Hoeveel Kost Een Afvalcontainer 🔥 13 SIMPELE TRUCS

Snel en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal steeds overblijvend afval blijven bestaan. Poog deze afvalstroompje heel beperkt eventueel te bewaren en je zult zien dat deze economisch voordeelgevend is. Met vuil dus veel mogelijk te scheiden, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er heel minimaal toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Hoeveel Kost Een Afvalcontainer

Selecteer bij de ruimste assortiment containers en bestel de het beste afvalcontainer voor je overblijvend afval. Binnen het container werp je al de onrecyclebare afvalstoffen welke je niet verder kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, en glas horen geen binnen het restafvalcontainer. Tevens voor PMD sorteren beschikken ons de correcte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam betreffende ieder afvalstromingen dat binnen ondernemingen vrijkomen. Deze stromen mogen dikwijls gescheiden opgehaald zijn. Dit is verbeterd betreffende het milieu natuur en de geldtas.

Wat mag er in zakelijk afval?

Op welke manier goed je je afval tevens scheidt, er zal telkens restvuil voortdurend bestaan. Tracht deze afvalstroom heel minimaal toevallig te behouden en je zult zien dat dit financieel voordeelgevend is. Door vuil zo zoveel eventueel te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en swill, blijft er dus min eventueel restvuil over. In de rest restafvalcontainer werp je al het het niet onrecyclebare afval die je niet verder kan sorteren. Papier/karton, swill, PMD en ruiten horen geen in de de rest restafvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van zakelijk afval gedwongen?

Je wordt verplicht afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. Binnen het landelijk Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het streefdoel beschreven producten weer te gebruiken als het mag.

Wat kost een container een container container bedrijfsafval?

De tarieven tarieven voor de afvalcontainers afhankelijk hangt af van de de stroom van afval, de grootte van afmeting van de rolcontainer en hoe vaak de container geledigd container geledigd moet worden geraken. Je vindt je elke prijzen op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je documenten, glas, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met restafval containers

In iedere organisatie komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons koop je eenvoudig en rap een van de talloze soorten vuilcontainers. Wij brengen hem gratis in een etmaal in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze scherpe prijzen zie je gelijk tijdens het orderproces. Handig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Restafval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te verzamelen, reduceer je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Lees dan even door. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos passende verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook kiezen voor een metalen afvalcontainer. Een metalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, handig als de vat op een openbare plek staat. Je kiest uit verschillende groottes. De beslissing is aan jou, op basis van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) ontdaan moeten geraken. Een gemengd afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf omvangrijke actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de productie van hernieuwbare energie. Algemeen afval schijnt dan misschien waardeloos, dat is het echter niet! De afvalsector produceert maar zowaar 20% van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaaldeeltjes er verwijderd die hun weg vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een bruikbare bestemming. Deze zwarte korrelige resten worden gebruikt voor het ophogen of creëren van wegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse giftige substanties uit gedurende de verbrandingsproces die in meer of geringere mate echter in het leefomgeving belanden. Om die reden moeten we doorgaan met proberen naar zo min mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Hoeveel Kost Een Afvalcontainer:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Door ons handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast verhuur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De bakken dichten goed af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te grote bak.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig is
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak wanneer deze maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren via ons?

Redenen een rolcontainer huren via ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We leveren een passende oplossing voor elk type vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Hoeveel Kost Een Afvalcontainer

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zestal treden.

Hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de afhandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de massa afval in jouw restafvalcontainer te verlagen, etappe 1. Dit realiseren wij door te adviseren over scheiden bij de oorsprong. Want puur gescheiden afvalstromen worden zoveel mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Fase 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het milieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Categorieën en tarieven ondernemingsafval en gemengd afval verwerking

De capaciteit voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en ieder daar ertussen. Je mag kiezen voor een betaalbare kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om in te bepalen wat maat het goed bij je past? Haal dan even contact op met één van onze specialisten. Met onze langdurige ervaring met afvalmaterialen weten wij precies wat je nodig hebt. En verlang je een keer een aanvullend legen of standaard een grootte groter? Dan is dat uiteraard ook geen issue!

De prijzen van de rolcontainers variëren per afvalcategorie, materiaal en capaciteit. Je huurt bij ons altijd tegen de meest voordelige kosten. Algemeen afval is een van de duurdere afvalstromen. Dit komt, zoals we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs vind je bij ons exact waar je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat overtuigend wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een bepaalde verschillende bak betaalt. Wij achten het essentieel dat dit helder is. Hierdoor ben je achteraf niet voor vervelende ontdekkingen te zitten.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Hoeveel Kost Een Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papierafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de keuze uit een erg uitgebreid assortiment van containers tussen 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest gepaste afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de loer ligt. Kies, naargelang van je behoefte, de meest gepaste grootte. Vervolgens bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan zelfs 7 keer hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalstroom apart verzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat je document- en papier in de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet als basis voor nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschalen, frites, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecazaken ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter tevens op kantoor mag je je organisch vuilnis scheiden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit meer herbruikbaar vuilnis als je denkt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalsoorten in te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Bovendien ligt het scheiden van je vuilnis tevens goed voor het het omgeving. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden voor verse artikelen te maken, je PMD wordt immers één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Hoeveel Kost Een Afvalcontainer

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende rolcontainer voor het je PMD. Wij bieden verschillende plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze levering en landelijke dekking, heb je in 24 uren je container bij de gewenste locatie geplaatst. U beslist zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en hoe frequent de afvalcontainer geleegd moet te zijn. Op deze manier weet je daarom vast dat je jouw vuilnis altijd weg kunt en dat je bijdraagt aan een verbeterde milieu door je vuilnis te scheiden. Bestel snel je goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het milieu veel indien wij afval hergebruiken. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te zijn. De resterende kunststof wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en kauwgom) (Stijf) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen met chemisch teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander stof zit gestopt Afzonderlijk karton of ander papier
 • Pakket inclusief chemische materialen
 • Glasafval

Hoe meer afval je scheidt, des te goed dat zal zijn ten behoeve van het milieu en je portemonnee. Glaswerk is 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te scheiden zijn. Glasverval bestaan uit flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder het om splitsen pakt het door het ruimte en ook massa veel plaats in de bedrijfsafval op. Jij kunt daarom flink besparen in jouw kosten voor afval. Het is ook bovendien compleet te recyclen. Daarnaast kost het veel kleiner energie dan glazen te produceren van verse materialen.

Komt daar bij jouw onderneming veel glas los, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan is is één glascontainer essentieel. Heb je variërende periodes met betrekking tot bezigheden? ons werkt met aanpasbare overeenkomsten omdat je het aantal containers makkelijk aanpast.

De geschikte bak voor glasafval

Bestel het meest geschikte containers voor het jouw glasafval op onze dienst. Jij heeft de keuze van een container met tweehonderdveertig liters en van 900 liter. Er reeds een container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en ook dit worden kosteloos neergezet. Op basis van de de afval kiest je hoe vaak wij het bak zullen komen ledigen. wij leveren de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het kost kost heel veel kracht voor het glas om te produceren van verse grondstoffen. Glasverval is echter echter één prima grondslag. Daar zitten meestal ongeveer 50% oudere glas in nieuw glazen. Tijdens de bewerken doen wij verschil onder blank, bruine, groene en bont glas. Daarnaast zijn kurken en deksels verwijderd. Door het glas om te recyclen, kunnen er op een veel lagere warmte glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heeft jij vragen? Bekijk het veelgestelde vragenlijst of verbinding .

Wat mag er bij de glasafval?

Wel:

Leeg glasverval dat gefungeerd had als verpakking

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruiken, borden, koppen, keramiek etc. Warmtebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallen onder vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief moet beschermd en in een veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging kan jij dus best uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen tijdens een beschermd proces voor inzameling en vernietiging van jouw archief. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heeft jij 100% garantie dat jouw dossiers veilig vernietigd is. Na vernietiging zullen de restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jij je archief niet wil in het papierbak wil werpen. Enkele documenten bevatten geheime informatie en kunnen daarom beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen archief is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij frequent veel afval in de de vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons U. Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container bevat één gleuf waarin het papier precies doorheen past. Wanneer het documenten eenmaal binnen het container zijn, krijgen niemand zij meer bij . Onze bestuurder arriveert eens in de tijd langs om het bak te ledigen en de documenten ter plekke vernietigen binnen onze truck. Ook dit werkt middels een afgesloten systeem waarin het container door het truck zelf is opgetild en geopend. Het inhoud wordt daarna direct vernietigd.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop jij je vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klep in het deksel kan jij de papieren in de bak gooien. Jij heeft de keuze uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je noden kies je de gewenste frequentie van lediging. Omdat jouw archief niet op transport is, loop jij geen risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier worden verzameld en vernietigd.