Hoe Groot Is Een Container 🔥 4 SIMPELE FEITEN

Vlug en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook sorteert, er zal steeds restvuil blijven bestaan. Poog deze afvalstroompje zo klein mogelijk te bewaren en je zult zien dat dit financieel gunstig is. Met afvalstoffen heel zoveel eventueel te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er heel minimaal mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Hoe Groot Is Een Container

Kies uit van het grootste gamma rolcontainers en bestel de beste meest geschikte rolcontainer voor je je overblijvend afval. Binnen de restafvalcontainer gooi je reeds de niet-recyclebare afvalstoffen die je niet verder meer kan sorteren. Documenten/karton, swill, en vensterglas thuishoren geen in de de rest afvalcontainer. Eveneens betreffende PMD scheiden beschikken we de juiste container.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam betreffende ieder afvalstromingen welke bij bedrijven voortkomen. Die stromingen kunnen vaak gescheiden ingezameld geraken. Dat is beter voor het leefomgeving en de portemonnee geldtas.

Wat kan er binnen bedrijfsafval?

Hoe goed je je afval ook sorteert, er gaat steeds restvuil aanwezig voorkomen. Poog dit afvalstroom dus klein mogelijk te bewaren en je zal merken dat deze economisch gunstig is. Met afvalstoffen zo veel toevallig te verdelen, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er heel min toevallig restafval over. In de het container gooi je je al het de niet-recyclebare afvalstoffen die je niet verder extra kan sorteren. Karton/karton, swill, PMD en glas passen geen in de de rest container.

Is het scheiden scheiden van zakelijk afval gedwongen?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. In de Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het doel beschreven producten weer te benutten indien het lukt.

Wat kost een container een container rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen van rolcontainers afhankelijk afhankelijk van de de afvalstroompje, de grootte van omvang van de afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de rolcontainer ontleegd moet worden worden. Je ontdekt alle prijzen op de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je documenten, glas, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met restafval containers

In elke organisatie komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons neem je snel en rap een van de talloze typen rolcontainers. Wij leveren hem gratis gedurende 24 uur in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende tarieven zie je gelijk tijdens het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Restafval is wegens zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te ophalen, verminder je de massa algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Doorlees dan even verder. Of bestel direct jouw restafval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds passende verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container huren, maar ook gaan voor een ijzeren rolcontainer. Een metalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, nuttig als de bak op een openbare plaats staat. Je kiest uit meerdere volumematen. De selectie is aan jou, op basis van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geledigd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt gratis bij neergezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de dozijn ruime moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de productie van groene energie. Gemengd afval lijkt dan wellicht zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalindustrie levert maar liefst twintig procent van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaaldeeltjes er verwijderd die hun weg verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een nuttige doel. Deze donkere korrelige resten worden ingezet voor het aanvullen of aanleggen van straten. Jammer genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke stoffen vrij tijdens de verbrandingsproces die in bepaalde of mindere mate desondanks in het milieu terecht komen. Daarom moeten we volhouden met proberen naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Hoe Groot Is Een Container:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Bovendien huur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor je personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De bakken dichten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze wordt geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té grote bak.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig hebt is
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de bak wanneer dit slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de correcte wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren bij ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een geschikte oplossing voor elk soort vuilnis en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Levering in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Hoe Groot Is Een Container

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit 6 stappen.

Hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de verwerking. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de volume vuilnis in jouw restafvalcontainer terug te dringen, fase 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over sorteren bij de afkomst. Want puur aparte afvalmaterialen worden zoveel als kan gerecycled, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een circulaire maatschappij.

Typen en kosten ondernemingsafval en algemeen afval verwerking

De volume voor een algemeen afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar tussendoor. Je kunt selecteren voor een gunstige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om in te bepalen wat omvang het perfect bij je past? Haal dan even aansluiting op met één van onze deskundigen. Dankzij onze jarenlange ervaring met afvalstromen kennen wij precies wat je vereist hebt. En wil je eenmalig een aanvullend leegmaken of standaard een grootte ruimer? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel kwestie!

De tarieven van de rolcontainers verschillen per afvalcategorie, stof en capaciteit. Je huurt bij ons steeds tegen de laagste tarieven. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit komt, als we bespraken, door haar effect op het milieu. Gelukkig genoeg zie je bij ons exact voor wat je aan toe. In ons gemakkelijke bestelproces staat vermeld duidelijk wat je voor een gemengd afval container of een alternatieve bak aftikt. Wij beschouwen het essentieel dat deze informatie helder is. Op deze manier ben je later geen voor onaangename ontdekkingen te staan.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Hoe Groot Is Een Container

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed recyclebare materialen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes afzonderlijk inzamelen. Je hebt de optie uit een erg gevarieerd assortiment met containers tussen 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of vernieling aan de horizon ligt. Selecteer, naargelang van je nood, de meest geschikte grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Ook in je beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat jouw papier- en papier op de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet als basis tot nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk aan aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Met name op horecazaken komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar tevens op kantoor mag je je biologisch afval apart houden. Je spaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van meer recyclebaar afval dan je denkt! Onopgemerkt bestaat één groot deel uit bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalstromen in verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Bovendien is het apart houden uit je afval tevens goed voor het het milieu. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen vers grondstoffen gewonnen te worden om verse producten te produceren, jouw PMD wordt immers één basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en Hoe Groot Is Een Container

{service1)

Bij vind je steeds een geschikte rolcontainer voor jouw PMD. We bieden verschillende plastic afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze bezorging en nationale dekking, heb je binnen 24 uren jouw afvalcontainer bij de verlangde locatie geplaatst. U beslist zelf het verlangde inhoudsmaat en hoe frequent de container geleegd dient te zijn. Zo ken je dus zeker dat je jouw vuilnis altijd weg kan en dat je bijdraagt aan een beter omgeving door jouw afval te splitsen. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te zamelen in een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het milieu veel minder als wij afval recycleren. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. Het resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook gomballen) (Stijf) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, lak enzovoort)
 • Pakketten met vla- ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend stof zit gestopt Los karton ofwel verschillend papier
 • Pakket inclusief chemische stoffen
 • Glasverval

Des te meer afval je sorteert, hoe beter dat zal zijn ten behoeve van de milieu en je portemonnee. Glaswerk blijkt 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te splitsen is. Glasafval bestaat uit flesjes, potjes en scherven. Zonder het om splitsen neemt het door de ruimte en gewicht heel veel ruimte in het bedrijfsafval op. Je kunt dus heel uit besparen in je kosten voor afval. Het is tevens volledig te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen heel veel minder energie dan glazen te maken van verse grondstoffen.

Ontstaat daar op jouw bedrijf heel veel glasafval los, zoals bij de sector van de horeca, dan is is één glascontainer essentieel. Heb je variërende periodes qua bezigheden? wij functioneert met flexibele overeenkomsten waardoor jij de aantal bakken eenvoudig aanpast.

De geschikte container voor het glas restafval

Koop het beste containers voor het je glasafval op onze dienst. Je heeft de selectie uit één bak met tweehonderdveertig liters en met 900 liters. Er is al één glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en deze wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid afval kiest jij hoe vaak ons het bak zullen komen legen. ons leveren de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier worden glas verwerkt

Het heel veel energie om glas te produceren van verse materialen. Glasverval is echter daarentegen een prima basis. Daar zitten gewoonlijk circa 50% oud glazen in nieuw glazen. Bij de bewerken doen wij onderscheid onder blank, bruine, groen en ook gemengd glas. Daarnaast zijn kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kan er bij een heel veel kleinere warmte glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragen of contact .

Wat is mag er bij het de glasafval?

Wel:

Leeg glasafval die gefungeerd had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Daaronder vallend kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk etc. n Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en in veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou je dus beter uitstekend regelen. De gesloten rolcontainers van onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces van inzameling en vernieling van jouw dossiers. Discreet en ook beschermd. Papieren worden discreet vervoerd. Op deze manier heeft jij honderd procent zekerheid dat je archief veilig vernietigt zijn. Na vernietiging zullen het restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je je jouw archief niet in de de papierbak wil gooien. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen kunnen daarom best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de de gedaante van geheim papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat een gleuf waarin het papier precies erin . Als de papieren al binnen de bak zijn, krijgt zij meer bij . Onze chauffeur komt eenmaal in zoveel tijdstip bij om het container ledigen en het papier plaats te vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een gesloten mechanisme waarin de container via het vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. De content zal vervolgens direct vernietigd.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij jouw geheime documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van ons. Via de klepje in de deksel kan je de papieren in de container gooien. Jij hebt de selectie van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kies jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw archief geen op transport gaat, loopt jij niet risico dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden ingezameld en verwoest.