Groenafval Container 10m3 ✔️ 10 BEWEZEN TIPS

Gauw en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook verdeelt, er zal telkens restafval blijven bestaan. Tracht deze stroom van afval dus minimaal eventueel te behouden en je zult zien dat deze economisch voordeelgevend is. Door afval heel veel toevallig te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er dus minimaal toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Groenafval Container 10m3

Kies uit bij het grootste gamma rolcontainers en koop de meest geschikte container geschikt voor je restafval. In de container werp je al het het niet niet-recyclebare afvalstoffen welke je niet extra kan verdelen. Documenten/karton, swill, en ruiten horen niet in de de rest container. Eveneens voor PMD sorteren beschikken we de correcte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de naam betreffende ieder afvalstromen die binnen ondernemingen voortkomen. Dit afvalstromen zouden vaak afzonderlijk ingezameld zijn. Het is goed aangaande de milieu en de portemonnee geldbeugel.

Wat mag wel er binnen zakelijk afval?

Hoe goed je je vuil ook sorteert, er gaat altijd restvuil voortdurend zijn. Probeer het afvalstroom zo minimaal toevallig te behouden en je zal opmerken dat het financieel voordeelgevend is. Door vuil heel veel mogelijk te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er dus minimaal toevallig restafval over. In het container gooi je al het het niet te recyclen afvalstoffen dat je geen meer kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, PMD en glas passen niet thuis binnen de rest container.

Is scheiden sorteren van bedrijfsafval gedwongen?

Je bent noodzakelijk afvalstromen mogelijk toevallig te sorteren. In het Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het bedoeling vermeld goederen weer te benutten als dat mag.

Wat kost een container een container rolcontainer voor?

De tarieven tarieven voor de rolcontainers afhankelijk hangt af van de het stroom van afval, de grootte van afmeting van afvalcontainer alsook hoe vaak de container geleegd dient worden. Je vindt je elke prijzen op de tarievenpagina de.

Welk soort afval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je papier, vensters, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In iedere bedrijf komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons neem je snel en vlug een van de verschillende varianten rolcontainers. Wij bezorgen hem gratis binnen een etmaal in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende prijzen zie je gelijk gedurende het bestelproces. Praktisch, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te verzamelen, reduceer je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even verder. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je altijd juiste ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook kiezen voor een ijzeren rolcontainer. Een stalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, praktisch als de container op een openbare plek staat. Je selecteert uit meerdere volumematen. De keuze is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geleegd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de 12 ruime hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de opwekking van duurzame stroom. Algemeen afval schijnt dan eventueel zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalsector voorbrengt maar liefst een vijfde van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de laatste metalen er geëxtraheerd die hun weg voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een functionele toepassing. Deze gitzwarte korrelachtige assen worden toegepast voor het aanvullen of aanleggen van straten. Helaas komen er ook diverse gevaarlijke materialen vrij gedurende de verbranding die in meer of kleinere mate desondanks in het leefomgeving belanden. Dus moeten we volhouden met zoeken naar zo min mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Groenafval Container 10m3:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische overzicht ontdek je snel de container die je nodig hebt. Bovendien verhuur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor je werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af zodat er geen plagen bij het afval kan. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té grote bak.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container wanneer dit maar halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is geschikt voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime documenten op de correcte wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons? Omdat we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor elk soort vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Groenafval Container 10m3

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het terrein van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is gevormd uit zes treden.

Hoe hoger op de orde, des te ecologischer de behandeling. Zo pogen wij samen met jou de massa afval in jouw gemengd afval container terug te dringen, fase 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over sorteren bij de afkomst. Want ongemengd aparte afvalstromen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een circulaire economie.

Categorieën en prijzen zakelijk afval en algemeen afval verwerking

De volume voor een algemeen afval container schommelt van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar ertussen. Je mag selecteren voor een betaalbare synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om naar te ramen welke omvang het perfect bij je past? Haal dan even aansluiting op met één van onze experts. Dankzij onze langdurige ervaring met afvalmaterialen begrijpen wij precies wat je nodig hebt. En wil je eenmalig een aanvullend lediging of standaard een grootte ruimer? Dan is deze natuurlijk ook geen enkel issue!

De prijzen van de rolcontainers verschillen per afvalsoort, grondstof en volume. Je least bij ons telkens tegen de meest voordelige kosten. Gemengd afval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit ontstaat, als we bespraken, door haar effect op het milieu. Gelukkig vind je bij ons juist waarvoor je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelproces is aangegeven overtuigend wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een bepaalde andere container betaalt. Wij beschouwen het belangrijk dat deze informatie duidelijk is. Op deze manier kom je naderhand geen voor nare onthullingen te liggen.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Groenafval Container 10m3

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele soorten kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes gescheiden verzamelen. Je krijgt de keuze uit een erg divers aanbod van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een brede selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de loer staat. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest geschikte grootte. Daarna bepaal je hoe frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort apart verzamelt. Je mag er bij ons aan rekenen dat jouw document- en papier in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet als basis voor nieuw producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, echter tevens in kantoor kunt je jouw biologisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer met overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit extra herbruikbaar afval dan je denkt! Onopgemerkt bestaande één groot gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je andere afvalsoorten in verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Bovendien ligt het scheiden van uw vuilnis ook goed voor het het omgeving. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Hierdoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen gewonnen te worden om nieuwe producten te maken, je PMD wordt immers één basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en Groenafval Container 10m3

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte afvalcontainer voor jouw PMD. We leveren verschillende plastic afvalcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis bezorging en landelijke bereik, heeft je in 24 uren je afvalcontainer op het verlangde plek staan. Je bepaalt zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent de afvalcontainer geleegd dient te worden. Zo weet je daarom zeker dat je je vuilnis altijd kwijt kan en dat je meewerkt voor een verbeterde milieu via je afval te scheiden. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled zijn. Dit is belangrijk, want wij belasten het milieu minder indien we afval hergebruiken. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. Het resterende plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Schuimplastic Pakketten inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook kauwgom) (Stijf) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Draagtas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen met chemische teken (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Pakketten met ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander materiaal zit geplaatst Afzonderlijk karton of verschillend document
 • Pakket inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Des te meer afval jezelf scheidt, des te goed dat is ten behoeve van het milieu en ook jouw portemonnee. Glas is één uit de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te splitsen zijn. Glasafval bestaan uit flessen, potten en ook scherven. Zonder te splitsen pakt het door de volume en ook massa veel ruimte bij het afval van het bedrijf in. Je kan dus heel uit besparen in je kosten voor afval. Het is bovendien volledig te recyclen. Daarnaast verbruikt het recyclen veel kleiner kracht dan glazen om te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Komt daar op je bedrijf veel glas vrij, zoals in de sector van de horecabedrijven, dan is een glascontainer essentieel. Heb jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons werkt samen met flexibele overeenkomsten waardoor jij het aantal containers makkelijk verandert.

De juiste container voor het glas restafval

Bestel het beste containers voor je glasverval op onze dienst. Jij heeft de keuze uit keuze van een bak met 240 liter en ook van negenhonderd liters. Er is al een container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook dit worden gratis neergezet. Op basis van de hoeveelheid glasafval kiest jij hoe vaak ons de container komen ledigen. wij biedt het voordeligste service.

Op deze manier wordt glas verwerkt

Het kost heel veel kracht voor het het glas te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen één prima basis. Er zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glas binnen nieuw glas. Tijdens het verwerken maken wij verschil onder blank, bruine, groen en bont glas. Daarnaast worden kurk en deksels verwijderd. Via glas om te recyclen, kan er zijn op één heel veel lagere warmte glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heeft je vragen? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of neem contact .

Wat is mag wel er zijn bij het het glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasverval die gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallen kruiken, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallen binnen vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet beschermd en ook in veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging kan jij dus best goed organiseren. Het gesloten rolcontainers van ons ondersteunen tijdens een beschermd proces van verzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Discreet en ook beschermd. Documenten worden discreet vervoerd. Zo heeft jij 100% zekerheid dat je archief veilig vernietigt is. Na vernietiging worden het restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat jij je dossiers niet wil in het papiercontainer wil gooien. Sommige papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is echter echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de gedaante van geheim papier? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één spleet waarin het papier exact doorheen past. Wanneer de documenten al binnen het bak zijn, krijgen ze nog in handen. Onze bestuurder komt eenmaal in zoveel tijd bij om de bak te legen en het papier plekke vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarin de bak via het truck zelf wordt opgeheven en geopend. Het content wordt vervolgens direct vernielt.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij jouw geheime documenten veilig in de afgesloten containers op wielen van ons. Door het klepje in het deksel kun jij het documenten in het container werpen. Jij heeft de selectie uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw behoefte kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief geen op het vervoer gaat, loop jij niet risico dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kunt voor je archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde manier worden ingezameld en vernietigd.