Hoevvelhuishoudensop Een Ondergrondse Afvalcontainer ᐅ 13 SIMPELE TIPS

Vlug en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal altijd restvuil blijven bestaan. Tracht het afvalstroom heel beperkt toevallig te bewaren en je zult merken dat deze financieel voordelig is. Via afvalstoffen zo veel eventueel te scheiden, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er zo zo weinig mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Hoevvelhuishoudensop Een Ondergrondse Afvalcontainer

Kies uit van de ruimste assortiment afvalcontainers en bestel de de beste ideale container voor je je restafval. In de afvalcontainer werp je reeds het onrecyclebare afval die je geen verder kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, en glas passen niet in de het container. Eveneens betreffende PMD verdelen bezitten we het juiste container.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam aangaande elke afvalstromen dat in firma’s voortkomen. Deze stromen mogen vaak apart verzameld geraken. Dat is verbeterd aangaande het natuur en het geldbeugel.

Wat mag wel er in de ondernemingsafval?

Hoezo goed je je vuil eveneens verdeelt, er zal steeds overblijvend afval blijven zijn. Tracht dit afvalstroom zo beperkt toevallig te houden en je zult merken dat het economisch voordelig is. Via vuil dus mogelijk mogelijk te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er heel min toevallig overblijvend afval over. In de de afvalcontainer gooi je al het het niet onrecyclebare afvalstoffen die je niet meer kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, PMD en glas horen niet in de afvalcontainer.

Is het scheiden van zakelijk afval noodzakelijk?

Je blijft gedwongen afvalstromingen zoveel eventueel te scheiden. In het Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het streefdoel omschreven goederen opnieuw te benutten indien het mag.

Wat kost een rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven kosten van rolcontainers zijn afhangend van de afvalstroom de afvalstroom stroom van afval, de grootte omvang van de rolcontainer en hoe vaak de container geledigd container ontleegd moet worden zijn. Jij vindt je elke tarieven op de tarievenpagina de.

Welk soort bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je karton, glas, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met restafval containers

In iedere bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons bestel je gemakkelijk en snel een van de vele varianten afvalcontainers. Wij bezorgen hem gratis binnen een dag in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende tarieven zie je meteen tijdens het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je direct observeren of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te ophalen, reduceer je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Bekijk dan even door. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd geschikte inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook gaan voor een ijzeren rolcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is solide en brandveilig, praktisch als de vat op een algemene locatie staat. Je kiest uit diverse inhoudsmaten. De keuze is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geleegd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn ruime hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de generatie van hernieuwbare energie. Restafval schijnt dan eventueel waardeloos, dat is het echter niet! De afvalbranche levert maar zowaar twintig procent van de groene energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaalresten er verwijderd die hun weg verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een nuttige bestemming. Deze zwarte korrelvormige slakken worden ingezet voor het ophogen of creëren van straten. Helaas komen er ook verschillende schadelijke materialen uit in de verbranding die in meer of geringere mate echter in het leefomgeving terecht komen. Om die reden moeten we blijven streven naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Hoevvelhuishoudensop Een Ondergrondse Afvalcontainer:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige overzicht vind je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank geen ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een té grote bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak als dit maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers bieden maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren bij ons?

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor elk soort afval en voor ieder bedrijf. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten we dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Hoevvelhuishoudensop Een Ondergrondse Afvalcontainer

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het terrein van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zestal stappen.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de afhandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de massa rommel in jouw gemengd afval container te verminderen, etappe 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over sorteren bij de bron. Want zuiver aparte afvalstromen worden zo veel als mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het milieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Typen en kosten bedrijfsafval en restafval beheer

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je mag kiezen voor een voordelige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om bij te bepalen die omvang het goed bij je aansluit? Haal dan gauw verbinding op met een van onze deskundigen. Door onze langdurige ervaring met afvalsoorten begrijpen wij exact wat je vereist hebt. En wil je één keer een extra lediging of gewoonlijk een grootte groter? Dan is deze natuurlijk ook geen enkel issue!

De prijzen van de bakken verschillen per afvalsoort, materiaal en literinhoud. Je verhuurt bij ons telkens tegen de laagste prijzen. Restafval is een van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit komt, zoals we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkig zie je bij ons exact waar je aan toe. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat helder wat je voor een algemeen afval container of een bepaalde verschillende bak neerlegt. Wij achten het essentieel dat dit aspect helder is. Op deze manier raak je achteraf niet voor nare verrassingen te zitten.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Hoevvelhuishoudensop Een Ondergrondse Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Toegestaan:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een afvalcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes apart inzamelen. Je hebt de optie uit een zeer gevarieerd assortiment van containers tussen 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de containers buitenshuis staan, of vernieling aan de horizon staat. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan wel 7 keer gerecycled worden. Ook in jouw beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je kunt er op ons op rekenen dat je document- en karton in de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, broden, pasta, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Met name op horecazaken komen deze soorten afvalsoorten vrij, echter ook op kantoren kunt je jouw biologisch afval apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van meer herbruikbaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een groot deel uit ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je andere afvalsoorten te te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Bovendien is het scheiden van je vuilnis ook beter voor het de milieu. PMD kan immers hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen vers grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, jouw PMD wordt immers een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Hoevvelhuishoudensop Een Ondergrondse Afvalcontainer

{service1)

Bij vind je altijd een passende rolcontainer voor het jouw PMD. We bieden diverse kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis levering en nationale bereik, heeft je binnen 24 uren je afvalcontainer bij het gewenste locatie staan. U beslist zelf de verlangde capaciteit en op welke manier frequent de container geleegd moet te worden. Op deze manier weet je dus zeker waar je je afval steeds weg kan en waar je bijdraagt voor een verbeterde omgeving door je afval te splitsen. Bestel snel je goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het milieu minder indien wij afvalstoffen recycleren. Uit jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. De overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en gomballen) (Hard) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemisch teken (deodorant, lak enz.)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal is geplaatst Los karton of ander document
 • Pakket inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Hoe veel vuilnis je sorteert, des te goed dat is ten behoeve van de milieu en ook jouw portemonnee. Glaswerk blijkt één van de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om scheiden is. Glasverval bestaan van flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder het om scheiden pakt het door het ruimte en ook massa veel ruimte in de afval van het bedrijf in. Jij kan dus heel besparen in je afvalkosten. Het glas is tevens volledig te recyclen. Daarnaast kost het recyclen veel minder energie in vergelijking met glaswerk om te produceren van verse grondstoffen.

Komt er bij jouw bedrijf veel glas los, zoals bij de horecabedrijven, dan is een glascontainer essentieel. Heb je variërende tijdsperioden qua bezigheden? wij werkt met flexibele overeenkomsten omdat jij het aantal containers eenvoudig aanpast.

De geschikte bak voor het glasafval

Koop de meest geschikte containers voor je glasverval op onze dienst. Jij heeft de selectie uit een bak van tweehonderdveertig liters en ook van negenhonderd liters. Er is reeds één container voor glas startend bij €13 per maand en ook dit wordt kosteloos geplaatst. Op basis van de de glasafval kies je hoe vaak ons het container komen legen. ons leveren het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het heel veel energie voor het glas te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is daarentegen een prima grondslag. Daar zit gewoonlijk circa 50% oudere glas in nieuw glazen. Tijdens de verwerken doen we verschil tussen wit, bruine, groene en bont glas. Daarnaast zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas te recyclen, kunnen er zijn bij één veel kleinere warmte glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragenlijst of neem neem contact .

Wat mag wel er zijn bij het de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasverval die gediend heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Daaronder vallend jenever kruiken, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief dienen veilig en ook op veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou je dus beter uitstekend regelen. Het afgesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen bij een veilig proces van verzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heb je 100% garantie dat je jouw dossiers beschermd vernietigt is. Na vernietiging zullen het restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jouw dossiers niet in het papiercontainer wil gooien. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke informatie en dus best vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb je frequent veel vuil in de vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan dan een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat één gleuf waarin het document precies erin . Als het papieren al in het container zitten, krijgt zij meer in handen. Onze bestuurder arriveert eens de zoveel tijd bij om het bak te legen en het documenten plekke te vernietigen binnen onze truck. Ook dit functioneert middels een afgesloten systeem waarin het container via het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het inhoud zal vervolgens direct vernietigd.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij jouw geheime papieren veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klep in het deksel kan je de papieren in de container werpen. Jij heeft de selectie van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je dossier niet op vervoer gaat, loop jij geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke wijze worden verzameld en vernietigd.