Hdpe Rolcontainer ✔️ 7 ONVOORSTELBARE FEITJES

Snel en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afval ook verdeelt, er zal telkens overblijvend afval aanwezig bestaan. Tracht het afvalstroompje heel klein mogelijk te houden en je zult zien dat deze economisch voordelig is. Via afvalstoffen zo zoveel eventueel te scheiden, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er zo minimaal toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Hdpe Rolcontainer

Selecteer bij het meest uitgebreide assortiment afvalcontainers en bestel de beste container geschikt voor je restafval. Binnen de afvalcontainer gooi je reeds het niet te recyclen afval dat je niet verder extra kan verdelen. Documenten/karton, swill, en vensterglas horen niet thuis in de rest afvalcontainer. Tevens omtrent PMD sorteren beschikken we het geschikte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming voor elke afvalstromen dat bij bedrijven vrijkomen. Dit stromen zouden vaak afzonderlijk ingezameld worden. Dit is goed voor de natuur en het geldbeugel.

Wat kan er in bedrijfsafval?

Hoe uitstekend je je afval eveneens scheidt, er zal steeds overblijvend afval blijven bestaan. Probeer het afvalstroom zo beperkt mogelijk te bewaren en je gaat zien dat deze financieel voordelig is. Via afval dus veel mogelijk te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er heel minimaal eventueel restvuil over. In de container werp je al het het niet-recyclebare afvalstoffen dat je niet meer kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, PMD en glas thuishoren niet thuis binnen het afvalcontainer.

Is scheiden verdelen van zakelijk afval verplicht?

Je wordt verplicht afvalstromen zoveel mogelijk te scheiden. In de de Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het streefdoel omschreven goederen nogmaals te aanwenden waar het mag.

Wat kost een container een rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven tarieven van afvalcontainers zijn afhankelijk van de de afvalstroompje, de grootte omvang van container en hoevaak hoe vaak de container container geledigd moet worden. Je vindt je elke tarieven op de de.

Welk type bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je papier, vensters, swill en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In ieder organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons bestel je eenvoudig en snel een van de vele typen rolcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten gedurende een etmaal in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze scherpe prijzen zie je direct gedurende het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je direct observeren of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te ophalen, verminder je de massa gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even door. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd passende verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook kiezen voor een stalen afvalcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, handig als de container op een openbare locatie staat. Je kiest uit meerdere groottes. De selectie is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) ontdaan moeten zijn. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn ruime moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de generatie van hernieuwbare kracht. Algemeen afval lijkt dan misschien zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalsector levert maar minstens een vijfde van de groene energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaalresten er verwijderd die hun pad voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een nuttige bestemming. Deze donkere korrelachtige assen worden gebruikt voor het ophogen of creëren van straten. Spijtig genoeg komen er ook verschillende schadelijke substanties uit in de verbrandingsproces die in meer of mindere mate desondanks in het leefomgeving belanden. Daarom moeten we blijven streven naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Hdpe Rolcontainer:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Bovendien verhuur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De bakken dichten adequaat af zodat er geen plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee deze zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te ruime container.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container als deze slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen verschaffen zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren bij ons?

Waarom een rolcontainer huren bij ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor ieder soort afval en voor elk bedrijf. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Hdpe Rolcontainer

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het gebied van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zestal niveaus.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de afhandeling. Zo proberen wij samen met jou de volume vuilnis in jouw restafvalcontainer te verminderen, stap 1. Dit bereiken wij door te adviseren over sorteren bij de oorsprong. Want zuiver aparte afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een circulaire maatschappij.

Typen en tarieven bedrijfsafval en restafval verwijdering

De capaciteit voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot tot wel 2500 liter en elk daar tussenin. Je kunt kiezen voor een betaalbare kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om in te ramen wat omvang het beste bij je past? Pak dan snel aansluiting op met een van onze specialisten. Dankzij onze vele jaren ervaring met afvalsoorten weten wij juist wat je vereist hebt. En wens je eenmalig een meer leegmaken of regulier een maatje grotere? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen issue!

De tarieven van de containers verschillen per afvalstroom, stof en literinhoud. Je least bij ons altijd tegen de scherpste prijzen. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, gelijk we bedoelden, door haar effect op het milieu. Gelukkig zie je bij ons exact waar je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat vermeld helder wat je voor een algemeen afval container of een bepaalde verschillende bak aftikt. Wij achten het essentieel dat dit helder is. Hierdoor ben je naderhand nooit voor vervelende ontdekkingen te staan.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Hdpe Rolcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes afzonderlijk inzamelen. Je hebt de optie tussen een erg divers assortiment met afvalcontainers tussen 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren container is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de horizon staat. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte geschikte grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan wel zeven maal hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat jouw papier- en papier in de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet voor grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk aan aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groentes en vruchten en zuivelproducten. Met name op horecazaken komen deze afvalstromen vrij, echter ook op kantoren mag je je organisch afval scheiden. Je bespaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van meer herbruikbaar afval dan je denkt! Onopgemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalsoorten in te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Daarnaast is het scheiden van uw vuilnis tevens beter voor de omgeving. PMD mag immers hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden om verse producten te produceren, je PMD is namelijk een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Hdpe Rolcontainer

{service1)

Bij ons vind je altijd een geschikte rolcontainer voor jouw PMD. Wij bieden diverse kunststof rolcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze levering en nationale dekking, heb je in 24 uur jouw afvalcontainer bij de gewenste locatie geplaatst. Je bepaalt zelf de verlangde inhoudsmaat en hoe vaak het afvalcontainer geledigd dient te zijn. Zo ken je dus vast dat je je afval steeds kwijt kunt en dat je bijdraagt voor een beter omgeving via jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel uw goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, omdat wij belasten het milieu minder minder indien we afvalstoffen hergebruiken. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Piepschuim Pakketten met aluminium laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en kauwgom) (Stevig) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Draagtas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, lak etc)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander materiaal zit geplaatst Afzonderlijk karton of verschillend document
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Des te veel vuilnis jezelf sorteert, hoe beter dat is voor het milieu en ook je portemonnee. Glas is 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om scheiden zijn. Glasverval bestaan van flesjes, potjes en glasscherven. Zonder te splitsen pakt het glasafval door de ruimte en massa veel plaats bij het bedrijfsafval in. Je kan daarom heel uit besparen in jouw afvalkosten. Het is bovendien volledig te hergebruiken. Daarnaast kost het veel kleiner energie dan glazen te produceren van verse grondstoffen.

Komt daar op jouw bedrijf heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan is één glascontainer onmisbaar. Bezit jij wisselende tijdsperioden qua drukte? ons functioneert samen met flexibele contracten waardoor je het nummer bakken eenvoudig aanpast.

De juiste container voor het glasafval

Koop de beste bakken voor het jouw glasafval op ons. Jij heeft de keuze uit een container van 240 liter en van negenhonderd liter. Er reeds een container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook deze wordt kosteloos geplaatst. Op basis van de de afval kiest je op welke manier vaak ons de bak komen legen. ons leveren de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het kost heel veel energie om glas om te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasverval is daarentegen één prima basis. Daar zitten gewoonlijk circa 50% oudere glazen binnen nieuw glazen. Bij de bewerken maken wij verschil onder blank, bruin, groen en bont glazen. Daarnaast worden kurken en deksels verwijderd. Door glas te recyclen, kan er zijn bij één veel lagere temperatuur glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heeft je vragen? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of verbinding .

Wat mag er bij het de glasverval?

Wel:

Lege glasafval die gediend had zoals verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruiken, borden, koppen, aardewerk etc. Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet beschermd en op een veilige wijze vernietigt worden. Dossiervernietiging zou je dus best uitstekend regelen. Het gesloten rolcontainers van onze dienst helpen bij een beschermd proces voor verzameling en vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Papieren worden vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft jij 100% garantie dat je je archief veilig vernietigd zijn. Na vernietiging zullen de restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat jij je dossiers niet wil in het papiercontainer wilt werpen. Sommige papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen dus beter vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb je regelmatig veel vuil in de de vorm van geheim papier? Kies dan dan voor dossiervernietiging van ons U. Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat een spleet waar het document precies erin past. Wanneer de documenten al binnen de bak zitten, krijgen niemand ze meer bij . Onze chauffeur arriveert eenmaal in zoveel tijd bij voor de bak legen en het documenten plaats te vernielen in onze truck. Ook dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarbij de bak via het vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. Het inhoud zal daarna meteen vernielt.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging stop je je geheime papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klep in het deksel kan je het papieren in het container werpen. Je hebt de keuze van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw noden kies jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw dossier geen op transport is, loop jij niet gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De inzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is heel te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt ingezameld en verwoest.