Hoza Rolcontainers ☑️ 12 VERRASSENDE HACKS

Gauw en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook scheidt, er zal telkens restafval blijven bestaan. Poog deze stroom van afval dus minimaal toevallig te behouden en je zal zien dat dit economisch gunstig is. Via afvalstoffen dus zoveel toevallig te sorteren, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er zo min mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Hoza Rolcontainers

Kies uit het grootste ruimste aanbod containers en koop het beste afvalcontainer geschikt voor je restvuil. In de container gooi je al het niet-recyclebare afval dat je niet extra kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, en ruiten horen niet thuis in de rest restafvalcontainer. Tevens betreffende PMD scheiden beschikken we de juiste correcte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming betreffende elke afvalstromingen dat binnen ondernemingen vrijkomen. Die afvalstromen zouden dikwijls afzonderlijk verzameld geraken. Dit is verbeterd aangaande het milieu en de geldtas.

Wat kan er in de ondernemingsafval?

Op welke manier uitstekend je je vuil eveneens sorteert, er zal er altijd overblijvend afval aanwezig zijn. Poog dit afvalstroom dus klein toevallig te behouden en je gaat merken dat het financieel voordelig is. Met afvalstoffen zo veel mogelijk te sorteren, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er zo min toevallig restvuil over. In de restafvalcontainer gooi je je reeds het onrecyclebare afvalstoffen welke je geen extra kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, PMD en vensterglas thuishoren niet in de het container.

Is het scheiden scheiden van ondernemingsafval gedwongen?

Je wordt noodzakelijk afvalstromingen mogelijk eventueel te sorteren. Binnen de Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het doel doel vermeld artikelen weer te gebruiken als het mag.

Wat kost een container een container voor rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen van containers zijn hangt af van de afvalstroom het afvalstroompje, de grootte van afmeting van rolcontainer en hoe vaak de container geledigd moet worden geraken. Jij vindt elke tarieven op de tarievenpagina de.

Welk soort restafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je documenten, ruiten, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met restafval containers

In elke organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons bestel je eenvoudig en vlug een van de vele varianten afvalcontainers. Wij leveren hem kosteloos in een dag in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze lage kosten zie je meteen gedurende het bestelproces. Handig, want dan kun je direct zien of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Restafval is wegens zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te zamelen, verminder je de massa gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Doorlees dan even door. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd juiste inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook gaan voor een ijzeren rolcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is solide en brandveilig, praktisch als de container op een publieke plek staat. Je gaat uit diverse volumematen. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geleegd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt gratis bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de 12 grote hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de productie van groene stroom. Restafval lijkt dan eventueel zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalbranche levert maar liefst een vijfde van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de laatste metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun pad verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een bruikbare doel. Deze donkere korrelige resten worden gebruikt voor het aanvullen of aanleggen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende giftige substanties uit tijdens de verbranden die in bepaalde of kleinere mate echter in het leefomgeving terecht komen. Dus moeten we volhouden met zoeken naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Hoza Rolcontainers:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. Wij leveren de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door onze handige overzicht vind je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten adequaat af zodat er geen plagen bij het vuilnis kan. Ook kan stank geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té ruime container.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de bak wanneer dit slechts halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We bieden een passende oplossing voor elk soort afval en voor elk bedrijf. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Hoza Rolcontainers

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zes treden.

Hoger op de orde, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo proberen wij samen met jou de massa rommel in jouw gemengd afval container te verlagen, etappe 1. Dit doen wij door te aanbevelen over scheiden bij de afkomst. Want ongemengd afzonderlijke afvalsoorten worden zo veel als mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is nadelig voor het natuur en draagt niet bij aan een circulaire systeem.

Soorten en prijzen zakelijk afval en restafval verwerking

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieert van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en ieder daar tussendoor. Je mag opteren voor een voordelige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om naar te schatten welke maat het beste bij je past? Neem dan snel verbinding op met één van onze deskundigen. Met onze jarenlange kennis met afvalsoorten weten wij precies wat je nodig hebt. En wens je één keer een meer leegmaken of standaard een formaat grotere? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen kwestie!

De kosten van de bakken wisselen per afvalstroom, grondstof en volume. Je huurt bij ons altijd tegen de meest voordelige tarieven. Gemengd afval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit ontstaat, zoals we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkig vind je bij ons precies voor wat je aan toe. In ons simpele bestelproces is aangegeven helder wat je voor een specifieke algemeen afval container of een andere alternatieve rolcontainer neerlegt. Wij beschouwen het essentieel dat dit helder is. Zo ben je achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan.

Hoe houd je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Hoza Rolcontainers

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Gelijk je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papier, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer zetten, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes gescheiden verzamelen. Je krijgt de keuze uit een heel uitgebreid aanbod van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Karton

De meest geschikte afvalcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je hebt een ruime keuze tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de horizon ligt. Selecteer, naargelang van je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Vervolgens beslis je hoe vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Ook in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je kunt er op ons op rekenen dat je document- en papier in de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en gebruikt voor basis tot nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch afval, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten vrij, maar ook op kantoor mag je je organisch vuilnis apart houden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk van extra herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Onopgemerkt bestaande een groot gedeelte uit ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je andere afvalstromen in zamelen, geraken je containers minder vlug gevuld. Bovendien ligt het apart houden van uw afval tevens beter voor de omgeving. PMD mag immers hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te maken, je PMD is namelijk een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Hoza Rolcontainers

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte rolcontainer voor het je PMD. Wij bieden verschillende kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, gratis bezorging en landelijke dekking, heeft je binnen 24 uren je afvalcontainer bij het verlangde locatie staan. U bepaalt zelfstandig het gewenste capaciteit en op welke manier vaak de container geleegd dient te worden. Zo weet je dus zeker dat je jouw afval altijd kwijt kan en waar je meewerkt aan een beter omgeving via je vuilnis te scheiden. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is belangrijk, want we belasten het milieu minder minder indien we afvalstoffen hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. De resterende plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Piepschuim Pakketten inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en kauwgom) (Stijf) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Draagtas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen met chemische teken (antitranspirant, lak etc)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend stof zit gestopt Afzonderlijk doosjes of verschillend papier
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Des te veel vuilnis je sorteert, hoe goed dat het zal zijn voor de milieu en ook jouw geldbeurs. Glaswerk is 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te scheiden zijn. Glasafval bestaan uit flesjes, potjes en ook scherven. Zonder het om splitsen neemt het glasafval door de volume en ook gewicht heel veel ruimte bij de afval van het bedrijf in. Je kan dus flink uit besparen op jouw kosten voor afval. Het is ook bovendien compleet te recyclen. Ook verbruikt het recyclen veel kleiner kracht dan glazen te maken uit nieuwe grondstoffen.

Komt daar op je onderneming veel glas vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan is een glascontainer essentieel. Heb je wisselende tijdsperioden qua bezigheden? wij werkt samen met flexibele overeenkomsten waardoor je de nummer containers makkelijk aanpast.

De juiste container voor glas restafval

Koop de meest geschikte containers voor het jouw glasafval op ons. Jij heeft de selectie uit een bak van tweehonderdveertig liters en ook van negenhonderd liter. Er reeds een container voor glas startend bij €13 per maand en dit worden gratis neergezet. Op basis van de hoeveelheid glasafval kiest jij hoe vaak wij het container komen legen. wij biedt het meest voordelige service.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het kost kost heel veel kracht voor het het glas te produceren van verse grondstoffen. Glasverval is daarentegen één prima basis. Daar zit gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas binnen nieuwe glazen. Bij het verwerken doen we onderscheid onder wit, bruine, groene en ook bont glazen. Ook zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Door het glas te hergebruiken, kan er op een heel veel kleinere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces dus. Heb je vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragenlijst of contact op.

Wat mag er zijn bij het het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gediend heeft zoals verpakking

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallen kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk etc. n Hittebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet beschermd en ook op veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging zou jij dus beter uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainer van ons ons helpen bij een veilig proces van inzameling en vernietiging van jouw jouw archief. Discreet en ook veilig. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft je honderd procent zekerheid dat je archief veilig vernietigd is. Na vernietiging worden de restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat jij je dossiers niet wil in de het papiercontainer wilt werpen. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus beter vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb jij frequent een grote hoeveelheid afval in de gedaante van geheim document? Kies dan voor archiefvernietiging van ons . U krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze container bevat één spleet waar het papier exact erin . Wanneer het papieren eenmaal binnen de bak zijn, krijgt zij nog bij handen. Onze bestuurder komt eenmaal in zoveel tijd langs om het bak te legen en het documenten ter plekke te vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarin het container via het vrachtwagen zelf is opgeheven en geopend. De inhoud wordt daarna direct vernietigd.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klep in het deksel kun je het papieren in het container gooien. Jij heeft de keuze van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw noden kiest jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw archief geen op transport gaat, loop je geen gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze wordt verzameld en verwoest.