Huisvuil Afvalcontainer ☑️ 6 SCHOKKENDE WEETJES

Snel en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook scheidt, er zal steeds overblijvend afval aanwezig bestaan. Poog dit afvalstroom heel klein eventueel te houden en je gaat opmerken dat deze geldelijk gunstig is. Met vuil zo zoveel mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er heel minimaal toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Huisvuil Afvalcontainer

Kies uit de meest uitgebreide gamma rolcontainers en bestel het beste rolcontainer voor je restafval. In de de afvalcontainer gooi je je al het niet-recyclebare afvalstoffen die je geen verder kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, en glas thuishoren niet thuis in het restafvalcontainer. Tevens omtrent PMD scheiden bezitten wij het juiste rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de naam aangaande ieder afvalstromen welke in ondernemingen voortkomen. Die stromen kunnen meestal apart ingezameld worden. Dat is beter aangaande het milieu leefomgeving en de portemonnee.

Wat moet er binnen bedrijfsafval?

Hoe goed je je vuil tevens scheidt, er gaat telkens restvuil voortdurend bestaan. Poog deze afvalstroom zo klein mogelijk te bewaren en je gaat opmerken dat dit geldelijk voordelig is. Door vuil dus veel toevallig te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er zo zo weinig toevallig restafval over. Binnen het container gooi je al het de onrecyclebare afval welke je niet verder kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, PMD en glas horen niet thuis in de de rest container.

Is scheiden verdelen van zakelijk afval noodzakelijk?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen mogelijk eventueel te verdelen. In de de Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het doel streefdoel vermeld artikelen opnieuw te benutten indien dat het lukt.

Wat kost een een container voor rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven voor de containers zijn afhankelijk hangt af van de afvalstroom stroom van afval, de afmeting van afvalcontainer en hoevaak hoevaak de container afvalcontainer ontleegd moet worden geraken. Jij vindt ieder tarieven op de tarievenpagina de.

Welk soort afval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je karton, glas, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In elke onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons bestel je snel en snel een van de talloze typen vuilcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos gedurende een etmaal in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze lage prijzen zie je gelijk tijdens het orderproces. Praktisch, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Restafval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te zamelen, reduceer je de aantal algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Lees dan even verder. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds passende verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook gaan voor een metalen afvalcontainer. Een stalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, nuttig als de vat op een openbare locatie staat. Je gaat uit verschillende inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geleegd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de twaalf omvangrijke moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de opwekking van hernieuwbare kracht. Gemengd afval lijkt dan eventueel nutteloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie voorbrengt maar minstens een vijfde van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun pad vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een functionele doel. Deze gitzwarte korrelachtige slakken worden gebruikt voor het aanvullen of aanleggen van verkeerswegen. Helaas komen er ook verschillende gevaarlijke substanties vrij gedurende de verbranding die in minstens of kleinere mate desondanks in het natuur komen. Om die reden moeten we doorgaan met streven naar zo minimaal afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Huisvuil Afvalcontainer:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische lijst vind je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers dichten adequaat af zodat er niet plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan stank niet ontkomen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te grote bak.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak als dit slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is geschikt voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer huren via ons?

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een passende oplossing voor ieder type afval en voor ieder onderneming. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Huisvuil Afvalcontainer

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het gebied van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit 6 treden.

Naarmate je hoger op de orde, hoe duurzamer de behandeling. Zo trachten wij samen met jou de massa afval in jouw gemengd afval container te verlagen, stap 1. Dit doen wij door te aanbevelen over sorteren bij de afkomst. Want zuiver aparte afvalsoorten worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is nadelig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een kringloop maatschappij.

Typen en kosten bedrijfsafval en restafval beheer

De volume voor een algemeen afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussendoor. Je kan opteren voor een voordelige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om naar te schatten die grootte het goed bij je aansluit? Haal dan even verbinding op met één van onze experts. Met onze jarenlange kennis met afvalsoorten begrijpen wij exact wat je nodig hebt. En wil je één keer een extra leegmaken of gewoonlijk een maatje grotere? Dan is dit natuurlijk ook geen enkel kwestie!

De kosten van de containers verschillen per afvalstroom, grondstof en volume. Je huurt bij ons telkens tegen de scherpste tarieven. Restafval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit voortvloeit, als we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg vind je bij ons precies waar je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat helder wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een alternatieve bak betaalt. Wij vinden het belangrijk dat deze informatie transparant is. Op deze manier kom je later nooit voor onaangename onthullingen te liggen.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Huisvuil Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de optie uit een heel uitgebreid aanbod van containers tussen 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We hebben een nationale dekking en je hebt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de loer ligt. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest gepaste grootte. Daarna beslis je hoe vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan wel 7 maal hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je kunt er bij ons aan vertrouwen dat je papier- en karton in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof voor nieuw producten. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij piepers, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral op horecazaken komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter ook op kantoren kunt je je organisch vuilnis apart houden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van meer herbruikbaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat één groot gedeelte uit ondernemingsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalstromen in zamelen, geraken je containers minder snel vol. Daarnaast ligt het scheiden van uw afval tevens goed voor het de milieu. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Hierdoor moeten er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden voor nieuwe producten te maken, jouw PMD is namelijk één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Huisvuil Afvalcontainer

{service1)

Bij vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor jouw PMD. We bieden verschillende plastic rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis bezorging en landelijke bereik, heb je in 24 uren je container op de verlangde plek staan. Je beslist zelf het gewenste capaciteit en hoe vaak de afvalcontainer geledigd moet te zijn. Zo ken je daarom zeker dat je jouw afval altijd kwijt kan en waar je meewerkt voor een beter omgeving door je vuilnis te scheiden. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, want wij belasten het omgeving veel als wij afval recycleren. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Hard) kunststof waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek etc.)
 • Shopper boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemische teken (deodorant, lak etc)
 • Verpakkingen met of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal is geplaatst Los doosjes ofwel ander papier
 • Pakket inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Hoe meer vuilnis je sorteert, hoe goed dat is voor het milieu en jouw geldbeurs. Glas blijkt één van de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om splitsen zijn. Glasverval bestaat uit flesjes, potjes en scherven. Zonder het om scheiden pakt het glasafval vanwege de volume en massa heel veel ruimte bij het bedrijfsafval op. Je kan daarom heel besparen in je kosten voor afval. Het is bovendien volledig om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het recyclen heel veel minder energie dan glazen te maken van verse materialen.

Ontstaat er bij jouw bedrijf veel glasafval los, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan is één container voor glas onmisbaar. Heb je variërende periodes met betrekking tot drukte? wij functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor je het nummer bakken makkelijk aanpast.

Het geschikte bak voor het glasafval

Bestel de beste containers voor het jouw glasafval bij ons. Jij heeft de keuze uit selectie van één bak van 240 liter en ook met negenhonderd liter. Er reeds een container voor glas vanaf €13 per maand en deze worden gratis geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kiest je op welke manier frequent wij het container zullen komen legen. wij biedt de voordeligste service.

Zo worden glas bewerkt

Het veel energie om glas te produceren van verse grondstoffen. Glasverval is daarentegen een prima basis. Daar zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen binnen nieuw glazen. Tijdens het bewerken maken we verschil tussen blank, bruine, groene en ook bont glas. Daarnaast worden kurken en ook deksels verwijderd. Via glas om te recyclen, kunnen er zijn op een heel veel kleinere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of verbinding op.

Wat is mag wel er bij de glasverval?

Wel:

Leeg glasafval dat gefungeerd heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallen kruikjes, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en op veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging kan jij daarom beter uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen tijdens een veilig proces voor verzameling en vernieling van jouw jouw dossiers. Discreet en beschermd. Papieren worden discreet getransporteerd. Zo heeft je honderd procent zekerheid dat jouw dossiers beschermd vernietigt zijn. Na de vernieling zullen het restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat jij je dossiers niet wil in de het papierbak wilt gooien. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom beter vernielt . Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden archief is echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heb je frequent een grote hoeveelheid vuil in de het vorm van geheim document? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van ons U. U krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze container heeft een spleet waarin het document precies erin past. Wanneer het papieren eenmaal binnen het bak zitten, krijgen niemand zij nog bij handen. Onze chauffeur arriveert eenmaal in de tijd langs voor het container legen en de papier ter plaats te vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een gesloten systeem waarin het container via de vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. De inhoud zal vervolgens meteen vernielt.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging stop je jouw geheime documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Door de klep in de deksel kun je de documenten in het bak werpen. Je heeft de selectie uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat jouw dossier niet op transport gaat, loop jij niet risico dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde manier worden ingezameld en vernietigd.