Hoeveel Restafval Per Persoon 🔥 8 MAKKELIJKE GEHEIMEN

Gauw en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afval ook scheidt, er zal steeds overblijvend afval voortdurend bestaan. Poog dit stroom van afval dus klein eventueel te bewaren en je zult opmerken dat deze financieel gunstig is. Met afval zo zoveel mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er zo min eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Hoeveel Restafval Per Persoon

Kies uit het grootste ruimste gamma afvalcontainers en bestel het meest geschikte afvalcontainer voor je je overblijvend afval. In de restafvalcontainer werp je al de niet te recyclen afval welke je niet verder extra kan scheiden. Documenten/karton, swill, en glas thuishoren niet thuis binnen het afvalcontainer. Ook betreffende PMD sorteren beschikken ons de juiste geschikte container.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming betreffende alle afvalstromen welke in firma’s voortkomen. Die afvalstromen kunnen meestal gescheiden ingezameld worden. Dat is verbeterd betreffende de milieu en de portemonnee.

Wat mag wel er in de bedrijfsafval?

Op welke manier goed je je afvalstoffen tevens verdeelt, er zal er steeds overblijvend afval voortdurend zijn. Probeer dit afvalstroompje heel minimaal mogelijk te houden en je gaat opmerken dat dit financieel voordelig is. Via afvalstoffen dus veel mogelijk te scheiden, zoals karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er zo min toevallig overblijvend afval over. In de de container werp je reeds het niet-recyclebare afvalstoffen welke je niet extra kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, PMD en glas thuishoren niet in de afvalcontainer.

Is scheiden verdelen van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je blijft noodzakelijk afvalstromingen zoveel eventueel te scheiden. Binnen het landelijk Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat de bedoeling vermeld producten opnieuw te aanwenden waar het kan.

Wat kost een een container container voor bedrijfsafval?

De tarieven prijzen van containers zijn afhankelijk van de afvalstroom de stroom van afval, de grootte van de rolcontainer en hoevaak hoe vaak de de container geledigd rolcontainer geleegd moet worden zijn. Je vindt elke tarieven op de tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je papier, ruiten, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met restafval containers

In iedere organisatie komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons koop je eenvoudig en rap een van de talloze soorten afvalcontainers. Wij brengen hem kosteloos in 24 uur in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe prijzen zie je gelijk in het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt besparen met een restafval container. Gemengd afval is door zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te verzamelen, verklein je de massa gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Doorlees dan even verder. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd passende verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container huren, maar ook kiezen voor een stalen vuilcontainer. Een metalen afvalcontainer is solide en brandbestendig, nuttig als de container op een openbare plaats staat. Je kiest uit meerdere groottes. De selectie is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) ontdaan moeten geraken. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de dozijn grote moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de productie van duurzame energie. Algemeen afval klinkt dan eventueel nutteloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie levert maar minstens twintig procent van de groene energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun weg voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een nuttige toepassing. Deze gitzwarte korrelachtige resten worden gebruikt voor het verhogen of bouwen van wegen. Helaas komen er ook diverse gevaarlijke materialen uit in de verbranden die in meer of kleinere mate toch in het leefomgeving belanden. Daarom moeten we blijven zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Hoeveel Restafval Per Persoon:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische lijst vind je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor je personeel, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De containers dichten goed af zodat er geen ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té ruime bak.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig is
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak als deze maar halfvol is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen verschaffen maar liefst ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor elk type afval en voor ieder onderneming. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan doen we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Hoeveel Restafval Per Persoon

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zes stappen.

Hoger op de orde, hoe milieuvriendelijker de afhandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de massa afval in jouw restafvalcontainer terug te dringen, fase 1. Dit doen wij door te raadplegen over sorteren bij de afkomst. Want ongemengd gescheiden afvalmaterialen worden zoveel mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Categorieën en kosten ondernemingsafval en algemeen afval beheer

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en elk daar ertussen. Je kan kiezen voor een gunstige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om in te schatten welke maat het beste bij je aansluit? Neem dan even aansluiting op met één van onze specialisten. Met onze vele jaren ervaring met afvalmaterialen weten wij juist wat je vereist hebt. En verlang je eenmalig een aanvullend legen of regulier een maatje groter? Dan is deze natuurlijk ook geen issue!

De prijzen van de containers verschillen per afvalsoort, materiaal en literinhoud. Je least bij ons altijd tegen de scherpste tarieven. Gemengd afval is één van de kostbaardere afvalstromen. Dit voortvloeit, gelijk we bedoelden, door zijn effect op het milieu. Gelukkigerwijs zie je bij ons juist voor wat je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelsysteem staat duidelijk wat je voor een specifieke gemengd afval container of een verschillende bak betaalt. Wij achten het essentieel dat dit helder is. Zo ben je later niet voor nare onthullingen te liggen.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Hoeveel Restafval Per Persoon

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Toegestaan:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk apart verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een erg divers assortiment met containers tussen 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en karton vind je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een brede keuze tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen container is geschikt als de containers buiten geplaatst zijn, of vandalisme aan de horizon ligt. Kies, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan wel zeven maal hergebruikt worden. Tevens in je beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je kunt er bij ons op rekenen dat je papier- en karton op de meest efficiënte, ecologische en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt als basis tot nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschalen, patat, gebak, groentes en fruit en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze afvalsoorten beschikbaar, echter ook in kantoren kunt je jouw organisch afval scheiden. Je bespaart beduidend op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van extra recyclebaar vuilnis als je denkt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk deel van bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalsoorten te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel gevuld. Bovendien ligt het apart houden uit uw vuilnis tevens beter voor het de omgeving. PMD mag namelijk hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te maken, jouw PMD is namelijk één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Hoeveel Restafval Per Persoon

{service1)

Bij ontdek je steeds een passende rolcontainer voor het jouw PMD. Wij bieden diverse plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de snelle, gratis levering en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uren jouw afvalcontainer bij de gewenste plek geplaatst. Je bepaalt zelf het gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak het afvalcontainer geledigd moet te zijn. Zo weet je daarom vast dat je jouw afval steeds kwijt kunt en waar je bijdraagt aan een verbeterde milieu via je vuilnis te splitsen. Bestel vlug je goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, want we belasten het milieu veel minder als wij afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. De resterende plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en ook kauwgom) (Hard) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (deodorant, lak enz.)
 • Verpakkingen inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander stof is gestopt Afzonderlijk doosjes of verschillend papier
 • Pakket inclusief van chemische materialen
 • Glasscherven

Hoe meer afval je sorteert, hoe beter dat is ten behoeve van het milieu en je geldbeurs. Glaswerk blijkt 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om scheiden is. Glasverval bestaan van flessen, potten en scherven. Zonder te scheiden neemt het glasafval door de volume en massa veel ruimte bij het afval van het bedrijf op. Jij kan daarom heel besparen in jouw afvalkosten. Het glas is ook bovendien volledig om te recyclen. Daarnaast kost het recyclen veel minder kracht dan glaswerk te maken van verse materialen.

Ontstaat daar op jouw bedrijf heel veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de sector van de horeca, dan een container voor glas essentieel. Heb je variërende periodes qua bezigheden? ons werkt met flexibele overeenkomsten omdat jij de aantal containers eenvoudig aanpast.

Het juiste container voor glasafval

Koop het meest geschikte containers voor jouw glasverval op onze dienst. Je heeft de selectie van een container met tweehonderdveertig liters en ook met negenhonderd liter. Er al één glascontainer vanaf €13 per maand en dit wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kiest jij op welke manier frequent ons het container komen legen. ons biedt de voordeligste service.

Zo worden het glas verwerkt

Het kost kost heel veel kracht om glas om te maken van nieuwe materialen. Glasverval is daarentegen een goede grondslag. Er zit gewoonlijk circa 50% oud glas binnen nieuw glas. Bij de verwerken doen we onderscheid tussen wit, bruine, groen en gemengd glazen. Ook worden kurken en ook deksels verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kunnen er zijn bij een heel veel lagere temperatuur glas gemaakt worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heb je vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of contact .

Wat is mag er zijn bij het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gefungeerd heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Daaronder vallen jenever kruikjes, borden, koppen, keramiek en dergelijke. n Warmtebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallend onder vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen beschermd en ook in veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou je daarom beter uitstekend regelen. Het afgesloten rolcontainer van ons ondersteunen bij een beschermd proces van verzameling en ook vernieling van jouw jouw archief. Discreet en beschermd. Documenten worden discreet vervoerd. Zo heeft je 100% zekerheid dat je jouw dossiers veilig vernietigt is. Na vernietiging zullen het restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je je je archief niet wil in de papiercontainer wil werpen. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke informatie en dus beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is echter echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heb je frequent veel afval in het vorm van geheim document? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van ons U. U krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één spleet waar het document exact erin . Wanneer de documenten eenmaal in het container zitten, krijgen niemand ze nog bij . Onze bestuurder komt eenmaal in zoveel tijdstip bij om de container legen en het papier plekke te vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarbij de container via de truck zelf wordt opgeheven en geopend. Het inhoud zal daarna meteen vernietigd.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop je je geheime papieren veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Via het klep in het deksel kun je het documenten in het bak werpen. Jij heeft de keuze uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kiest jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier niet op vervoer gaat, loopt je geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier wordt ingezameld en vernietigd.