Hoe Groot Is Een Afvalcontainer ᐅ 6 VERBORGEN ZAKEN

Snel en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook sorteert, er zal steeds restafval voortdurend bestaan. Poog deze afvalstroompje zo minimaal toevallig te bewaren en je zal zien dat deze geldelijk gunstig is. Via vuil zo veel mogelijk te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er dus minimaal toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Hoe Groot Is Een Afvalcontainer

Kies uit van de ruimste aanbod containers en bestel de de beste beste rolcontainer voor je restafval. In de restafvalcontainer werp je reeds de niet-recyclebare afval die je niet verder meer kan sorteren. Papier/karton, swill, en glas passen niet thuis in de de rest restafvalcontainer. Ook omtrent PMD verdelen hebben wij het correcte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de naam aangaande elke afvalstromingen dat binnen ondernemingen voortkomen. Dit afvalstromen zouden dikwijls gescheiden verzameld zijn. Het is verbeterd betreffende de natuur en de portemonnee.

Wat mag wel er in de ondernemingsafval?

Hoe goed je je afvalstoffen ook scheidt, er gaat steeds restvuil voortdurend zijn. Probeer het afvalstroom heel minimaal mogelijk te houden en je gaat zien dat het geldelijk voordeelgevend is. Met afvalstoffen heel veel eventueel te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er zo zo weinig eventueel overblijvend afval over. In de de restafvalcontainer gooi je je al het niet-recyclebare vuil die je geen extra kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, PMD en glas passen niet thuis in de de rest afvalcontainer.

Is het sorteren van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je blijft gedwongen afvalstromingen zoveel toevallig te verdelen. Binnen het Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het doel vermeld producten nogmaals te aanwenden als dat mag.

Wat kost een container een container voor container voor bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten voor de containers zijn afhankelijk hangt af van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroom, de grootte afmeting van container en hoevaak hoe vaak de container geledigd afvalcontainer ontleegd moet zijn. U vindt ieder prijzen op de tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je karton, ruiten, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met restafval containers

In iedere bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons koop je gemakkelijk en snel een van de talloze soorten vuilcontainers. Wij bezorgen hem gratis gedurende 24 uur in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze scherpe prijzen zie je gelijk tijdens het bestelproces. Nuttig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes apart in te zamelen, verminder je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even verder. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je altijd passende ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook opteren voor een metalen rolcontainer. Een stalen rolcontainer is hufterproof en brandveilig, nuttig als de container op een algemene locatie staat. Je gaat uit diverse volumematen. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) ontdaan moeten zijn. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de twaalf omvangrijke hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de generatie van hernieuwbare energie. Restafval schijnt dan eventueel zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalbranche voorbrengt maar liefst een vijfde van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de laatste metaalresten er geëxtraheerd die hun pad voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een nuttige toepassing. Deze gitzwarte korrelachtige slakken worden ingezet voor het verhogen of aanleggen van straten. Helaas komen er ook diverse gevaarlijke substanties vrij in de verbranden die in bepaalde of kleinere mate echter in het natuur komen. Dus moeten we volhouden met streven naar zo minimaal afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Hoe Groot Is Een Afvalcontainer:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je door ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor kosteloze installatie van de gewenste goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Ook kan stank niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té ruime bak.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer dit slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze kleinste container is geschikt voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen verhuren via ons? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor ieder type vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Hoe Groot Is Een Afvalcontainer

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het gebied van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit 6 niveaus.

Hoger op de ladder, des te ecologischer de afhandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de massa rommel in jouw gemengd afval container te verminderen, fase 1. Dit bereiken wij door te adviseren over scheiden bij de afkomst. Want puur afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een circulaire systeem.

Typen en tarieven ondernemingsafval en gemengd afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je mag opteren voor een betaalbare kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om in te bepalen die grootte het perfect bij je aansluit? Haal dan snel verbinding op met een van onze specialisten. Door onze vele jaren deskundigheid met afvalstromen begrijpen wij precies wat je vereist hebt. En wens je eenmalig een extra leegmaken of standaard een maatje grotere? Dan is deze uiteraard ook geen probleem!

De kosten van de containers verschillen per afvalsoort, materiaal en capaciteit. Je least bij ons altijd tegen de scherpste kosten. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit ontstaat, als we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs vind je bij ons juist waar je aan toe bent. In ons simpele bestelmethode staat overtuigend wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een andere verschillende container betaalt. Wij vinden het belangrijk dat deze informatie duidelijk is. Zo raak je later niet voor nare ontdekkingen te zitten.

Hoe hou je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Hoe Groot Is Een Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papier, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild document kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes afzonderlijk inzamelen. Je hebt de keuze tussen een heel gevarieerd aanbod van afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Karton

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en karton vind je op ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen container is geschikt wanneer de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vernieling aan de loer ligt. Kies, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Document kan wel 7 keer hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom apart inzamelt. Je kunt er bij ons aan vertrouwen dat jouw document- en karton op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof voor nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk aan piepers, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar ook op kantoren mag je je organisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit extra recyclebaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk deel van bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen horen allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je andere afvalstromen te te verzamelen, zitten je containers minder vlug vol. Daarnaast is het scheiden uit uw afval tevens goed voor het omgeving. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden om nieuwe producten te maken, jouw PMD is namelijk één basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Hoe Groot Is Een Afvalcontainer

{service1)

Bij vind je altijd een passende rolcontainer voor het jouw PMD. We leveren diverse kunststof afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heb je in 24 uren je afvalcontainer op de verlangde locatie geplaatst. U beslist zelf het verlangde capaciteit en op welke manier frequent de container geleegd dient te worden. Op deze manier weet je daarom vast dat je jouw afval altijd weg kunt en dat je meewerkt voor een verbeterde milieu door jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, omdat we belasten het omgeving veel minder indien we afvalstoffen recycleren. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. De resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Piepschuim Pakketten met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook kauwgom) (Stijf) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Shopper boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen met chemisch teken (deodorant, lak enz.)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander stof is geplaatst Afzonderlijk doosjes of verschillend papier
 • Pakket met chemische stoffen
 • Glasscherven

Des te meer vuilnis jezelf sorteert, hoe goed dat het zal zijn voor de milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glaswerk is één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te scheiden is. Glasscherven bestaan van flessen, potten en scherven. Zonder het te scheiden pakt het glasafval vanwege het ruimte en ook gewicht heel veel plaats bij het bedrijfsafval in. Jij kan dus heel uit besparen in je afvalkosten. Het is ook bovendien compleet te recyclen. Ook verbruikt het veel kleiner energie in vergelijking met glazen om te maken van verse grondstoffen.

Ontstaat daar bij je onderneming veel glas los, zoals bij de sector van de horeca, dan is is één container voor glas essentieel. Bezit jij variërende tijdsperioden qua bezigheden? ons functioneert met flexibele overeenkomsten omdat jij de nummer bakken makkelijk aanpast.

De geschikte bak voor glas restafval

Bestel het meest geschikte containers voor je glasafval bij onze dienst. Je hebt de keuze uit keuze uit een container van tweehonderdveertig liters en met 900 liters. Er is is al één container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en ook deze worden gratis geplaatst. Op basis van de glasafval kies jij hoe vaak wij het bak zullen komen legen. ons leveren het voordeligste dienstverlening.

Zo worden glas verwerkt

Het kost veel energie voor het glas te maken van verse grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen één goede grondslag. Daar zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glas in nieuwe glas. Tijdens de verwerken maken wij verschil onder blank, bruin, groen en ook bont glas. Ook zijn kurk en ook deksels verwijderd. Door het glas te recyclen, kunnen er op één veel lagere temperatuur glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of verbinding .

Wat is mag wel er zijn bij het de glasverval?

Wel:

Leeg glasafval dat gediend had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Daaronder vallen jenever kruiken, bordjes, kopjes, keramiek etc. n Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank enzovoort. vallen onder glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen veilig en ook op veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan je dus beter goed regelen. Het afgesloten rolcontainer van ons ons helpen tijdens een beschermd proces van verzameling en ook vernieling van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Documenten zullen discreet vervoerd. Op deze manier heeft je 100% garantie dat je archief veilig vernietigt zijn. Na vernieling zullen de restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je je archief niet in het papiercontainer wilt gooien. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen dus beter vernietigd . Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen archief is zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij frequent veel vuil in de het vorm van geheim document? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat een spleet waarin het papier exact erin past. Als de papieren al binnen het container zitten, krijgt zij nog in handen. Onze bestuurder komt eenmaal tijd langs om de bak ledigen en het papier ter plekke vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarin het bak door het truck zelf is opgeheven en opengemaakt. De inhoud zal daarna direct vernietigd.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer je je geheime documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van ons. Via de klepje in het deksel kan jij de documenten in het container werpen. Jij heeft de selectie van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je dossier niet op het transport gaat, loop jij geen risico dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en verwoest.