Hoe Oud Papier Container Hoe Weggooien 🔥 3 OPMERKELIJKE WEETJES

Snel en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook scheidt, er zal steeds overblijvend afval voortdurend bestaan. Poog het afvalstroompje zo beperkt mogelijk te behouden en je gaat merken dat dit financieel voordeelgevend is. Via afvalstoffen zo zoveel toevallig te sorteren, zoals papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er heel minimaal eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Hoe Oud Papier Container Hoe Weggooien

Selecteer van het ruimste assortiment afvalcontainers en koop de beste afvalcontainer voor je je overblijvend afval. Binnen de rest afvalcontainer gooi je je al het het niet niet te recyclen afval welke je niet verder meer kan scheiden. Documenten/karton, swill, en glas horen geen in de het container. Eveneens betreffende PMD sorteren beschikken wij de juiste afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming voor elke afvalstromen dat bij bedrijven ontstaan. Deze stromen kunnen dikwijls gescheiden ingezameld zijn. Dit is goed aangaande het leefomgeving en de geldbeugel.

Wat kan er in ondernemingsafval?

Op welke manier uitstekend je je afval ook scheidt, er zal steeds overblijvend afval blijven zijn. Poog het afvalstroompje zo klein toevallig te bewaren en je zal merken dat deze geldelijk gunstig is. Met afval heel zoveel mogelijk te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er dus minimaal eventueel restvuil over. In de restafvalcontainer gooi je al het de niet te recyclen afval die je niet verder verder kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, PMD en glas horen geen in de container.

Is het verdelen van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je blijft noodzakelijk afvalstromingen zoveel toevallig te scheiden. In het Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel de doel vermeld goederen opnieuw te benutten waar dat het kan.

Wat kost een een container voor rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven tarieven voor afvalcontainers zijn afhankelijk afhangend van de stroom van afval, de grootte omvang van container en hoe vaak de de container geledigd afvalcontainer geleegd dient geraken. Je vindt ieder prijzen op tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je documenten, glas, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met restafval containers

In elke bedrijf komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons koop je snel en vlug een van de vele varianten vuilcontainers. Wij leveren hem kosteloos gedurende een etmaal in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende prijzen zie je gelijk tijdens het bestelproces. Handig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt economiseren met een restafval container. Gemengd afval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te verzamelen, verminder je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even voort. Of neem direct jouw restafval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je steeds passende verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook gaan voor een stalen afvalcontainer. Een ijzeren rolcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, handig als de container op een algemene plek staat. Je selecteert uit meerdere volumematen. De beslissing is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geleegd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de 12 grote actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de opwekking van hernieuwbare stroom. Gemengd afval klinkt dan eventueel waardeloos, dat is het dus niet! De afvalbranche levert maar zowaar 20% van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de overgebleven metalen er geëxtraheerd die hun pad vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een nuttige bestemming. Deze donkere korrelvormige slakken worden gebruikt voor het aanvullen of creëren van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook diverse giftige materialen uit in de verbranden die in bepaalde of mindere mate toch in het natuur belanden. Dus moeten we blijven zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Hoe Oud Papier Container Hoe Weggooien:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten goed af waardoor er niet plagen bij het afval kunnen. Tevens kan stank niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te ruime container.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container als deze maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren via ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor elk soort afval en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Hoe Oud Papier Container Hoe Weggooien

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zes treden.

Hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de behandeling. Zo trachten wij samen met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw gemengd afval container terug te dringen, etappe 1. Dit doen wij door te adviseren over verdelen bij de afkomst. Want puur afzonderlijke afvalstromen worden zo veel als mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Fase 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een kringloop maatschappij.

Categorieën en prijzen ondernemingsafval en algemeen afval beheer

De capaciteit voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en elk daar tussendoor. Je kan opteren voor een betaalbare kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om bij te schatten wat maat het beste bij je aansluit? Haal dan gauw aansluiting op met een van onze deskundigen. Dankzij onze vele jaren ervaring met afvalsoorten kennen wij juist wat je vereist hebt. En verlang je eenmalig een meer lediging of gewoonlijk een grootte ruimer? Dan is dit natuurlijk ook geen kwestie!

De prijzen van de bakken wisselen per afvalcategorie, materiaal en capaciteit. Je huurt bij ons altijd tegen de meest voordelige kosten. Algemeen afval is één van de duurdere afvalstromen. Dit ontstaat, als we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkigerwijs zie je bij ons precies waarvoor je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelsysteem is aangegeven duidelijk wat je voor een gemengd afval container of een andere andere rolcontainer betaalt. Wij vinden het cruciaal dat deze informatie helder is. Zo ben je later nooit voor vervelende onthullingen te liggen.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Hoe Oud Papier Container Hoe Weggooien

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de optie uit een heel uitgebreid assortiment van containers tussen 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en papier vind je bij ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een brede selectie tussen plastic en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de containers buitenshuis staan, of vandalisme aan de loer ligt. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens bepaal je hoe frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan wel zeven keer hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat jouw papier- en karton in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt als basis tot nieuw producten. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken komen deze soorten afvalstromen vrij, maar ook in kantoor mag je jouw biologisch afval apart houden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk van meer herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk deel van ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalsoorten te verzamelen, zitten je containers minder vlug gevuld. Daarnaast ligt het apart houden uit je vuilnis tevens goed voor het het omgeving. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, jouw PMD is namelijk een grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Hoe Oud Papier Container Hoe Weggooien

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij bieden diverse kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heeft je in 24 uren je afvalcontainer bij de verlangde plek geplaatst. U bepaalt zelfstandig het verlangde inhoudsmaat en hoe frequent het container geledigd moet te worden. Zo ken je daarom zeker dat je je vuilnis steeds weg kan en waar je bijdraagt voor een beter milieu via jouw afval te splitsen. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, want wij belasten het milieu veel als wij afval recycleren. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. De overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Stevig) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, lak enz.)
 • Verpakkingen met of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar verschillend stof zit geplaatst Afzonderlijk karton of ander papier
 • Pakket inclusief van chemische materialen
 • Glasscherven

Des te meer afval jezelf sorteert, des te beter dat het zal zijn voor het milieu en ook jouw geldbeurs. Glaswerk is een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om splitsen is. Glasverval bestaan van flesjes, potten en scherven. Zonder het om scheiden pakt het vanwege de volume en ook massa veel plaats bij het afval van het bedrijf op. Jij kan dus flink uit besparen in jouw afvalkosten. Het is tevens volledig om te recyclen. Daarnaast kost het veel minder kracht dan glaswerk te maken van verse materialen.

Ontstaat daar op jouw onderneming veel glas los, zoals in de horeca, dan is is één glascontainer essentieel. Heb jij wisselende tijdsperioden qua bezigheden? ons functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten omdat je de nummer bakken eenvoudig verandert.

Het geschikte container voor het glas restafval

Koop de meest geschikte bakken voor jouw glasverval op onze dienst. Jij heeft de keuze van één container van 240 liters en met 900 liter. Er is is al één container voor glas startend bij €13 per maand en deze worden kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kies jij op welke manier frequent wij het container zullen komen ledigen. ons leveren de voordeligste service.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het kost heel veel energie voor het het glas te produceren van verse materialen. Glasafval is daarentegen een goede basis. Daar zitten meestal circa 50% oudere glas in nieuwe glas. Bij de bewerken maken we verschil onder blank, bruin, groen en ook bont glazen. Daarnaast worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via glas om te hergebruiken, kan er op één heel veel kleinere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heb je vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem verbinding .

Wat mag er bij het het glasverval?

Wel:

Lege glasafval dat gediend had als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallend kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk etc. n Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallend onder vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers dienen veilig en op veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging zou je daarom beter goed regelen. Het gesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces van inzameling en vernietiging van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Documenten worden discreet getransporteerd. Zo heb je honderd procent zekerheid dat je je archief beschermd vernietigt zijn. Na de vernietiging zullen de restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jij je archief niet in de papierbak wilt werpen. Enkele documenten bezitten geheime informatie en kunnen daarom best vernielt . Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is zeer tijdrovend en omslachtig. Heb je regelmatig veel vuil in het gedaante van geheim papier? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft een gleuf waar het papier exact doorheen . Als het papieren eenmaal binnen het bak zijn, krijgen zij nog in handen. Onze bestuurder arriveert eens tijd bij voor het container legen en het papier plaats te vernielen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert middels een gesloten mechanisme waarin het bak door het truck zelf is opgeheven en opengemaakt. Het content wordt vervolgens meteen vernietigd.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij jouw geheime papieren veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Door de klepje in het deksel kun je de documenten in de bak gooien. Je hebt de selectie uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier niet op vervoer is, loop je geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is zeer te recyclen en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en verwoest.