Groene Container Wc Papier 🔴 8 SNELLE TIPS

Snel en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook scheidt, er zal steeds overblijvend afval aanwezig bestaan. Poog deze afvalstroom heel klein mogelijk te behouden en je zal merken dat deze financieel gunstig is. Via afval zo mogelijk eventueel te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er dus min toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Groene Container Wc Papier

Kies uit bij de meest uitgebreide aanbod afvalcontainers en koop de beste beste container voor je restvuil. In de rest afvalcontainer gooi je al het het niet-recyclebare afval welke je niet verder kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, en vensterglas horen geen in het afvalcontainer. Ook voor PMD verdelen hebben ons het geschikte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming aangaande elke afvalstromingen dat binnen ondernemingen vrijkomen. Die afvalstromen zouden meestal afzonderlijk verzameld worden. Dit is beter voor het milieu leefomgeving en de geldbeugel.

Wat mag wel er in de bedrijfsafval?

Hoe prima je je afvalstoffen eveneens verdeelt, er zal altijd restvuil voortdurend zijn. Poog dit afvalstroom dus beperkt mogelijk te bewaren en je zult merken dat dit financieel voordeelgevend is. Met afvalstoffen heel zoveel toevallig te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er heel zo weinig toevallig overblijvend afval over. Binnen de rest restafvalcontainer gooi je je reeds het niet niet-recyclebare afval die je niet verder extra kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, PMD en glas passen geen in de rest afvalcontainer.

Is scheiden scheiden van bedrijfsafval gedwongen?

Je bent verplicht afvalstromingen mogelijk toevallig te sorteren. In de het landelijk Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het bedoeling vermeld goederen weer te gebruiken als dat lukt.

Wat kost een container een container voor afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen voor afvalcontainers zijn afhangend van de afvalstroom de afvalstroom, de omvang van rolcontainer en hoevaak hoe vaak de container rolcontainer geleegd dient worden. U vindt ieder kosten op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je papier, vensters, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In ieder onderneming komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons bestel je gemakkelijk en vlug een van de talloze typen vuilcontainers. Wij leveren hem gratis binnen een etmaal in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe kosten zie je direct gedurende het aankoopproces. Handig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te zamelen, reduceer je de massa algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Lees dan even verder. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos juiste inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook gaan voor een metalen vuilcontainer. Een ijzeren rolcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, nuttig als de container op een algemene plek staat. Je selecteert uit meerdere inhoudsmaten. De selectie is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geleegd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de twaalf ruime actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de productie van duurzame stroom. Gemengd afval schijnt dan wellicht waardeloos, dat is het dus niet! De afvalbranche levert maar minstens twintig procent van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metalen er uitgehaald die hun pad voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een bruikbare doel. Deze donkere korrelige assen worden gebruikt voor het ophogen of bouwen van verkeerswegen. Helaas komen er ook allerlei schadelijke stoffen vrij gedurende de verbranden die in minstens of mindere mate echter in het leefomgeving terecht komen. Om die reden moeten we doorgaan met zoeken naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Groene Container Wc Papier:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor je werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De bakken dichten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Ook kan stank niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te grote bak.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak als deze maar halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime documenten op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer huren bij ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor ieder type afval en voor elk onderneming. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten we dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Groene Container Wc Papier

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zestal stappen.

Hoe hoger op de orde, hoe duurzamer de afhandeling. Zo proberen wij samen met jou de hoeveelheid rommel in jouw algemeen afval container te verminderen, fase 1. Dit doen wij door te raadplegen over scheiden bij de oorsprong. Want puur afzonderlijke afvalstromen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een circulaire economie.

Typen en tarieven zakelijk afval en restafval verwerking

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieerd van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je mag selecteren voor een voordelige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om naar te schatten wat maat het beste bij je aansluit? Haal dan even aansluiting op met een van onze experts. Met onze langdurige deskundigheid met afvalsoorten kennen wij precies wat je benodigd hebt. En verlang je één keer een aanvullend lediging of gewoonlijk een maatje grotere? Dan is dat uiteraard ook geen enkel issue!

De tarieven van de rolcontainers variëren per afvalcategorie, grondstof en literinhoud. Je huurt bij ons altijd tegen de laagste kosten. Restafval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit komt, gelijk we noemden, door haar milieubelasting. Gelukkig vind je bij ons precies waarvoor je aan toe. In ons eenvoudige bestelsysteem is aangegeven duidelijk wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een alternatieve container aftikt. Wij beschouwen het essentieel dat deze informatie duidelijk is. Op deze manier kom je achteraf nooit voor vervelende onthullingen te liggen.

Hoe hou je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Groene Container Wc Papier

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papier, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes apart inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een zeer gevarieerd aanbod met afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en karton vind je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en metalen containers. Een metalen container is geschikt wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vandalisme op de horizon ligt. Kies, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Papier kan wel zeven maal gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalsoort apart verzamelt. Je kunt er op ons aan rekenen dat je document- en karton op de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet als basis tot nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groentes en fruit en melkproducten. Met name op horecagelegenheden komen deze afvalstromen vrij, echter ook in kantoren mag je jouw organisch vuilnis scheiden. Je spaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van extra herbruikbaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaande één groot deel uit bedrijfsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalstromen in zamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug gevuld. Bovendien ligt het apart houden van uw vuilnis ook beter voor het de milieu. PMD kan immers hergebruikt zijn. Daardoor hoeven er geen nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om verse artikelen te maken, jouw PMD wordt immers een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Groene Container Wc Papier

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende rolcontainer voor jouw PMD. Wij bieden diverse plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze bezorging en landelijke dekking, heeft je binnen 24 uur jouw afvalcontainer op het verlangde plek staan. U bepaalt zelf het gewenste capaciteit en op welke manier frequent de afvalcontainer geledigd moet te zijn. Zo weet je daarom zeker waar je jouw afval altijd kwijt kunt en dat je meewerkt aan een verbeterde milieu via jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Via je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, omdat wij belasten het omgeving minder indien wij afvalstoffen recycleren. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. Het overgebleven plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laagje aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook kauwgom) (Stevig) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin ander stof zit geplaatst Los doosjes ofwel ander papier
 • Verpakking met chemische stoffen
 • Glasafval

Hoe veel afval jezelf scheidt, des te goed dat is ten behoeve van de milieubescherming en jouw portemonnee. Glaswerk is 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om scheiden is. Glasscherven bestaat van flesjes, potjes en ook scherven. Zonder te splitsen neemt het door de ruimte en ook gewicht heel veel ruimte bij de afval van het bedrijf in. Je kunt dus flink uit besparen in jouw afvalkosten. Het is ook tevens compleet om te hergebruiken. Ook verbruikt het heel veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk te produceren uit verse grondstoffen.

Komt daar bij jouw bedrijf heel veel glas los, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan is één container voor glas onmisbaar. Heb je variërende periodes qua bezigheden? ons werkt samen met flexibele contracten waardoor jij de aantal containers makkelijk aanpast.

De geschikte container voor het glas restafval

Bestel het beste bakken voor je glasverval op ons. Je hebt de keuze uit selectie van één bak met 240 liters en ook met 900 liter. Er reeds een container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook dit wordt gratis neergezet. Op basis van de glasafval kies jij op welke manier frequent wij het container zullen komen ledigen. ons biedt de meest voordelige service.

Zo wordt glas bewerkt

Het kost kost veel energie om glas om te maken van nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen één goede grondslag. Er zit meestal circa 50% oudere glas binnen nieuwe glas. Bij de bewerken maken we onderscheid tussen blank, bruine, groene en gemengd glazen. Daarnaast zijn kurken en ook deksels verwijderd. Door het glas te hergebruiken, kunnen er zijn op één heel veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heb je vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem contact .

Wat is mag wel er zijn bij het het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval die gefungeerd had als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruikjes, borden, kopjes, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallen binnen vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen veilig en in veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging zou je dus beter uitstekend regelen. De gesloten rolcontainer van ons ondersteunen tijdens een beschermd proces voor inzameling en vernietiging van jouw jouw archief. Vertrouwelijk en ook beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft jij honderd procent garantie dat je archief beschermd vernietigd is. Na de vernietiging zullen het restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je je jouw archief niet wil in de het papierbak wilt gooien. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen dus best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen archief is echter echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij regelmatig veel afval in de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft een spleet waarin het papier exact erin past. Wanneer de documenten eenmaal binnen de container zitten, krijgt zij meer in handen. Onze bestuurder komt eenmaal in tijdstip langs om de container te ledigen en het documenten ter plekke vernietigen in onze truck. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarbij de container door het truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het inhoud wordt daarna direct vernietigd.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop je jouw vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klep in de deksel kun jij het documenten in de bak werpen. Je hebt de selectie van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw behoefte kies je de gewenste frequentie van lediging. Doordat je archief geen op transport is, loop jij geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer goed te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en verwoest.