Hoe Groot Is Een Rolcontainer ☑️ 8 OPVALLENDE ZAKEN

Gauw en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook sorteert, er zal steeds restafval voortdurend bestaan. Tracht dit stroom van afval zo beperkt mogelijk te bewaren en je zult zien dat het financieel gunstig is. Met afvalstoffen heel veel mogelijk te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er dus minimaal toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Hoe Groot Is Een Rolcontainer

Selecteer van het grootste meest uitgebreide assortiment rolcontainers en koop de beste ideale afvalcontainer voor je je restafval. In de afvalcontainer werp je al het het niet te recyclen vuil welke je niet verder kan sorteren. Karton/karton, swill, en glas horen niet binnen de rest restafvalcontainer. Ook betreffende PMD verdelen hebben we de juiste juiste afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam aangaande alle afvalstromen die in bedrijven ontstaan. Dit stromingen kunnen meestal apart verzameld zijn. Dit is verbeterd betreffende de leefomgeving en het geldbeugel.

Wat moet er in bedrijfsafval?

Hoe goed je je afvalstoffen tevens scheidt, er zal altijd overblijvend afval voortdurend voorkomen. Probeer het afvalstroom heel minimaal mogelijk te houden en je zal merken dat dit economisch gunstig is. Met vuil heel mogelijk toevallig te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er heel min mogelijk overblijvend afval over. In het afvalcontainer werp je reeds het niet niet-recyclebare afval dat je niet verder kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, PMD en ruiten horen geen binnen het afvalcontainer.

Is het sorteren van zakelijk afval gedwongen?

Je blijft gedwongen afvalstromen mogelijk mogelijk te verdelen. Binnen het Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het doel streefdoel omschreven goederen opnieuw te benutten indien het mag.

Wat kost een container container bedrijfsafval?

De prijzen van rolcontainers zijn hangt af van de de stroom van afval, de grootte grootte van de rolcontainer en hoevaak de container geledigd container geleegd dient geraken. Jij ontdekt alle tarieven op de de.

Welk type bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je karton, vensters, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In ieder bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons bestel je snel en vlug een van de verschillende typen vuilcontainers. Wij bezorgen hem gratis gedurende 24 uur in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe prijzen zie je gelijk in het orderproces. Handig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt besparen met een restafval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te zamelen, reduceer je de aantal gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Doorlees dan even verder. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos juiste ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook gaan voor een ijzeren afvalcontainer. Een metalen rolcontainer is solide en brandveilig, handig als de vat op een publieke plaats staat. Je gaat uit meerdere volumematen. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw container(s) ontdaan moeten geraken. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de twaalf ruime moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de generatie van groene energie. Restafval klinkt dan eventueel waardeloos, dat is het echter niet! De afvalbranche voorbrengt maar liefst twintig procent van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de overgebleven metalen er uitgehaald die hun pad verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een bruikbare bestemming. Deze gitzwarte korrelige resten worden ingezet voor het aanvullen of aanleggen van verkeerswegen. Helaas komen er ook diverse giftige substanties uit in de verbrandingsproces die in bepaalde of mindere mate desondanks in het natuur terecht komen. Dus moeten we blijven streven naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Hoe Groot Is Een Rolcontainer:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de kans om tegen de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Handig voor je werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De bakken dichten goed af zodat er niet plagen bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té grote bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container wanneer deze slechts halfvol is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons?

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor ieder soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan doen wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Hoe Groot Is Een Rolcontainer

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit 6 treden.

Hoger op de ladder, hoe ecologischer de afhandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de massa rommel in jouw gemengd afval container te verminderen, fase 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over scheiden bij de oorsprong. Want puur aparte afvalsoorten worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is nadelig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Typen en kosten bedrijfsafval en gemengd afval beheer

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar ertussen. Je kunt kiezen voor een betaalbare kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om bij te bepalen die grootte het goed bij je past? Neem dan snel contact op met een van onze specialisten. Met onze vele jaren ervaring met afvalmaterialen begrijpen wij exact wat je benodigd hebt. En wil je eenmalig een meer legen of gewoonlijk een grootte ruimer? Dan is dit uiteraard ook geen enkel probleem!

De kosten van de containers wisselen per afvalsoort, stof en literinhoud. Je huurt bij ons telkens tegen de meest voordelige tarieven. Gemengd afval is een van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit komt, als we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkig vind je bij ons precies voor wat je aan toe. In ons simpele bestelmethode staat vermeld duidelijk wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een alternatieve bak neerlegt. Wij achten het essentieel dat deze informatie transparant is. Hierdoor kom je achteraf nooit voor vervelende ontdekkingen te staan.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Hoe Groot Is Een Rolcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is immers veel minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papier, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de keuze uit een erg gevarieerd aanbod van containers tussen 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is gepast wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de horizon ligt. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan wel 7 maal gerecycled worden. Tevens in je beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je kunt er op ons aan rekenen dat jouw document- en papier in de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof voor nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heb u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk aan piepers, broden, pasta, dranken, eierschelpen, patat, taart, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, echter tevens op kantoor mag je jouw organisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit meer recyclebaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk deel uit ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalsoorten te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Daarnaast is het scheiden van uw afval ook goed voor het de milieu. PMD mag immers gerecycled worden. Hierdoor hoeven er geen nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te maken, je PMD wordt namelijk één basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Hoe Groot Is Een Rolcontainer

{service1)

Bij ons vind je steeds een passende afvalcontainer voor je PMD. We bieden diverse kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze bezorging en nationale dekking, heb je in 24 uur je afvalcontainer op het gewenste locatie staan. U bepaalt zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en hoe frequent het container geledigd dient te worden. Zo weet je daarom vast dat je je vuilnis steeds kwijt kunt en dat je meewerkt voor een verbeterde milieu via jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, omdat we belasten het milieu veel indien we afvalstoffen hergebruiken. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. De resterende plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminium laagje binnenin (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stevig) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemisch teken (deodorant, verf etc)
 • Verpakkingen inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander materiaal is geplaatst Los doosjes ofwel ander papier
 • Pakket met van gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Hoe meer vuilnis jezelf scheidt, des te beter dat het is voor de milieubescherming en je geldbeurs. Glaswerk blijkt 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om scheiden is. Glasafval bestaan van flessen, potjes en glasscherven. Zonder het te splitsen neemt het glasafval door de volume en ook massa veel ruimte in het afval van het bedrijf in. Jij kunt dus heel besparen op jouw afvalkosten. Het glas is ook bovendien compleet te hergebruiken. Ook kost het recyclen heel veel kleiner kracht in vergelijking met glazen te produceren uit nieuwe materialen.

Komt er bij jouw bedrijf veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan één container voor glas essentieel. Heb jij wisselende periodes qua bezigheden? wij werkt met aanpasbare contracten waardoor jij de nummer bakken eenvoudig verandert.

De geschikte bak voor glasafval

Koop het meest geschikte containers voor het jouw glasverval bij onze dienst. Jij heeft de selectie van één container met tweehonderdveertig liter en met negenhonderd liters. Er is reeds één container voor glas startend bij €13 elke maand en ook dit wordt gratis geplaatst. Op basis van de afval kies je hoe vaak wij de bak komen ledigen. wij biedt de meest voordelige service.

Zo worden glas bewerkt

Het kost heel veel energie voor het glas te produceren van nieuwe materialen. Glasafval is echter een goede grondslag. Er zit meestal ongeveer 50% oudere glas in nieuwe glas. Tijdens de bewerken maken wij onderscheid onder wit, bruin, groene en ook bont glas. Daarnaast zijn kurk en ook dekseltjes verwijderd. Door glas om te recyclen, kan er zijn op een veel lagere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heb jij vragen? Bekijk het frequent gestelde vragen of neem contact op.

Wat is mag wel er bij het glasafval?

Wel:

Leeg glasafval die gediend had zoals verpakking

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruikjes, bordjes, koppen, keramiek etc. n Hittebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet veilig en in een veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging zou jij daarom beter uitstekend regelen. De gesloten rolcontainer van ons ons helpen bij een veilig proces voor verzameling en vernieling van archief. Discreet en veilig. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heb jij honderd procent zekerheid dat je jouw archief beschermd vernietigt is. Na vernietiging worden de restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je jouw dossiers niet in de de papiercontainer wil werpen. Enkele documenten bevatten geheime informatie en kunnen kunnen daarom best vernielt . Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb jij frequent veel vuil in de vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van ons . U krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze container heeft één spleet waarin het document exact erin past. Wanneer het documenten al in het bak zitten, krijgen niemand ze meer bij . Onze chauffeur arriveert eens in zoveel tijd langs voor de bak te ledigen en de documenten ter plaats te vernietigen binnen onze truck. Ook dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarin het bak door het vrachtwagen zelf is opgeheven en geopend. De content zal vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte container voor archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je je vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klepje in het deksel kun jij de papieren in de container gooien. Je heeft de selectie uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kiest je de gewenste frequentie van lediging. Doordat je dossier geen op vervoer gaat, loopt jij geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is zeer goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze worden ingezameld en verwoest.