Groente En Fruit Afval ☑️ 3 VERBAZENDE WEETJES

Vlug en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afval ook verdeelt, er zal telkens restafval voortdurend bestaan. Probeer dit afvalstroompje dus beperkt toevallig te behouden en je gaat zien dat het financieel voordeelgevend is. Door afvalstoffen dus veel eventueel te verdelen, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er heel min mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Groente En Fruit Afval

Kies uit bij het meest uitgebreide gamma containers en bestel de beste meest geschikte container voor je je restvuil. Binnen de afvalcontainer gooi je reeds het onrecyclebare afval dat je niet verder kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, en glas thuishoren niet thuis in de de afvalcontainer. Tevens voor PMD verdelen beschikken ons het geschikte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming betreffende ieder afvalstromingen welke bij firma’s ontstaan. Deze afvalstromen zouden vaak gescheiden opgehaald geraken. Het is verbeterd betreffende het milieu leefomgeving en de portemonnee geldtas.

Wat is toegestaan er binnen zakelijk afval?

Hoezo goed je je afvalstoffen tevens sorteert, er zal er steeds overblijvend afval aanwezig zijn. Probeer dit afvalstroom heel klein toevallig te bewaren en je zal merken dat deze financieel gunstig is. Via afval zo veel mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en swill, blijft er dus minimaal toevallig restafval over. In de de afvalcontainer gooi je je al het niet-recyclebare vuil dat je niet meer kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, PMD en vensterglas passen niet in het container.

Is het verdelen van zakelijk afval verplicht?

Je wordt noodzakelijk afvalstromingen zoveel eventueel te verdelen. Binnen de Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het de doel beschreven artikelen nogmaals te gebruiken indien dat mag.

Wat kost een een container afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De kosten voor de rolcontainers zijn afhankelijk van de het stroom van afval, de grootte van omvang van de afvalcontainer en hoevaak hoevaak de container rolcontainer geledigd moet worden zijn. Jij vindt ieder tarieven op de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je papier, glas, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In iedere onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons bestel je eenvoudig en rap een van de vele soorten vuilcontainers. Wij bezorgen hem gratis gedurende 24 uur in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze lage kosten zie je gelijk tijdens het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te ophalen, verminder je de aantal restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Bekijk dan even voort. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos passende verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook opteren voor een ijzeren afvalcontainer. Een stalen afvalcontainer is solide en brandwerend, praktisch als de vat op een openbare locatie staat. Je selecteert uit meerdere groottes. De keuze is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) ontdaan moeten worden. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de 12 omvangrijke actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de opwekking van hernieuwbare kracht. Gemengd afval lijkt dan eventueel zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalsector produceert maar liefst een vijfde van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaalresten er verwijderd die hun route voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een functionele bestemming. Deze zwarte korrelvormige resten worden ingezet voor het ophogen of bouwen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook diverse schadelijke materialen vrij in de verbranding die in bepaalde of kleinere mate desondanks in het leefomgeving belanden. Daarom moeten we doorgaan met zoeken naar zo minimaal verbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Groente En Fruit Afval:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door onze praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten adequaat af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Ook kan stank niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een té ruime bak.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container als dit slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren bij ons?

Redenen een rolcontainer huren via ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We leveren een geschikte oplossing voor ieder soort afval en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Groente En Fruit Afval

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het vlak van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit 6 treden.

Hoe hoger op de orde, hoe ecologischer de afhandeling. Zo pogen wij samen met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw restafvalcontainer te verminderen, stap 1. Dit bereiken wij door te adviseren over sorteren bij de bron. Want zuiver afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Fase 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een circulaire systeem.

Typen en tarieven bedrijfsafval en restafval verwerking

De volume voor een restafvalcontainer varieerd van 240 liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar tussenin. Je kan selecteren voor een betaalbare plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om bij te schatten wat omvang het goed bij je aansluit? Pak dan snel contact op met een van onze deskundigen. Dankzij onze vele jaren kennis met afvalsoorten begrijpen wij juist wat je vereist hebt. En verlang je één keer een aanvullend leegmaken of regulier een formaat groter? Dan is dit natuurlijk ook geen enkel issue!

De prijzen van de rolcontainers verschillen per afvalsoort, materiaal en capaciteit. Je verhuurt bij ons altijd tegen de laagste kosten. Algemeen afval is een van de kostbaardere afvalsoorten. Dit ontstaat, zoals we noemden, door haar milieu-impact. Gelukkig genoeg zie je bij ons exact waarvoor je aan toe. In ons gemakkelijke bestelsysteem is aangegeven helder wat je voor een specifieke gemengd afval container of een alternatieve rolcontainer neerlegt. Wij vinden het essentieel dat dit aspect transparant is. Zo raak je later nooit voor nare verrassingen te liggen.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Groente En Fruit Afval

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Gelijk je ziet zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je beter niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de optie tussen een heel divers assortiment met afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een ruime selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren container is geschikt wanneer de containers buitenshuis staan, of vandalisme op de loer ligt. Kies, afhankelijk van je nood, de meest geschikte grootte. Daarna beslis je op welke manier frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Papier kan zelfs 7 keer gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalsoort apart inzamelt. Je kunt er bij ons op rekenen dat jouw papier- en papier in de meest efficiënte, ecologische en verantwoorde wijze wordt verwijderd en gebruikt voor grondstof voor nieuw producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, pasta, dranken, eierschelpen, frites, taart, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter tevens op kantoor mag je je organisch afval scheiden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van extra recyclebaar vuilnis als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat één groot gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten te zamelen, geraken je containers minder vlug gevuld. Daarnaast ligt het scheiden van je vuilnis tevens goed voor het de milieu. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen enkele vers grondstoffen ontgonnen te worden voor verse producten te produceren, jouw PMD is namelijk een basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Groente En Fruit Afval

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor het je PMD. Wij leveren diverse kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis bezorging en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uren jouw afvalcontainer bij de verlangde locatie staan. Je bepaalt zelf het verlangde capaciteit en op welke manier vaak het container geledigd moet te zijn. Op deze manier weet je daarom vast waar je jouw vuilnis steeds kwijt kunt en waar je bijdraagt aan een verbeterde omgeving via je vuilnis te splitsen. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is belangrijk, want we belasten het omgeving veel indien we afval recycleren. Van jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. De overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag binnenin (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Hard) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Draagtas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemisch symbool (deodorant, lak enzovoort)
 • Pakketten met of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal zit geplaatst Los doosjes ofwel ander papier
 • Pakket inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Des te meer afval je sorteert, hoe beter dat is voor de milieubescherming en je geldbeurs. Glaswerk is 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te splitsen is. Glasscherven bestaat uit flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder het te scheiden pakt het glasafval door de volume en gewicht veel ruimte in het bedrijfsafval in. Je kunt dus flink besparen op jouw afvalkosten. Het glas is ook bovendien compleet te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen heel veel minder energie in vergelijking met glaswerk om te produceren uit verse materialen.

Komt er op je bedrijf heel veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de horeca, dan is een glascontainer essentieel. Bezit je variërende periodes met betrekking tot bezigheden? wij werkt samen met flexibele contracten omdat jij het aantal bakken eenvoudig aanpast.

De geschikte container voor het glas restafval

Bestel het meest geschikte containers voor jouw glasverval op ons. Je heeft de keuze uit keuze van een bak met 240 liters en met negenhonderd liter. Er is is al een container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en ook deze worden gratis geplaatst. Op basis van hoeveelheid glasafval kies jij hoe vaak ons de container komen legen. wij biedt de voordeligste service.

Zo worden glas bewerkt

Het kost kost veel energie voor het het glas te maken uit nieuwe materialen. Glasverval is daarentegen een prima grondslag. Er zit gewoonlijk circa 50% oudere glas binnen nieuw glazen. Bij de bewerken doen wij onderscheid tussen wit, bruine, groene en ook gemengd glas. Ook worden kurk en deksels verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kan er zijn bij een heel veel lagere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem verbinding op.

Wat mag er bij de glasverval?

Wel:

Lege glasafval die gefungeerd had zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruikjes, bordjes, koppen, keramiek etc. n Hittebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen veilig en ook op een veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging kan jij daarom beter uitstekend regelen. Het gesloten rolcontainer van onze dienst helpen tijdens een beschermd proces voor verzameling en ook vernietiging van jouw jouw archief. Discreet en veilig. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft jij honderd procent zekerheid dat je dossiers veilig vernietigd zijn. Na de vernieling worden de restproducten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jij jouw dossiers niet wil in het papiercontainer wil werpen. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen daarom best vernielt . Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid afval in de de gedaante van geheim papier? Kies dan dan voor archiefvernietiging van ons U. U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft één spleet waar het papier precies erin past. Wanneer de documenten al binnen de container zitten, krijgen zij nog in . Onze bestuurder komt eenmaal zoveel tijd bij om de container te legen en het documenten ter plaats vernietigen in onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een gesloten mechanisme waarin het container door de vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. Het inhoud wordt vervolgens direct vernietigd.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging stop je jouw geheime documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Door het klepje in het deksel kan je de papieren in de container gooien. Jij heeft de keuze uit diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw behoefte kies jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat je archief niet op het transport gaat, loopt je geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat je dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verzameld en vernietigd.