Hout In Restafval ➡️ 15 OPMERKELIJKE GEHEIMEN

Snel en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal steeds restafval voortdurend bestaan. Poog deze afvalstroom heel beperkt eventueel te houden en je zult merken dat dit financieel gunstig is. Met afval zo veel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er heel zo weinig mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Hout In Restafval

Kies bij het grootste meest uitgebreide aanbod rolcontainers en bestel het meest geschikte rolcontainer geschikt voor je restvuil. Binnen het restafvalcontainer gooi je al het onrecyclebare afval welke je niet extra kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, en ruiten horen geen in de rest afvalcontainer. Ook betreffende PMD verdelen bezitten we de juiste juiste rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming voor ieder afvalstromingen die bij firma’s ontstaan. Die stromingen zouden vaak afzonderlijk opgehaald zijn. Dat is beter aangaande het milieu en het geldtas.

Wat mag wel er binnen zakelijk afval?

Hoezo uitstekend je je afval tevens scheidt, er gaat telkens restvuil aanwezig voorkomen. Probeer het afvalstroompje zo minimaal toevallig te behouden en je gaat zien dat dit geldelijk voordeelgevend is. Door afvalstoffen zo veel toevallig te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er zo min toevallig restvuil over. Binnen het afvalcontainer werp je reeds het niet niet te recyclen vuil welke je geen meer kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, PMD en vensterglas thuishoren niet in de de restafvalcontainer.

Is het sorteren van zakelijk afval gedwongen?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen mogelijk mogelijk te scheiden. In de de Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel vermeld producten nogmaals te aanwenden waar het kan.

Wat kost een container voor container voor?

De tarieven voor containers afhankelijk afhankelijk van het afvalstroompje, de afmeting van afvalcontainer en hoevaak de container afvalcontainer geledigd moet worden zijn. Jij vindt je ieder prijzen op de tarievenpagina de.

Welk type afval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je papier, glas, swill en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In iedere organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons neem je gemakkelijk en vlug een van de vele typen vuilcontainers. Wij bezorgen hem gratis in een etmaal in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze concurrerende kosten zie je meteen in het aankoopproces. Handig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Restafval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te ophalen, reduceer je de massa gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Bekijk dan even voort. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos juiste ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook opteren voor een metalen afvalcontainer. Een stalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, praktisch als de vat op een algemene plaats staat. Je kiest uit meerdere volumematen. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) ontdaan moeten zijn. Een gemengd afval container wordt gratis bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf ruime actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de productie van hernieuwbare kracht. Gemengd afval schijnt dan eventueel waardeloos, dat is het echter niet! De afvalsector produceert maar minstens twintig procent van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metalen er uitgehaald die hun weg voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een functionele bestemming. Deze gitzwarte korrelige slakken worden gebruikt voor het verhogen of bouwen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei schadelijke materialen vrij tijdens de verbranden die in meer of geringere mate desondanks in het natuur komen. Om die reden moeten we blijven zoeken naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Hout In Restafval:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige lijst vind je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De containers dichten adequaat af zodat er geen plagen bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té grote container.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container wanneer dit slechts halfvol is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de correcte wijze verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We bieden een passende uitkomst voor ieder type afval en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Hout In Restafval

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zes treden.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe milieuvriendelijker de afhandeling. Zo proberen wij samen met jou de volume rommel in jouw restafvalcontainer te verlagen, stap 1. Dit realiseren wij door te adviseren over scheiden bij de oorsprong. Want puur aparte afvalstromen worden zoveel mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het natuur en neemt deel niet bij aan een kringloop maatschappij.

Categorieën en kosten zakelijk afval en restafval verwerking

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer schommelt van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en alles daar tussendoor. Je mag kiezen voor een gunstige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om bij te bepalen welke grootte het perfect bij je aansluit? Pak dan snel verbinding op met één van onze deskundigen. Met onze jarenlange ervaring met afvalmaterialen kennen wij precies wat je vereist hebt. En verlang je één keer een extra lediging of gewoonlijk een grootte groter? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

De prijzen van de containers variëren per afvalsoort, grondstof en literinhoud. Je huurt bij ons steeds tegen de scherpste prijzen. Gemengd afval is een van de kostbaardere afvalstromen. Dit voortvloeit, als we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkig zie je bij ons precies voor wat je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelsysteem is aangegeven duidelijk wat je voor een algemeen afval container of een alternatieve bak betaalt. Wij achten het cruciaal dat dit aspect transparant is. Zo kom je naderhand geen voor nare ontdekkingen te zitten.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Hout In Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je ziet zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Toegestaan:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk gescheiden inzamelen. Je hebt de optie uit een erg uitgebreid assortiment met containers van 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Karton

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en papier vind je bij ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen container is geschikt als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vandalisme aan de horizon staat. Kies, afhankelijk van je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan wel 7 keer hergebruikt worden. Ook in jouw beurs bespaart het beduidend als je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat jouw document- en papier in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt als basis tot nieuw producten. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk aan aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groentes en fruit en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze afvalstromen beschikbaar, echter tevens in kantoren kunt je je biologisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit meer herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk deel van bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalstromen te te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug vol. Daarnaast is het scheiden van je vuilnis tevens goed voor het omgeving. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Hierdoor moeten er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, jouw PMD is namelijk een grondstof!

De juiste container voor het PMD en Hout In Restafval

{service1)

Bij vind je steeds een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. We bieden verschillende plastic rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze bezorging en nationale dekking, heb je binnen 24 uur je container bij de verlangde locatie staan. Je bepaalt zelf het verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent de afvalcontainer geledigd moet te worden. Op deze manier ken je dus vast waar je je afval altijd kwijt kan en dat je bijdraagt aan een verbeterde omgeving door jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, want we belasten het milieu veel minder als wij afvalstoffen recycleren. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om daarna hergebruikt te zijn. Het overgebleven kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laagje binnenin (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stijf) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, verf etc)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal zit gestopt Los doosjes ofwel ander papier
 • Verpakking inclusief chemische materialen
 • Glasafval

Hoe veel vuilnis jezelf scheidt, hoe goed dat is voor het milieu en jouw portemonnee. Glaswerk is één uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te splitsen is. Glasverval bestaan uit flessen, potjes en ook scherven. Zonder om splitsen neemt het door de volume en ook massa veel ruimte bij de bedrijfsafval op. Jij kan daarom flink besparen op jouw kosten voor afval. Het is tevens volledig te hergebruiken. Ook verbruikt het veel kleiner energie dan glazen te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Komt er bij je onderneming heel veel glas los, bijvoorbeeld in de horeca, dan is is één glascontainer onmisbaar. Heb jij wisselende periodes met betrekking tot drukte? ons werkt samen met aanpasbare overeenkomsten omdat je de aantal bakken makkelijk aanpast.

De geschikte container voor glasafval

Bestel het beste bakken voor je glasafval bij ons. Jij heeft de keuze uit selectie uit een bak van tweehonderdveertig liter en ook met negenhonderd liter. Er is reeds één glascontainer vanaf €13 per maand en ook dit wordt kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kiest je op welke manier frequent wij het container zullen komen ledigen. ons leveren de meest voordelige service.

Zo worden het glas bewerkt

Het kost heel veel energie voor het het glas te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen een prima grondslag. Er zit gewoonlijk circa 50% oud glazen binnen nieuw glas. Tijdens het bewerken maken wij verschil tussen blank, bruin, groen en gemengd glas. Ook worden kurk en dekseltjes verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kunnen er op een heel veel kleinere warmte glazen gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragen of neem contact .

Wat mag er bij het het glasafval?

Wel:

Lege glasafval dat gediend had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Daaronder vallend jenever kruiken, borden, kopjes, keramiek etc. n Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen beschermd en in veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan jij daarom best goed regelen. De afgesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces van verzameling en vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heb jij honderd procent zekerheid dat je archief veilig vernietigt is. Na vernieling worden de restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je jij je archief niet wil in de het papiercontainer wil werpen. Enkele documenten bezitten vertrouwelijke informatie en dus beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van grote aantallen archief is zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij frequent een grote hoeveelheid vuil in het vorm van geheim papier? Kies dan voor archiefvernietiging van ons U. Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze container heeft één spleet waar het papier exact erin . Als de papieren eenmaal binnen het bak zijn, krijgen niemand zij nog in . Onze chauffeur arriveert eenmaal de tijd bij om de bak legen en het papier ter plaats te vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een gesloten mechanisme waarin de bak via de vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. De content wordt daarna meteen vernietigd.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop je je geheime papieren veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Door het klepje in het deksel kan je de documenten in het container werpen. Jij heeft de selectie van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kiest je de gewenst frequentie van lediging. Omdat jouw dossier niet op het vervoer gaat, loopt jij geen gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kunt voor je archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden verzameld en vernietigd.