Hoe Laat Wordt Restafval Opgehaald 🔴 9 LUCRATIEVE TIPS

Snel en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afval ook scheidt, er zal steeds overblijvend afval blijven bestaan. Tracht deze afvalstroom heel beperkt eventueel te houden en je zult zien dat het financieel gunstig is. Via vuil zo zoveel mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er zo minimaal toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Hoe Laat Wordt Restafval Opgehaald

Kies uit van het ruimste gamma containers en bestel het meest geschikte container geschikt voor je restvuil. In de rest afvalcontainer gooi je je reeds de niet-recyclebare vuil die je niet extra kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, en glas horen niet in de rest container. Eveneens omtrent PMD scheiden hebben wij de geschikte container.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de naam voor elke afvalstromen dat in firma’s ontstaan. Dit stromingen kunnen meestal apart opgehaald zijn. Dat is goed aangaande het milieu en het geldtas.

Wat moet er in de ondernemingsafval?

Hoezo goed je je afvalstoffen tevens sorteert, er zal er altijd restvuil aanwezig zijn. Poog het afvalstroompje dus beperkt mogelijk te houden en je zal zien dat deze economisch voordelig is. Via afval dus veel mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er dus zo weinig toevallig restvuil over. Binnen het afvalcontainer werp je reeds het niet-recyclebare afvalstoffen dat je niet verder kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, PMD en glas passen geen in de de afvalcontainer.

Is het verdelen van bedrijfsafval gedwongen?

Je wordt noodzakelijk afvalstromingen mogelijk eventueel te scheiden. In de het Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het het doel beschreven goederen weer te gebruiken indien dat kan.

Wat kost een container rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen voor de containers zijn afhangend van de afvalstroom het stroom van afval, de grootte van grootte van afvalcontainer en hoe vaak de de rolcontainer geledigd moet zijn. Je vindt elke tarieven op de tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je karton, vensters, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In iedere organisatie komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons neem je gemakkelijk en snel een van de verschillende varianten vuilcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten gedurende een dag in heel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze concurrerende prijzen zie je gelijk in het bestelproces. Praktisch, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Algemeen afval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te ophalen, reduceer je de aantal gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even voort. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos geschikte inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een ijzeren rolcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is hufterproof en brandbestendig, nuttig als de container op een openbare locatie staat. Je selecteert uit meerdere volumematen. De keuze is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) ontdaan moeten worden. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn omvangrijke actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de generatie van groene stroom. Restafval schijnt dan eventueel nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie voorbrengt maar zowaar twintig procent van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metalen er verwijderd die hun route voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een bruikbare bestemming. Deze zwarte korrelachtige slakken worden gebruikt voor het ophogen of bouwen van verkeerswegen. Helaas komen er ook diverse gevaarlijke stoffen los tijdens de verbranden die in meer of kleinere mate desondanks in het natuur belanden. Om die reden moeten we volhouden met proberen naar zo min mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Hoe Laat Wordt Restafval Opgehaald:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de kans om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige overzicht vind je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast verhuur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af zodat er niet ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een te grote container.

Je betaald enkel voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container wanneer deze slechts halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste container is geschikt voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer huren bij ons?

Redenen een container op wielen verhuren bij ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor elk type afval en voor elk onderneming. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Hoe Laat Wordt Restafval Opgehaald

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zes niveaus.

Hoger op de orde, hoe duurzamer de verwerking. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid afval in jouw gemengd afval container terug te dringen, etappe 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over scheiden bij de bron. Want puur gescheiden afvalmaterialen worden zoveel als kan gerecycled, fase 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het milieu en draagt niet bij aan een kringloop maatschappij.

Categorieën en tarieven zakelijk afval en gemengd afval verwerking

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je kan kiezen voor een gunstige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om naar te schatten welke omvang het beste bij je past? Haal dan even contact op met een van onze deskundigen. Met onze vele jaren kennis met afvalstromen weten wij precies wat je benodigd hebt. En wens je een keer een extra lediging of gewoonlijk een grootte groter? Dan is deze natuurlijk ook geen enkel issue!

De prijzen van de rolcontainers wisselen per afvalstroom, stof en capaciteit. Je verhuurt bij ons altijd tegen de scherpste prijzen. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit ontstaat, gelijk we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons juist waarvoor je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelmethode is aangegeven overtuigend wat je voor een specifieke gemengd afval container of een andere rolcontainer betaalt. Wij beschouwen het cruciaal dat deze informatie duidelijk is. Zo raak je later niet voor vervelende onthullingen te zitten.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Hoe Laat Wordt Restafval Opgehaald

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed herbruikbare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk apart verzamelen. Je hebt de keuze tussen een heel uitgebreid assortiment met afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Karton

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en karton vind je op ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen container is geschikt als de containers buiten geplaatst zijn, of vernieling op de loer ligt. Kies, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je op welke manier vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan zelfs 7 maal gerecycled worden. Tevens in je beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat je papier- en karton op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en gebruikt voor basis voor nieuw producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groentes en vruchten en zuivelproducten. Met name op horecazaken komen deze afvalstromen beschikbaar, maar tevens in kantoor mag je je biologisch afval scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk van meer recyclebaar afval dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande één groot deel uit ondernemingsafval vaak van plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalstromen in zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel vol. Bovendien ligt het scheiden van uw afval tevens goed voor de milieu. PMD kan immers gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen vers materialen ontgonnen te worden om verse producten te produceren, jouw PMD is namelijk een grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Hoe Laat Wordt Restafval Opgehaald

{service1)

Bij ons vind je altijd een geschikte rolcontainer voor het je PMD. We bieden verschillende plastic rolcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis levering en nationale bereik, heb je binnen 24 uur jouw container bij de verlangde locatie staan. Je beslist zelf de verlangde capaciteit en hoe frequent de afvalcontainer geleegd dient te zijn. Zo weet je dus zeker dat je je vuilnis steeds kwijt kunt en waar je meewerkt voor een verbeterde milieu via jouw afval te splitsen. Bestel vlug uw goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is belangrijk, want we belasten het milieu veel als wij afval hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. Het overgebleven plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en kauwgom) (Stevig) plastic zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Draagtas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, lak enz.)
 • Pakketten met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander materiaal zit geplaatst Afzonderlijk karton ofwel ander papier
 • Pakket met van chemische stoffen
 • Glasscherven

Hoe meer vuilnis jezelf sorteert, des te beter dat het is ten behoeve van de milieu en ook jouw portemonnee. Glas blijkt één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te scheiden is. Glasafval bestaat van flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder het te scheiden neemt het door het volume en massa heel veel ruimte in de afval van het bedrijf in. Jij kunt daarom flink besparen op jouw kosten voor afval. Het is bovendien compleet te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen heel veel kleiner kracht in vergelijking met glazen te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Komt daar bij jouw bedrijf veel glasafval los, zoals bij de horeca, dan is één glascontainer onmisbaar. Heb je variërende periodes qua bezigheden? ons werkt met aanpasbare contracten waardoor jij het aantal containers makkelijk aanpast.

Het juiste container voor glasafval

Koop het meest geschikte bakken voor jouw glasverval op onze dienst. Je heeft de keuze uit keuze van een bak van 240 liter en ook van 900 liters. Er reeds één glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook dit worden kosteloos neergezet. Op basis van de hoeveelheid afval kiest je hoe frequent wij de bak zullen komen ledigen. ons biedt de voordeligste service.

Op deze manier wordt glas verwerkt

Het kost kost veel energie voor het het glas te produceren van verse materialen. Glasverval is daarentegen één prima grondslag. Daar zitten meestal circa 50% oudere glas binnen nieuwe glas. Tijdens het verwerken doen wij verschil tussen blank, bruine, groen en ook bont glazen. Daarnaast worden kurk en ook deksels verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kunnen er zijn bij één veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of neem contact .

Wat mag er bij de glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gediend had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallen kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallen onder glazen oppervlak

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet veilig en in een veilige wijze vernietigt worden. Dossiervernietiging zou je dus best goed regelen. De afgesloten rolcontainer van ons helpen tijdens een veilig proces van inzameling en vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft jij 100% garantie dat je dossiers veilig vernietigd zijn. Na vernieling zullen het restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat jij je archief niet wil in de het papierbak wil gooien. Sommige documenten bezitten geheime gegevens en kunnen daarom beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is echter echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb je regelmatig veel afval in de de gedaante van geheim papier? Kies voor archiefvernietiging van ons U. U krijgt dan dan een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat één gleuf waarin het document exact erin . Wanneer het papieren eenmaal in de container zitten, krijgt niemand ze meer bij handen. Onze chauffeur arriveert eens in de tijd bij om de container te ledigen en het documenten plaats vernietigen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een gesloten systeem waarbij de container via de truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. De inhoud wordt vervolgens meteen vernielt.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop je je geheime documenten veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Door de klep in de deksel kun jij het papieren in het bak werpen. Jij hebt de selectie uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw noden kies je de gewenste frequentie van lediging. Omdat jouw archief niet op het vervoer is, loopt jij niet gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Jij kan voor jouw dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en vernietigd.