Grote Container Huren Tuinafval ☑️ 6 SCHOKKENDE GEHEIMEN

Snel en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook sorteert, er zal altijd restvuil aanwezig bestaan. Probeer dit stroom van afval dus klein eventueel te behouden en je zal zien dat dit financieel gunstig is. Via vuil dus zoveel eventueel te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er heel min toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Grote Container Huren Tuinafval

Kies bij het ruimste assortiment afvalcontainers en bestel de het meest geschikte rolcontainer geschikt voor je restvuil. In de afvalcontainer gooi je je al het onrecyclebare afval dat je niet extra kan sorteren. Karton/karton, swill, en ruiten passen niet thuis binnen de rest restafvalcontainer. Eveneens omtrent PMD scheiden beschikken wij de juiste juiste afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam voor alle afvalstromen die bij ondernemingen ontstaan. Dit stromen mogen dikwijls apart ingezameld zijn. Dat is verbeterd aangaande de natuur en het geldbeugel.

Wat is toegestaan er in bedrijfsafval?

Hoe prima je je vuil eveneens scheidt, er gaat steeds restafval aanwezig voorkomen. Tracht het stroom van afval zo beperkt mogelijk te houden en je zal merken dat dit geldelijk voordeelgevend is. Via afval heel veel mogelijk te sorteren, zoals papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er heel minimaal eventueel restafval over. In de restafvalcontainer werp je al het de niet te recyclen afval die je niet extra kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, PMD en ruiten passen niet binnen het container.

Is het sorteren van ondernemingsafval verplicht?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen mogelijk toevallig te sorteren. Binnen de Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het de streefdoel omschreven producten nogmaals te aanwenden waar het mag.

Wat kost een container een rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen voor de rolcontainers zijn afhankelijk hangt af van de de afvalstroom, de grootte van afmeting van afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de container geledigd rolcontainer geledigd moet worden zijn. Jij vindt ieder tarieven op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je karton, ruiten, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In elke bedrijf komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons neem je eenvoudig en rap een van de talloze varianten rolcontainers. Wij leveren hem kosteloos gedurende een etmaal in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe prijzen zie je direct in het bestelproces. Handig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te zamelen, reduceer je de aantal gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even door. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je altijd geschikte ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook kiezen voor een stalen rolcontainer. Een metalen afvalcontainer is solide en brandbestendig, handig als de vat op een publieke plaats staat. Je kiest uit verschillende inhoudsmaten. De keuze is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geleegd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt gratis bij neergezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 grote actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de generatie van duurzame stroom. Algemeen afval klinkt dan misschien nutteloos, dat is het echter niet! De afvalbranche produceert maar liefst twintig procent van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de laatste metaalresten er geëxtraheerd die hun route verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een functionele toepassing. Deze zwarte korrelachtige resten worden gebruikt voor het verhogen of creëren van wegen. Jammer genoeg komen er ook diverse giftige stoffen uit gedurende de verbrandingsproces die in bepaalde of geringere mate desondanks in het natuur belanden. Dus moeten we blijven zoeken naar zo minimaal verbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Grote Container Huren Tuinafval:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het locatie voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige overzicht vind je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De bakken sluiten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te grote bak.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig is
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak als deze maar halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime papieren veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren via ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor elk type vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Grote Container Huren Tuinafval

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zes stappen.

Hoe hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de verwerking. Zo pogen wij samen met jou de massa rommel in jouw algemeen afval container te verminderen, etappe 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over scheiden bij de bron. Want ongemengd afzonderlijke afvalsoorten worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Stap 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een kringloop systeem.

Typen en kosten bedrijfsafval en gemengd afval verwijdering

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en alles daar tussendoor. Je kan kiezen voor een gunstige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om bij te schatten die grootte het goed bij je aansluit? Haal dan snel verbinding op met een van onze deskundigen. Dankzij onze jarenlange ervaring met afvalsoorten begrijpen wij juist wat je vereist hebt. En wil je één keer een aanvullend leegmaken of regulier een grootte grotere? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De kosten van de bakken wisselen per afvalsoort, materiaal en capaciteit. Je verhuurt bij ons telkens tegen de laagste prijzen. Restafval is één van de kostbaardere afvalsoorten. Dit ontstaat, gelijk we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkigerwijs zie je bij ons exact waarvoor je te maken hebt. In ons simpele bestelproces is aangegeven overtuigend wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een andere alternatieve rolcontainer betaalt. Wij achten het essentieel dat dit duidelijk is. Zo raak je achteraf geen voor onaangename verrassingen te liggen.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Grote Container Huren Tuinafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele typen kartonafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild document kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je hebt de keuze uit een erg uitgebreid assortiment met containers tussen 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte rolcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een brede keuze tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de loer staat. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna beslis je hoe vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan zelfs 7 keer gerecycled worden. Tevens in je beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat jouw document- en papier in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt als basis tot nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groenten en fruit en melkproducten. Met name bij horecazaken komen deze afvalsoorten beschikbaar, maar ook in kantoor kunt je je biologisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van meer herbruikbaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk gedeelte van ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je andere afvalsoorten te te zamelen, zitten je containers minder snel snel vol. Bovendien is het apart houden uit uw afval tevens goed voor het omgeving. PMD mag immers hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden om verse producten te maken, je PMD wordt namelijk een grondstof!

De juiste container voor het PMD en Grote Container Huren Tuinafval

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. We bieden diverse kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze levering en nationale bereik, heb je binnen 24 uur jouw afvalcontainer op het verlangde locatie staan. Je beslist zelf het gewenste inhoudsmaat en hoe frequent de afvalcontainer geledigd dient te worden. Zo weet je dus vast dat je jouw afval altijd weg kan en dat je bijdraagt voor een verbeterde omgeving door je afval te splitsen. Bestel snel je voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving minder als wij afvalstoffen recycleren. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. De resterende kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laagje binnenin (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook gomballen) (Stevig) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (emmers, aftaprek etc.)
 • Shopper boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, lak enz.)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander stof is gestopt Los karton of verschillend papier
 • Pakket met van gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Hoe meer vuilnis jezelf sorteert, hoe beter dat het zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en jouw geldbeurs. Glas blijkt een van de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te scheiden is. Glasverval bestaat van flesjes, potjes en glasscherven. Zonder om scheiden neemt het glasafval door het ruimte en ook massa veel ruimte bij het afval van het bedrijf in. Jij kunt daarom heel uit besparen in je kosten voor afval. Het glas is ook bovendien volledig om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het veel minder kracht in vergelijking met glazen om te produceren van nieuwe materialen.

Ontstaat er bij je onderneming veel glas vrij, zoals bij de horecabedrijven, dan is is één glascontainer onmisbaar. Heb jij variërende periodes met betrekking tot bezigheden? wij werkt met aanpasbare contracten omdat jij de aantal containers makkelijk aanpast.

De juiste container voor glasafval

Koop het meest geschikte bakken voor het je glasafval op ons. Jij hebt de selectie uit één bak van tweehonderdveertig liters en ook van negenhonderd liters. Er is al een glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en deze wordt kosteloos neergezet. Op basis van de hoeveelheid glasafval kies je hoe vaak ons het bak komen legen. ons leveren het meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt glas bewerkt

Het kost heel veel kracht om glas te produceren uit nieuwe materialen. Glasverval is echter een prima grondslag. Daar zit gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas binnen nieuwe glas. Bij het bewerken doen we onderscheid tussen blank, bruine, groen en gemengd glas. Ook worden kurk en deksels verwijderd. Door het glas te recyclen, kunnen er bij één veel lagere warmte glazen gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heb je vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of verbinding op.

Wat mag er bij het de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gediend heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallen kruikjes, borden, koppen, aardewerk etc. Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend binnen glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw archief moet veilig en in veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan je dus beter goed regelen. De afgesloten rolcontainers van ons helpen tijdens een veilig proces voor verzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Discreet en ook beschermd. Papieren worden discreet getransporteerd. Op deze manier heeft jij honderd procent garantie dat je jouw dossiers veilig vernietigt is. Na vernietiging zullen de restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je je jouw dossiers niet wil in het papiercontainer wilt werpen. Sommige documenten bevatten geheime gegevens en daarom beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in het gedaante van geheim document? Kies dan voor archiefvernietiging van ons . Je krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze bak bevat een spleet waar het papier exact erin . Wanneer de papieren eenmaal in de container zitten, krijgt niemand zij meer in . Onze bestuurder arriveert eenmaal in de tijdstip langs voor de bak te legen en de papier ter plekke vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarbij de bak via het vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. Het inhoud zal daarna direct vernielt.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je jouw geheime papieren veilig in het gesloten containers op wielen van ons. Via het klep in de deksel kan je de documenten in het bak gooien. Je heeft de selectie uit diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kies je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je archief niet op transport gaat, loopt je geen risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel goed te recyclen en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt ingezameld en vernietigd.