduidend op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit meer herbruikbaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaat een groot deel van bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen horen allemaal bij dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalstromen in te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel vol. Bovendien ligt het scheiden uit je vuilnis ook goed voor het het omgeving. PMD mag namelijk gerecycled worden. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden voor verse artikelen te produceren, jouw PMD wordt namelijk één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Groenafval Amsterdam

{service1)

Bij ons vind je steeds een passende rolcontainer voor het je PMD. We leveren verschillende kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis bezorging en nationale dekking, heb je in 24 uren je afvalcontainer op de gewenste plek staan. Je beslist zelfstandig de gewenste capaciteit en op welke manier frequent de afvalcontainer geleegd moet te worden. Zo ken je dus vast waar je jouw afval altijd weg kan en waar je bijdraagt voor een verbeterde omgeving via jouw afval te scheiden. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, omdat we belasten het omgeving veel indien wij afval hergebruiken. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. De resterende plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminium laagje binnenin (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en kauwgom) (Stevig) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemisch teken (deodorant, lak etc)
 • Pakketten met vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander materiaal is geplaatst Afzonderlijk karton ofwel verschillend papier
 • Pakket inclusief chemische materialen
 • Glasafval

Hoe veel afval je sorteert, hoe beter dat zal zijn ten behoeve van het milieu en ook jouw portemonnee. Glas blijkt één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om scheiden zijn. Glasafval bestaan uit flessen, potten en scherven. Zonder het te splitsen neemt het vanwege de volume en gewicht veel ruimte in het bedrijfsafval op. Jij kan daarom flink uit besparen in jouw afvalkosten. Het glas is ook tevens volledig te recyclen. Ook kost het recyclen heel veel minder kracht dan glazen te maken van nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er bij jouw onderneming heel veel glasafval vrij, zoals bij de horeca, dan is één glascontainer essentieel. Bezit jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? ons werkt met flexibele contracten waardoor jij het nummer containers makkelijk verandert.

Het juiste container voor het glasafval

Bestel de beste containers voor je glasafval op onze dienst. Je heeft de selectie van één container van tweehonderdveertig liters en ook met negenhonderd liters. Er is is al één container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en deze wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid afval kiest jij op welke manier frequent wij het bak komen ledigen. wij biedt het meest voordelige dienstverlening.

Zo worden glas bewerkt

Het veel energie om glas om te produceren van verse grondstoffen. Glasverval is echter één prima grondslag. Er zit meestal ongeveer 50% oud glazen in nieuw glas. Tijdens de verwerken maken we onderscheid tussen blank, bruine, groen en ook bont glazen. Ook zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Via glas om te recyclen, kunnen er op één heel veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heeft jij vragen? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding op.

Wat mag wel er zijn bij het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval die gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallend kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken etc. vallen onder vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen veilig en ook in een veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging zou jij daarom beter uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainers van ons helpen bij een beschermd proces van inzameling en ook vernieling van dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Papieren worden discreet vervoerd. Op deze manier heeft je 100% garantie dat je je dossiers veilig vernietigd is. Na vernieling worden het restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je je je archief niet in het papiercontainer wilt gooien. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus beter vernielt . Vermoedelijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is echter echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid afval in de de vorm van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor archiefvernietiging van ons U. Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één spleet waar het document exact erin . Wanneer het papieren al binnen de bak zijn, krijgt ze meer bij handen. Onze chauffeur komt eenmaal de tijd langs om het container ledigen en de papier ter plekke te vernielen in onze truck. Ook dit werkt door middel van een gesloten mechanisme waarin de bak via de vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. Het content wordt vervolgens direct vernietigd.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij je vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten containers op wielen van ons. Via de klep in het deksel kan jij het documenten in de bak gooien. Je hebt de selectie van verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief niet op het transport gaat, loopt je niet risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde manier wordt ingezameld en verwoest.