Hrm Restafval ✔️ 14 VERRASSENDE TIPS

Snel en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook scheidt, er zal telkens restafval blijven bestaan. Poog dit afvalstroompje dus beperkt mogelijk te behouden en je zal zien dat het financieel voordeelgevend is. Met vuil dus zoveel toevallig te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er zo min eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Hrm Restafval

Selecteer uit het grootste grootste aanbod afvalcontainers en koop de beste ideale afvalcontainer geschikt voor je overblijvend afval. In de de rest restafvalcontainer gooi je al het niet-recyclebare vuil die je niet meer kan verdelen. Karton/karton, swill, en vensterglas thuishoren geen binnen de container. Tevens omtrent PMD sorteren bezitten ons de juiste juiste afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de naam voor elke afvalstromen welke binnen bedrijven ontstaan. Die stromen kunnen dikwijls gescheiden ingezameld worden. Het is goed betreffende het leefomgeving en de portemonnee geldtas.

Wat kan er binnen bedrijfsafval?

Hoe goed je je afvalstoffen tevens verdeelt, er gaat altijd overblijvend afval blijven zijn. Tracht deze stroom van afval dus klein mogelijk te bewaren en je zult merken dat deze economisch voordelig is. Door afvalstoffen heel mogelijk eventueel te scheiden, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er dus min eventueel overblijvend afval over. Binnen het container gooi je je reeds het niet-recyclebare afvalstoffen welke je niet verder kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, PMD en ruiten passen niet thuis binnen de rest afvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van zakelijk afval gedwongen?

Je bent noodzakelijk afvalstromen zoveel mogelijk te verdelen. In het landelijk Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het bedoeling beschreven producten nogmaals te aanwenden indien dat lukt.

Wat kost een een container container voor bedrijfsafval?

De tarieven tarieven voor de afvalcontainers zijn afhankelijk hangt af van het stroom van afval, de grootte omvang van de container en hoe vaak de container geledigd container ontleegd dient worden. Je vindt je elke kosten op tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je karton, vensters, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In ieder onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons neem je eenvoudig en vlug een van de vele varianten afvalcontainers. Wij brengen hem zonder kosten binnen 24 uur in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe prijzen zie je gelijk in het bestelproces. Praktisch, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Restafval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te ophalen, verklein je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even door. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd juiste ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook gaan voor een metalen rolcontainer. Een ijzeren rolcontainer is hufterproof en brandbestendig, handig als de vat op een openbare plek staat. Je kiest uit diverse volumematen. De selectie is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geledigd moeten worden. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de dozijn omvangrijke hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de generatie van hernieuwbare kracht. Restafval schijnt dan wellicht zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalindustrie produceert maar zowaar 20% van de groene stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaaldeeltjes er uitgehaald die hun pad vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een nuttige toepassing. Deze gitzwarte korrelachtige resten worden toegepast voor het aanvullen of creëren van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke materialen uit tijdens de verbrandingsproces die in bepaalde of kleinere mate echter in het milieu terecht komen. Daarom moeten we doorgaan met streven naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Hrm Restafval:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige lijst ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af zodat er geen ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te ruime container.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container als dit slechts halfgevuld is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren bij ons?

Redenen een container op wielen huren bij onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor elk type vuilnis en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Hrm Restafval

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zes stappen.

Hoe hoger op de orde, hoe milieuvriendelijker de afhandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de volume rommel in jouw algemeen afval container te verlagen, stap 1. Dit realiseren wij door te adviseren over sorteren bij de afkomst. Want zuiver aparte afvalstromen worden zo veel als mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het milieu en draagt niet bij aan een circulaire systeem.

Soorten en kosten bedrijfsafval en gemengd afval verwerking

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar tussenin. Je kan kiezen voor een betaalbare synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om in te schatten wat omvang het goed bij je past? Neem dan gauw contact op met één van onze experts. Door onze vele jaren kennis met afvalmaterialen weten wij juist wat je benodigd hebt. En wil je eenmalig een meer legen of gewoonlijk een grootte grotere? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De kosten van de rolcontainers verschillen per afvalsoort, materiaal en volume. Je verhuurt bij ons steeds tegen de laagste kosten. Gemengd afval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit voortvloeit, gelijk we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkig ervaar je bij ons precies waar je te maken hebt. In ons simpele bestelsysteem staat overtuigend wat je voor een algemeen afval container of een andere andere rolcontainer betaalt. Wij achten het cruciaal dat deze informatie helder is. Op deze manier raak je later geen voor onaangename onthullingen te zitten.

Hoe hou je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Hrm Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je hebt de optie tussen een heel uitgebreid aanbod van afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je papier en papier vind je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een brede selectie tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren container is gepast als de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vernieling aan de loer staat. Kies, afhankelijk van je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan wel 7 maal gerecycled worden. Tevens in jouw beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je kunt er bij ons aan vertrouwen dat jouw papier- en karton op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en ingezet als basis tot nieuw artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, broden, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, taart, groenten en fruit en melkproducten. Met name bij horecazaken komen deze soorten afvalstromen vrij, echter ook op kantoor mag je je organisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk uit meer herbruikbaar afval als je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk deel van ondernemingsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren allemaal tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalstromen in te zamelen, geraken je containers minder snel gevuld. Bovendien ligt het apart houden uit uw vuilnis ook beter voor het de milieu. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, je PMD wordt immers één basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en Hrm Restafval

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. We bieden verschillende kunststof rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze bezorging en nationale dekking, heeft je in 24 uren jouw afvalcontainer bij het verlangde locatie staan. Je bepaalt zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak de container geledigd moet te zijn. Zo weet je dus vast dat je je vuilnis steeds kwijt kunt en waar je meewerkt aan een verbeterde omgeving via jouw afval te splitsen. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, omdat wij belasten het milieu veel indien we afvalstoffen recycleren. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. De overgebleven kunststof wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stevig) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Shopper boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander materiaal zit geplaatst Los karton of ander document
 • Verpakking met chemische materialen
 • Glasverval

Des te meer vuilnis jezelf scheidt, des te beter dat het is voor het milieubescherming en jouw portemonnee. Glaswerk is één van de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te scheiden is. Glasverval bestaan van flesjes, potten en scherven. Zonder het te scheiden pakt het glasafval door de ruimte en gewicht veel ruimte in het afval van het bedrijf op. Je kan daarom flink uit besparen op je afvalkosten. Het is ook tevens volledig om te recyclen. Ook kost het heel veel minder kracht in vergelijking met glaswerk te produceren van nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er op jouw bedrijf veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan is één glascontainer onmisbaar. Heb jij variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons functioneert met flexibele contracten waardoor je het nummer containers makkelijk aanpast.

Het juiste bak voor het glasafval

Bestel de meest geschikte containers voor je glasafval op onze dienst. Jij heeft de keuze uit selectie uit één bak van 240 liter en met 900 liter. Er is al een container voor glas startend bij €13 elke maandelijkse periode en ook deze worden gratis geplaatst. Op basis van de hoeveelheid glasafval kies jij op welke manier frequent wij het container zullen komen legen. wij biedt het voordeligste service.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het veel kracht voor het glas te maken van verse grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen één goede grondslag. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas in nieuwe glas. Bij het verwerken doen wij onderscheid tussen wit, bruin, groen en ook bont glazen. Daarnaast zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Door glas te recyclen, kan er zijn op één veel kleinere warmte glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en duurzaam proces dus. Heeft je vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact op.

Wat is mag er bij het glasverval?

Wel:

Lege glasverval die gefungeerd heeft als verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallen kruiken, borden, kopjes, keramiek en dergelijke. n Warmtebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet veilig en in een veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou jij dus best goed organiseren. Het gesloten rolcontainer van onze dienst helpen tijdens een beschermd proces voor inzameling en vernieling van dossiers. Discreet en beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heb je 100% zekerheid dat je je archief beschermd vernietigd zijn. Na vernietiging zullen het restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je dossiers niet wil in de het papiercontainer wilt werpen. Enkele documenten bevatten geheime informatie en kunnen dus best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen archief is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij frequent veel vuil in de de gedaante van geheim document? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één spleet waarin het papier exact erin past. Wanneer het papieren al binnen het bak zitten, krijgt ze nog in . Onze chauffeur komt eenmaal in de tijdstip langs om het container ledigen en het papier plaats vernielen in onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarin het container via de vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. De inhoud wordt daarna direct vernielt.

De geschikte container voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten containers op wielen van ons. Via het klepje in de deksel kan jij de papieren in het bak gooien. Je heeft de selectie uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw behoefte kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je archief geen op vervoer is, loopt jij geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor je dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De inzameling van je dossier verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt ingezameld en verwoest.