Houben Containerverhuur 🔴 3 VERBAZENDE FEITEN

Snel en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook sorteert, er zal altijd overblijvend afval blijven bestaan. Probeer het stroom van afval zo klein toevallig te bewaren en je zal merken dat deze financieel voordelig is. Met vuil heel mogelijk toevallig te sorteren, zoals papier/karton, PMD, glas, en swill, rest er zo zo weinig eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Houben Containerverhuur

Selecteer van de ruimste aanbod rolcontainers en koop de ideale container voor je overblijvend afval. In de restafvalcontainer gooi je al het de onrecyclebare afvalstoffen dat je geen meer kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, en vensterglas passen niet in de het container. Tevens omtrent PMD scheiden hebben wij de juiste container.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam voor elke afvalstromen dat bij bedrijven ontstaan. Dit stromingen zouden dikwijls afzonderlijk ingezameld worden. Het is goed betreffende de natuur en de geldbeugel.

Wat is toegestaan er binnen ondernemingsafval?

Hoezo uitstekend je je afval ook verdeelt, er zal telkens overblijvend afval voortdurend zijn. Tracht deze afvalstroompje heel minimaal eventueel te bewaren en je zult opmerken dat deze geldelijk gunstig is. Met afvalstoffen zo veel toevallig te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er heel min eventueel restvuil over. Binnen de rest restafvalcontainer gooi je je reeds het niet-recyclebare afval welke je geen meer kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, PMD en vensterglas passen geen in de het afvalcontainer.

Is scheiden verdelen van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je bent verplicht afvalstromen zoveel eventueel te verdelen. In de de Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het doel bedoeling beschreven artikelen nogmaals te aanwenden waar het mag.

Wat kost een container een container container bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven voor de rolcontainers zijn afhangend van de afvalstroom stroom van afval, de grootte afmeting van container en hoe vaak de container geledigd afvalcontainer geleegd dient worden. U ontdekt alle tarieven op de de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je documenten, vensters, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met restafval containers

In elke organisatie komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons koop je gemakkelijk en rap een van de verschillende typen rolcontainers. Wij bezorgen hem gratis binnen 24 uur in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze scherpe tarieven zie je meteen in het bestelproces. Nuttig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te ophalen, verminder je de aantal restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Lees dan even voort. Of koop direct jouw restafval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos juiste verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook gaan voor een metalen afvalcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, handig als de bak op een publieke plaats staat. Je selecteert uit meerdere volumematen. De keuze is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geledigd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de twaalf omvangrijke moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de generatie van duurzame kracht. Gemengd afval schijnt dan misschien nutteloos, dat is het echter niet! De afvalsector levert maar liefst 20% van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de resterende metaalresten er verwijderd die hun weg voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een functionele bestemming. Deze zwarte korrelige slakken worden gebruikt voor het ophogen of aanleggen van wegen. Helaas komen er ook allerlei giftige substanties vrij tijdens de verbranden die in meer of kleinere mate desondanks in het leefomgeving belanden. Daarom moeten we doorgaan met streven naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Houben Containerverhuur:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, het adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We bieden de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien huur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De containers dichten adequaat af waardoor er niet plagen bij het vuilnis kunnen. Ook kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een te ruime container.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig hebt is
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak als dit slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor elk soort vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Houben Containerverhuur

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het vlak van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit 6 treden.

Hoger op de orde, des te ecologischer de afhandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de massa rommel in jouw restafvalcontainer te verminderen, etappe 1. Dit doen wij door te aanbevelen over scheiden bij de oorsprong. Want zuiver gescheiden afvalstromen worden zoveel als kan hergebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Stap 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het natuur en draagt niet bij aan een kringloop maatschappij.

Soorten en kosten zakelijk afval en algemeen afval verwerking

De volume voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot wel 2500 liter en alles daar ertussen. Je kunt kiezen voor een gunstige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om bij te ramen welke maat het perfect bij je past? Haal dan gauw contact op met één van onze experts. Dankzij onze vele jaren ervaring met afvalstromen kennen wij juist wat je vereist hebt. En wens je één keer een meer leegmaken of regulier een grootte ruimer? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen enkel kwestie!

De tarieven van de bakken verschillen per afvalstroom, stof en volume. Je huurt bij ons altijd tegen de laagste prijzen. Gemengd afval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit komt, zoals we bedoelden, door zijn effect op het milieu. Gelukkigerwijs zie je bij ons exact waarvoor je te maken hebt. In ons simpele bestelsysteem is aangegeven overtuigend wat je voor een gemengd afval container of een andere container betaalt. Wij vinden het essentieel dat dit aspect duidelijk is. Hierdoor ben je naderhand nooit voor onaangename ontdekkingen te staan.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Houben Containerverhuur

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papier, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en magazines. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Laat een afvalcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes gescheiden verzamelen. Je hebt de keuze tussen een zeer uitgebreid aanbod van afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een brede keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast als de containers buiten staan, of wanneer vandalisme aan de loer staat. Kies, afhankelijk van je nood, de meest gepaste grootte. Daarna beslis je op welke manier vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Document kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Ook in je portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat je papier- en papier op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt als grondstof voor nieuwe producten. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en etensresten. Denk aan piepers, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name op horecazaken komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter tevens op kantoren kunt je je biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit meer recyclebaar afval dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je andere afvalstromen te verzamelen, zitten je containers minder snel vlug gevuld. Bovendien ligt het apart houden van je afval ook goed voor het de milieu. PMD mag immers hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor verse producten te produceren, jouw PMD is namelijk één grondstof!

De juiste container voor het PMD en Houben Containerverhuur

{service1)

Bij vind je steeds een passende afvalcontainer voor je PMD. Wij bieden verschillende kunststof afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis levering en landelijke bereik, heeft je in 24 uur jouw container bij de gewenste locatie geplaatst. U bepaalt zelf de gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak de container geleegd dient te zijn. Zo weet je daarom zeker waar je jouw afval altijd weg kunt en dat je meewerkt voor een beter omgeving door je vuilnis te scheiden. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, want wij belasten het milieu veel als wij afvalstoffen hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. De resterende plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Pakketten met aluminium laagje binnenin (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook gomballen) (Hard) kunststof waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, lak enz.)
 • Pakketten met ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof is geplaatst Los karton ofwel verschillend papier
 • Pakket met van gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Hoe meer vuilnis jezelf sorteert, des te goed dat is ten behoeve van de milieu en ook jouw portemonnee. Glas blijkt 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te splitsen is. Glasafval bestaan van flesjes, potjes en scherven. Zonder om splitsen pakt het vanwege het volume en massa veel plaats bij het bedrijfsafval op. Jij kunt daarom heel besparen op jouw afvalkosten. Het glas is ook tevens volledig om te recyclen. Ook verbruikt het recyclen veel minder energie in vergelijking met glaswerk te produceren uit verse grondstoffen.

Ontstaat daar op je onderneming heel veel glas vrij, zoals in de sector van de horecabedrijven, dan is één glascontainer essentieel. Heb je wisselende tijdsperioden qua drukte? ons functioneert met flexibele contracten waardoor je het nummer containers eenvoudig verandert.

De geschikte container voor het glas restafval

Koop de meest geschikte containers voor het je glasafval op ons. Jij heeft de keuze uit een bak met 240 liters en ook met negenhonderd liters. Er is reeds één container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en deze wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van de afval kiest je op welke manier frequent ons het bak zullen komen ledigen. wij leveren de voordeligste dienstverlening.

Zo wordt het glas verwerkt

Het kost veel kracht voor het glas te produceren uit verse grondstoffen. Glasafval is daarentegen een goede basis. Daar zitten meestal circa 50% oud glazen in nieuwe glas. Tijdens de verwerken maken we onderscheid onder wit, bruine, groen en gemengd glas. Ook zijn kurk en deksels verwijderd. Door het glas te hergebruiken, kunnen er op één heel veel lagere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heb je vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragen of verbinding .

Wat is mag er zijn bij het de glasafval?

Wel:

Leeg glasverval die gefungeerd had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porselein. Daaronder vallend kruikjes, borden, kopjes, keramiek etc. n Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en op een veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging kan je dus beter uitstekend regelen. Het gesloten rolcontainer van onze dienst helpen bij een veilig proces van verzameling en ook vernieling van jouw archief. Discreet en ook beschermd. Documenten zullen discreet vervoerd. Op deze manier heb je 100% garantie dat jouw archief veilig vernietigd zijn. Na vernietiging zullen het restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je je jouw archief niet in de de papiercontainer wilt werpen. Enkele documenten bezitten geheime informatie en kunnen dus best vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb je frequent veel vuil in de vorm van geheim document? Kies voor het archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft één spleet waar het papier precies doorheen . Wanneer de papieren eenmaal in de bak zitten, krijgt niemand ze nog bij . Onze bestuurder komt eens in de tijdstip bij om het container te legen en het papier ter plekke vernietigen binnen onze truck. Ook dit werkt middels een gesloten mechanisme waarbij het bak door het vrachtwagen zelf is opgeheven en geopend. De inhoud wordt vervolgens direct vernielt.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klep in de deksel kun jij het papieren in de container werpen. Je heeft de keuze van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kies jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw dossier geen op vervoer is, loopt jij geen gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en vernietigd.