Hoe Laat Mag Restafval Bak Aan De Weg 🔥 11 LUCRATIEVE ZAKEN

Gauw en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook scheidt, er zal telkens restafval voortdurend bestaan. Tracht deze stroom van afval dus minimaal toevallig te houden en je gaat opmerken dat deze financieel voordelig is. Met vuil dus mogelijk toevallig te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er dus zo weinig mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Hoe Laat Mag Restafval Bak Aan De Weg

Kies uit uit de meest uitgebreide aanbod rolcontainers en bestel de de meest geschikte rolcontainer voor je je restvuil. Binnen het afvalcontainer werp je al het het niet niet-recyclebare vuil die je geen extra kan scheiden. Papier/karton, swill, en vensterglas thuishoren niet binnen het container. Eveneens betreffende PMD verdelen hebben ons de correcte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de naam aangaande alle afvalstromen dat in firma’s voortkomen. Dit afvalstromen mogen dikwijls gescheiden opgehaald worden. Het is beter betreffende het milieu leefomgeving en de geldtas.

Wat moet er binnen bedrijfsafval?

Hoe prima je je vuil eveneens sorteert, er zal steeds restvuil voortdurend bestaan. Probeer deze afvalstroompje zo beperkt eventueel te bewaren en je gaat merken dat dit financieel voordelig is. Met afval heel veel toevallig te scheiden, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er zo minimaal toevallig overblijvend afval over. In de container werp je al het de onrecyclebare afvalstoffen dat je niet extra kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, PMD en vensterglas horen niet in de rest restafvalcontainer.

Is scheiden verdelen van zakelijk afval verplicht?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen mogelijk eventueel te scheiden. In het landelijk Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het doel de bedoeling beschreven producten opnieuw te gebruiken indien het mag.

Wat kost een container een container voor container voor?

De tarieven voor kosten voor containers afhankelijk hangt af van de stroom van afval, de omvang van rolcontainer en hoe vaak de de container geledigd container geleegd moet zijn. U vindt ieder kosten op de de.

Welk soort afval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je documenten, glas, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In ieder onderneming komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons bestel je eenvoudig en vlug een van de verschillende typen rolcontainers. Wij leveren hem zonder kosten gedurende 24 uur in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe kosten zie je gelijk in het orderproces. Handig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te verzamelen, verminder je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even verder. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd passende verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook kiezen voor een stalen vuilcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, praktisch als de container op een publieke plaats staat. Je gaat uit meerdere volumematen. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geleegd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn grote actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de productie van hernieuwbare stroom. Algemeen afval klinkt dan wellicht waardeloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie voorbrengt maar minstens een vijfde van de duurzame energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metalen er verwijderd die hun weg vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een functionele toepassing. Deze donkere korrelachtige slakken worden toegepast voor het verhogen of aanleggen van straten. Spijtig genoeg komen er ook verschillende schadelijke materialen uit gedurende de verbranden die in meer of geringere mate toch in het milieu terecht komen. Dus moeten we blijven streven naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Hoe Laat Mag Restafval Bak Aan De Weg:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, het adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een té grote bak.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container wanneer deze slechts halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste container is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren bij ons?

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor ieder type afval en voor ieder onderneming. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Levering in 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Hoe Laat Mag Restafval Bak Aan De Weg

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het terrein van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zes stappen.

Hoger op de ladder, des te ecologischer de afhandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de volume vuilnis in jouw gemengd afval container te verminderen, fase 1. Dit doen wij door te adviseren over sorteren bij de afkomst. Want puur aparte afvalsoorten worden zoveel als kan hergebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een circulaire economie.

Soorten en tarieven zakelijk afval en gemengd afval verwijdering

De volume voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je mag selecteren voor een gunstige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om in te bepalen die omvang het goed bij je past? Haal dan even contact op met één van onze experts. Met onze jarenlange deskundigheid met afvalstromen weten wij juist wat je benodigd hebt. En verlang je een keer een aanvullend legen of gewoonlijk een formaat ruimer? Dan is dit natuurlijk ook geen probleem!

De kosten van de bakken verschillen per afvalcategorie, materiaal en volume. Je huurt bij ons altijd tegen de laagste kosten. Restafval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit voortvloeit, gelijk we bedoelden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons exact waar je te maken hebt. In ons simpele bestelmethode is aangegeven helder wat je voor een specifieke algemeen afval container of een andere andere container neerlegt. Wij vinden het cruciaal dat deze informatie helder is. Hierdoor raak je achteraf nooit voor onaangename ontdekkingen te staan.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Hoe Laat Mag Restafval Bak Aan De Weg

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is immers veel minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim archief. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes gescheiden verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een zeer divers aanbod van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een ruime keuze tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de horizon ligt. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest gepaste grootte. Vervolgens beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan zelfs 7 keer gerecycled worden. Tevens in je beurs scheelt het beduidend als je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat jouw document- en papier op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en gebruikt voor basis tot nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, broden, pasta, drankjes, eierschalen, frites, taart, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral op horecazaken komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter ook op kantoren kunt je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit extra recyclebaar vuilnis dan je denkt! Onopgemerkt bestaande één groot deel uit bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalsoorten in te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel vol. Daarnaast ligt het apart houden van uw vuilnis ook goed voor het de milieu. PMD mag immers hergebruikt zijn. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden om nieuwe producten te maken, jouw PMD is immers één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Hoe Laat Mag Restafval Bak Aan De Weg

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende rolcontainer voor je PMD. Wij bieden verschillende kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, gratis levering en landelijke bereik, heb je in 24 uur je afvalcontainer op de gewenste plek staan. Je beslist zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en hoe vaak de container geledigd moet te zijn. Zo ken je dus vast waar je jouw afval altijd weg kunt en waar je meewerkt aan een verbeterde milieu door je vuilnis te scheiden. Bestel snel uw goedkope container(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving veel indien wij afval hergebruiken. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. Het resterende plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook gomballen) (Hard) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek etc.)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemisch teken (antitranspirant, verf etc)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal zit gestopt Los karton ofwel verschillend papier
 • Verpakking inclusief chemische stoffen
 • Glasscherven

Hoe meer vuilnis je scheidt, hoe beter dat zal zijn ten behoeve van de milieu en ook jouw portemonnee. Glaswerk is 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te scheiden zijn. Glasscherven bestaat van flessen, potten en glasscherven. Zonder te splitsen pakt het door het ruimte en ook massa heel veel plaats bij de bedrijfsafval op. Je kunt dus heel uit besparen op jouw afvalkosten. Het glas is ook bovendien compleet te recyclen. Ook verbruikt het recyclen heel veel minder kracht dan glazen te produceren uit verse materialen.

Ontstaat er op je onderneming heel veel glasafval los, zoals bij de sector van de horeca, dan is één container voor glas essentieel. Heb jij wisselende periodes qua drukte? wij werkt samen met flexibele overeenkomsten omdat jij de aantal containers makkelijk aanpast.

De juiste bak voor glas restafval

Koop het beste containers voor je glasafval op ons. Jij hebt de keuze uit selectie uit één bak met tweehonderdveertig liter en met 900 liter. Er reeds één glascontainer vanaf €13 elke maand en deze wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van de glasafval kies jij hoe frequent ons het container zullen komen legen. wij biedt de voordeligste service.

Zo worden het glas verwerkt

Het kost kost veel energie voor het glas om te maken uit verse grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen een prima grondslag. Daar zit gewoonlijk ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuw glazen. Bij de verwerken doen we onderscheid onder blank, bruine, groene en bont glas. Ook worden kurken en ook deksels verwijderd. Door het glas om te recyclen, kunnen er zijn op één heel veel kleinere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of verbinding op.

Wat mag er zijn bij de glasverval?

Wel:

Leeg glasverval dat gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Hieronder vallen kruiken, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallend binnen vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en in een veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou jij daarom best goed regelen. Het gesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces voor verzameling en vernietiging van jouw jouw archief. Vertrouwelijk en beschermd. Papieren worden discreet getransporteerd. Zo heeft jij 100% garantie dat jouw dossiers beschermd vernietigt is. Na vernietiging worden het restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat jij jouw archief niet in het papierbak wil werpen. Sommige papieren bevatten geheime informatie en dus beter vernietigd . Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb jij frequent veel afval in het gedaante van geheim papier? Kies voor archiefvernietiging van ons U. Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container heeft een gleuf waarin het document precies erin . Wanneer het documenten al binnen het bak zijn, krijgt ze nog in handen. Onze chauffeur arriveert eens in de tijd langs voor het bak te legen en de documenten ter plekke vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarbij de container via de truck zelf is opgetild en opengemaakt. De content wordt daarna direct vernietigd.

De juiste bak voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging stop je je vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Door de klepje in de deksel kun je de papieren in het container werpen. Jij heeft de keuze uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief geen op transport is, loopt jij geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze worden verzameld en vernietigd.