Huis Afvalcontainer ✔️ 11 OPMERKELIJKE FEITJES

Gauw en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook sorteert, er zal steeds restafval voortdurend bestaan. Tracht het stroom van afval dus beperkt toevallig te houden en je zal merken dat dit economisch voordelig is. Via afvalstoffen zo mogelijk mogelijk te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er heel minimaal eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Huis Afvalcontainer

Selecteer van het meest uitgebreide aanbod rolcontainers en bestel de het beste container voor je je overblijvend afval. In de de restafvalcontainer werp je reeds de onrecyclebare afval welke je niet meer kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, en ruiten passen niet thuis binnen de rest container. Ook voor PMD scheiden bezitten wij de juiste juiste rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam betreffende ieder afvalstromingen welke binnen bedrijven ontstaan. Dit stromingen zouden dikwijls afzonderlijk opgehaald zijn. Het is beter voor de natuur en de portemonnee.

Wat moet er in ondernemingsafval?

Op welke manier prima je je vuil eveneens verdeelt, er zal altijd restvuil voortdurend voorkomen. Poog het afvalstroom zo beperkt eventueel te behouden en je gaat zien dat deze economisch voordelig is. Via vuil dus zoveel mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er heel zo weinig eventueel overblijvend afval over. In de het container gooi je al het de niet te recyclen vuil die je niet verder kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, PMD en glas passen niet thuis in de rest container.

Is het verdelen van ondernemingsafval verplicht?

Je blijft verplicht afvalstromen zoveel eventueel te scheiden. In de Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het doel vermeld goederen weer te gebruiken als dat kan.

Wat kost een container een container voor rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor de afvalcontainers afhankelijk afhankelijk van de de afvalstroom stroom van afval, de grootte van afmeting van de afvalcontainer en hoevaak hoevaak de afvalcontainer ontleegd dient worden. Jij vindt ieder prijzen op de.

Welk aard bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je documenten, vensters, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In iedere organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons bestel je eenvoudig en rap een van de talloze soorten afvalcontainers. Wij bezorgen hem gratis gedurende een dag in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze lage kosten zie je meteen in het bestelproces. Praktisch, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te verzamelen, reduceer je de massa gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even voort. Of koop direct jouw restafval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds geschikte inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container huren, maar ook gaan voor een stalen vuilcontainer. Een stalen rolcontainer is solide en brandveilig, handig als de bak op een openbare plek staat. Je selecteert uit verschillende volumematen. De selectie is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geleegd moeten worden. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf omvangrijke moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de generatie van duurzame stroom. Algemeen afval lijkt dan wellicht waardeloos, dat is het dus niet! De afvalsector voorbrengt maar zowaar 20% van de groene energieproductie.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metalen er geëxtraheerd die hun weg verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een nuttige bestemming. Deze donkere korrelachtige slakken worden gebruikt voor het aanvullen of bouwen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook diverse schadelijke materialen los gedurende de verbrandingsproces die in bepaalde of geringere mate desondanks in het milieu belanden. Daarom moeten we doorgaan met zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Huis Afvalcontainer:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We leveren de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Bovendien verhuur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De containers sluiten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het afval kan. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te grote bak.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak als dit maar halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren via ons?

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor ieder type vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Huis Afvalcontainer

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het terrein van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is gevormd uit zestal treden.

Hoger op de ladder, des te duurzamer de verwerking. Zo pogen wij samen met jou de hoeveelheid rommel in jouw algemeen afval container terug te dringen, fase 1. Dit doen wij door te aanbevelen over verdelen bij de bron. Want zuiver afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een kringloop economie.

Typen en tarieven ondernemingsafval en algemeen afval beheer

De volume voor een gemengd afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussenin. Je kan opteren voor een voordelige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om naar te bepalen die grootte het perfect bij je past? Haal dan even contact op met één van onze deskundigen. Met onze langdurige ervaring met afvalsoorten kennen wij precies wat je nodig hebt. En wens je één keer een meer leegmaken of regulier een maatje grotere? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen enkel kwestie!

De kosten van de rolcontainers verschillen per afvalsoort, materiaal en volume. Je huurt bij ons steeds tegen de scherpste tarieven. Restafval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit voortvloeit, gelijk we bedoelden, door haar milieu-impact. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons juist voor wat je aan toe. In ons gemakkelijke bestelproces staat duidelijk wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een andere rolcontainer aftikt. Wij beschouwen het essentieel dat dit transparant is. Zo raak je later nooit voor nare verrassingen te zitten.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Huis Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is immers aanzienlijk minder effectief dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten kartonafval, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk gescheiden inzamelen. Je krijgt de optie tussen een heel gevarieerd aanbod van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je hebt een brede keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vandalisme op de horizon staat. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Papier kan wel 7 maal hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat je document- en karton op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor basis tot nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk aan piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, maar tevens in kantoor mag je je organisch afval apart houden. Je bespaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk van meer recyclebaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaat één groot deel van bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalsoorten te verzamelen, geraken je containers minder vlug gevuld. Bovendien is het scheiden uit je afval ook beter voor de milieu. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Hierdoor moeten er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden om verse artikelen te produceren, jouw PMD wordt namelijk één basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Huis Afvalcontainer

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor jouw PMD. Wij leveren diverse kunststof rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, gratis bezorging en nationale dekking, heeft je in 24 uur je container op de gewenste plek staan. U bepaalt zelf de verlangde capaciteit en op welke manier frequent de afvalcontainer geleegd dient te zijn. Zo weet je dus vast waar je je vuilnis steeds kwijt kunt en waar je meewerkt voor een verbeterde milieu via jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, omdat we belasten het milieu veel als we afvalstoffen hergebruiken. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en ook kauwgom) (Hard) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek etc.)
 • Shopper tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemisch teken (deodorant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander stof zit geplaatst Los karton ofwel verschillend document
 • Pakket inclusief chemische stoffen
 • Glasscherven

Hoe veel afval jezelf sorteert, des te goed dat het is voor de milieu en je geldbeurs. Glaswerk is 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om splitsen is. Glasverval bestaan van flessen, potten en ook glasscherven. Zonder te splitsen pakt het glasafval vanwege het volume en ook massa heel veel ruimte bij de afval van het bedrijf in. Jij kunt dus heel besparen op jouw kosten voor afval. Het is ook bovendien volledig te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen veel minder kracht in vergelijking met glazen te produceren van verse materialen.

Komt daar op jouw onderneming heel veel glasafval los, zoals in de sector van de horecabedrijven, dan een container voor glas essentieel. Bezit je variërende periodes met betrekking tot bezigheden? wij werkt samen met flexibele overeenkomsten waardoor je de aantal containers eenvoudig aanpast.

De geschikte bak voor glasafval

Koop het meest geschikte bakken voor het je glasafval op onze dienst. Je hebt de keuze uit keuze van één container met 240 liters en met 900 liter. Er is reeds één container voor glas startend bij €13 per maand en dit wordt kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de glasafval kies jij op welke manier vaak ons de bak zullen komen legen. wij biedt het meest voordelige service.

Zo wordt glas bewerkt

Het kost kost heel veel energie voor het het glas om te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen één prima grondslag. Er zitten meestal circa 50% oud glas in nieuw glazen. Tijdens de verwerken maken we onderscheid onder wit, bruine, groen en gemengd glas. Daarnaast zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kan er op een heel veel lagere warmte glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heb jij vragen? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of contact .

Wat mag er zijn bij de glasverval?

Wel:

Lege glasafval die gediend had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruiken, bordjes, koppen, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend binnen glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet veilig en op veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou jij dus beter uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainers van onze dienst helpen bij een veilig proces voor inzameling en vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Documenten zullen discreet getransporteerd. Zo heb je 100% garantie dat je je dossiers veilig vernietigd zijn. Na vernieling zullen het restproducten gerecycled.

Het te begrijpen dat je je dossiers niet in de de papiercontainer wilt gooien. Enkele documenten bezitten geheime gegevens en kunnen dus best vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je frequent veel afval in de de gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons U. U krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat een gleuf waar het document exact erin past. Wanneer de documenten al in de container zitten, krijgt niemand zij meer in . Onze bestuurder komt eens de tijdstip bij voor de container ledigen en de documenten ter plaats vernietigen in onze truck. Ook dit functioneert middels een gesloten systeem waarbij de container door het vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. Het inhoud wordt vervolgens direct vernietigd.

De geschikte container voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging stop je jouw geheime papieren veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klepje in het deksel kun jij de papieren in de container werpen. Jij heeft de keuze van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw behoefte kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier niet op vervoer is, loop je niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor jouw dossiervernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze worden verzameld en vernietigd.