Hoe Groot Is Een 140 Liter Afvalcontainer 🔴 4 VERBAZENDE HACKS

Snel en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal altijd overblijvend afval aanwezig bestaan. Poog deze stroom van afval dus beperkt toevallig te houden en je zult opmerken dat het financieel voordeelgevend is. Met afval zo veel eventueel te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er dus minimaal mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Hoe Groot Is Een 140 Liter Afvalcontainer

Kies uit het grootste aanbod containers en bestel de het meest geschikte container voor je je overblijvend afval. In de de rest container werp je al het de niet te recyclen vuil dat je niet extra kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, en vensterglas passen niet thuis in de de restafvalcontainer. Eveneens betreffende PMD sorteren beschikken wij de juiste geschikte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming betreffende elke afvalstromen die binnen firma’s vrijkomen. Dit stromen zouden vaak gescheiden ingezameld zijn. Dat is verbeterd voor de milieu en de portemonnee geldtas.

Wat mag er in de bedrijfsafval?

Hoezo prima je je vuil tevens sorteert, er zal er steeds overblijvend afval blijven voorkomen. Poog het afvalstroompje heel klein mogelijk te houden en je zal merken dat dit economisch gunstig is. Met vuil zo mogelijk toevallig te scheiden, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er zo minimaal eventueel restafval over. In de afvalcontainer gooi je al het het niet te recyclen afval die je niet verder kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, PMD en vensterglas thuishoren niet thuis in de rest container.

Is het scheiden verdelen van bedrijfsafval gedwongen?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel mogelijk te verdelen. In het landelijk Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het het doel doel vermeld goederen opnieuw te aanwenden waar het kan.

Wat kost een container een container container voor bedrijfsafval?

De tarieven kosten voor de afvalcontainers zijn afhankelijk afhangend van de afvalstroom het afvalstroompje, de grootte afmeting van de container en hoevaak hoe vaak de de container geledigd rolcontainer geledigd moet worden. U vindt ieder prijzen op de tarievenpagina de.

Welk aard afval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je documenten, ruiten, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In iedere onderneming komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons koop je gemakkelijk en rap een van de talloze typen afvalcontainers. Wij brengen hem kosteloos gedurende een etmaal in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze lage prijzen zie je direct in het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je direct zien of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te ophalen, reduceer je de aantal gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even voort. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd geschikte inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een ijzeren vuilcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, praktisch als de container op een openbare locatie staat. Je selecteert uit meerdere groottes. De keuze is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) ontdaan moeten geraken. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de dozijn grote hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de opwekking van hernieuwbare energie. Algemeen afval schijnt dan wellicht zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalbranche levert maar zowaar een vijfde van de groene stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaaldeeltjes er uitgehaald die hun route vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een nuttige bestemming. Deze gitzwarte korrelige resten worden ingezet voor het verhogen of creëren van straten. Jammer genoeg komen er ook diverse gevaarlijke substanties vrij tijdens de verbranding die in minstens of mindere mate echter in het milieu terecht komen. Om die reden moeten we volhouden met zoeken naar zo minimaal verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Hoe Groot Is Een 140 Liter Afvalcontainer:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten goed af zodat er niet ongedierte bij het afval kan. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té ruime container.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container als dit maar halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer huren via ons?

Waarom een container op wielen huren bij ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor elk soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Hoe Groot Is Een 140 Liter Afvalcontainer

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het vlak van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zestal treden.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de behandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid rommel in jouw algemeen afval container te verminderen, etappe 1. Dit doen wij door te aanbevelen over verdelen bij de afkomst. Want zuiver gescheiden afvalsoorten worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een kringloop maatschappij.

Typen en tarieven zakelijk afval en algemeen afval verwijdering

De volume voor een algemeen afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en alles daar ertussen. Je mag kiezen voor een voordelige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om bij te schatten die maat het goed bij je aansluit? Neem dan even contact op met een van onze specialisten. Met onze jarenlange deskundigheid met afvalstromen kennen wij juist wat je benodigd hebt. En wens je eenmalig een extra legen of gewoonlijk een maatje ruimer? Dan is dit uiteraard ook geen enkel issue!

De kosten van de rolcontainers wisselen per afvalstroom, materiaal en capaciteit. Je huurt bij ons steeds tegen de laagste kosten. Algemeen afval is een van de kostbaardere afvalsoorten. Dit voortvloeit, als we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons exact voor wat je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelmethode staat vermeld helder wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een bepaalde alternatieve container aftikt. Wij vinden het essentieel dat dit transparant is. Zo ben je later niet voor vervelende verrassingen te staan.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Hoe Groot Is Een 140 Liter Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele typen papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes apart inzamelen. Je hebt de optie tussen een heel divers assortiment met containers van 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte afvalcontainer voor je papier en karton vind je op ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en metalen containers. Een metalen container is gepast als de containers buiten staan, of vernieling aan de loer ligt. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan wel 7 maal gerecycled worden. Tevens in je beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat jouw papier- en karton op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet als basis tot nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groentes en fruit en melkproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze soorten afvalstromen vrij, maar tevens in kantoor kunt je je organisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend op afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer voor restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk uit meer herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal bij dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalstromen in verzamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug gevuld. Bovendien is het apart houden van uw vuilnis tevens goed voor het de milieu. PMD mag immers gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen vers materialen ontgonnen te worden voor verse producten te produceren, jouw PMD wordt immers een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Hoe Groot Is Een 140 Liter Afvalcontainer

{service1)

Bij ontdek je steeds een passende afvalcontainer voor jouw PMD. Wij bieden verschillende plastic afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze bezorging en nationale dekking, heeft je binnen 24 uren jouw container op de verlangde locatie geplaatst. Je bepaalt zelf het gewenste capaciteit en hoe frequent de container geleegd dient te zijn. Op deze manier ken je daarom vast waar je jouw afval steeds kwijt kan en waar je meewerkt aan een beter omgeving door jouw afval te scheiden. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Via je PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, omdat wij belasten het milieu veel als we afval recycleren. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. Het overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Stevig) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (deodorant, verf enz.)
 • Pakketten met vla- ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander stof is geplaatst Los doosjes ofwel ander document
 • Pakket inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Hoe veel vuilnis je sorteert, des te beter dat het is ten behoeve van het milieu en jouw portemonnee. Glaswerk blijkt één van de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te scheiden zijn. Glasscherven bestaat uit flessen, potten en scherven. Zonder te scheiden neemt het glasafval door de volume en ook massa veel ruimte bij het bedrijfsafval op. Je kunt daarom heel besparen op jouw afvalkosten. Het glas is tevens volledig om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het recyclen heel veel minder kracht dan glazen te maken van nieuwe grondstoffen.

Komt daar bij jouw bedrijf heel veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de sector van de horecabedrijven, dan is is één glascontainer onmisbaar. Bezit je wisselende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? ons functioneert met aanpasbare overeenkomsten omdat je het nummer bakken eenvoudig aanpast.

De juiste container voor het glasafval

Koop het meest geschikte containers voor het jouw glasverval bij ons. Jij hebt de selectie uit één bak van 240 liter en met negenhonderd liters. Er is reeds één glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en dit wordt gratis neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kiest je hoe frequent ons de container zullen komen ledigen. ons biedt het meest voordelige service.

Zo wordt glas verwerkt

Het kost kost heel veel kracht om glas om te produceren van verse materialen. Glasverval is daarentegen een prima basis. Er zit meestal ongeveer 50% oudere glazen in nieuw glazen. Bij het verwerken maken we onderscheid onder blank, bruin, groene en ook bont glazen. Daarnaast zijn kurk en ook dekseltjes verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kunnen er op één veel kleinere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of neem neem contact .

Wat is mag wel er zijn bij de glasafval?

Wel:

Leeg glasafval dat gefungeerd had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Daaronder vallend kruiken, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallend onder vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet veilig en ook op veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging zou jij dus best goed regelen. De gesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen bij een veilig proces van inzameling en vernietiging van dossiers. Discreet en ook beschermd. Documenten worden discreet vervoerd. Zo heeft jij 100% zekerheid dat je je dossiers veilig vernietigt zijn. Na de vernietiging zullen de restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je je je dossiers niet wil in het papiercontainer wil werpen. Enkele papieren bevatten geheime informatie en kunnen daarom best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heeft je frequent veel vuil in de het vorm van geheim document? Kies voor het archiefvernietiging van ons . U krijgt een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft een spleet waarin het document exact erin . Als de papieren eenmaal binnen de bak zitten, krijgen niemand zij meer bij . Onze chauffeur arriveert eenmaal tijdstip bij voor de bak te legen en de papier ter plekke vernietigen in onze truck. Eveneens dit functioneert middels een gesloten mechanisme waarin de container via het truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het inhoud zal daarna direct vernietigd.

De juiste container voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging stop je je vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Door het klep in de deksel kun jij de documenten in de container werpen. Je hebt de keuze uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kies jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw archief geen op het transport is, loopt jij geen risico dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden verzameld en vernietigd.