Grote Afvalcontainer Huren ➡️ 14 OPMERKELIJKE FEITEN

Vlug en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook sorteert, er zal altijd restvuil voortdurend bestaan. Probeer dit stroom van afval dus minimaal eventueel te bewaren en je zult zien dat deze geldelijk voordeelgevend is. Door afval dus veel eventueel te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er zo minimaal mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Grote Afvalcontainer Huren

Kies uit van het grootste ruimste aanbod afvalcontainers en koop het ideale container geschikt voor je restvuil. In het restafvalcontainer werp je al het de niet-recyclebare afval dat je geen meer kan scheiden. Documenten/karton, swill, en glas horen niet binnen de afvalcontainer. Ook voor PMD verdelen hebben we de correcte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam betreffende elke afvalstromen dat bij firma’s ontstaan. Dit stromingen mogen vaak afzonderlijk verzameld geraken. Het is goed voor het milieu leefomgeving en het geldtas.

Wat moet er binnen zakelijk afval?

Hoezo prima je je vuil eveneens scheidt, er zal er steeds overblijvend afval voortdurend bestaan. Tracht het afvalstroompje zo beperkt toevallig te bewaren en je zult zien dat dit economisch voordeelgevend is. Met afval dus mogelijk mogelijk te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er heel zo weinig mogelijk restvuil over. In het container werp je reeds het niet niet te recyclen vuil die je niet verder verder kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, PMD en vensterglas thuishoren niet binnen de rest restafvalcontainer.

Is scheiden sorteren van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je wordt noodzakelijk afvalstromingen zoveel toevallig te sorteren. In het Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het doel vermeld goederen weer te benutten indien dat het mag.

Wat kost een rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor de afvalcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de de afvalstroompje, de omvang van de rolcontainer en hoevaak hoevaak de container geledigd container ontleegd moet worden. Jij vindt ieder prijzen op de tarievenpagina de.

Welk soort bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je karton, vensters, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In elke organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons bestel je gemakkelijk en snel een van de verschillende soorten rolcontainers. Wij bezorgen hem gratis in een etmaal in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe tarieven zie je direct tijdens het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt besparen met een restafval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te verzamelen, verminder je de aantal restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even verder. Of bestel direct jouw restafval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je altijd juiste ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook gaan voor een metalen afvalcontainer. Een metalen rolcontainer is solide en brandveilig, praktisch als de container op een publieke locatie staat. Je kiest uit diverse groottes. De keuze is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geledigd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf grote hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de opwekking van hernieuwbare energie. Gemengd afval schijnt dan misschien waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche produceert maar minstens 20% van de groene energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de resterende metaalresten er verwijderd die hun route voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een functionele doel. Deze zwarte korrelvormige assen worden gebruikt voor het verhogen of bouwen van straten. Spijtig genoeg komen er ook verschillende giftige stoffen uit gedurende de verbranden die in bepaalde of geringere mate echter in het natuur terecht komen. Om die reden moeten we volhouden met streven naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Grote Afvalcontainer Huren:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze conform een afgesproken schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor je werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De containers dichten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het afval kan. Ook kan stank niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té grote bak.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak als deze maar halfvol is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de correcte manier verwerkt

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de correcte manier worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren via ons?

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor elk soort afval en voor elk onderneming. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Grote Afvalcontainer Huren

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het vlak van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zes niveaus.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe milieuvriendelijker de behandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw gemengd afval container te verlagen, stap 1. Dit doen wij door te raadplegen over scheiden bij de bron. Want ongemengd aparte afvalmaterialen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is nadelig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een circulaire economie.

Soorten en tarieven ondernemingsafval en restafval verwijdering

De capaciteit voor een algemeen afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en ieder daar tussenin. Je mag opteren voor een voordelige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om in te ramen die omvang het beste bij je past? Pak dan snel verbinding op met een van onze deskundigen. Door onze vele jaren deskundigheid met afvalmaterialen weten wij juist wat je benodigd hebt. En wens je een keer een meer lediging of regulier een grootte groter? Dan is deze uiteraard ook geen enkel probleem!

De kosten van de bakken wisselen per afvalsoort, stof en volume. Je verhuurt bij ons altijd tegen de laagste kosten. Gemengd afval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, als we bedoelden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg zie je bij ons precies voor wat je aan toe. In ons simpele bestelproces staat helder wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een bepaalde andere rolcontainer neerlegt. Wij achten het essentieel dat deze informatie transparant is. Op deze manier kom je achteraf niet voor onaangename onthullingen te staan.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Grote Afvalcontainer Huren

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Toegestaan:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papier, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je hebt de keuze tussen een zeer uitgebreid assortiment van afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een brede keuze tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de loer ligt. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe vaak je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Document kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Ook in je beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat je papier- en karton in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt als basis tot nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk aan aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, taart, groentes en fruit en melkproducten. Met name bij horecazaken ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, echter tevens in kantoor kunt je jouw organisch afval apart houden. Je spaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk uit meer herbruikbaar afval dan je denkt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden uit je andere afvalstromen te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug vol. Bovendien is het apart houden van uw vuilnis ook beter voor het de milieu. PMD kan immers gerecycled worden. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, je PMD is namelijk één basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Grote Afvalcontainer Huren

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte rolcontainer voor het je PMD. Wij leveren verschillende kunststof afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze levering en nationale bereik, heeft je binnen 24 uren je container bij het verlangde plek staan. Je bepaalt zelf het verlangde inhoudsmaat en op welke manier vaak de afvalcontainer geledigd moet te zijn. Op deze manier ken je daarom vast waar je je afval steeds kwijt kunt en dat je bijdraagt aan een verbeterde milieu via je vuilnis te scheiden. Bestel snel je goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving minder indien we afvalstoffen recycleren. Van jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. Het resterende kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Pakketten met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en kauwgom) (Stevig) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemisch teken (deodorant, lak enz.)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof zit geplaatst Afzonderlijk karton of verschillend document
 • Pakket met gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Des te veel vuilnis jezelf scheidt, des te beter dat het zal zijn ten behoeve van het milieu en ook je geldbeurs. Glas is 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te splitsen zijn. Glasscherven bestaat uit flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder te scheiden pakt het vanwege de volume en gewicht heel veel plaats in de bedrijfsafval in. Je kan daarom heel besparen op je afvalkosten. Het is ook tevens compleet te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen veel kleiner kracht dan glaswerk te maken van nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er op je bedrijf heel veel glas vrij, bijvoorbeeld bij de horeca, dan is een glascontainer onmisbaar. Heb je wisselende periodes qua bezigheden? wij functioneert met flexibele overeenkomsten waardoor jij het aantal containers makkelijk verandert.

De geschikte bak voor het glasafval

Koop het beste bakken voor je glasafval bij ons. Je heeft de keuze uit één container van tweehonderdveertig liters en van 900 liter. Er is is reeds één glascontainer vanaf €13 elke maand en ook deze worden kosteloos neergezet. Op basis van de glasafval kiest je hoe frequent ons de container komen ledigen. ons biedt de voordeligste service.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het kost heel veel energie om glas te produceren uit verse grondstoffen. Glasafval is daarentegen een prima grondslag. Er zit meestal ongeveer 50% oud glas binnen nieuw glas. Tijdens het bewerken doen wij verschil tussen blank, bruine, groen en ook gemengd glas. Ook worden kurk en deksels verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kan er op een heel veel lagere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragen of neem verbinding .

Wat is mag wel er zijn bij het glasverval?

Wel:

Leeg glasafval die gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallend kruikjes, bordjes, koppen, keramiek etc. n Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallen binnen vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet veilig en in een veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan je daarom best uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainers van ons ons helpen tijdens een beschermd proces van verzameling en ook vernieling van jouw jouw archief. Discreet en veilig. Documenten worden discreet vervoerd. Op deze manier heb jij 100% garantie dat je jouw dossiers veilig vernietigt is. Na de vernietiging worden de restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jij je dossiers niet wil in de papierbak wilt gooien. Enkele papieren bezitten geheime gegevens en kunnen daarom beter vernietigd . Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is echter echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heb jij frequent een grote hoeveelheid afval in de gedaante van geheim document? Kies voor archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één spleet waarin het document exact erin . Wanneer de documenten eenmaal binnen de container zitten, krijgen niemand zij meer in handen. Onze chauffeur arriveert eens in tijd langs voor de bak te ledigen en de papier ter plaats vernielen in onze truck. Eveneens dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarin het container door de vrachtwagen zelf wordt opgeheven en geopend. Het content wordt vervolgens meteen vernielt.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij je geheime documenten veilig in de afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klepje in het deksel kun jij de papieren in het container gooien. Jij hebt de selectie van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kiest jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw dossier niet op vervoer gaat, loop je niet risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kunt voor jouw archiefvernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en secuur dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze worden ingezameld en vernietigd.