Groene Afvalcontainer Kopen Antwerpen 🔥 6 ONVOORSTELBARE FEITEN

Vlug en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook verdeelt, er zal telkens restvuil voortdurend bestaan. Tracht deze afvalstroom zo klein toevallig te behouden en je zult zien dat dit geldelijk voordelig is. Door vuil dus veel mogelijk te verdelen, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er dus zo weinig toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Groene Afvalcontainer Kopen Antwerpen

Selecteer van de meest uitgebreide assortiment rolcontainers en koop de beste afvalcontainer voor je je overblijvend afval. In het container gooi je je al het niet-recyclebare afvalstoffen dat je geen extra kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, en vensterglas horen niet thuis in de de rest restafvalcontainer. Ook omtrent PMD sorteren hebben wij de correcte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de naam betreffende ieder afvalstromingen die binnen firma’s vrijkomen. Die afvalstromen kunnen dikwijls gescheiden ingezameld geraken. Dit is beter betreffende het milieu natuur en het geldtas.

Wat mag er binnen zakelijk afval?

Op welke manier prima je je afval eveneens sorteert, er zal er telkens overblijvend afval voortdurend voorkomen. Tracht dit afvalstroompje heel beperkt mogelijk te houden en je zult merken dat dit economisch voordeelgevend is. Met afval heel veel mogelijk te scheiden, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er zo zo weinig eventueel restafval over. Binnen het container werp je al het niet onrecyclebare vuil die je geen extra kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, PMD en vensterglas horen niet thuis in de het restafvalcontainer.

Is scheiden verdelen van zakelijk afval noodzakelijk?

Je wordt gedwongen afvalstromen mogelijk toevallig te scheiden. Binnen de Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het doel de streefdoel vermeld goederen nogmaals te gebruiken indien het lukt.

Wat kost een een afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor rolcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van het afvalstroom, de grootte afmeting van de container alsook hoe vaak de de rolcontainer geleegd dient zijn. Jij ontdekt ieder kosten op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je documenten, ruiten, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met restafval containers

In iedere organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons koop je eenvoudig en snel een van de vele varianten rolcontainers. Wij brengen hem kosteloos binnen een dag in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze concurrerende kosten zie je meteen in het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te zamelen, verminder je de massa algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even verder. Of koop direct jouw restafval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos juiste verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook gaan voor een metalen rolcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is solide en brandwerend, praktisch als de container op een openbare plek staat. Je gaat uit verschillende groottes. De selectie is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geledigd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf omvangrijke moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de generatie van groene kracht. Gemengd afval klinkt dan misschien waardeloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie levert maar minstens 20% van de groene energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de resterende metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun weg vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een functionele doel. Deze zwarte korrelige assen worden ingezet voor het verhogen of aanleggen van wegen. Helaas komen er ook allerlei giftige stoffen uit gedurende de verbrandingsproces die in bepaalde of kleinere mate toch in het natuur terecht komen. Om die reden moeten we doorgaan met streven naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Groene Afvalcontainer Kopen Antwerpen:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Door onze praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té grote bak.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container als deze slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen bieden maar liefst plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren via ons? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een passende uitkomst voor ieder soort afval en voor ieder bedrijf. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Groene Afvalcontainer Kopen Antwerpen

https://youtube.com/watch?v=ipXzlb7yeZU

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zestal niveaus.

Hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de verwerking. Zo proberen wij samen met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw gemengd afval container te verlagen, stap 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over sorteren bij de oorsprong. Want puur afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Stap 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het milieu en draagt niet bij aan een circulaire economie.

Typen en kosten zakelijk afval en algemeen afval beheer

De volume voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussenin. Je kunt kiezen voor een voordelige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om naar te ramen wat grootte het beste bij je past? Neem dan even verbinding op met een van onze deskundigen. Met onze vele jaren kennis met afvalstromen weten wij precies wat je vereist hebt. En wens je één keer een meer leegmaken of standaard een grootte ruimer? Dan is dat natuurlijk ook geen probleem!

De prijzen van de bakken variëren per afvalsoort, grondstof en literinhoud. Je huurt bij ons altijd tegen de meest voordelige prijzen. Gemengd afval is één van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit komt, zoals we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkigerwijs zie je bij ons juist waarvoor je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelproces is aangegeven overtuigend wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een andere alternatieve rolcontainer betaalt. Wij vinden het cruciaal dat dit duidelijk is. Zo kom je naderhand nooit voor vervelende onthullingen te liggen.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Groene Afvalcontainer Kopen Antwerpen

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Gelijk je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk gescheiden verzamelen. Je hebt de optie uit een heel divers aanbod van afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de horizon ligt. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Vervolgens beslis je op welke manier vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Ook in jouw beurs bespaart het beduidend als je deze afvalsoort apart verzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat je document- en papier in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor basis tot nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, pasta, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter ook op kantoren mag je je biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van extra herbruikbaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaande één groot deel uit bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je andere afvalstromen in te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug vol. Daarnaast ligt het scheiden van je afval ook beter voor het milieu. PMD kan immers gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen vers grondstoffen ontgonnen te worden om verse artikelen te maken, je PMD is immers één grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Groene Afvalcontainer Kopen Antwerpen

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor het je PMD. Wij bieden diverse kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis bezorging en nationale bereik, heb je in 24 uren je container op het verlangde locatie geplaatst. Je beslist zelf het gewenste inhoudsmaat en hoe vaak het afvalcontainer geleegd dient te worden. Zo ken je daarom vast waar je jouw vuilnis steeds weg kan en waar je bijdraagt voor een beter milieu door jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel je goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is belangrijk, want wij belasten het omgeving veel minder indien we afvalstoffen recycleren. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. Het resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en kauwgom) (Hard) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Pakketten inclusief of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal is geplaatst Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend papier
 • Verpakking inclusief chemische materialen
 • Glasscherven

Des te veel afval jezelf scheidt, hoe beter dat het zal zijn voor de milieu en je geldbeurs. Glas is een van de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te splitsen is. Glasscherven bestaan uit flessen, potten en ook scherven. Zonder het om splitsen neemt het vanwege het ruimte en ook massa veel ruimte bij de bedrijfsafval op. Jij kan dus flink besparen in je kosten voor afval. Het glas is ook tevens volledig te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het recyclen veel minder kracht in vergelijking met glazen te maken uit nieuwe grondstoffen.

Komt er op je bedrijf heel veel glas los, zoals in de horecabedrijven, dan is een glascontainer onmisbaar. Bezit jij wisselende periodes qua bezigheden? ons werkt samen met flexibele contracten waardoor je het aantal containers eenvoudig verandert.

De juiste container voor het glasafval

Koop de beste bakken voor je glasverval op ons. Jij heeft de keuze uit selectie van een container van tweehonderdveertig liter en ook met 900 liters. Er al een container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en dit worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van de de afval kiest jij hoe frequent ons de container komen ledigen. ons biedt de meest voordelige service.

Zo wordt glas verwerkt

Het kost heel veel kracht om het glas om te maken van verse grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen één goede basis. Er zitten gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas in nieuw glazen. Bij de verwerken maken we onderscheid onder wit, bruine, groene en ook bont glazen. Daarnaast zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Door glas te recyclen, kan er bij een veel kleinere warmte glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heb je vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of verbinding op.

Wat is mag wel er bij het glasverval?

Wel:

Lege glasafval dat gefungeerd had zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallen kruikjes, borden, kopjes, aardewerk etc. Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallen onder glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief moet beschermd en ook in een veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging kan je dus beter uitstekend regelen. Het gesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen bij een veilig proces voor inzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Discreet en beschermd. Papieren zullen discreet vervoerd. Zo heb je 100% zekerheid dat je archief veilig vernietigd zijn. Na vernieling worden het restproducten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jij je archief niet wil in de het papiercontainer wil gooien. Enkele documenten bezitten vertrouwelijke informatie en daarom beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is echter echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid afval in de het vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor archiefvernietiging van ons U. U krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een spleet waar het papier precies doorheen . Als het documenten al binnen het container zitten, krijgt niemand zij meer bij handen. Onze bestuurder komt eens de tijdstip langs om het container ledigen en de papier plaats vernietigen binnen onze truck. Ook dit werkt door middel van een gesloten systeem waarbij de container door de vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. De content wordt daarna direct vernietigd.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop je je geheime documenten veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Via de klepje in het deksel kan jij het papieren in de container gooien. Je hebt de keuze van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kiest je de gewenst frequentie van lediging. Omdat je dossier geen op vervoer is, loopt je geen gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor je dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer te recyclen en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden ingezameld en vernietigd.