Hudales Recycling En Afvalverwerking ✔️ 7 VERRASSENDE HACKS

Gauw en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook scheidt, er zal telkens restafval aanwezig bestaan. Probeer dit afvalstroompje zo minimaal eventueel te behouden en je zal opmerken dat deze financieel voordelig is. Door afvalstoffen zo zoveel toevallig te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er heel minimaal mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Hudales Recycling En Afvalverwerking

Kies uit bij de ruimste aanbod rolcontainers en bestel de het meest geschikte container voor je restvuil. In de rest restafvalcontainer werp je al het het niet onrecyclebare afval die je geen verder kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, en glas horen niet in de het restafvalcontainer. Eveneens betreffende PMD sorteren hebben wij de correcte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming voor alle afvalstromingen die binnen bedrijven ontstaan. Dit stromingen kunnen dikwijls afzonderlijk opgehaald zijn. Dit is verbeterd aangaande het milieu en de portemonnee geldbeugel.

Wat is toegestaan er in de zakelijk afval?

Hoezo prima je je afval eveneens sorteert, er zal er steeds restvuil voortdurend bestaan. Tracht het afvalstroompje zo klein toevallig te behouden en je zult merken dat het financieel voordelig is. Door afval zo mogelijk toevallig te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er heel min mogelijk overblijvend afval over. Binnen de container werp je al de niet te recyclen vuil dat je geen verder kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, PMD en vensterglas passen geen in de de rest container.

Is het scheiden scheiden van zakelijk afval noodzakelijk?

Je bent gedwongen afvalstromingen zoveel eventueel te verdelen. In de de Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het doel doel beschreven goederen nogmaals te aanwenden indien dat kan.

Wat kost een een container voor container bedrijfsafval?

De tarieven kosten voor afvalcontainers afhankelijk afhankelijk van het stroom van afval, de grootte grootte van de afvalcontainer alsook hoe vaak de rolcontainer geleegd dient geraken. Jij vindt ieder prijzen op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je papier, glas, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met restafval containers

In iedere onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons neem je gemakkelijk en snel een van de vele typen afvalcontainers. Wij brengen hem kosteloos in een dag in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze lage kosten zie je direct tijdens het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je direct zien of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te verzamelen, verminder je de aantal restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Lees dan even door. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds juiste verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook opteren voor een ijzeren afvalcontainer. Een metalen vuilcontainer is hufterproof en brandveilig, nuttig als de bak op een openbare locatie staat. Je selecteert uit meerdere inhoudsmaten. De selectie is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geledigd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf omvangrijke hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de generatie van hernieuwbare kracht. Restafval schijnt dan misschien zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalsector levert maar zowaar 20% van de groene energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaalresten er verwijderd die hun weg vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een functionele toepassing. Deze zwarte korrelachtige resten worden ingezet voor het ophogen of aanleggen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook diverse giftige stoffen los gedurende de verbranden die in meer of mindere mate desondanks in het milieu terecht komen. Dus moeten we blijven proberen naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Hudales Recycling En Afvalverwerking:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, het locatie voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. Wij leveren de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons praktische overzicht ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor je personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té grote container.

Je betaald enkel voor een lediging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container als dit slechts halfvol is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze verwerkt

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een passende oplossing voor ieder type vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Hudales Recycling En Afvalverwerking

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is gevormd uit zestal niveaus.

Hoe hoger op de orde, des te duurzamer de verwerking. Zo proberen wij samen met jou de volume rommel in jouw algemeen afval container te verlagen, etappe 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over scheiden bij de afkomst. Want ongemengd afzonderlijke afvalsoorten worden zo veel als mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Categorieën en kosten ondernemingsafval en restafval verwerking

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en alles daar ertussen. Je mag selecteren voor een betaalbare plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om bij te schatten welke maat het goed bij je past? Neem dan gauw verbinding op met één van onze specialisten. Met onze vele jaren ervaring met afvalsoorten kennen wij exact wat je nodig hebt. En wens je eenmalig een aanvullend leegmaken of gewoonlijk een formaat groter? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel issue!

De tarieven van de bakken variëren per afvalcategorie, grondstof en capaciteit. Je verhuurt bij ons steeds tegen de meest voordelige prijzen. Algemeen afval is één van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, zoals we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkigerwijs zie je bij ons precies voor wat je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelmethode staat overtuigend wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een bepaalde andere rolcontainer betaalt. Wij achten het cruciaal dat dit duidelijk is. Zo ben je naderhand nooit voor onaangename ontdekkingen te staan.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Hudales Recycling En Afvalverwerking

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je hebt de optie uit een zeer uitgebreid assortiment met containers van 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papier en Karton

De meest geschikte afvalcontainer voor je document en papier vind je op ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vernieling op de loer ligt. Selecteer, afhankelijk van je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan wel 7 keer hergebruikt worden. Ook in je portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalsoort apart verzamelt. Je kunt er op ons op rekenen dat jouw document- en papier op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt als basis tot nieuw artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter tevens op kantoor mag je je biologisch afval scheiden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van extra recyclebaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalstromen te te verzamelen, geraken je containers minder snel snel vol. Daarnaast ligt het apart houden uit je vuilnis ook beter voor het het omgeving. PMD kan immers hergebruikt zijn. Daardoor hoeven er geen nieuwe materialen gewonnen te worden om verse artikelen te maken, jouw PMD is namelijk één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Hudales Recycling En Afvalverwerking

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte rolcontainer voor het jouw PMD. Wij bieden verschillende plastic rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze bezorging en nationale dekking, heeft je in 24 uur jouw afvalcontainer bij het verlangde locatie staan. Je bepaalt zelfstandig het verlangde inhoudsmaat en hoe vaak het container geledigd moet te worden. Op deze manier weet je dus zeker dat je je vuilnis altijd weg kan en dat je bijdraagt voor een beter milieu via je vuilnis te scheiden. Bestel snel je voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dit is essentieel, omdat wij belasten het omgeving minder als wij afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. Het resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag binnenin (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en kauwgom) (Hard) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek etc.)
 • Draagtas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, lak enz.)
 • Pakketten inclusief of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal zit gestopt Los karton of verschillend papier
 • Pakket met chemische stoffen
 • Glasverval

Hoe meer vuilnis je scheidt, hoe goed dat is voor de milieubescherming en jouw geldbeurs. Glas is 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te scheiden zijn. Glasverval bestaat van flesjes, potten en scherven. Zonder te splitsen neemt het door het volume en gewicht heel veel ruimte in het afval van het bedrijf in. Je kan dus heel besparen in jouw afvalkosten. Het glas is tevens compleet te recyclen. Daarnaast verbruikt het recyclen veel minder energie dan glazen te produceren van nieuwe materialen.

Ontstaat er op jouw onderneming heel veel glas vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan is een glascontainer essentieel. Bezit jij wisselende tijdsperioden qua bezigheden? wij functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten omdat je het aantal bakken eenvoudig verandert.

Het juiste container voor het glas restafval

Koop de beste bakken voor het je glasafval bij ons. Je hebt de selectie uit één bak met 240 liter en ook van negenhonderd liter. Er is is al één glascontainer startend bij €13 per maand en deze worden gratis geplaatst. Op basis van hoeveelheid glasafval kiest jij op welke manier frequent wij het container zullen komen legen. wij leveren de voordeligste service.

Zo wordt het glas verwerkt

Het kost veel kracht om glas om te produceren uit verse materialen. Glasverval is echter echter een goede grondslag. Daar zit meestal ongeveer 50% oud glas binnen nieuw glazen. Bij het verwerken maken wij onderscheid tussen wit, bruine, groene en ook bont glas. Ook zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via glas om te recyclen, kan er zijn bij één veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces dus. Heb jij vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of contact .

Wat mag er bij het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasafval dat gediend had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porselein. Hieronder vallend jenever kruiken, bordjes, koppen, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet veilig en in veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou jij daarom beter uitstekend regelen. Het afgesloten rolcontainer van ons ons helpen bij een veilig proces voor inzameling en vernietiging van jouw jouw dossiers. Discreet en ook veilig. Documenten worden discreet vervoerd. Zo heb jij 100% zekerheid dat je jouw dossiers veilig vernietigt is. Na vernietiging zullen de restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat jij jouw archief niet wil in de het papiercontainer wilt gooien. Sommige papieren bevatten geheime gegevens en dus beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft jij frequent veel vuil in de de gedaante van geheim document? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container heeft één spleet waar het papier precies erin past. Wanneer de documenten al in de container zijn, krijgt niemand ze nog in handen. Onze chauffeur arriveert eens in zoveel tijd bij om het bak ledigen en het documenten plaats te vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een gesloten mechanisme waarbij de bak via het vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. De content wordt vervolgens direct vernietigd.

De geschikte container voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke documenten veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Door de klepje in de deksel kun jij de papieren in het bak gooien. Je hebt de selectie van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kiest jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw archief niet op transport is, loopt je geen risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze wordt verzameld en vernietigd.